Σοφιάνα Αβραμάκη: Το Survivor, το Final Four του Παναθηναϊκού και ο Φίλιππος Κούρκουλος

Date:

Η Σοφιάνα Αβραμάκη πρώην παίκτρια του Survivor και φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο Βερολίνο, όπου παρακολουθησε από κοντά το Final Four της Euroleague και είδε τον Παναθηναϊκό να κατακτά το τρόπαιο.

«Η εμπειρία στο Βερολίνο ήταν η δεύτερη καλύτερη εμπειρία μετά το Survivor που έχω ζήσει στη ζωή μου. Ήταν κ…λα. Δεν μπορώ να το πω πιο κομψά. Από τα Χριστούγεννα και μετά, έλεγα φέτος είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού. Και πιστεύω ότι πάλι θα πάει πολύ καλά ο Παναθηναϊκός. Σίγουρα θα πάει και φέτος στο Final Four».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στα ερωτικά της, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με έχουν απατήσει σε όλες τις σχέσεις μου», ωστόσο και η ίδια παραδέχθηκε πως ήταν τρίτο πρόσωπο σε σχέση άλλου και το έκανε επειδή τον είδε… και έπαθε!

Πριν από λίγο καιρό, η γνωστή γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, είχε μιλήσει στην εκπομπή Summer’s Cool κάνοντας αποκαλύψεις!

«Είμαι πάρα πολύ καλά, περνάω τέλεια, το νησί εδώ (σσ. η Μύκονος) είναι γεμάτο. Έχει πάρα πολύ κόσμο αλλά το feedback που παίρνω είναι ότι δεν είναι όπως άλλες χρονιές. Υπάρχει ένα θεματάκι φέτος και, αν με ρωτάτε, εγώ θα πω δικαιολογημένα», είπε αρχικά η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Όταν η Μάρτζυ Λαζάρου έστρεψε το θέμα της συζήτησης στην προσωπική ζωή της γνωστής γυμνάστριας, η Σοφιάνα Αβραμάκη δεν δίστασε να απαντήσει: «Το αν είμαι μόνη ή όχι σίγουρα δεν έχει να κάνει με την αποχή μου από τα social media. Γενικά με τα social είμαι όποτε μού ‘ρθει αλλά δεν είμαι μόνη αυτή την περίοδο».

Η Σοφιάνα Αβραμάκη, αν και δεν αποκάλυψε το όνομα του συντρόφου της κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής, μοιράστηκε μια ιδιαίτερα τρυφερή εικόνα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Φίλιππος Κούρκουλος εμφανίζεται να της προσφέρει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο, αποτυπώνοντας μια στιγμή αγάπης και τρυφερότητας. Ο Φίλιππος Κούρκουλος είναι ο βενιαμίν του αξεπέραστου γόη του κινηματογράφου και του θεάτρου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

Στα 25 του χρόνια φαίνεται πως έχει κληρονομήσει όλη την γοητεία και την ομορφιά του αξέχαστου Έλληνα ηθοποιού και πατέρα του, με τον οποίο υπήρξαν ερωτευμένες όλες οι γυναίκες στην Ελλάδα.

Ο Φίλιππος, ο οποίος αποχωρίστηκε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 8 ετών είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και αν αυτό συμβαίνει, συνοδεύει τη μητέρα και την αδερφή του, Εριέττα.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Τα γκρίζα μαλλιά είναι σημάδι ότι το σώμα σας προστατεύεται από τον καρκίνο [μελέτη]

Μια νέα έρευνα στην Ιαπωνία υποστηρίζει ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι ένα καλό σημάδι και δείχνει ότι το σώμα μας προστατεύεται φυσικά από τον καρκίνο. Τα γκρίζα μαλλιά δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε. Μάλιστα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη ερευνητών στην Ιαπωνία, η παρουσία γκρίζων μαλλιών μπορεί να αποτελεί καλό σημάδι

Πώς το βιολογικό ρολόι επιδρά στην καρδιακή υγεία μας

Οι διαταραχές στον κιρκάδιο ρυθμό συνδέονται στενά με πληθώρα παθήσεων. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με επιστημονική δήλωση της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, που δημοσιεύεται στο περιοδικό της Circulation , οι διαταραχές στον κιρκάδιο ρυθμό, το εσωτερικό ρολόι του σώματος, που προκαλούνται από παράγοντες, όπως η εργασία σε βάρδιες, οι ακανόνιστοι χρόνοι ύπνου και γευμάτων και η έκθεση στο

Τι είναι ο ερυθηματώδης λύκος και πώς εκδηλώνεται – Ποιοι τον αναπτύσσουν συχνότερα

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία των παιδιών της, πάσχει από ερυθηματώδη λύκο. Ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος (ή σκέτο λύκος, στην καθομιλουμένη) είναι μία αυτοάνοση νόσος. «Συστηματικός» σημαίνει ότι προσβάλλει όλο τον οργανισμό, ενώ «αυτοάνοση» ότι προκαλείται από υπερλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των ίδιων των ασθενών.

