Σάλος με την ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου για την απόπειρα βιασμού κοπέλας – «Πρόκειται για ανακρίβεια αλλά αυτό που εισέπραξα ήταν σοκαριστικό»

Date:

Σάλος με την ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου για την απόπειρα βιασμού κοπέλας - «Πρόκειται για ανακρίβεια αλλά αυτό που εισέπραξα ήταν σοκαριστικό»

Ένα βίντεο απολογίας ανέβασε ο Μάριος Αθανασίου αναφορικά με τη χτεσινή (28.08.3034) του ανάρτηση, όπου εξιστορούσε ένα περιστατικό απόπειρας βιασμού εις βάρος μίας κοπέλας. Ο ηθοποιός εξήγησε στο νέο του post ότι επρόκειτο για ανακρίβεια.

Στο βίντεο που ανέβασε την Τετάρτη, ο Μάριος Αθανασίου, εξηγούσε πως βρέθηκε μάρτυρας τη στιγμή που μία κοπέλα ήταν ημίγυμνη σε κεντρικό δρόμο της Νέας Φιλαδέλφειας με περαστικούς, αστυνομία και οδηγούς «απλώς να κοιτάζουν». Ο ηθοποιός λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, προχώρησε στη διαγραφή της από τα social media. Όπως ο ίδιος ανέφερε σε νέο βίντεο, το περιστατικό δεν είχε να κάνει με απόπειρα βιασμού όπως νόμιζε στην αρχή και ζήτησε συγγνώμη.

Σήμερα Πέμπτη ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να εξηγήσει αναλυτικά το σκηνικό που τόσο τον τάραξε, τονίζοντας ότι δεν ισχύουν όλα όσα είπε. «Έπειτα από επικοινωνία με παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την ώρα θέλω να πω ότι η κοπέλα δεν έπεσε θύμα βιασμού, για άλλους λόγους βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση», είπε αρχικά.

«Κατέβασα την ανάρτηση που έκανα χτες μετά την επικοινωνία μου με τα παιδιά που βοήθησαν την κοπέλα από την πρώτη στιγμή και μπράβο τους, γιατί είχα μία αστοχία σε όσα είπα. Δεν ήταν απόπειρα βιασμού, για εμένα ωστόσο εξακολουθεί να είναι μία πολύ άγρια εικόνα, ένα πολύ άγριο σκηνικό. Έτσι όπως έγινε, δεν είχα τη δυνατότητα να διασταυρώσω αν αυτό που βλέπω και η πληροφορία που μου λένε οι άνθρωποι από εκεί ήταν αληθής ή ψευδής», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε: «Δεν ήθελα να κάνω τον “περίεργο”, υπήρχαν άνθρωποι εκεί και δεν ήθελα να επιβαρύνω την κατάσταση. Δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνεις. Αυτό που εισέπραξα ήταν σοκαριστικό και με την προηγούμενη ανάρτησή μου αυτό ήθελα να μεταφέρω. Παρουσία της αστυνομίας και να αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος είναι απροστάτευτος σε κοινή θέα, σε κεντρικό δρόμο και να κοιτούν οι περαστικοί, αφού δεν έχουν θέση να βοηθήσουν.

Δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση κανένα, ούτε να μεταφέρω κάτι λανθασμένο στα media και στην τηλεόραση. Αναφέρομαι σε φαιδρά σχόλια γιατί δεν έχω καμία ανάγκη να λάβω αναγνωσιμότητα και να απασχολήσω τα social, πόσο μάλλον για πολιτικό όφελος. Ζητώ συγγνώμη αν έφερα κάποιους σε δύσκολη θέση και ελπίζω η κοπέλα να είναι πολύ καλύτερα», κατέληξε ο Μάριος Αθανασίου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marios Athanasiou (@athanasiou_marios)

Η χτεσινή ανάρτηση

Ο Μάριος Αθανασίου στο χτεσινό βίντεο που ανέβασε, κατήγγειλε πως η αστυνομία δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψει την κοπέλα μετά την κακοποίησή της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοπέλα είχε πέσει θύμα απόπειρας βιασμού και περιφερόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια ημίγυμνη, όταν πέρασε ο ηθοποιός από το σημείο και την είδε.

