H Σουζάνα Kεγγίτση υπάρχει για να αποδεικνύει πως μία γυναίκα αν θέλει, μπορεί να τα έχει πραγματικά όλα

Date:

Καθημερινά επί σχεδόν τρία χρόνια, δούλευα στο ίδιο περιοδικό με τη Σουζάνα Κεγγίτση. Κάθε φορά που έμπαινε στο χώρο, δεν ερχόταν απλά στο γραφείο. Έκανε είσοδο: Ένα κορίτσι γεμάτο λάμψη και θετική ενέργεια έμπαινε σα δροσερός, ανοιξιάτικος αέρας και φώτιζε το δωμάτιο με χαμόγελα. Η Σουζάνα είναι ένα όμορφο πλάσμα. Όχι μόνο εξωτερικά, αλλά κυρίως εσωτερικά. Έχει τρόπους και ευγένεια κάτι που σπανίζει στις μέρες μας, είναι καλομεγαλωμένη και έχει ωραία ψυχή. Αυτό εκπέμπει.

Ο καιρός πέρασε και μπορεί να μην καθόμαστε πια στα διπλανά γραφεία, αλλά δε χαθήκαμε. Η Σουζάνα μεγαλώνοντας έγινε σύμβολο της σύγχρονης μοντέρνας θηλυκότητας. Άνοιξε τη δική της επιχείρηση, το beauty brand «Hey beauty!,» παντρεύτηκε τον Τζόνι και βλέπει καθημερινά το κανάλι της στο You Tube να ανθίζει, ενώ πλέον διαθέτει και το δικό της podcast «The beauty talk». Tαξιδεύει πολύ, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα beauty brands και παράγει ψηφιακό περιεχόμενο για beauty addicts που αναζητούν την έγκυρη πληροφόρηση. Είναι ο ορισμός της multitasker, σα να γεννήθηκε με αυτή την υπερδύναμη: Να τα κάνει όλα, αβίαστα, σωστά και εύκολα. Και με πολλή χρυσόσκονη. Και κάθε φορά που σε συναντά να σου φτιάχνει το κέφι λέγοντάς σου «Hey beauty, τί κάνεις; Είσαι καλά;»

«Hey, hey! Είμαι η Σουζάνα Κεγγίτση και δεν ξέρω ακριβώς με ποια ιδιότητα μου θα έπρεπε να σας «συστηθώ». Είμαι beauty enthusiast και με οτιδήποτε καταπιάνομαι τα τελευταία χρόνια έχει έναν κοινό παρονομαστή: την ομορφιά. Σπούδασα δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα με τις σπουδές μου είχα την τύχη να βρεθώ στο χώρο τον περιοδικών αλλά και της τηλεόρασης. Και στις 2 περιπτώσεις εργάστηκα ως Beauty Editor/ Δημοσιογράφος Ομορφιάς σε μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας (-, Marie Claire) αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές σε κανάλια όπως ο Ant1 και ο Alpha. Η ενασχόληση μου με τα Social Media ήρθε εντελώς τυχαία και ήταν περισσότερο ανάγκη. Δική μου προσωπική ανάγκη να δείξω στο κοινό που ακολουθούσε τα site που έγραφα για ομορφιά, τα προϊόντα στα οποία αναφερόμουν στο εκάστοτε κείμενο ή άρθρο. Έτσι, άνοιξα το κανάλι μου στο Youtube δειλά- δειλά και δημιουργήθηκε μια κοινότητα που αγαπούσε τόσο τα καλλυντικά και την περιποίηση, όσο εγώ.»

Έτσι λοιπόν, τυχαία ασχολήθηκα με τα Social Media πριν περίπου μια 10 ετία όπου ο όρος «influencer» δεν υπήρχε και νιώθω πολύ ευγνώμων γι’αυτό μου το ταξίδι, το οποίο στο σήμερα με οδήγησε στη δημιουργία του δικού μου beauty brand. Το Hey,Beauty!δημιουργήθηκε σαν μια ιδέα μέσα στην καραντίνα, και σήμερα μετράει ήδη 3 χρόνια λειτουργίας. Ξεκίνησε σαν ένα online beauty shop όπου θα μπορούσα να βρω εγώ η ίδια ό,τι με έκανε να νιώθω ομορφότερη και θα μου έφτιαχνε τη διάθεση. Από πολύχρωμα hair clips, μέχρι beauty tools. Στο σήμερα -και μετά από πολλή έρευνα και δουλειά χρόνων- έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε και τα πρώτα μας καλλυντικά προϊόντα, τα lip jellies!

