Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες το βράδυ της Τετάρτης 4/9, στο Καλλιμάρμαρο, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του Όλοι μαζί μπορούμε που ήταν αφιερωμένη στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, παρά το ότι έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις από το 2020, γιατί η φωνή της δεν μπορεί να ανταποκριθεί, όπως έλεγε, η Χαρούλα Αλεξίου ήταν εκεί, και τραγούδησε ζωντανά στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη τον «Αρχηγό» του Μάνου Λοΐζου. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος παρακολουθούσε συγκινημένος την εμφάνισή της επί σκηνής.

«Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις “όχι”», είπε λίγο πριν τραγουδήσει, με το κοινό να την χειροκροτεί.


Δείτε το βίντεο:

«Ράγισε» το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο από την φωνή της: Η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε μετά από 4 χρόνια και μάγεψε

Η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε ξανά στην σκηνή και τραγούδησε τέσσερα χρόνια μετά την απόφασή της να σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις.

H μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια έδωσε το «παρών» στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία – αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Βίντεο από την εμφάνισή της στο Καλλιμάρμαρο

«Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις όχι», είπε η Χάρις Αλεξίου.


Δείτε βίντεο:

Χάρις Αλεξίου - Ο Αρχηγός,  Μίλτος Πασχαλίδης - Η Γοργόνα
Αρχηγός - Χαρις Αλεξιου ( το δώρο για Λ.Πάπαδοπουλο / Καλλιμάρμαρο / Σεπτ 24


Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News