«Πώς είναι δυνατόν η αστυνομία -και δεν λέω για την κακή αστυνομία, την καλή αστυνομία […] να μην έχει πάρει τα μέτρα της ώστε αυτή η κοπέλα να βρίσκεται σε πιο προφυλαγμένο περιβάλλον. Μια κουβέρτα, κάτι να βάλεις επάνω. Να μην πλησιάζει ο κόσμος γύρω – γύρω και φυσικά τα αυτοκίνητα να μην περνούν και να “βλέπουν τηλεόραση” και να παρακολουθούν με περιέργεια αυτό που συμβαίνει», είχε αναφέρει στην ανάρτησή του.

Και συνέχιζε: «Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση, μου διέλυσε τον εγκέφαλο. Όπως επίσης και οι ίδιοι οι περαστικοί που καθόντουσαν έτσι. Αν είχα τραβήξει βίντεο που για ευνόητους λόγους δεν το έκανα θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή. Δηλαδή θα καταλαβαίνατε ότι υπάρχει μια ευθύνη σ’ αυτή την εικόνα, σ’ αυτή την δυσκολία.

Για μια ακόμα φορά, με αφορμή αυτά τα περιστατικά θα μιλήσουμε ξανά για την αυστηροποίηση των νόμων. Δεν περνάει από το χέρι μου, αυτό θα το κάνουμε όλοι μαζί. Αν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, να το ζητήσουμε, να το απαιτήσουμε, πολίτες είμαστε έχουμε κάθε δικαίωμα. Νομίζω ότι ο βιασμός και η κακοποίηση και πολύ περισσότερο των ανηλίκων, πρέπει να είναι η αυστηρότερη δυνατή ποινή που μπορεί να υπάρχει σε αυτή τη χώρα», τόνιζε, μεταξύ άλλων ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος τελικά έσβησε την εν λόγω ανάρτηση.

To άρθρο Σάλος με την ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου για την απόπειρα βιασμού κοπέλας – «Πρόκειται για ανακρίβεια αλλά αυτό που εισέπραξα ήταν σοκαριστικό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Απόψε ο πρώτος ελληνικός ημιτελικός για τη Eurovision

Απόψε ο πρώτος ελληνικός ημιτελικός για τη Eurovision 14 τραγούδια διεκδικούν επτά θέσεις στον μεγάλο τελικό -  Ανάμεσά τους και το μεγάλο φαβορί «Ferto» από τον Akyla Απόψε, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, ανοίγει η αυλαία του «Sing for Greece 2026», με τη διεξαγωγή του Α’ Ημιτελικού, μέσα από τον οποίο θα προκύψουν οι

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι φωτογραφίες της από το γυμναστήριο – «Ο στόχος είναι ένας, να γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα»

Εκτός από το ντεκολτέ της, η αμφίεση της Λόπεζ τόνιζε και τους γυμνασμένους κοιλιακούς της

Τι κάνουν πραγματικά τα κορεσμένα λιπαρά στην καρδιά σας

Για χρόνια, τα κορεσμένα λιπαρά βρίσκονται στο επίκεντρο. Κονή αντίληψη είναι πως πρόκειται για τον απόλυτο εχθρό της καρδιάς. Υπάρχει όμως και αυτοί που τα παρουσιάζουν ως παρεξηγημένα θρεπτικά συστατικά που άδικα «δαιμονοποιούνται». Ανάμεσα σε αντικρουόμενους ισχυρισμούς, υπερβολές, διατροφικές μόδες και εντυπωσιακούς τίτλους, το ερώτημα παραμένει απλό: τι κάνουν πραγματικά τα κορεσμένα λιπαρά στον οργανισμό

Το 50% των ασθενών παγκοσμίως δεν έχει πρόσβαση σε χειρουργική επέμβαση για τον καταρράκτη

Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατομμύρια ανθρώπους οι οποίοι πάσχουν από καταρράκτη σε παγκόσμια κλίμακα δεν έχουν πρόσβαση σε χειρουργική επέμβαση που θα επέτρεπε τη διόρθωση της όρασής τους, τονίζει σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), μέρος του συστήματος του ΟΗΕ. Η θόλωση του κρυσταλλοειδούς φακού του ματιού, που μειώνει την όραση και

Λένα Ουζουνίδου: «Ποτέ δεν έχω χάσει ρόλους λόγω των κιλών μου»