Η σύνθεση του πρώτου Plump & Glow Lip Jelly δημιουργήθηκε μετά από 2 χρόνια ερευνών και δοκιμών καθώς δεν πρόκειται για ένα απλό gloss ή oil χειλιών. Είναι ένα προϊόν που χαρίζει τέλεια λάμψη στα χείλη, αλλά ταυτόχρονα χάρη στην εμπλουτισμένη του σύνθεση με πεπτίδια, πολύτιμα έλαια και υαλουρονικό οξύ, μειώνει σταδιακά τις λεπτές γραμμές στην περιοχή των χειλιών, ενώ επαναφέρει τον φυσικό όγκο τους δίνοντας εφέ plumping και πλούσια ενυδάτωση. H μη κολλώδης φόρμουλα κλειδώνει την υγρασία και λειαίνει τα χείλη όλη την ημέρα για ενυδάτωση που διαρκεί.

-Αρκούν 24 ώρες για να κάνεις όλα όσα θέλεις ως σύγχρονη μοντέρνα εργαζόμενη γυναίκα που θέλει να συνδυάσει καριέρα και προσωπική ζωή;

Με μια λέξη: όχι (γέλια). Άπειρες στιγμές μέσα στην καθημερινότητα μου έχω ευχηθεί να είχε 48 ώρες μια ημέρα, έτσι ώστε να μπορούσα να προλάβω τα πάντα. Αυτό φυσικά ισχύει για κάθε γυναίκα η οποία εργάζεται 8 ώρες την ημέρα, πρέπει να πάει στο σούπερ μάρκετ, να μαζέψει το σπίτι, να βρει χρόνο για τις φίλες και το σύντροφο της, να κοιμηθεί 7-8 ώρες και να κάνει και κάποιο hobby ή άθλημα. Πόσο μάλλον εάν έχει και τις υποχρεώσεις και φροντίδα ενός παιδιού. Η ιστορία βέβαια έχει αποδείξει ότι οι γυναίκες είμαστε σχεδόν υπέρ-άνθρωποι, καθώς με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνουμε τα πάντα. Αυτές οι μαγικές δυνάμεις μας στο να βρίσκουμε ισορροπία σε μια τρελή καθημερινότητα, είναι και αυτό που με εμπνέει καθημερινά.

-Τι θα έλεγες σήμερα στον εαυτό σου την ημέρα που αποφάσισε να κάνει το πρώτο του vlog με κάποιο beauty προϊόν; Πόσο νιώθεις ότι έχεις εξελιχθεί από τότε, θα άλλαζες κάτι κι αν ναι τί;

Θα του έλεγα ίσως να μην ντρέπεται τόσο και να πάρει μια καλύτερη κάμερα, μιας που το πρώτο βίντεο που ανέβασα στο κανάλι μου δεν πίστευα ότι θα το δει ποτέ κανείς και είναι ειλικρινά λίγο «άβολο» (γέλια). Κατά τα άλλα, δεν θα άλλαζα τίποτα στην πορεία και την εξέλιξη μου στο χώρο του ίντερνετ και της ομορφιάς. Κάθε μια εμπειρία μου, κάθε λάθος και κάθε σωστό μου έδωσαν τόσο σημαντικά μαθήματα και έπλασαν το χαρακτήρα μου τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Το μόνο που θα συμβούλευα τον εαυτό μου ξεκινώντας το ταξίδι του προς το χώρο της ομορφιάς πριν 13 χρόνια, θα ήταν να μη χάσει ποτέ το πάθος και την αγάπη του για την ομορφιά, γιατί αυτά παραμένουν ακόμη και σήμερα η κινητήριος δύναμη μου σε κάθε βήμα της εξέλιξης μου.

