Όταν ο Diddy προσπάθησε να πείσει τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry να παρευρεθούν στα άγρια πάρτι του στα νιάτα τους

Date:

Πολλές A-list διασημότητες έχουν εκτεθεί για τις σχέσεις τους με τον εξαιρετικά αμφιλεγόμενο μεγιστάνα της μουσικής Diddy, η δίκη του οποίου ορίστηκε για τις 05 Μαΐου 2025.

Ο Diddy ήταν γνωστός για την τάση του να καυχιέται για τις σχέσεις του, και αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Δούκας του Sussex, Harry, ή ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, William, έχουν οποιαδήποτε σχέση με τις αμφιλεγόμενες πράξεις του ράπερ, μια πρόσφατη συνέντευξή του επανήλθε στην επιφάνεια εν μέσω των σοβαρών κατηγοριών εναντίον του.

Σε αυτή τη συνέντευξη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το thelist.com, ο Diddy εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ότι οι Πρίγκιπες Harry και William δεν παραβρέθηκαν ποτέ στα πάρτι του, γνωστά, πλέον, και ως «freak offs».

Αφού μηνύθηκε από την πρώην φίλη του Cassandra «Cassie» Ventura για σωματική και συναισθηματική κακοποίηση τον Δεκέμβριο του 2023, περισσότερα από 100 θύματα ήρθαν με παρόμοιες καταγγελίες εναντίον μεγιστάνα της μουσικής. Ο Diddy συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου 2024 στο Μανχάταν.

Κατά τη διάρκεια αυτών των «πάρτι», ο hitmaker του «I’ll Be Missing You» φέρεται να χρησιμοποιούσε ναρκωτικά για να εξαναγκάσει γυναίκες και άνδρες να συμμετάσχουν σε πολυήμερα όργια. Ο Diddy είχε αρκετούς πληρωμένους βοηθούς που μάζευαν εργαζόμενους του σεξ για να συμμετάσχουν, ενώ στην περίπτωση που τα θύματα δεν συναινούσαν να συμμετάσχουν, γίνονταν βίαιες ενέργειες για να τους εξαναγκάσουν. Οι αστυνομικές αρχές φέρεται να ανακάλυψαν περισσότερα από 1.000 μπουκάλια με baby oil στα σπίτια του Diddy στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες.

Τι είπε ο Diddy σχετικά με τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William

Πρίγκιπας Γουίλιαμ- Diddy- πρίγκιπας Χάρι

Ενώ ήταν καλεσμένος στο «The Graham Norton Show» το 2011, ο Sean «Diddy» Combs αναφέρθηκε στον Harry, Δούκα του Σάσεξ, και τον William, Πρίγκιπα της Ουαλίας, δηλώνοντας: «Πριν, όταν ήταν νεαρά παιδιά που μεγάλωναν και έμπλεκαν οι ίδιοι σε πολλά προβλήματα, οπότε, ε, είπα, “Γιατί δεν έρχεστε να κάνετε παρέα μαζί μου;”». Ο Diddy φωτογραφήθηκε κάποτε μαζί με τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William μετά την εμφάνιση του ράπερ στη συναυλία μνήμης της πριγκίπισσας Diana στο Wembley Arena το 2007.

Αναφέρθηκε τότε ότι τα δύο αδέλφια πέρασαν, επίσης, χρόνο μαζί του σε ένα afterparty στο νυχτερινό κέντρο Paper του Λονδίνου.

Ενώ δεν έχουν υπάρξει πολλοί δεσμοί που να συνδέουν είτε τον Harry είτε τον William με τα ενοχλητικά πάρτι του Diddy, η τραγουδίστρια Jaguar Wright ισχυρίστηκε σε ένα TikTok βίντεο ότι ο Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, Δούκισσα του Sussex, εμφανίστηκαν σε μια κασέτα που ήταν κάποτε στην κατοχή του Diddy. Η Wright ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο πρίγκιπας Andrew, ο δούκας της Υόρκης, ο οποίος διατηρούσε δεσμούς και με τον Jeffrey Epstein, ήταν, επίσης, συχνός επισκέπτης στα πάρτι του Diddy.