Η Λένα Ουζουνίδου έδωσε μία νέα συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση και παραδέχτηκε ότι το βάρος της δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για εκείνη ώστε να πάρει κάποιον ρόλο. Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι «νταρντάνα», αλλά τα κιλά της είναι ομοιόμορφα.  Η γνωστή ηθοποιός, λίγο πριν από την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας»

Shakira: Η θεαματική τούμπα στη σκηνή τη στιγμή που τραγουδούσε το «Si Te Vas»

Ένα ατύχημα είχε η Shakira στη διάρκεια ζωντανής εμφάνισής της στο Σαν Σαλβαδόρ. Η Κολομβιανή ποπ σταρ γλίστρησε στη σκηνή την ώρα της ερμηνείας, αλλά σηκώθηκε άμεσα και συνέχισε το πρόγραμμα, καθησυχάζοντας το κοινό. Η Shakira ερμήνευε το «Si Te Vas» όταν, καθώς κινούνταν στη σκηνή συναυλίας στο Σαν Σαλβαδόρ, το δεξί της πόδι γύρισε

Ο 25ετής γάμος της Ολίβια Κόλμαν που νιώθει nonbinary και λειτουργεί ως «γκέι άντρας» στη σχέση με τον σύζυγό της

Η Ολίβια Κόλμαν, βραβευμένη με Όσκαρ, BAFTA και Χρυσή Σφαίρα, έχει χτίσει μια εντυπωσιακή καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με σταθερό στήριγμα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Εντ Σίνκλερ. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος έχει συμβάλει παρασκηνιακά στη διαμόρφωση ορισμένων από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της, γεγονός που αποδεικνύει τη δυνατή επαγγελματική και προσωπική

Κατσαρίδες, ποντίκια και περιττώματα: «Εργένηδες» της Νέας Υόρκης εκδικούνται πρώην συντρόφους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η αγάπη μπορεί να είναι «στον αέρα» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – αλλά στη Νέα Υόρκη τουλάχιστον, το ίδιο ισχύει κάλλιστα και για την εκδίκηση. Έχοντας σιχαθεί τους πρώην τους – τους απατεώνες και τις απατεώνισσες που τους κορόιδεψαν, τους έκαναν «ghosting» ή απλά τους εγκατέλειψαν – οι λεγόμενοι «singles» (εργένηδες, αδέσμευτοι, μπακούρια και

Maison Margiela: Η Σαγκάη υποδέχεται το επόμενο μεγάλο show του οίκου

Ο Maison Margiela ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τη συλλογή έτοιμων ενδυμάτων Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026 στη Σαγκάη της Κίνας, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της πόλης, την 1η Απριλίου 2026. H Σαγκάη ως τοποθεσία της επίδειξης μόδας ανακοινώθηκε ως μέρος ενός ευρύτερου project με τίτλο MaisonMargiela/folders, στο πλαίσιο του οποίου ο βελγικός οίκος με έδρα το Παρίσι

Νίκος Ξυλούρης – Η συγκλονιστική τελευταία του κουβέντα στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη λίγο πριν πεθάνει

«Ήταν σιωπηλός στο κρεβάτι με αυτά τα γαλανά μάτια και κούναγε το κεφάλι του». Με αυτή την εικόνα περιέγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη την τελευταία φορά που αντίκρισε τον Νίκο Ξυλούρη. Η ερμηνεύτρια, συμμετέχοντας σε ένα καλλιτεχνικό αφιέρωμα για την πορεία του εμβληματικού τραγουδιστή, γύρισε τον χρόνο πίσω, σε εκείνες τις δύσκολες μέρες του 1980, όταν

Φιλόζωοι κήρυξαν πόλεμο στα σουβλάκια της φετινής Τσικνοπέμπτης

Ενδιαφεροντα ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΦΙΛΟΖΩΟΙ Φιλόζωοι κήρυξαν πόλεμο στα σουβλάκια της φετινής Τσικνοπέμπτης Απειλούν με μηνύσεις αν τσικνίσουν οι μαθητές στα σχολεία Τζωρτζίνα Φράγκου 10.02.2026 | 21:33 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Απειλούν με μηνύσεις αν τσικνίσουν οι μαθητές στα σχολεία της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, σε πραγματικό πόλεμο ανάμεσα στην εκπαιδευτική κοινότητα και των φιλοζωικών σωματείων εξελίσσεται το έθιμο της