Αφοπλιστικός ο Απόστολος Γκλέτσος: Η δήλωση για το ψάρι, ο δεξιός Κασσελάκης, ο εχθρός Μητσοτάκης και το υπουργείο που θα ήθελε

Date:

Στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» ήταν καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος όπου μίλησε για την πολιτική, τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τη δήλωσή του για το ψάρι… που ψήνεται από τις δυο πλευρές. Ο ηθοποιός ήταν όπως πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής στις απαντήσεις του.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την πολιτική και τις αριστερές του πεποιθήσεις καθώς είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ήμουν αριστερός από την κοιλιά της μάνας μου. Με την τοπική αυτοδιοίκηση κάτι μπορείς να κάνεις για τον διπλανό σου. Με την κεντρική πολιτική μπορείς να κάνεις λιγότερα. Η ιστορία έδειξε ότι κάποιοι διάσημοι μπορούν να κουνήσουν κάποια πράγματα προς όφελος του συνόλου. Με ψηφίζουν γιατί δεν λέω μεγάλες κουβέντες. Όταν πήγα στη Στυλίδα, είπα ότι “δεν έχετε αγροτικούς δρόμους. Τα δύο νερά υπόσχομαι ότι τον πρώτο χρόνο θα τα κάνω τρία και μετά τέσσερα”. Και το έκανα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ήμουν τυχερός. Στάθηκε ο λαός δίπλα μου, στάθηκε όλη η Ελλάδα δίπλα μου. Διακυβεύονταν άλλα. Βοήθησε η φήμη μου γιατί ήμουν αυτός που τον ήξερε όλη η Ελλάδα που έγινε μπαρούτι. Έχω φοβηθεί πολλές φορές για τη ζωή μου. Δαγκώνω τη γλώσσα μου και προχωράω για να μην πω τι άλλο. Πολλές φορές έβλεπα ότι ξεπερνάω κάποια όρια. Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο εχθρός. Δεν ήξερα ποιος δίνει διαταγές» σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Ένα παράπονο τα κάνει όλα και γίνεσαι Γκλέτσος. Βλέπεις το γεροντάκι, την αδικία την κοινωνική και μια ευθύνη. Αυτά τα δύο σου μπαίνουν στην ψυχή και εκεί που είσαι ένα μίζερο ανθρωπάκι, κάνεις κουράγιο. Γεννήθηκα κακομοίρης. Δεν ήμουν το παιδί που τσακώνεται στην αλάνα. Στην αλάνα μεγάλωσα αλλά τσαμπουκοποιήθηκα κοινωνικά. Ποτέ δεν ήμουν νταής. Ήμουν το πιο αγαπητό παιδί της παρέας, γιατί ήμουν φίλος. Κρατάς το μυστικό, είσαι δίπλα στον άλλον. Δεν ήμουν ο πρώτος που θα κάνει τσαμπουκά» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Φουλ αριστερός και φουλ στρατόκ@υλος» σχολίασε βλέποντας τη φωτογραφία του ως στρατιώτης στους αλεξιπτωτιστές.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως «άλλα είπε και αυτός και στη μέση του καιρού τα άλλαξε άρδην. Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και τελικά έγινε δεξιό παιδί με τον λόγο του στον ΣΕΒ και άλλα».

«Η δική μου η άποψη είναι ότι ο εχθρός του λαού είναι ο Μητσοτάκης. Θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάμε στα όργανα του κόμματος και στη βάση αν χρειαστεί και εκεί θα το λύσουμε. Πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα ανατείλει» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε «το ότι ήμουν κάποτε στο κόμμα δεν σημαίνει ότι του δίνω λευκή επιταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποια πράγματα και τομές στην κοινωνική πολιτική. Ποιος του είπε του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τόσα λεφτά για να τα βρει η επόμενη κυβέρνηση και να συγκεντρώσει 41%; Ήταν τεράστια τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ με συγκλονιστικότερο το “θα σκίσω τα μνημόνια” και τελικά να φέρνει ένα τέτοιο».