Λίγα βήματα την ημέρα ή μεγάλοι περίπατοι 2 φορές την εβδομάδα; Ποιο από τα δύο μας ωφελεί περισσότερο

FITNESS Προσπαθώντας να δώσουν απάντηση στο διαχρονικό δίλημμα, επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ίσως οι «άπιαστοι» στόχοι που γνωρίζουν δημοφιλία δεν είναι απαραίτητοι για τη διασφάλιση της υγείας και της καλής γήρανσης Λίγα βήματα καθημερινά ή ένας μεγάλος περίπατος λιγότερο συχνά; Αυτό το δίλημμα απασχολεί διαχρονικά τους ερευνητές, οι οποίοι προσπαθούν να κατανοήσουν ποια από τις δύο

Καρκίνος του παγκρέατος: Αρχίζει μελέτη με το πρώτο τεστ αναπνοής για τη διάγνωσή του

Είναι η μεγαλύτερη έως σήμερα μελέτη με το τεστ. Θα διεξαχθεί σε 6.000 ασθενείς σε 40 ερευνητικά κέντρα. Επιστήμονες στη Βρετανία αρχίζουν την μεγαλύτερη έως σήμερα κλινική μελέτη με ένα νέο τεστ αναπνοής που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος. Οι ερευνητές από το Imperial College του Λονδίνου (ICL)

Κλιματική αλλαγή: Οι θάνατοι που σχετίζονται με την ζέστη αυξήθηκαν κατά 23%

Το 2024 ήταν το θερμότερο έτος που έχει καταγραφεί ποτέ, με καταστροφικές συνέπειες για την υγεία και τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η αδυναμία προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο επιβαρύνει τη ζωή, την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων, με το ποσοστό των θανάτων που σχετίζονται με τη ζέστη να

Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης: Η ψωρίαση δεν προσβάλλει μόνο το δέρμα

Η ψωρίαση δεν είναι απλώς ένα δερματικό πρόβλημα. Είναι μια συστηματική, φλεγμονώδης πάθηση που επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής του ασθενούς – από τη σωματική υγεία έως την ψυχολογία και την καθημερινότητά του. Με το μήνυμα «Ψωριασική Νόσος και Συννοσηρότητες: Κατανοώντας το Φαινόμενο Ντόμινο», η εφετινή Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης (29 Οκτωβρίου) υπενθυμίζει ότι η αντιμετώπιση

Άνδρας έζησε επί 271 ημέρες με νεφρό από χοίρο, δημιουργώντας μοναδικό ρεκόρ

Οι γιατροί προχώρησαν σε αφαίρεση του οργάνου, διότι είχε αρχίσει να φθίνει η λειτουργία του. Ιστορία έγραψε ένας 67χρονος Αμερικανός, ο οποίος έζησε επί εννέα μήνες με γενετικά τροποποιημένο νεφρό από χοίρο. Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης (Mass General) που πραγματοποίησαν την πρωτοποριακή μεταμόσχευση, οι 271 ημέρες που έφερε τον

Γρηγόρης Βαλτινός: Το μυαλό σε λίγο δεν θα χρειάζεται στον άνθρωπο και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο

Ο Γρηγόρης Βαλτινός δεν χρειάζεται συστάσεις: είτε ως ηθοποιός είτε ως σκηνοθέτης, είναι από τους πλέον δημοφιλείς —μαζί και σημαντικούς— της εποχής μας.

Λένα Δροσάκη: Δεν έμαθα ακόμα να αγαπάω τον εαυτό μου αλλά μαθαίνω

Για τα «μπράβο» που έχει πει στον εαυτό της, τους ανθρώπους που τη στηρίζουν αλλά και για το αν έμαθε να αγαπάει την ίδια, μίλησε η Λένα Δροσάκη.

Ιωάννα Τούνη: «Ήρθαμε στην παρέλαση να δούμε αστυνομικούς, πυροσβέστες, στρατιωτικούς»

Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε την 28η Οκτωβρίου με τον πιο όμορφο τρόπο, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της, Πάρη. Το πρωί της Τρίτης, η γνωστή influencer

Ταμίλα Κουλιέβα: «Έχω ρωτήσει το ChatGPT για εμένα, ως πείραμα»

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Απόρρητο» που σκηνοθετεί και παίζει, η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για την Τεχνητή Νοημοσύνη και στην επίδραση που έχει στον άνθρωπο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ενώ το θέμα της παράστασης διαπραγματεύεται μία ιστορία στο όχι και τόσο μακρινό 2028, θεωρεί το θέμα της την επόμενη χρονιά θα είναι παλιό. «Παρ’ όλο