    -Πόσο σημαντικό είναι να έχεις υποστήριξη από την οικογένεια και το σύζυγό σου; Πιστεύεις πως μια γυναίκα ανθίζει ευκολότερα αν οι δικοί της άνθρωποι πιστεύουν σε κείνη;

    100%! Προσωπικά, με κάποιο τρόπο «χρωστάω» το οτιδήποτε έχω δημιουργήσει έως σήμερα στην οικογένεια μου, καθώς οι γονείς και οι αδερφές μου ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που πίστεψαν σε εμένα και στο -τότε- τρελό μου όνειρο και με υποστήριξαν σε αυτό, παρ’ότι δεν κατανοούσαν ακριβώς τι έκανα. Ταυτόχρονα, γνώρισα τον σύζυγό μου σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της καριέρας μου πριν 7 χρόνια, όπου έλειπα σε επαγγελματικά ταξίδια σχεδόν βδομάδα παρά βδομάδα, δούλευα στο Marie Claire το πρωί και έκανα μοντάζ σε βίντεο για το κανάλι μου στο Youtube τα βράδια. Παρ’ότι ο χρόνος μου ήταν πολύ περιορισμένος εκείνος ουδέποτε δεν «σαμποτάρισε» την καριέρα μου, ίσα ίσα ήταν πάντα υποστηρικτικός και έψαχνε να βρει λύσεις. Θυμάμαι ότι τον πρώτο χρόνο που ήμασταν μαζί, τελείωνα το μοντάζ στις 3 το ξημέρωμα, και πήγαινα σπίτι του απλά για να κοιμηθούμε μαζί και να πούμε 2 κουβέντες το πρωί.

    -Τι πιστεύεις ότι βρίσκουν τα brands στο πρόσωπο και στην προσωπικότητά σου και σου εμπιστεύονται την προβολή των προϊόντων τους;

    Αν και δεν είμαι η κατάλληλη για να σου το απαντήσω αυτό, εγώ θεωρώ ότι η αγάπη μου για την ομορφιά και η εμβάθυνση που έχω κάνει ανά τα χρόνια με συνεντεύξεις σε δερματολόγους, γιατρούς, χημικούς, μου έχουν χαρίσει πολλές γνώσεις τις οποίες χρειάστηκα αφενός για να κατανοήσω τα προϊόντα και αφετέρου για να παρουσιάσω με κάθε λεπτομέρεια στο κοινό μου όσα εγώ έχω μάθει. Μέσα στα χρόνια, θεωρώ ότι αυτό το πάθος μου στο να κατανοήσω και να εμβαθύνω στην ουσία των προϊόντων και τη χρήση αυτών, δημιούργησε μια αξιοπιστία. Ουδέποτε δεν έχω δώσει συμβουλές που να μην προέρχονται από έναν ειδικό. Η δημοσιογραφική μου «ταυτότητα» βοήθησε σε αυτό, καθώς πάντα οι πληροφορίες που μοιράζομαι με το κοινό μου έρχονται μετά από έρευνα. Θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που εκτιμάται και από τα brands αλλά κυρίως και από το κοινό.

    -Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να τρέχεις τη δική σου επιχείρηση σήμερα στην Ελλάδα;

    Δεν είναι πάντα εύκολο, από πολλές πλευρές. Ειδικά εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα καλλυντικό προϊόν από το μηδέν, εκεί εμφανίζονται αρκετές δυσκολίες, και επανέρχεται στο προσκήνιο η λέξη «πάθος». Για να μπορέσεις να ξεπεράσεις αυτές τις δυσκολίες και να μην πέσεις στην παγίδα της ευκολίας, πρέπει να αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις. Το Plump & Glow Lip Jelly μας για παράδειγμα, είναι ένα προϊόν που όπως σου είπα πήρε πολλά χρόνια να δημιουργηθεί. Αυτό έγινε κυρίως γιατί έβρισκα αρκετές κλειστές πόρτες στο κομμάτι της παραγωγής, αλλά και όποιες πόρτες άνοιξαν μου πρότειναν την παραγωγή ενός «white label» προϊόντος. Τι σημαίνει αυτό; Μια σχεδόν έτοιμη σύνθεση, που σίγουρα θα βρεις παρόμοια του και κάπου αλλού. Εγώ ήθελα να δημιουργήσω ένα προϊόν από το μηδέν, να τεστάρω τη σύνθεση του, να δω τα αποτελέσματα του, να αλλάξω τα ποσοστά στα ενεργά συστατικά… Τελικώς, τα καταφέραμε και βρήκαμε τους κατάλληλους συνεργάτες και είμαι πολύ ευγνώμων γι’αυτούς.

