Πάνω από 100 μηνύσεις σε βάρος του Sean «Combs» Diddy ακόμα και από ανηλίκους που κακοποιήθηκαν στα 9 τους

Date:

- Sean Diddy Combs./File Photo

Περισσότερα από 100 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ανήλικοι, πρόκειται να μηνύσουν τον ράπερ Sean «Combs» Diddy, γνωστός και ως Puff Daddy, για σεξουαλική επίθεση, βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση.

Αντιμέτωπος με ένα τσουνάμι μηνύσεων είναι ο Sean «Combs», γνωστός ακόμα με τα ονόματα, Diddy, Puff Daddy και P. Diddy, που μεσουράνησε για τουλάχιστον δύο δεκαετίες στην αμερικανική σόουμπιζ, ως ένα από τα ισχυρότερα και πλουσιότερα πρόσωπα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία

Ο δικηγόρος Tony Buzbee, με έδρα το Τέξας, ανακοίνωσε την Τρίτη (01.10.2024) πως ετοιμάζονται μαζικές μηνύσεις εις βάρος του πλέον κρατουμένου Diddy. 

Μεταξύ των περισσότεροτερων από 100 φερόμενων θυμάτων του ράπερ, μάλιστα, περιλαμβάνονται ανήλικοι που κακοποιήθηκαν όταν ήταν μόλις εννέα ετών.

Η Erica Wolff, δικηγόρος του Diddy δήλωσε ότι ο ράπερ «εμφατικά και κατηγορηματικά» αρνείται τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους «ψευδείς και δυσφημιστικούς».

Υπενθυμίζεται πως ο Sean «Combs» Diddy συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας ποινικές κατηγορίες για εκβιασμό και σωματεμπορία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή κράτηση, αφού του αρνήθηκαν την καταβολή εγγύησης, κατά της οποίας έχει ασκήσει έφεση. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες για εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο Αμερικανός δικηγόρος είπε ότι ο ίδιος και η ομάδα του «θα κινήσουν γη και ουρανό για να βρουν τους υπευθύνους ή οποιοδήποτε άτομο που συμμετείχε ή επωφελήθηκε από αυτήν την απαίσια συμπεριφορά».

Ο ράπερ «ανυπομονεί να αποδείξει την αθωότητά του και να δικαιωθεί στο δικαστήριο, όπου η αλήθεια θα αποδειχθεί με βάση στοιχεία και όχι εικασίες» ισχυρίζεται η δικηγόρος του. 

Πάνω απο 120 θύματα σε 25 πολιτείες των ΗΠΑ, πολλοί ανήλικοι

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δικηγόρο, τα θύματα που εκπροσωπεί είναι 120, άνδρες και γυναίκες και προέρχονται από περισσότερες από 25 πολιτείες στις ΗΠΑ.

Πρόσθεσε ότι 25 από τα θύματα ήταν ανήλικοι.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ράπερ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Οι κατηγορίες χρονολογυούνται από το 1991 μέχρι και σήμερα (2024) με τα περιστατικά να λαμβάνουν χώρα στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι, είπε ο δικηγόρος. Πρόσθεσε ότι τα περισσότερα από τα περιστατικά συνέβησαν μετά το 2015.

Τα περισσότερα θύματα καταγγέλουν ότι βιάστηκαν σε ραντεβού μετά από τα διαβόητα πάρτι που διοργάνωνε ο Diddy και πραγματοποιούνταν σε γνωστούς χώρους, σε σπίτια και σε ξενοδοχεία.

Τα πάρτι γίνονταν είτε για να γιορτάσουν την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ είτε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ αλλά και για κάποιες οντισιόν. 

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο πολλές φορές, νέα παιδιά εξαναγκάζονταν σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις προκειμένου να να μπουν στη σόουμπιζ και να κάνουν καριέρα, όπως τους υποσχόταν ο ράπερ. 

Άνδρας, ο οποίος ήταν τότε εννέα ετών, ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ράπερ και τους συνεργάτες του σε ένα στούντιο ηχογράφησης στη Νέα Υόρκη ενώ προσπαθούσε να κλείσει μια δισκογραφική συμφωνία, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

«Αν δεν είχε τόση εξουσία, νιώθω ότι θα μπορούσα να είχα γίνει κάτι σπουδαίο. Εγκατέλειψα τη βιομηχανία του θεάματος λόγω αυτού που μου έκανε ο Sean Diddy», είπε σε δήλωση μέσω του δικηγόρου του.

Ένας άλλος άνδρας, ο οποίος ήταν επίσης ανήλικος εκείνη την εποχή, ισχυρίστηκε ότι του είπαν ότι θα τον έκαναν «αστέρι», αλλά έπρεπε πρώτα να επισκεφτεί τον ράπερ μόνος του χωρίς τους γονείς του. Μόλις βρέθηκαν σε ιδιωτικό χώρο, ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι ο ράπερ ζήτησε από το αγόρι να του κάνει στοματικό σεξ.

«Το μεγαλύτερο μυστικό στη βιομηχανία του θεάματος αποκαλύφθηκε»

Ο κ. Buzbee έθιξε επίσης την υπόθεση ενός 15χρονου τότε κοριτσιού που ισχυρίζεται ότι είχε πάει στη Νέα Υόρκη για ένα πάρτι που διοργάνωσε ο Diddy και στη συνέχεια βιάστηκε από τον ίδιο και άλλους.

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι τα θύματα κατανάλωναν συνήθως ποτά με ουσίες πριν τη σεξουαλική επίθεση.

«Το μεγαλύτερο μυστικό στη βιομηχανία του θεάματος αποκαλύφθηκε επιτέλους στον κόσμο», είπε ο κ. Buzbee. «Ο τοίχος της σιωπής έχει πλέον σπάσει».

