Victoria’s Secret: Oι «άγγελοι» επιστρέφουν – Ποιες θα περπατήσουν στην πασαρέλα και τι αλλάζει στο διάσημο σόου

Date:

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας, τα εντυπωσιακά φτερά, οι πασαρέλες και οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret επιστρέφουν για το σόου του 2024 στη Νέα Υόρκη.

Η Victoria’s Secret ακύρωσε το σόου το 2019 λόγω χαμηλής τηλεθέασης αλλά κι επειδή η εταιρεία βρέθηκε στο επίκεντρο μίας σοβαρής διαμάχης. Πέρυσι, παρουσίασε μια ανανεωμένη, μερικώς βιντεοσκοπημένη εκδοχή του σόου στη streaming υπηρεσία της Amazon.

Η επιστροφή του σόου συμπίπτει με την εξέλιξη του κινήματος για τη θετικότητα του σώματος, το οποίο προωθεί την αυτοαποδοχή ανεξαρτήτως σωματότυπου. 

Victorias_Secret_6565454
H Aντριάνα Λίμα στο σόου του 2018 – Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Οι διαμάχες της Victoria’s Secret
Το 2020, οι New York Times διερεύνησαν καταγγελίες που αφορούσαν μια κουλτούρα μισογυνισμού στην εταιρεία. Εκπρόσωπος της L Brands, της πρώην μητρικής εταιρείας της Victoria’s Secret, δήλωσε τότε στην εφημερίδα ότι η εταιρεία ήταν «εντατικά επικεντρωμένη» στη διαχείριση της εταιρείας, στις εργασιακές πρακτικές και στις πρακτικές συμμόρφωσης, ενώ είχε σημειώσει «σημαντική πρόοδο».

Επιπλέν, το 2018, ο Ed Razek, τότε διευθυντής μάρκετινγκ της L Brands, δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις για την άποψή του ότι το brand δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει «τρανσέξουαλ» στο σόου του.

Η εταιρεία χωρίστηκε από την L Brands το 2021 και έκτοτε έχει κάνει προσπάθειες να ανανεώσει την προσέγγισή της και να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον των γυναικών. Αναθεώρησε την εικόνα της και ενσωμάτωσε πιο διαφορετικά, body-positive μοντέλα στις καμπάνιες της.

BLU_A29809013

Τι θα είναι διαφορετικό στο φετινό σόου;
Στην ανακοίνωσή της τον Μάιο, η Victoria’s Secret δήλωσε ότι θέλει ένα σόου που να αντικατοπτρίζει τη σημερινή πραγματικότητα.

«Διαβάσαμε τα σχόλιά σας και σας ακούσαμε», ανέφερε η εταιρεία σε ανάρτηση στο Instagram για το διάσημο σόου. «Το Victoria’s Secret Fashion Show επιστρέφει και θα αντικατοπτρίζει ποιοι είμαστε σήμερα, συν όλα όσα γνωρίζετε και αγαπάτε—τη λάμψη, την πασαρέλα, τα φτερά, τη μουσική διασκέδαση και άλλα πολλά! Μείνετε συντονισμένοι… γίνεται όλο και πιο εμβληματικό από εδώ και πέρα».

Πώς και πού θα προβληθεί το σόου
Το φετινό σόου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, θα μεταδοθεί από το Amazon Prime Video και το Amazon Live. Θα είναι επίσης διαθέσιμο στις σελίδες της Victoria’s Secret στο Instagram, TikTok και YouTube.

Live on October 15: Victoria's Secret Fashion Show 2024

Το σόου ξεκινά στις 1:30 πμ ώρα Ελλάδος και η πασαρέλα των κοριτσιών θα αρχίσει στις 2 τα ξημερώματα.

Ποιοι «άγγελοι» θα περπατήσουν στην πασαρέλα;

Πολλά από τα πιο διάσημα «αγγελάκια» του brand επιστρέφουν, μαζί με μερικές νέες παρουσίες.

Η Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι οι Τζίτζι Χαντίντ, Μαϊόβα Νίκολας, Μπάρμπαρα Πάλβιν, Μπεχάτι Πρίνσλου, Τζάσμιν Τουκς, Άσλεϊ Γκράχαμ, Παλόμα Έλσέσερ και Ντέβιν Γκαρσία είναι μερικά από τα μοντέλα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην πασαρέλα. Σημειώνεται δε, πως φέτος θα περπατήσει στη διάσημη πασαρέλα για πρώτη φορά Ελληνίδα και πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Φακιδάρη.

Η Τάιρα Μπανκς, πρώην μακροχρόνια παρουσιάστρια του «America’s Next Top Model», θα περπατήσει επίσης στην πρώτη της πασαρέλα μετά από 20 χρόνια. Εντυπωσιακή αναμένεται και η επιστροφή της Αντριάνα Λίμα, με την εταιρεία να ανεβάζει σχετικό βίντεο:

Πολλά από τα μοντέλα εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους με αναρτήσεις στις σελίδες της Victoria’s Secret στα social media πριν από την έναρξη του σόου.

«Είμαι στα τέλη των 30 μου, μόλις απέκτησα τρία παιδιά και νιώθω τόσο καμπυλωτή, τόσο σέξι και το ντύσιμό μου είναι φανταστικό», είπε η Γκράχαμ.

«Έχουν περάσει έξι χρόνια και τώρα επιστρέφουμε», δήλωσε η Πάλβιν σε ένα άλλο βίντεο και πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα δω όλα τα κορίτσια, τους καλλιτέχνες, τα φτερά, τη λάμψη».

«Είναι τρελό το συναίσθημα να είμαι ξανά στην πασαρέλα της Victoria’s Secret», είπε με τη σειρά της η Μπανκς.

Ποιες άλλες γυναίκες θα εμφανιστούν στη σκηνή
Για πρώτη φορά, η Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι το σόου της θα περιλαμβάνει αποκλειστικά γυναικείο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με πρωταγωνίστρια την Cher.

«Είναι ο κόσμος των γυναικών, οπότε είναι φυσικό ότι δεν μπορείς να έχεις μια επίδειξη μόδας χωρίς τη μητέρα της μόδας—@Cher!» έγραψε η Victoria’s Secret στο Instagram τον περασμένο μήνα.

Η K-pop σταρ Λίσα και η τραγουδίστρια-στιχουργός Τάιλα θα είναι επίσης ανάμεσα στις μουσικούς που θα εμφανιστούν στο φετινό σόου.

Φωτογραφία άρθρου: Taylor Hill/FilmMagic/GETTY IMAGES

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Λαέρτης Μαλκότσης: “Πέρασα πρόσθιο έμφραγμα, καθάρισα με μία αγγειοπλαστική”

Λαέρτης Μαλκότσης: «Πέρασα πρόσθιο έμφραγμα, καθάρισα με μία αγγειοπλαστική» Τετάρτη, 26.3.2025, 00:44 Zappit@ZAPPIT_ "Γονάτισα στον δρόμο. Πήγα να ψωνίσω από ένα mini market και με βρήκε ένας ταξιτζής." δήλωσε ο Λαέρτης Μαλκότσης. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Λαέρτης Μαλκότσης μίλησε στο The 2night Show για την περιπέτεια υγείας που πέρασε το

“Πάγωσαν” στο MasterChef με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: “Συγγνώμη μαμά, μας γάμ…”

Η εβδομάδα ξεκίνησε στην κουζίνα του MasterChef 2025 γεμάτη από εκπλήξεις και υπέροχες δοκιμασίες, αφιερωμένη

Γιώργος Νταλάρας: «Έχω μία αγάπη στο ρίσκο – Πιστεύω ότι θα πεθάνω είτε στη σκηνή είτε στο στούντιο είτε πάνω σε κάποια μηχανή»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στο ένθετο «Κ» και στον Βλάση Κωστούρο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τα ρίσκα που του αρέσει να παίρνει στη ζωή και τις περιπέτειες που έχει περάσει Έχετε αφήσει πίσω κάποια όνειρα ή τα έχετε εκπληρώσει όλα;  Θα σας πω κάτι αστείο. Ήθελα να γίνω

Ιωάννα Παππά: «Φοβάμαι την απιστία – Δεν το έχω μάθει, δεν το θέλω, δεν μου αρέσει και καλύτερα να μην το μάθω»

