Ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ των Oasis έχουν μυστική αδελφή αποκαλύπτει η Daily Mail – «Δεν θέλουν να με ξέρουν»

Date:

Ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ των Oasis έχουν μυστική αδελφή αποκαλύπτει η Daily Mail - «Δεν θέλουν να με ξέρουν»

Aποκάλυψη της Daily Mail για τους Oasis. Tα μέλη του διάσημου συγκροτήματος, Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ έχουν μία μυστική αδερφή που μεγάλωσε κοντά τους, αλλά αρνούνται να τη συναντήσουν.

«Eίμαι η μυστική αδερφή των Γκάλαχερ, δεν θέλουν oύτε να με ξέρουν», λέει η 51χρονη Έμμα Ντέιβις στην Daily Mail για τους θρυλικούς Oasis, που ανακοίνωσαν πρόσφατα την επιστροφή τους.

Η Έμμα Ντέιβις γεννήθηκε λίγους μήνες μετά τον Λίαμ Γκάλαχερ στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά οι πολυεκατομμυριούχοι ροκ σταρ έχουν απορρίψει κάθε της προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μαζί της.

Η αποξένωση είναι τόσο πλήρης που ο γιος της 51χρονης αναγκάστηκε να μπει στη διαδικασία ψηφοφορίας για να μπορέσει να βγάλει εισιτήριο για μία από τις συναυλίες επανένωσης των Oasis, αλλά απέτυχε, καθώς δεν άντεχε οικονομικά την τσουχτερή τιμή.

Ο πατέρας των δύο Γκάλαχερ, Τόμι, παρότι παντρεμένος με τη μητέρα τους Πέγκυ, είχε μία μακροχρόνια εξωσυζυγική σχέση με τη μητέρα της Έμμα, την Τζούνι. Όμως, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε στο ίδιο προάστιο του Μάντσεστερ με το ζευγάρι, πέρασαν σχεδόν 23 χρόνια μετά τη γέννησή της μέχρι να ανακαλύψει την αλήθεια.

Το έμαθε αφού αγόρασε το επιτυχημένο άλμπουμ του συγκροτήματος του 1995 (What’s The Story) Morning Glory – το οποίο έκανε τη μητέρα της να της μιλήσει επιτέλους για τη μυστική δεύτερη οικογένειά της. Τώρα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη MailOnline, η Έμμα, μητέρα δύο παιδιών, είπε πως πλέον ελπίζει ότι τα αδέρφια Λίαμ και Νόελ θα συμφωνήσουν επιτέλους να τη συναντήσουν, αφότου μαθεύτηκε η ιστορία της.

«Λίαμ Γκάλαχερ αλλά 1.90»

«Θα ήθελα να τους γνωρίσω. Προφανώς και θα θέλεις να γνωρίσεις τα αδέρφια σου. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα για κάτι, θα ήταν υπέροχο να έρθουμε σε επαφή. Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που ανακάλυψαν ότι είχαν έναν αδερφό ή μια αδερφή που δεν ήξεραν μετά από πολλά χρόνια, θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για αυτούς. Αλλά είναι δύσκολο να προβλέψεις τι σκέφτονται οι Γκάλαχερ – είναι διάσημοι με πολλά χρήματα και πιθανότατα πιστεύουν ότι δεν είμαι τίποτα», λέει η 51χρονη μυστική αδελφή των Γκάλαχερ.

Παρά τους φόβους της, η Έμμα είπε ότι ήλπιζε ότι θα μπορούσε να οργανωθεί μία συνάντηση ειδικά για χάρη του 31χρονου γιου της Τζέικ, φανατικού οπαδού των Oasis και της Μάντσεστερ Σίτι, τον οποίο περιέγραψε ως «Λίαμ Γκάλαχερ αλλά 1.90, που τους μοιάζει πολύ και τους λατρεύει».

Η Έμμα γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1973 στο νοσοκομείο St Mary’s στο Μάντσεστερ, όπου η μητέρα του Λίαμ η Πέγκυ τον είχε γεννήσει 11 μήνες νωρίτερα.