    -Ποια συμβουλή θα έδινες σε ένα κορίτσι που θέλει να ασχοληθεί με τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου και ξεκινά τώρα;

      Να είναι ειλικρινής και αληθινή με το κοινό της και να δημιουργήσει περιεχόμενο που την παθιάζει. Η ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι 2 αξίες τις οποίες θεωρώ απαραίτητες για να υπάρχει διάρκεια στο χρόνο. Το ίδιο ακριβώς θεωρώ και για το περιεχόμενο το οποίο θα θελήσει να επιλέξει, να πάει με βάση την «καρδιά» της και όχι με βάση τι θα είχε περισσότερα views ή likes, έτσι θα δημιουργήσει και μια κοινότητα που θα έχει κοινό παρονομαστή το ίδιο πάθος.

      -Έχεις παρατηρήσει ότι σχεδόν όλοι στα social media διαφημίζουν ή πουλάνε κάτι πλέον. Τι είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις από όλη αυτή την υπερπληροφόρηση και υπερπροσφορά της αγοράς;

      Σε γενικές γραμμές δεν είμαι άνθρωπος που θα κοιτάξει τι κάνουν οι άλλοι γύρω του. Επιλέγω να εστιάζω όλη την ενέργεια και το χρόνο μου στο να κάνω όσο καλύτερα μπορώ αυτό το οποίο κάνω εγώ. Και αυτό στο τέλος της ημέρας θεωρώ ότι είναι κάτι που φαίνεται και αντανακλάται στο brand και τα προϊόντα μας, αλλά και στη δουλειά μου ως beauty content creator. Εάν κάτι λοιπόν θα ξεχώριζα σε οτιδήποτε κάνω, είναι η ποιότητα η οποία έρχεται μέσα από τεράστια προσωπική δουλειά, έρευνα και αγάπη γι’αυτό που κάνω. Οτιδήποτε προτείνω ή δημιουργώ, θέλω όταν φτάσει στα χέρια οποιουδήποτε καταναλωτή να έχει θετικό feedback, και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί στο τέλος της ημέρας και μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

      -Ποια είναι η beauty στιγμή που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στη ζωή σου; Τι είναι τελικά ομορφιά; Και πού μπορεί να τη βρει κάθε άνθρωπος ακόμα κι αν περνά δύσκολα στη ζωή του;

      Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω ζήσει πραγματικά φανταστικές στιγμές στα πλαίσια της επαγγελματικής μου πορείας, που πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά την Jennifer Lopez σε ένα ταξίδι μου στο Las Vegas με αφορμή τη δημιουργία των δικών της προϊόντων μακιγιάζ, περπάτησα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας με τον οίκο Armani Beauty, βρέθηκα στο Defile της L’Oreal Paris όπου περπάτησαν τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς σκηνής του μόντελινγκ και όχι μόνο..

      Από όλες αυτές τις μαγευτικές στιγμές κρατάω τις ανθρώπινες σχέσεις που βρίσκονται πίσω από κάθε μεγάλο event όπως και την θετική ενέργεια του φανταστικού beauty community που έχω δημιουργήσει με τα κορίτσια που με ακολουθούν τόσα χρόνια και χαίρονται μαζί μου σε κάθε μου όμορφη στιγμή. Εκεί κρύβεται και η πραγματική ομορφιά, στην υποστήριξη από γυναίκα σε γυναίκα, στις ανθρώπινες σχέσεις που εξελίσσονται και διανθίζονται και στην αισιοδοξία που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ένα κόκκινο κραγιόν ακόμη και σε μια δύσκολη ημέρα. Στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, βρήκα την ομορφιά ακριβώς εκεί: στη ζεστασιά των δικών μου ανθρώπων, στην κατανόηση, στην υποστήριξη και στην ανάγκη μου να ξυπνάω κάθε μέρα με μια αισιόδοξη σκέψη, όπως και να είχε τελειώσει το προηγούμενο βράδυ.