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη και μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκαθάρισμα που έκανε στον σύντροφο της ως προς το κεφάλαιο «απιστία». Συγκεκριμένα, η ίδια αρχικά είπε:«Φοβάμαι την απιστία. Δεν το έχω μάθει, αλλά σίγουρα θα το έχω πάθει κι εγώ. Δεν το θέλω, δεν μου αρέσει και καλύτερα να

Νίκος Γκάλης: «111 χρόνια περηφάνειας για τα γενέθλια του Άρη μου»

Ενδιαφεροντα ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ Νίκος Γκάλης: «111 χρόνια περηφάνειας για τα γενέθλια του Άρη μου» Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών έστειλε τις ευχές του για τα γενέθλια του Άρη Τζωρτζίνα Φράγκου 25.03.2025 | 20:56 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο Άρης συμπληρώνει 111 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του και με αφορμή τα γενέθλια της ομάδας, οι

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Ήμουν στον δρόμο και πήγα να πεθάνω από το μάτι»

Ενδιαφεροντα ΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Ήμουν στον δρόμο και πήγα να πεθάνω από το μάτι» Έχω ένα παιδί μαζί μου, που με ξεματιάζει, πρόσθεσε ο τραγουδιστής Τζωρτζίνα Φράγκου 25.03.2025 | 20:31 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε σε περιστατικά που έχει βιώσει, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πιστεύει ιδιαίτερα στην κακή ενέργεια, που μπορεί να του μεταφέρει

Μπακαλιάρος με κουρκούτι και σκορδαλιά

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 1 κιλό παστός μπακαλιάρος Για το κουρκούτι 1 φλ. (150γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ φλ. (75γρ.) κορν φλάουερ1 τενεκεδάκι (330ml) μπύρα παγωμένη Για το τηγάνισμα 1 φλ. (150γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσειςμπόλικο ηλιανθέλαιο Για την σκορδαλιά 1 κιλό πατάτες8-10 σκελίδες (20γρ.) σκόρδο ξεφλουδισμένο5 κουταλιές (45 ml) άσπρο ξύδι1/2 φλ.

Λεμονάτο κοτόπουλο με μανιταράκια

ΥΛΙΚΑ 700 γρ. κοτόπουλο, στήθος 1 κ. σ. βούτυρο ανάλατο 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 Χ 195 γρ. συσκευασίες, κομμένα μανιτάρια, “Bonduelle” 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ½ φλ. λευκό κρασί 1 λεμόνι, χυμό και ξύσμα 3 κ. γ. μουστάρδα ντιζόν 2 κ. σ. sour cream Μαϊντανό για πασπάλισμα Αλάτι και μαύρο

Φίλιππος Μιχόπουλος: Η διακριτική παρουσία στα γενέθλια της συντρόφου του, Κωνσταντίνας Ευριπίδου

Τα 40α γενέθλιά της γιόρτασε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου η οποία τα γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι παρουσία των πιο αγαπημένων της προσώπων.

Λουκίλα Καρρέρ για την απώλεια του Μίμη Πλέσσα: «Έκανα 3 μήνες να βγω από τον λήθαργό μου»

Η Λουκίλα Καρρέρ βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε μετά από καιρό για την απώλεια του αξέχαστου συζύγου της, του Μίμη Πλέσσα που την πόνεσε βαθιά.  Σχεδόν έξι μήνες μετά το μοιραίο, η χήρα του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο τα συναισθήματά της και μεταξύ άλλων είπε αρχικά: Καρρέρ: Συγκινεί

Λουκίλα Καρρέρ για Πλέσσα: «Ο Μίμης δεν έφυγε, του μιλάω κανονικά στο σπίτι»

Η Λουκίλα Καρρέρ, σύζυγος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.  Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα, η σύζυγός του μίλησε για πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής και περιγράφοντας τα συναισθήματά της μετά

Πασχάλης Τσαρούχας: «Νομίζω ότι στο μέλλον θα έχουμε καλή σχέση με την κόρη μου, αυτό προσπαθούμε και οι δύο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Sunday Night με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, στον Alpha Κύπρου, ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με την κόρη, αλλά και για την οικονομική κρίση. «Δεν μπορούσες να κάνεις καλή διαχείριση στα οικονομικά σου, παίρναμε καλά λεφτά, αλλά δεν έφταναν για πάντα. Άμα έπαιρνες 10, στην