Για την περιβόητη δήλωση στον Πέτρο Κωστόπουλο, όπου το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε: «Ήμουν δήμαρχος τότε, συνέβαιναν διάφορα και είπα για το ψάρι που ψήνεται από τις δύο πλευρές. Στη Στυλίδα το πήραν με τον καλύτερο τρόπο. Είπα ότι αυτή ήταν μια πατρική, ιερή δήλωση και το έκανα για αυτά τα παιδιά. Ποια ανάγκη μπορούσα να έχω να το πω όπως έλεγαν κάποιοι δημοσιογραφίζοντες; Το είπα μόνος μου, δεν με ρώτησε κανείς. Το έκανα για αυτά τα παιδιά και τώρα το 2024 γρονθοκοπείται ένα 15χρονο πλάσμα. Στην επαρχία δεν έχει προχωρήσει καθόλου η κοινωνία. Είναι περίεργο. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν; Είναι σαν να μέμφεσαι τον άλλον που είναι μελαχρινός. Στο σπίτι μου μεγάλωσα τόσο προοδευτικά. Δεν τα διάβασα, τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου. Μέσα στο σπίτι μου το άκουσα παιδάκι ότι είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή είναι μελαχρινός. Θα ήμουν 3-4 ετών όταν το άκουσα».

«50-50 πάει» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος σχετικά με το αν έχει φάει «χυλόπιτα» από γυναίκα.

«Μου αρέσει η μοναχικότητα. Ο ζωντανός οργανισμός πρέπει να κινείται για να μην αρρωσταίνει, για να υπάρχει μια ανανέωση. Σαφέστατα είμαι πολυγαμικό άτομο. Είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Και ποια γυναίκα δεν είναι πολυγαμική; Σαφέστατα και μου την έχουν “κάνει”. Παρατηρώ άλλους και βλέπω και τις ερωτευμένες…» αποκάλυψε ο ηθοποιός για την προσωπική του ζωή.

«Περιπέτειες υγείας πάρα πολλές από τα 34 μου. Το μια χαρά είναι σχετικό. Ειδικά όταν έχεις προβλήματα καρδιάς που είναι το βασικό όργανο και παίρνεις 4-5 χάπια την ημέρα και πρέπει να σε βλέπει ο γιατρός κάθε 6 μήνες… Εξοικειώνεσαι με τον θάνατο πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον πάνω. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει, βάλε κι εσύ λίγο πλάτη!» είπε για την υγεία του.

«Καταχρησούλες έκανα, σοβαρές όχι δεν με έπαιρνε. Όχι ναρκωτικά. Κατάχρηση είναι να πιεις και να πάρεις τη μηχανή να κάνεις σούζες. Έκανα, μέσα στην Πατησίων. Είναι χειρότερο από το να πάρεις ναρκωτικά. Δεν είχε γεννηθεί η κόρη μου όταν τα έκανα αυτά» αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Αν είχα παράπονο θα ήμουν αχάριστος. Δεν την προκάλεσα την τύχη μου. Κάτι γίνεται κάθε φορά και την σκαπουλάρω. Ίσως ένας παρονομαστής, να είσαι καλός άνθρωπος κι ας ακουστεί εγωιστικό, να μην σκέφτεσαι το κακό κανενός και να βάζεις και πλατούλα. Μου βγαίνει. Γεννιόμαστε καλοί» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Μιλώντας για την πίστη, ο Απόστολος Γκλετσος ανέφερε: «Οι παπάδες είναι ένα επικερδέστατο επάγγελμα. Υπάρχουν άγιοι άνθρωποι και λαμόγια. Και η Εκκλησία πρέπει να υπάρχει, είναι ένας μπούσουλας, είναι το χειρόφρενο σε ένα αυτοκίνητο».

Αποκάλυψε επίσης ότι «μου πρότειναν να πάω στην Ευρωβουλή και είπα όχι γιατί δεν μιλάω καλά αγγλικά, τι να πάω να κάνω; Να μου μιλάνε και εγώ να λέω «γιες, αρ γιου σουρ;», δεν γίνεται έτσι, αν δεν πάει κορδέλα η γλώσσα το λόμπινγκ δεν γίνεται γιατί όλα διαμορφώνονται εκεί. Αν μίλαγα φαρσί θα πήγαινα».

