Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν ξανά μαζί στην ταινία «Bugonia» που κάνει πρεμιέρα το 2025

Date:

Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν ξανά μαζί στην ταινία «Bugonia» που κάνει πρεμιέρα το 2025

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η μούσα του, Έμμα Στόουν, συνεργάζονται ξανά για την ταινία «Bugonia». Πρόκειται για την 9η ταινία μεγάλου μήκους, του βραβευμένου Έλληνα δημιουργού.

Η επόμενη ταινία του πολυβραβευμένου Έλληνα δημιουργού Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «Bugonia» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες το 2025, σύμφωνα με την εταιρία διανομής Focus Features. H ταινία βασίζεται στην κωμωδία επιστημονικής φαντασίας της Νότιας Κορέας «Save the Green Planet!» του 2003 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζανγκ Τζουν-Γουάν (Jang Joon-Hwan).

Το σενάριο του βραβευμένου με Εmmy Γουίλ Τρέισι (Will Tracy), επικεντρώνεται «σε δύο νεαρούς άνδρες που έχουν εμμονή με τις θεωρίες συνωμοσίας και απαγάγουν την ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρίας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη και έχει σκοπό να καταστρέψει τη Γη».

Για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάζεται με τη μούσα του και βραβευμένη με Όσκαρ Έμμα Στόουν (Emma Stone), καθώς και με τον βραβευμένο στις Κάννες πρωταγωνιστή του «Kinds of Kindness» Τζέσι Πλίμονς (Jesse Plemons).

Σύμφωνα με το Deadline, η Focus Features έχει αναλάβει την διανομή της ταινίας στην Αμερική, η Universal Pictures στον υπόλοιπο κόσμο και η CJ ENM στην Κορέα.

Οι Εντ Γκίνεϊ (Ed Guiney) και Άντριου Λόουβ (Andrew Lowe) θα είναι στην παραγωγή μέσω της «Element Pictures» μαζί με την Στόουν για το «Fruit Tree», τους Άρι Άστερ (Ari Aster), Λαρς Κνούντσεν (Lars Knudsen) και Λάνθιμο για την εταιρεία «Square Peg» και Miky Lee και Jerry Ko για την «CJ ENM» η οποία συγχρηματοδοτείται από τη Fremantle.

Η ένατη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου του 2025.

To άρθρο Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν ξανά μαζί στην ταινία «Bugonia» που κάνει πρεμιέρα το 2025 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Τάνια Μπρεάζου: Τα talent shows, η συγκινητική ερμηνεία ως Celine Dion & ο μεγάλος έρωτας!

Η Τάνια Μπρεάζου είναι η coach του Γιώργου Αμούτζα που το ευρύ κοινό γνώρισε στη σειρά Σασμός, στον φετινό κύκλο του J2US.

Ετεοκλής Παύλου σε Ελένη Χατζίδου: «Σε ευχαριστώ που με αφήνεις να ζω δίπλα σου!»

Ημέρα γενεθλίων σήμερα για την Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της, Ετεοκλή Παύλου έσπευσε να της ευχηθεί και διαδικτυακά.

Οικογενειακό Ζήτημα: Kυκλοφόρησε στο Netflix η νέα ρομαντική κομεντί με τη Νικόλ Κίντμαν

Το καστ συμπληρώνουν οι Ζακ Έφρον και Τζόι Κινγκ

Κέβιν Κόστνερ: Περιέγραψε το διαζύγιό του ως μια «συντριπτική στιγμή»

Ο ηθοποιός χώρισε από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ μετά από 20 χρόνια γάμου

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Παρασκευή, 28.6.2024, 17:30 Zappit@ZAPPIT_ Η ποινή είναι μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως. Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επιβλήθηκε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, με αφορμή το περιστατικό ξυλοδαρμού της συζύγου του, επίσης δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης. Η ποινή είναι μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως. Στον κατηγορούμενο δημοσιογράφο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι για την

Απόστολος Λύτρας για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Έγινε μ…κια, την έχω χτυπήσει άσχημα»

Τα νέα σοκαριστικά στοιχεία που κατέθεσε η 37χρονη δικηγόρος. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της, Θέμη Σοφού, υπόμνημα στη 18η Τακτική Ανακρίτρια και ζήτησε την άρση του απορρήτου των τηλεφωνιών του συζύγου της, Απόστολου Λύτρα. Μέσα από το υπόμνημα που κατέθεσε η 37χρονη δικηγόρος, σύμφωνα με πληροφορίες της Γιώτας Κηπουρού στο T-live, έρχονται στο φως για πρώτη φορά

Μελίνα Νικολαΐδη: Η βραδινή έξοδος με το iconic φόρεμα της Sarah Jessica Parker μετά τον χωρισμό της

Δε λένε πως το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει; H Μελίνα Νικολαΐδη εξελίσσεται στο απόλυτο fashion icon, όπως ακριβώς και η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή.

Έλενα Ναθαναήλ-Λάκης Κομνηνός: Η τραγική ιστορία πίσω από την ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι»

Την ταινία "Εκείνο το καλοκαίρι" την έχουμε λατρέψει όλοι μας, κρύβει όμως από πίσω της μία τραγική ιστορία.

Γιώργος Καπουτζίδης: “Το Pride θα έπρεπε να γιορτάζεται από όλους μας”

"Δεν μπορεί ένας στρέιτ να καταλάβει τι περνά ένα ΛΟΑΤΚΙ άτομο στην παιδική του ηλικία και στο σχολείο" τονίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στα Σύνορα: Ο Ηρακλής ανακαλύπτει μία κρυψώνα με πολλά χρήματα

Στα Σύνορα: Ο Ηρακλής ανακαλύπτει μία κρυψώνα με πολλά χρήματα Παρασκευή, 28.6.2024, 17:37 Zappit@ZAPPIT_ Στα Σύνορα, απόψε στις 21:00 στο Star. Στα Σύνορα, Παρασκευή 28/6 (21:00, Star) – Ο Ηρακλής και ο Περικλής συλλαμβάνουν την Ειρήνη, που είναι η συνεργάτιδα του Θοδωρή. Εκείνη παραδέχεται την ενοχή της, αλλά η συμπεριφορά της δείχνει ότι είναι ψυχολογικά διαταραγμένη.

Παπαγεωργίου: Σαν δυο σταγόνες νερό με τη μαμά της-Η σπάνια φωτό από τα γυρίσματα του Shopping Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κοινοποίησε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη μητέρα της.  Η όμορφη παρουσιάστρια του Shopping Star είναι αρκετά ενεργή στα social media και φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητά της, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Παπαγεωργίου: Με «καυτό» μπικίνι στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Snik συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί στο Λονδίνο

Μία σημαντική συνάντηση είχε ο Snik στο Λονδίνο καθώς βρέθηκε με τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος βρίσκεται εκεί για τις ανάγγες του φιλικού τουρνουά Boodles.