«Νομίζω ότι αυτό που θα σοκάρει τον κόσμο είναι οι πολιτικοί και οι βασιλικοί που ήταν στην κασέτα», υποστήριξε η τραγουδίστρια. «Και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πότε ο Harry και η Meghan θα είναι ειλικρινείς σχετικά με την κασέτα και όσα έκαναν. Δεν νομίζω ότι κανείς θέλει πραγματικά να μιλήσει για το γεγονός ότι η βασιλική οικογένεια είχε πολλές φορές παρουσία στα πάρτι του Diddy. Ειδικά αυτός ο περίεργος θείος».

Το όχι και τόσο «αθώο» παρελθόν του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Γουίλιαμ και Χάρι

Το «πρόβλημα» στο οποίο αναφέρθηκε ο Diddy στην εκπομπή «The Graham Norton Show» σχετικά με τον Harry και τον William, αναφέρεται στις υποτιθέμενες διακοπές γεμάτες με ναρκωιτκά στο Λας Βέγκας το 2012.

Σύμφωνα με το Radar Online, μια πηγή από το περιβάλλον του Harry μίλησε για το προφανώς άγριο ταξίδι στο Λας Βέγκας και θυμήθηκε πως: «Τα πράγματα ξέφυγαν αρκετά στη σουίτα του πρίγκιπα Harry εκείνο το βράδυ. Όλοι έπιναν, ενώ κάποιοι έκαναν χρήση ναρκωτικών. Μερικοί άνθρωποι σνίφαραν κοκαΐνη».

Στην αυτοβιογραφία του «Spare», ο πρίγκιπας Harry παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης μερικές φορές στα νιάτα του. Επίσης, το 2012, ένας άλλος insider αποκάλυψε στη Daily Mail ότι ο Harry παραλίγο να εμπλακεί σε σωματικό καυγά ενώ διασκέδαζε στην Ελβετία, πάλι με τον William. Ο πρίγκιπας πιάστηκε να επιδίδεται και μόνος του σε έναν πολυτελή τρόπο ζωής, ενώ όσο ζούσε στην Κροατία το 2011, ο Harry εθεάθη να διασκεδάζει έντονα και μάλιστα να πηδάει σε ένα σιντριβάνι.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ρουβάς-Γιαβρίδου–Τα πρώτα καρέ από τον γάμο, ο Σάκης, η μητέρα τους & η εκθαμβωτική η Κάτια Ζυγούλη

Παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 12/10 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου, στον Μαραθώνα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου.

«Θα σε αγαπώ μέχρι να κλείσουν τα μάτια μου» – Το σπαρακτικό μήνυμα της Αντωνά για τη μητέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαρία Αντωνά καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 12/10, έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα. Η ραδιοφωνική παραγωγός είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους για την κρισιμότητά της κατάστασης. Η θέλησε να εκφράσει το δικό της τελευταίο αντίο στην αγαπημένη της μητέρα και έγραψε: «Αντίο μαμά μου! Θα σε

Άννα Πρέλεβιτς και Τέα Πρέλεβιτς αποκαλύπτουν στην κάμερα τι έκαναν πίσω από την πλάτη της μητέρα τους

Άννα Πρέλεβιτς και Τέα Πρέλεβιτς εκτός από αδερφές, ήταν και παραμένουν, οι καλύτερες φίλες. Αυτός ήταν και ο μεγάλος στόχος της μητέρας και του πατέρα τους. Η Άννα Πρέλεβιτς και η αδερφή της, Τέα Πρέλεβιτς, παραχώρησαν συνέντευξη στην ΕΡΤ και ξετύλιξαν το κουβάρι της ζωής τους. Με αφετηρία τα παιδικά τους χρόνια, έφτασαν στο σήμερα.

Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου παντρεύτηκαν και βάφτισαν το παιδί τους – Δείτε εικόνες του γάμου

Ο γάμος έγινε στον Μαραθώνα και ο Απόστολος Ρουβάς με την Φανή Γιαβρίδου έλαμπαν από ευτυχία. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ήταν αδύνατον να απουσιάσουν. Ένας γάμος αριστοκρατικός στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, με γαμπρό και νύφη να ζουν μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής και

Ναταλία Δραγούμη: Η απάντηση για τη σειρά “Αρχελάου 5” που δεν περίμεναν να ακούσουν στον αέρα της ΕΡΤ

Σάββατο, 12.10.2024, 12:20 Zappit@ZAPPIT_ "Τα νούμερα είναι τα αναμενόμενα νούμερα του κρατικού καναλιού. Το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν από τα καλύτερά μας". Τη Ναταλία Δραγούμη υποδέχθηκαν στο πλατό του «Καλημέρα είπαμε;» η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή κωμωδία της ΕΡΤ1 με τίτλο «Αρχελάου 5», απαντά για

Η Ματούλα Ζαμάνη διασκέδασε στην Άννα Βίσση: “Θα βγάλω τη μπλούζα” – “Όλο λάθος”

Η Ματούλα Ζαμάνη διασκέδασε στην Άννα Βίσση: «Θα βγάλω τη μπλούζα» – «Όλο λάθος» Σάββατο, 12.10.2024, 11:40 Zappit@ZAPPIT_ "Μου κάνει και νόημα κιόλας να μην πω ότι είναι εδώ". Στην Άννα Βίσση και το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται επέλεξε να διασκεδάσει η Ματούλα Ζαμάνη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που τις τελευταίες ημέρες έγινε

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά: Πέθανε η μητέρα της

Το πιο βαρύ πένθος καλείται να διαχειριστεί, εδώ και λίγες ώρες, η Μαρία Αντωνά καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Tlife, η παρουσιάστρια αποχωρίστηκε από την πολυαγαπημένη της μητέρα ενώ πριν από λίγα 24ωρα είχε μοιραστεί και μια πολύ τρυφερή εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Ραμόνα Βλαντή: «Έφυγα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου γιατί ένιωσα ασέβεια»

Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο συνάντησε την Ραμόνα Βλαντή η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» όπου και μίλησε, φυσικά, για όλα. Ανάμεσα σε άλλα, δε, το γνωστό μοντέλο έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο και αποχώρησε πρόσφατα από την εκπομπή της. Πιο συγκεκριμένα, η Ραμόνα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έφυγα

Δημοσίευμα που έλεγε ότι η Σελίν Ντιόν τραγούδησε playback στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εξόργισε τους θαυμαστές της

Ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Libération έχει προκαλέσει αναστάτωση στους θαυμαστές της Σελίν Ντιόν. Σύμφωνα με αυτό, η διάσημη τραγουδίστρια έκανε lip-sync σε προηχογραφημένο κομμάτι κατά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Οι ισχυρισμοί ξεκίνησαν χθες Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, μία ημέρα αφότου η 56χρονη Σελίν Ντιόν κυκλοφόρησε ένα σινγκλ από

Γιώργος Μαυρίδης: «Νιώθω ότι είναι η τελευταία φορά που ανεβάζω φωτογραφία…»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση θέλησε να κάνει ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Την λέω μαμά» – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εξομολόγηση στον «αέρα» του Mega για την πεθερά της

Στην πεθερά της και μητέρα του συζύγου της Γρηγόρη Μόργκαν αναφέρθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη διάρκεια της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα, με αφορμή τη...

Σοκάρει ο Κώστας Τσουρός με την αποκάλυψη: “Εμμονικός θαυμαστής της Σκορδά με έψαχνε με μαχαίρι”

"Οι security προσπάθησαν να με φυγαδεύσουν. Ήθελε να με καταστρέψει", περιγράφει ο Κώστας Τσουρός.