Χριστίνα Παππά για την επίθεση που δέχτηκε: «Πονάει όλο μου το σώμα, βρέθηκε κάτι στον αυχένα»

Date:

Χριστίνα Παππά για την επίθεση που δέχτηκε: «Πονάει όλο μου το σώμα, βρέθηκε κάτι στον αυχένα»

Δύσκολες είναι οι στιγμές που περνά η Χριστίνα Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες έξω από φαρμακείο της Γλυφάδας.

Η Χριστίνα Παππά μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, τα ξημερώματα της Κυριακής και αποκάλυψε πως μετά που εξετάσεις που έκανε, βρέθηκε κάτι στον αυχένα της από το τράνταγμα. 

Στο βίντεο η ηθοποιός και επιχειρηματίας φαίνεται ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη και όπως τονίζει πονάει σε όλο της το σώμα.

«Ποιος με καταράστηκε που λέει και το τραγούδι. Στη Μύκονο γκρεμοτσακίστηκα, ήρθα στην Αθήνα βρέθηκε αυτός… δεν ξέρω πώς να τον κατονομάσω, που με χτύπησε. Πονάει όλο μου το σώμα, ο αυχένας μου με έχει πεθάνει. Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα. Μία φοράω κολάρο μία το βγάζω.

Δεν αντέχω κιόλας. Σήμερα έχω υψηλό πυρετό… Τι γλωσσοφαγιά είναι αυτή, ποιος τρώγεται; Να μην πειράζεις άνθρωπο και συνέχεια να τρώγονται…


Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα, δεν πρόλαβα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές των γενεθλίων μου και έγινε αυτό. Που να τα πω και εγώ, τα λέω σε σας» αναφέρει η Χριστίνα Παππά.

To άρθρο Χριστίνα Παππά για την επίθεση που δέχτηκε: «Πονάει όλο μου το σώμα, βρέθηκε κάτι στον αυχένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Λίαμ Άϊρλαντ – Από τη «Γη της ελιάς», τσολιάς στην Προεδρική Φρουρά!

Ο Λίαμ Άϊρλαντ φοράει φουστανέλα, φάριο (το καπέλο του εύζωνα) και στέκει αγέρωχος, με το βλέμμα καρφωμένο στην ευθεία. Δεν λοξοκοιτά ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη: Φέρνει το πιο hot fashion trend του καλοκαιριού – Τα πιο κομψά & αέρινα φορέματα!

Η Ελένη Μενεγάκη για ακόμα μία φορά αποτέλεσε το απόλυτο fashion inspo μας!

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τη νέα του εμφάνιση: Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα πολύ άβολα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τη νέα του εμφάνιση: Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα πολύ άβολα Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τη νέα του εμφάνιση: Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα πολύ άβολα Εντάξει, μαλλιά είναι, έρχονται, φεύγουν, πρόσθεσε Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του, για την παράσταση

Συνηθισμένη εξέταση αίματος δείχνει αν θα πάθετε υπνική άπνοια

Τα ευρήματα νέας μελέτης για την συσχέτιση της ομοκυστεΐνης με την υπνική άπνοια. Μία συνηθισμένη εξέταση αίματος, που συνήθως χρησιμοποιείται για την εκτίμηση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων, μπορεί να δείχνει και αν κάποιος κινδυνεύει να εκδηλώσει υπνική άπνοια. Η εξέταση μετρά το αμινοξύ ομοκυστεΐνη, τα υψηλά επίπεδα της οποίας μπορεί να υποδηλώνουν έλλειψη βασικών

Η Σμαράγδα Καρύδη ευχήθηκε «καλό μήνα» με κόκκινο μπικίνι στην Αίγινα

Οι διακοπές άρχισαν για τη Σμαράγδα Καρύδη. Η δημοφιλής ηθοποιός επέστρεψε από την Πορτογαλία στην αγαπημένη της Αίγινα. Η Σμαράγδα Καρύδη δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτόν τον καιρό και έτσι θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το καλοκαίρι στον επίγειο παράδεισό της, την Αίγινα. Σε καλοκαιρινή διάθεση η γνωστή ηθοποιός ευχήθηκε «καλό μήνα» με ανάρτησή

Η Ζόζεφιν με τον Νίνο αγκαλιά με φόντο τη θάλασσα – Η πρώτη ανάρτηση μετά την επανασύνδεση

Και πάλι μαζί φαίνεται πως είναι η Ζόζεφιν με τον Νίνο. Οι δύο τραγουδιστές είχαν χωρίσει, αλλά όλα δείχνουν πως έδωσαν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Το βράδυ της Δευτέρας (1/7) ο Νίνο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που ποζάρει με την αγαπημένη του, Ζόζεφιν, με φόντο τη θάλασσα. Τη φωτογραφία αυτή έκανε repost

Μήπως βουρτσίζετε λάθος τα δόντια σας; Όσα πρέπει να κάνετε για τη στοματική σας υγεία

Όλοι έχουμε ακούσει πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τα δόντια μας καθημερινά. Κάποιοι είναι πιο σχολαστικοί και άλλοι φτάνουν σε σημείο υπερβολής. Όπως υπογραμμίζουν ειδικοί, η υπερβολή μπορεί να έχει τα αντίθετα από τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Το υπερβολικό βούρτσισμα μπορεί να φθείρει το σμάλτο των δοντιών και να προκαλέσει υποχώρηση των ούλων, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα.

Αμερικάνικη σαλάτα «χαβιάρι» του καουμπόι

Απευθείας από το Τέξας μια σαλάτα πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες, που συνοδεύεται με τσιπς τορτίγια. Οι κονσέρβες την κάνουν ακόμα πιο εύκολη. Χρόνος: 20 λεπτά + 2 ώρες αναμονή Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Υλικά ( για 4-5 άτομα): 12 ντοματίνια κομμένα στα δυο ή 4-5 ντοματούλες από τσαμπί, κομμένες σε φετάκια 1 φρέσκο κρεμμύδι (κεφαλή)

Καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια

Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά 2 μερίδες χοιρινά παϊδάκια κομμένα σε κομμάτια (1 κιλό) Αλάτι και πιπέρι Για τη σος 6 κ.σ. σος τεριγιάκι μπάρμπεκιου με μέλι 3 κ.σ. σόγια σος 1 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι 2 κ.σ. μπάρμπεκιου σος ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σος σε ένα δοχείο και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε το χοιρινό.

Μονομάχος: Εντυπωσιάζουν οι πρώτες φωτογραφίες από το σίκουελ

Μονομάχος: Εντυπωσιάζουν οι πρώτες φωτογραφίες από το σίκουελ Μονομάχος: Εντυπωσιάζουν οι πρώτες φωτογραφίες από το σίκουελ Πολ Μέσκαλ, Πέδρο Πασκάλ και Ντένζελ Ουάσινγκτον πρωταγωνιστούν στο επικό φιλμ του Ρίντλεϊ Σκοτ Το Vanity Fair μόλις δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από τον Μονομάχο 2, το επικό σίκουελ του Ρίντλεϊ Σκοτ της βραβευμένη με Όσκαρ ταινίας του 2000

Cobra Kai: Kυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της τελευταίας σεζόν

Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου