Εβελίνα Παπούλια: Έλειψα από την τηλεόραση τέσσερα χρόνια γιατί είχα κουραστεί, δεν μου άρεσε τίποτα

Date:

Εβελίνα Παπούλια: Έλειψα από την τηλεόραση τέσσερα χρόνια γιατί είχα κουραστεί, δεν μου άρεσε τίποτα

Εβελίνα Παπούλια: Έλειψα από την τηλεόραση τέσσερα χρόνια γιατί είχα κουραστεί, δεν μου άρεσε τίποτα

Δεν μου αρέσαν οι ρόλοι που μου προτείναν, πρόσθεσε η ηθοποιός

evelina-papoulia

Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και τη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, ανέφερε: «Έλειψα από την τηλεόραση τέσσερα χρόνια, είχα κουραστεί. Δεν μου άρεσε τίποτα από ό,τι διάβαζα, ασχέτως αν μετά γίνονταν επιτυχίες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσαν οι ρόλοι που μου προτείναν και όταν μου ήρθε το σενάριο της σειράς “Αρχελάου 5” ενθουσιάστηκα με την τρέλα και τον σουρεαλισμό του. Η περασμένη τετραετία ήταν δύσκολη για όλους μας, με άσχημες καταστάσεις, όταν μου πρότειναν να παίξω κάποια κακιά, δεν είχα λόγο να βαρύνω κι άλλο τον κόσμο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4eiji3vynj5)

Όπως είπε αργότερα, η αποχή της από την τηλεόραση δεν την επηρέασε οικονομικά. «Δεν μου στοίχισε οικονομικά η απόστασή μου από την τηλεόραση. Είμαι άνθρωπος που ισοπεδώνω το ίδιο εύκολα τα πολλά και τα λίγα χρήματα. Δεν μιζεριάζω ποτέ. Όταν έχω πολλά χρήματα, τα ξοδεύω κάνοντας δώρα στους άλλους», σημείωσε.

Για τη συνεργασία με τον πρώην σύζυγό ττης, Γιώργο Λιάντο, είπε: «Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε, γιατί συστηθήκαμε και ως συνάδελφοι, καθώς δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί. Η συνθήκη της συνάντησής μας ήταν τέλεια, δεν ήταν καθόλου δύσκοολο, γιατί με τον Γιώργο είμαστε και φίλοι. Ήταν ιδέα του Ντένη Ηλιάδη, γιατί όταν πέρασα εγώ μια οντισιόν, πρότεινε να περάσει και ο Γιώργος, με ρώτησε αν είχα πρόβλημα και του είπα “φυσικά και όχι”. Σε πιο ιδιόμορφα πράγματα νομίζω πως χρειάζονται οι οντισιόν για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σε άλλα πράγματα, που έχεις δώσει τις εξετάσεις σου, μπορεί να φαντάζει και προσβλητικό».

Όσο για την πολιτική ορθότητα, η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε: «Όταν κάποιος δεν είναι πολιτικά ορθός, πάλι ο εαυτός του είναι. Δεν είναι αυτό που θα μας κάνει καλύτερους ή χειρότερους ανθρώπους. Για μένα, η πολιτική ορθότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται δείγμα αστείου, κοροϊδίας ή σάτιρας. Αν θέλω εγώ να αυτοσαρκαστώ, είναι δικαίωμά μου. Είναι διαφορετικό από το να έρθεις εσύ να με κοροϊδέψεις ή να με σατιρίσεις. Η σάτιρα για κάποιον λόγο δεν είναι καθόλου της αισθητικής μου, δεν θα πάω να δω μια επιθεώρηση, δεν μου αρέσει».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Η πολιτική ορθότητα έχει να κάνει με την ηθική που φέρεις ως άνθρωπος στο να μη σχολιάζεις αρνητικά κάτι, δείχνει ένα ήθος και μια παιδεία απέναντι σε αυτό. Εάν πεις σε κάποιον στενοχωρημένο ή ταλαιπωρημένο άνθρωπο “γιατί είσαι έτσι χάλια σήμερα;”, τι ευγένεια κρύβει αυτό; Άλλο πράγμα να ρωτήσεις “είσαι καλά σήμερα;”. Εάν εσύ θέλεις και έχεις κάποιο λόγο για να μου μιλήσεις ή να μου συμπεριφερθείς άσχημα, εγώ δεν θα παρεξηγηθώ, ούτε θα σου κρατήσω κακία».


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ψυχρό μέτωπο από την Κυριακή – Δείτε χάρτες με τις περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ζελένσκι: Ο πόλεμος με τη Ρωσία βρίσκεται πιο κοντά στο τέλος απ’ ό,τι πολλοί πιστεύουν – Τι απάντησε το Κρεμλίνο

Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα – Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Best Of Network

Τι ξεχωρίζει έναν ψυχοπαθή από έναν κοινωνιοπαθή; Δύο καθηγητές εξηγούν

Ο Σάκης αναπαύεται στο ιδιαίτερο αυτοκίνητο του

Τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής του Ζυγού

5 παραλίες στην Πάργα για τις τελευταίες βουτιές του Σεπτεμβρίου

Ρωσικό κανάλι έδειξε βίντεο με τις συνέπειες μιας πυρηνικής επίθεσης στο Λονδίνο: «Μια σφαίρα τόσο καυτή όσο ο ήλιος θα σκοτώσει 850.000 ανθρώπους»

H απόλυτη Level Up εμπειρία από το efood και την Mastercard

ΤΖΟΚΕΡ: Αντίστροφη μέτρηση για το mega τζακ ποτ των 15,7 εκατ. ευρώ

Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο: Τα τρόφιμα που ανακουφίζουν τα συμπτώματα – Ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγονται

Η Porsche φυλάει τα σύνορα της Ελλάδας

Δείτε Επίσης

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κοτόπουλο σχάρας και σπαγγέτι με πέστο ρόκας

Προσθήκη στα αγαπημένα Μία συνταγή από τον σεφ Αντώνη Νικολάου ΥΛΙΚΑ 4 φιλέτα κοτόπουλου (200 γρ. περίπου το καθένα) ½ φλ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο, μοιρασμένη ½ κουταλάκι τριμμένο φρέσκο τζίντζερ 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι 2-3 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη 2 φύλλα δάφνης 1 κουταλάκι κόκκοι μαύρου πιπεριού Αλάτι, πιπέρι Σπαγέτι με πέστο ρόκας: 400 γρ.

Ντοµάτες γεµιστές µε ρύζι και σταφιδάκια

Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά 4 µεγάλες ντοµάτες ώριµες και σφικτές 1 φλιτζάνι bali ρύζι Καρολίνα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεµµυδάκια χοντροκοµµένα Λίγο κουκουνάρι ½ φλιτζάνι σταφίδες 1/3 φλιτζανιού άσπρο κρασί 2 κουταλιές ψιλοκοµµένο δυόσµο 2 ώριµες ντοµάτες ή ντοµατοχυµό Αλάτι, πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο λιωµένη Εκτέλεση Ανοίγετε τις ντοµάτες, αφαιρείτε τα καπάκια τους και

H Ζέτα Μακρυπούλια θυμήθηκε «τα πιο ωραία νερά του φετινού καλοκαιριού» – Δείτε βίντεο

Αφορμή για οτ βίντεο η υποδοχή της νέας σεζόν του Ρουκ Ζουκ από τους τηλεθεατές

Ο Σάκης αναπαύεται στο ιδιαίτερο αυτοκίνητο του

Με μία ανάρτησή του ο Έλληνας σταρ δείχνει το πόσο απολαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο. Ποιο είναι αυτό;

Survivor: Οι “Άλλοι” ήρθαν και αυτό είναι το πιο ακραίο σενάριο που έχει ανακοινώσει ποτέ ο Λιανός

Έφυγαν επιτέλους οι "Άλλοι" από το νησί της εξορίας, οι πέντε παίκτες που βρίσκονταν σε άλλο σημείο του Άγιου Δομίνικου. Ο παρουσιαστής

Ο ΣΚΑΙ πρωτοπορεί και στο Debate του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε αναλυτικά... Με ταυτόχρονο δημοσιογραφικό σχολιασμό στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και απευθείας μετάδοση στον skai.gr, o ΣΚΑΪ θα αναμεταδώσει το σημερινό Debate για τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ που διοργανώνει η Δημόσια Τηλεόραση. Συγκεκριμένα από τις 21:00 και έως τις 24:00, ο ΣΚΑΪ 100.3 θα μεταδώσει ζωντανά την τηλεαναμέτρηση, σχολιάζοντας δημοσιογραφικά τις εμφανίσεις των έξι

Cash or Trash: Έφεραν τελετουργική μάσκα θανάτου και προκάλεσαν ρίγη ανατριχίλας στο πλατό

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήρθε αντιμέτωπη με ένα ιδιαίτερο «εύρημα» στο χθεσινό επεισόδιο τοθ Cash or Trash, όταν ένα ζευγάρι, η Μαίρη και ο Τζόναθαν, που ασχολούνται με την έρευνα παραφυσικών φαινομένων, έφερε το πιο ασυνήθιστο αντικείμενο στην ιστορία του παιχνιδιού: μια μάσκα θανάτου που βρήκαν σε γκαλερί στη Γαλλία. Ο εκτιμητής της εκπομπής, Θάνος Λούδος

Μάικλ Ντάγκλας-Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Έχουν γενέθλια! Η ηλικία, ο μεγάλος έρωτας και η διαφορά ηλικίας

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς έχουν ζήσει την απόλυτη δόξα αλλά μαζί έζησαν και τον απόλυτο έρωτα. Σήμερα έχουν και οι δύο τα γενέθλιά τους.

Retro TV: Όταν η Αλίκη & ο Δημήτρης σε κοινή συνέντευξη έκαναν ερωτική εξομολόγηση ο ένας στον άλλον

Σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ εξέφρασαν ανοιχτά τα συναισθήματά τους.

Diddy: Επικοινώνησε με τα παιδιά του μέσα από τη φυλακή – Ανησυχεί πολύ για αυτά, λέει άτομο από το περιβάλλον του

Μια δεύτερη πηγή αναφέρει πως τα παιδιά βρίσκοντα ι «σε κατάσταση κρίσης και σοκ»

Γιάννης Ζουγανέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: “Όλοι πέφτουμε σε λάθη”

Γιάννης Ζουγανέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όλοι πέφτουμε σε λάθη» "Αν κάποιος λοιπόν έχει περιπέσει σε βίαιες καταστάσεις, το μετανιώσει κι έχει συγχωρεθεί, ας επιστρέψει" δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλξς. Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου για τις φήμες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει στην υποκριτική.

Νίκος Συρίγος κατά Κούγια: «Σχολιάζεται η αντίδρασή μου και όχι η δράση ενός ανθρώπου που δε σέβεται τίποτα»

Για τον καβγά που είχε προ ημερών με τον Αλέξη Κούγια στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε σήμερα ο Νίκος Συρίγος, στον αέρα της...