      -Ποια γυναίκα σε εμπνέει και ποια είναι η γυναίκα που θέλεις να εμπνέει εσύ με τη στάση ζωής και το περιεχόμενο που παράγεις; Ποια είναι τέλος η γυναίκα που θα φορέσει προϊόντα του brand σου, σε ποια θα φωνάξεις ” Hey Beauty!” Όταν τη δεις;

        Η μεγαλύτερη έμπνευση μου ήταν και παραμένει η μητέρα μου. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με άλλες 2 αδερφές και έμαθα από μικρή να σέβομαι τις άλλες γυναίκες, να μην είμαι ποτέ ανταγωνιστική με εκείνες και να τις στηρίζω. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που ασχολήθηκα με την ομορφιά και θέλησα να «μιλήσω» σε όλο και περισσότερες γυναίκες για το πως θα νιώσουν ομορφότερες inside and outside. Η «Hey,Beauty!» γυναίκα σίγουρα είναι «Girl’s Girl», σίγουρα έχει αυτοπεποίθηση και σίγουρα θα πει η μια στην άλλη «Hey,Beauty!» όταν βρεθούν στο δρόμο ακόμη κι αν δεν γνωρίζονται. Εγώ τουλάχιστον, το κάνω πάντα! (γέλια)

        -Έχεις τρεις ευχές για το προσωπικό και επαγγελματικό σου μέλλον. Ποιες είναι αυτές;

        Το moto μου είναι «go with the flow», οπότε η μοναδική μου ευχή για το μέλλον είναι πάντα η ψυχική και σωματική υγεία. Για τα υπόλοιπα εμπιστεύομαι τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων με προσωπική δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

          [penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

          Share post:

          Subscribe

          Popular

          More like this
          Related

          Σοκάρει ο Κώστας Αρζόγλου για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του: “Είδα το φως στην άκρη του τούνελ”

          Σοκάρει ο Κώστας Αρζόγλου για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του: «Είδα το φως στην άκρη του τούνελ» Κυριακή, 13.10.2024, 16:42 Zappit@ZAPPIT_ "Όταν σου λένε ότι έχεις όγκο στον εγκέφαλο, αποχαιρετάς τα πάντα... φοβάσαι" εξομολογείται ο Κώστας Αρζόγλου. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Αρζόγλου στην κάμερα της εκπομπής Weekenders και τον δημοσιογράφο

          Ο Μιχάλης Εμιρλής τραγουδά 18 χρόνια μετά και γίνεται viral

          Ο Μιχάλης Εμιρλής παραμένει γοητευτικός 18 χρόνια μετά και τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο TikTok αλλά και στο Instagram πήραν φωτιά.

          Χάρισον Φορντ: Είπε ότι εξακολουθεί να εργάζεται ως ηθοποιός για την ουσιαστική ανθρώπινη επαφή

          Χάρισον Φορντ: Είπε ότι εξακολουθεί να εργάζεται ως ηθοποιός για την ουσιαστική ανθρώπινη επαφή Χάρισον Φορντ: Είπε ότι εξακολουθεί να εργάζεται ως ηθοποιός για την ουσιαστική ανθρώπινη επαφή Ο 82χρονος ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά του, Shrinking Ο Χάρισον Φορντ αποκάλυψε τον λόγο που συνεχίζει να εργάζεται ως ηθοποιός και τι ήταν αυτό που

          Φάνης Μουρατίδης: Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα

          Φάνης Μουρατίδης: Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα Φάνης Μουρατίδης: Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα Προτιμώ να περνάω καλά και να παίρνω λιγότερα, από το να περνάω άσχημα και να παίρνω περισσότερα, είπε ο ηθοποιός Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τη σχέση του με τα χρήματα και το κατά πόσο έχουν σημασία