Η μητέρα της, η Τζούνι είχε γνωρίσει τον Tόμι Γκάλαχερ σε μία τοπική ντίσκο και δεν είχε ιδέα ότι ήταν ήδη παντρεμένος και είχε τρεις μικρούς γιους εκείνη την εποχή – το μωρό Λίαμ, τον Νόελ και τον μεγαλύτερο αδερφό Πολ.

Η Τζούνι, 76 ετών σήμερα, λέγεται ότι «γοητεύτηκε» από τον Τόμι και μάλιστα τον πήγε σπίτι της για να γνωρίσει τους γονείς της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. «Το μόνο που μου είχε πει η μητέρα μου ήταν ότι δεν ήξερε ότι ήταν παντρεμένος. Την είχε γοητεύσει και είχαν μια τέτοια σχέση. Κάθε φορά που έβλεπαν ο ένας τον άλλον την πήγαινε στο διαμέρισμα ενός φίλου που ισχυριζόταν ότι ήταν το σπίτι του. Όλα βασίστηκαν σε ψέματα», λέει η Έμμα.

Η μυστική αδελφή του Λίαμ και του Νόελ Γκάλαχερ αποκάλυψε τη στιγμή που έμαθε για πρώτη φορά για τη συγγενική τους σχέση:

«Μου είπε η μητέρα μου: “Ξέρεις ότι σου είπα ότι ο πατέρας σου είχε παιδιά; Αυτά είναι τα παιδιά”. Ήμουν τόσο έκπληκτη. Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Στη συνέχεια, όπως είπε στη MailOnline, είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να έρθει σε επαφή με τα διάσημα αδέρφια της, αλλά αυτά την αντιμετώπισαν με σιωπή.

πληροφορίες από Daily Mailφωτογραφίες: Reuters

To άρθρο Ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ των Oasis έχουν μυστική αδελφή αποκαλύπτει η Daily Mail – «Δεν θέλουν να με ξέρουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Συγκινεί ο Νίνο για τα παιδιά του: «Έγιναν από πολλή αγάπη & έρωτα. Eίμαι ένας καλός μπαμπάς»

Ο Νίνο άνοιξε την καρδιά του στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, μιλώντας για την καριέρα του αλλά και την οικογένειά του.

Μαρία Σολωμού: Καμάρωσε τον Mente Fuerte on stage – Η αντίδρασή της όταν τραγούδησε το κομμάτι της!

Η Μαρία Σολωμού στηρίζει φανατικά τον Mente Fuerte και δεν χάνει τις συναυλίες του!

Μίλι Μπόμπι Μπράουν – Τζέικ Μπον Τζόβι: Θα παντρευτούν για δεύτερη φορά με έναν λαμπερό γάμο στην Ιταλία

Μίλι Μπόμπι Μπράουν - Τζέικ Μπον Τζόβι: Θα παντρευτούν για δεύτερη φορά με έναν λαμπερό γάμο στην Ιταλία Μίλι Μπόμπι Μπράουν - Τζέικ Μπον Τζόβι: Θα παντρευτούν για δεύτερη φορά με έναν λαμπερό γάμο στην Ιταλία Ο πρώτος τους γάμος στην Αμερική τον Μάιο ήταν μια πολύ χαμηλών τόνων τελετή, ο δεύτερος γάμος θα είναι

Η Κατερίνα Καραβάτου για το My Style Rocks και τα νούμερα τηλεθέασης

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα του Πρωινό ΣουΣου και η Βίκυ Δέτσικα και απάντησε για την ανανέωση που υπήρξε στον

Κατερίνα Παπουτσάκη για τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή: “Ήταν πολύ άσχημο αυτό που συνέβη”

Κατερίνα Παπουτσάκη για τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή: «Ήταν πολύ άσχημο αυτό που συνέβη» Παρασκευή, 20.9.2024, 19:43 Zappit@ZAPPIT_ "Το έχω υποστεί πολλές φορές και μου έχουν χρεώσει ανθρώπους" δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένος στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική

Πρώτη φορά σχολείο: Πόσο έτοιμοι είναι παιδιά και γονείς για τον αποχωρισμό – Tips προσαρμογής από δύο ειδικούς