«Δεν έχω φιλοδοξία ντε και καλά αλλά θα ήθελα να είμαι μέσα στη ζωή. Τι είναι αυτό; Δεν ξέρω. Τόσο ξέρουν τόσο κάνουν αυτοί που ψηφίζουν τους γνωστούς. Είναι λάθος για τα κόμματα που βάζουν γνωστούς γιατί δεν γίνεται δουλειά. Είμαι υπέρ της λίστας για την Ευρωβουλή» πρόσθεσε.

Δεν έκρυψε ότι θα ήθελε ένα υπουργείο. «Ένα συγκεκριμένο υπουργειάκι θα το ήθελα. Το “Εθνικής Άμυνας”. Εκεί αγαπώ και με αγαπάνε πολλοί, να είσαι σίγουρη» είπε και εξήγησε ότι οι στρατιωτικοί δεν αμείβονται επαρκώς διότι τα λεφτά πάνε στις μίζες. «Δεν γίνεται να κρίνουν τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων άνθρωποι που δεν έχουν πάει καν στρατό! Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείς να κριθεί μέσα από το στράτευμα».

Μιλώντας για την καλλιτεχνική του πορεία, απάντησε στο πότε κατάλαβε ότι τα κατάφερε. «Την πρώτη 5ετία – 7ετία και είχα παρουσία θεατρική μόνιμη και τηλεοπτική χωρίς να έχω χάσει ούτε ώρα, αμέσως μετά τη σχολή, λέω ότι “μάλλον αυτό είναι που θα κάνω, αυτή είναι η δουλειά μου”. Είμαι πιο πολύ της παρέας, της συμμετοχής. Δεν θα ξεχάσω τους “Μπαμπάδες με ρούμι”. Έβλεπα Φασουλή και Ρώπα να παίζουν και πέρναγα τόσο καλά. Έλεγα να πάω στο θέατρο να τους βλέπω να διασκεδάσω. Κάποιοι ηθοποιοί ψωνίζονται με τον ρόλο. Εγώ θέλω να είμαι σε καλές παραστάσεις, σε καλές δουλειές, καλή ώρα τώρα με τη “Γη της ελιάς”. Είναι ωραίο το χειροκρότημα, κακά τα ψέματα. Είναι επιβράβευση. Ακούω και λένε διάφοροι για πολλά λεφτά. Ποτέ δεν πήραμε πολλά λεφτά στην Ελλαδίτσα. Εκτός αν δεν τα πήρα εγώ. Σε μας η φορολογία είναι τεράστια, έφευγε το 51%» είπε.

«Με τους ίδιους έχω κάνει άλλα δυο σίριαλ. Τα αγαπώ πολύ αυτά τα παιδιά και κάνουν καλές δουλειές, ξέρουν τη δουλειά, επενδύουν. Αν δεις τι μηχανήματα έχουν. Θα συνεχίσω και του χρόνου» είπε για τη «Γη της ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί, τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

«Είμαι symbol ειλικρίνειας. Δεν θα γράψω βιογραφία, τα βλέπω και γελάω!» ανέφερε στο τέλος της συνέντευξης απαντώντας για το αν είναι sex symbol.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Λεπτοσπείρωση: Πώς μεταδίδεται και τι συμπτώματα προκαλεί – Εκδηλώνεται σε δύο στάδια

Τι αναφέρει ο ΕΟΔΥ για τις αιτίες και τον χρόνο επωάσεως. Ποια είναι τα ανησυχητικά συμπτώματα. Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι ένας 60χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ζακύνθου, με συμπτώματα που θύμιζαν έντονα λεπτοσπείρωση, καθώς και ότι διερευνώνται ακόμα δύο περιστατικά. Τι είναι η νόσος αυτή και πώς

Pallof press: Η περιστροφική άσκηση που χαρίζει ασύγκριτα δυνατό κορμό – Δείτε πώς γίνεται

FITNESS  Το Pallof Press αποτελεί μία άσκηση σταθερότητας του κορμού που ενεργοποιεί τους κοιλιακούς μύες και σας βοηθάει να αποκτήσετε ασύγκριτα δυνατό κορμό Αν επιθυμεί κάποιος δυνατούς κοιλιακούς,  αλλά και πραγματική δύναμη στο σώμα του, είναι απαραίτητο να έχει δυνατό κορμό. Εδώ εμφανίζεται το Pallof Press. Δεν είναι από τις πιο «διάσημες» ασκήσεις, αλλά είναι

Κρυφά πλάνα από την «Σπηλιά του Πύθωνα» δείχνουν γιατί μολύνονται οι άνθρωποι από επικίνδυνους ιούς

Η σπηλιά είναι ένα αληθινό… κέντρο διερχομένων, αφού μπαινοβγαίνουν καθημερινά ζώα και άνθρωποι. Εκατοντάδες απρόσμενους επισκέπτες και ισάριθμες ευκαιρίες για μετάδοση ενός επικίνδυνου ιού σε άλλα θηλαστικά (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων) ανακάλυψε διεθνής ομάδα επιστημόνων, η οποία τοποθέτησε κρυφές κάμερες σε μία σπηλιά στην Ουγκάντα όπου είναι γνωστό ότι ζουν νυχτερίδες. Η επονομαζόμενη «Σπηλιά του Πύθωνα»

Πάρκινσον: Οι πρώιμες ενδείξεις της νόσου φαίνονται στο έντερο πολλά χρόνια πριν εκδηλωθεί

Οι άνθρωποι που θα νοσήσουν στο μέλλον έχουν χαρακτηριστική σύνθεση εντερικών βακτηρίων. Οι άνθρωποι που θα εκδηλώσουν νόσο Πάρκινσον μπορεί να υφίστανται χρόνια νωρίτερα αλλαγές στο μικροβίωμα του εντέρου τους, που αποτελούν προειδοποιητική ένδειξη, αναφέρουν επιστήμονες από τη Βρετανία. Κάθε άνθρωπος εκ φύσεως φιλοξενεί στην πεπτική οδό του δισεκατομμύρια βακτηρίων. Ωστόσο οι πάσχοντες από τη

Κρίση πανικού ή έμφραγμα; Ποια η διαφορά στα συμπτώματα – Πότε χρειάζεται άμεση ιατρική βοήθεια

Τι δείχνουν τα σημάδια, πότε πρέπει να ανησυχήσετε και γιατί η σωστή αναγνώριση σώζει ζωές. Η κρίση πανικού είναι συχνά η πρώτη σκέψη όταν εμφανίζονται ξαφνικά έντονα συμπτώματα, όπως πόνος στο στήθος, ταχυκαρδία και εφίδρωση, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις τα ίδια σημάδια μπορεί να υποδηλώνουν ένα έμφραγμα. Η σωστή διάκριση ανάμεσα στις δύο καταστάσεις είναι

Εμβόλια: 54 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν σε 50 χρόνια χάρη στα εμβόλια – Έως και 6 ζωές το λεπτό παγκοσμίως

Η βρεφική επιβίωση αυξήθηκε κατά 40%, ενώ οι ειδικοί τονίζουν ότι ο εμβολιασμός είναι δια βίου ασπίδα προστασίας. Τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές έχουν σωθεί παγκοσμίως τις τελευταίες πέντε δεκαετίες -περίπου έξι ζωές ανά λεπτό- χάρη στα εμβόλια, ενώ η βρεφική επιβίωση έχει βελτιωθεί κατά περίπου 40%. «Οι εμβολιασμοί συνιστούν μία από τις πλέον αποδοτικές, τεκμηριωμένες

Ένα φιλί μεταφέρει έως και 80 εκ. βακτήρια: Τα απρόσμενα οφέλη και οι κίνδυνοι σύμφωνα με μελέτες