          O Κωνσταντίνος Αργυρός ψάχνει σπίτι με τη σύζυγό του λίγο πριν γίνουν γονείς

          Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα έκαναν σύμφωνο συμβίωσης, λίγο πριν γίνουν γονείς.  Σύμφωνα με την Real Life, ο θρησκευτικός γάμος δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ίδιους, καθώς καλύπτονται από το σύμφωνο. Μάλιστα το ζευγάρι σχεδιάζει να μετακομίσει άμεσα. Οι δυο τους αναζητούν ήδη το σπίτι των ονείρων τους στο Ψυχικό, με

          Βαρύ το πένθος για τον Απόστολο Λύτρα – Πέθανε ο πατέρας του

          Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει ο Απόστολος Λύτρας καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Την είδηση της απώλειας έκανε γνωστή ο ίδιος ο ποινικολόγος μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την αδελφή του να ποζάρουν στο

          Night out για τους celebs – Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν με τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις

          Σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη και αστραφτερές παρουσίες, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, με την αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz να δίνει δυναμικό «παρών». Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν για τους celebs που με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους έκλεψαν την παράσταση. Κατσούλης για Τριαντάφυλλο: Περίμενα ότι θα το σεβαστεί, το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει

          Δανάη Μπάρκα: “Έχω πνιγεί από το άδικο για καταστάσεις τα τελευταία 4-5 χρόνια”

          Κυριακή, 13.10.2024, 15:55 Zappit@ZAPPIT_ "Δεν έχω επιδιώξει τη δημοσιότητα. Προτιμώ να αναπαράγομαι για άλλα". Τη Δανάη Μπάρκα υποδέχθηκε ο Κώστας Τσουρός στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» της Κυριακής (13/10). Η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς την έχουν ως στόχο και την αμηχανία που αυτά της προκαλούν. «Αισθάνομαι αμήχανα όταν μιλάω για

          Ειρήνη Μελισσαροπούλου για την υπόθεση ναρκωτικών: “Πέρασα δύσκολα, προσπαθούσα να συνεννοηθώ με κινήσεις”

          "Κατάλαβα όταν είπαν στα αγγλικά no guilty. Ήταν ομόφωνη η απόφαση. Μετά ήταν δύσκολα να βρω δουλειά. Υπήρχαν τα κουτσομπολιά", εξομολογείται η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

          Ο Βασίλης Μπισμπίκης έγινε νονός στην Κρήτη

          Νονός έγινε ο Βασίλης Μπισμπίκης, βαπτίζοντας την κόρη αγαπημένων του φίλων στα Χανιά της Κρήτης, με τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή να κάνει και σχετική ανάρτηση στα social media. Την είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης έγινε νονός, έκανε γνωστή σήμερα (13.10.2024) η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», ενώ η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε

          13 φορές που ηθοποιοί πέθαναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων – Πώς ολοκληρώθηκαν τελικά οι ταινίες και σειρές τους

          Οι θάνατοι ηθοποιών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αποτελούν τραγικά γεγονότα που, εκτός από θλίψη και απώλεια αγαπημένων προσώπων, προκαλούν και σημαντικά εμπόδια στις παραγωγές. Από ξαφνικούς θανάτους μέχρι ατυχήματα και αρρώστιες, οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες κλήθηκαν να βρουν δημιουργικούς τρόπους για να συνεχίσουν το έργο τους, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη των εκλιπόντων. Σε

          Πατάτες ψητές με σκόρδο περασμένες σε δεντρολίβανο

          Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 500 γρ. μικρές πατάτες (περίπου 3,5 εκ. η κάθε μια) Ελαιόλαδο 1 κουταλάκι σκόρδο ψιλοκομμένο Θαλασσινό αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 6 κλαδάκια δεντρολίβανου 5 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο *Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια αντί για κλαδάκια δεντρολίβανου. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβετε τις πατάτες στη μέση και τις βάζετε σε ένα μεσαίο μπολ.