Πληροφορίες από BBC

 

To άρθρο Πάνω από 100 μηνύσεις σε βάρος του Sean «Combs» Diddy ακόμα και από ανηλίκους που κακοποιήθηκαν στα 9 τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της – «Έχει επαφή με το περιβάλλον, αλλά…»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» για την εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλλας. Κρίσιμη, αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας που νοσηλεύεται για 5η ημέρα στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν σημάδια βελτίωσης ενώ πλέον δέχεται επισκεπτήριο. Προς το παρόν μόνο στην κύρη της επιτρέπεται η είσοδος. Η Ματίνα

Έλενα Τοπαλίδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της εν μέσω κρίσης στον γάμο της με τον Κουρή

Μία εντυπωσιακή αλλαγή έκανε η Έλενα Τοπαλίδου μετά τις φήμες περί κρίσης στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή Η χορεύτρια και ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από την αλλαγή που τόλμησε να κάνει στα μαλλιά της. Με των beauty experts έκανε μια pixie κουπ ενώ έβαψε τα μαλλιά της σε ginger τόνο και όπως θα δείτε

Τσολάκη και Κωνσταντάρας τσακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής: «Μη με ειρωνεύεσαι» του είπε η παρουσιάστρια

Την αντίθεσή τους εξέφρασαν η Ελένη Τσολάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφορικά με την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα εναντίον των δημοσιογράφων, το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου. Οι δύο παρουσιαστές διαπληκτίστηκαν έντονα στον αέρα του «Πρωινού ΣουΣου». Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεκίνησε να σχολιάζει την ανάρτηση του τραγουδιστή κατά των δημοσιογράφων και παρουσιαστών, διαφωνώντας

Σάκης Ρουβάς για Μαρινέλλα: Δεν χρειάζεται να ανακινούμε συνέχεια το ίδιο θέμα, ησυχάστε λίγο

O Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον γάμο του αδελφού του, Απόστολου, και την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. H κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» συνάντησε τον τραγουδιστή στον αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Αρχικά, για το γεγονός ότι ο αδελφός του πρόκειται να παντρευετεί, είπε: «Μια χαρά. Εκείνος πώς νιώθει; Σε εκείνον να πάτε. Άμα χαίρεται

Αντώνης Σρόιτερ: “Η κόρη μου θα βρει αγόρι μετά τα 40”

Τετάρτη, 2.10.2024, 14:03 Zappit@ZAPPIT_ "Νομίζω ότι αυτοί που δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους, το πληρώνουν στην πορεία" δήλωσε ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα», μίλησε μεταξύ άλλων για τη σημερινή πρεμιέρα της «Αυτοψίας», τις προσωπικότητες που θα ήθελε να κάνει συνέντευξη

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Εγκληματίας, κακή του ώρα εκεί που είναι»

Με αφορμή την περιπέτεια υγείας της Χριστίνας Αλούπη, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε πως κάποτε, ενώ είχε σκωληκοειδίτιδα, ένας γιατρός του...

Ελένη Τσολάκη και Λάμπρος Κωνσταντάρας σε αδιανόητο καβγά on air: «Mη με ειρωνεύεσαι, είσαι υπεράνω εσύ»

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», με την Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να τσακώνονται με αφορμή το ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα κατά των δημοσιογράφων. «Πολλοί αναπαράγουν ένα κλισέ που για μένα είναι λάθος. Ότι ξαφνικά ο Μάστορας κράζει τα Μέσα τα οποία τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Παιδιά, αυτό είναι μέγιστη ανακρίβεια. Κανείς μας δεν

Τι συμβαίνει με τον Σκορπιό και σταμάτησαν οι εργασίες του Ριμπολόβλεφ

Φαίνεται πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε ο ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό του Ωνάση, που φέτος το καλοκαίρι αναμενόταν να γίνουν τα θυρανοίξια στις επιβλητικές βίλες – καταλύματα για λίγους. Ταυτόχρονα οι φημολογίες για παύση των εργασιών σε μεγάλο βαθμό, αλλά και η απόλυση του 80% των εργατών πάνω στο project

Υγιεινό κοτόπουλο με λαχανικά

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 3-4 φιλέτα κοτόπουλο, 1 κιλό1 συσκευασία (640γρ.) ανάμικτα λαχανικά2 κουταλάκια θαλασσινό αλάτι με λαχανικά και βότανα (πικάντικο) Herbamare2 κουταλιές ελαιόλαδο2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες1 κουταλιά μουστάρδα2 κουταλιές οργανικό σιρόπι αγαύης, Sunny Bio1 πρέζα μαύρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ, βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το σιρόπι αγαύης, το ένα κουταλάκι

Πικάντικο κινέζικο τηγανητό ρύζι

Υλικά (για 4 άτοµα) 1½ φλ. ρύζι bali Ρremium BASMATI 2 ½ φλ. νερό ( για το ρύζι)1 – 2 κουταλιές καυτερή σος τσίλι (Hot Chili Sauce)350 γρ. περίπου µέτριες ωµές γαρίδες, ξεφλουδισµένες µε την ουρίτσα στη θέση της2 κουταλιές λάδι3 φρέσκα κρεµµυδάκια σε λεπτά φετάκια4 λεπτά φετάκια φρέσκο τζίντζερ, κοµµένα σε µπαστουνάκια250 γρ. ντοµατίνια

Αυτό το ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται σε δέκα μέρες & μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

Ευχάριστα νέα για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Σε δέκα μέρες παντρεύεται!

Παπαρίζου: Αυτό το ποσό απαιτούσε από τον Τόνυ Μαυρίδη για τα ενοίκια της μεζονέτας

Η δικαστική διαμάχη της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη έφτασε στο τέλος της αφού υπήρξε απόφαση του δικαστηρίου για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα που...