Αν και η ιδέα της κοινής χρήσης βακτηρίων μπορεί να ακούγεται ανησυχητική, τις περισσότερες φορές είναι ευεργετική. Εκτός από την στέγη, τα συναισθήματα και τα κοινά ενδιαφέροντα, να ξέρετε ότι με τον σύντροφό σας  μοιράζεστε και τρισεκατομμύρια μικροσκοπικούς οργανισμούς που ζουν πάνω και μέσα σας, τα βακτήρια. Αυτή η κοινότητα βακτηρίων, ιών και μυκήτων ονομάζεται

Κήλες: Σχεδόν 1 στους 10 θα εμφανίσει κάποια μορφή – Πώς αλλάζει η χειρουργική αντιμετώπισή τους

Οι κήλες αποτελούν μία από τις πιο συχνές χειρουργικές παθήσεις, καθώς εκτιμάται ότι επηρεάζουν το 5% έως 8% του πληθυσμού, ενώ σχεδόν ένας στους δέκα ανθρώπους θα εμφανίσει κάποια μορφή κατά τη διάρκεια της ζωής του. Συχνότερη είναι η βουβωνοκήλη, που αντιστοιχεί περίπου στο 75% των περιστατικών, ενώ ακολουθούν οι ομφαλοκήλες, οι επιγαστρικές και οι

Η ανοσοθεραπεία πριν από την εγχείρηση «φρενάρει» τον καρκίνο του εντέρου

Κανένας από τους ασθενείς που υποβλήθηκαν στη θεραπεία δεν έχει υποτροπιάσει 33 μήνες αργότερα. Ελπίδες για καλύτερη αντιμετώπιση του καρκίνου του παχέος εντέρου δίνει ένα νέο θεραπευτικό σχήμα, κατά το οποίο οι ασθενείς υποβάλλονται σε ανοσοθεραπεία πριν υποβληθούν στην χειρουργική αφαίρεση του όγκου τους. Η ανοσοθεραπεία συνίσταται στην χορήγηση φαρμάκων, τα οποία «εκπαιδεύουν» το ανοσοποιητικό

Καρκίνος του όρχεος: Πώς εκδηλώνεται, ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου και η θεραπεία

Ο μήνας Απρίλιος έχει καθιερωθεί διεθνώς ως μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του όρχεος, μία ιδιαίτερη ογκολογική οντότητα με υψηλή ιασιμότητα. Ο καρκίνος του όρχεος είναι μία κακοήθη νεοπλασία με ιδιαίτερη επιδημιολογική σημασία, καθώς αποτελεί το συχνότερο συμπαγές νεόπλασμα σε άνδρες ηλικίας 15–40 ετών. Παρά τη χαμηλή συνολική επίπτωση, η νόσος χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά υψηλά

Ύπνος στη διάρκεια της ημέρας: Πότε και σε ποιους είναι σήμα κινδύνου

Το 20% έως 60% των ηλικιωμένων κοιμούνται στη διάρκεια της ημέρας, αλλά έχει σημασία το πότε και το πόσο. Ο παρατεταμένος ύπνος στη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να αποτελεί προειδοποιητική ένδειξη για υποκείμενα προβλήματα υγείας, αναφέρουν επιστήμονες από τη Βοστώνη. Αν και ένας σύντομος ύπνος την ημέρα μπορεί να είναι αναζωογονητικός, προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει

Μεταμόσχευση ήπατος: Ασθενείς έκοψαν τα φάρμακα κατά της απόρριψης χάρη σε νέα θεραπεία

Ο ένας στους τρεις που υποβλήθηκαν σε αυτήν ζουν εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια χωρίς φάρμακα. Ασθενείς στις ΗΠΑ που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση ήπατος κατόρθωσαν να κόψουν τα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, χάρη σε μία νέα, ερευνητική (πειραματική) θεραπεία. Τα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα χορηγούνται στους μεταμοσχευθέντες για να εμποδίσουν τον οργανισμό τους να απορρίψει το σωτήριο μόσχευμα. Τρεις