ΠΑΙΔΙ Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί μια νέα φάση τόσο για τον γονιό όσο και για το παιδί, ειδικά για τα... πρωτάκια - Δύο ειδικοί δίνουν χρήσιμες συμβουλές για καλύτερη διαχείριση, ώστε οι γονείς να δώσουν χώρο στο παιδί να προσαρμοστεί YGEIAMOU.GR TEAM 21/09/2024 10:04:35 *Γράφουν η Άρτεμις Ψαρρή, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Παιδαγωγός και

Τέσσερις απλοί τρόποι για να σταματήσετε επιτέλους τις καταστροφικές σκέψεις

Οι καταστροφικές σκέψεις είναι κάτι συνηθισμένο, ιδιαίτερα για όσους είναι επιρρεπείς στο άγχος. Μπορεί να φαντάζεστε ότι η πρώτη μέρα σε μια νέα δουλειά θα είναι καταστροφική, ότι θα αποτύχετε σε μια σημαντική εξέταση ή ότι κάτι κακό θα συμβεί στην πτήση σας. Αν και αυτές οι σκέψεις είναι δυσάρεστες, είναι ουσιαστικά ο τρόπος του

Κώστας Πρέκας: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη, είχε φτιάξει μέσα της ένα μοντέλο ιδανικής γυναίκας που δεν κατάφερε να φτάσει

Κώστας Πρέκας: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη, είχε φτιάξει μέσα της ένα μοντέλο ιδανικής γυναίκας που δεν κατάφερε να φτάσει Κώστας Πρέκας: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη, είχε φτιάξει μέσα της ένα μοντέλο ιδανικής γυναίκας που δεν κατάφερε να φτάσει Προσπάθησε να γίνει κάτι το απλησίαστο, ίσως μια Ελληνίδα Γκρέτα Γκάρμπο, μια Μέριλιν Μονρό, συμπλήρωσε

Νίνο: Τα παιδιά μου έγιναν από πολλή αγάπη και πολύ έρωτα, πιστεύω ότι είμαι καλός μπαμπάς

Νίνο: Τα παιδιά μου έγιναν από πολλή αγάπη και πολύ έρωτα, πιστεύω ότι είμαι καλός μπαμπάς Νίνο: Τα παιδιά μου έγιναν από πολλή αγάπη και πολύ έρωτα, πιστεύω ότι είμαι καλός μπαμπάς Παίζουν πιάνο και τα δύο, έχουν ταλέντο, δήλωσε ο τραγουδιστής Ο Νίνο παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της

Από τη «Φάρμα» στο «Tempting Fortune» – Ποια είναι η Ρούλα Γιαννιώτη με την εκ γενετής τυφλή κόρη

Ένα γνώριμο πρόσωπο εντόπισαν οι τηλεθεατές στην πρεμιέρα του «Tempting Fortune» με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Θυμίζουμε ότι στο νέο παιχνίδι δράσης του ΣΚΑΪ οι 12 παίκτες, με ελάχιστες προμήθειες και έχοντας στα σακίδιά τους 300.000 ευρώ, πρέπει να διανύσουν μία δύσκολη διαδρομή δεκάδων χιλιομέτρων για να φτάσουν στον τερματισμό, χωρίς να χάσουν καθόλου χρήματα. Ο λόγος για τη Ρούλα Γιαννιώτη

Αχλάδια: Οι λόγοι που πρέπει να ξεκινήσετε να τρώτε κάθε μέρα τα αγαπημένα φρούτα

Τα αχλάδια είναι από τα αγαπημένα φθινοπωρινά φρούτα. Υπάρχουν περισσότερες από 3.000 διαφορετικές ποικιλίες αχλαδιών, προσφέροντας ευεργετικά οφέλη στον οργανισμό μας, ενώ είναι από τα φρούτα που όταν ωριμάσουν είναι ζουμερά, αφήνοντας μια γλυκιά αίσθηση στον ουρανίσκο μας. Τα αχλάδια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, καθώς αποτελούν εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, ωφέλιμων αντιοξειδωτικών και μετάλλων.