Γιάννης Ζουγανέλης για Δημήτρη Σταρόβα: “Αυτή η παρένθεση θα κάνει καλό στη ζωή του”

Date:

Γιάννης Ζουγανέλης για Δημήτρη Σταρόβα: «Αυτή η παρένθεση θα κάνει καλό στη ζωή του»

Γιάννης Ζουγανέλης

Τετάρτη, 26.6.2024, 20:38

-@-_

“Αν εκθέτεις το κακό σημαίνει ότι είσαι σε μια φάση που μπορείς και να το ξεπεράσεις” εξομολογείται, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή την εξέλιξη της υγείας του καλού του φίλου, Δημήτρη Σταρόβα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και νιώθει πως ο συνάδελφος του μπορεί να ξεπεράσει την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ αληθινός. Πάντοτε νομίζω ότι το μέτρο της ζωής του ήταν η επικοινωνία. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους και η επικοινωνία μέσα από τις τέχνες που εκφράζει, την μουσική και την υποκριτική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτίθεται και δεν εκθέτει μόνο το καλό που του συμβαίνει, αλλά εκθέτει και το κακό».

«Αν εκθέτεις το κακό σημαίνει ότι είσαι σε μια φάση που μπορείς και να το ξεπεράσεις. Δηλαδή είναι σε μια φάση που μπορεί να ξαναβρεί το σθένος του. Απ’ ότι έχω αντιληφθεί, γιατί είμαστε επαφή, αισθάνθηκε και είχε την ανάγκη να μιλήσει και να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον αντιμετώπισαν με τόση αγάπη. Αυτή είναι όλη η λογική» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιάννης Ζουγανέλης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Είναι καλά, πάει καλά και απ’ ότι λένε οι γιατροί σιγά σιγά θα επανέλθει και προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η παρένθεση στη ζωή του θα του κάνει καλό για την επόμενη».

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Αθηνά Οικονομάκου: H δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσερέλα στην ηθοποιό – Είσαι η καλύτερη του κόσμου

Το ζευγάρι δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του και οι κοινές αναρτήσεις πληθαίνουν

Τόνια Σωτηροπούλου: Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά

Τόνια Σωτηροπούλου: Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά Τόνια Σωτηροπούλου: Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά Είναι χαζή η ερώτηση για το αν έχει χτυπήσει το βιολογικό ρολόι, τόνισε η ηθοποιός Η Τόνια

Ο Αλέξανδρος Ρήγας για το πρόβλημα υγείας: “Υπάρχει ο θυμός ότι μετά τον θάνατό σου, η ζωή θα συνεχίζεται κανονικά”

"Με την Άννα Παναγιωτοπούλου θα υπάρχει πάντα η σύνδεση μέσα από τις συνεργασίες μας", δηλώνει ο Αλέξανδρος Ρήγας για την αείμνηστη ηθοποιό.

Φωτιά στην Πάρνηθα: Δύσκολη η κατάσταση στο Κατσιμίδι με ριπές ανέμων 100 χλμ την ώρα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σάββατο, 29.6.2024, 17:16 Zappit@ZAPPIT_ Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις με άνδρες και οχήματα από Θεσσαλία, Ήπειρο και Κεντρική Μακεδονία. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Πάρνηθα στην περιοχή Κατσιμίδι το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06/2024) και κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Κέντρο Επιχειρήσεων για την φωτιά στην Πάρνηθα στην περιοχή Κατσιμίδι ισχυρές επίγειες δυνάμεις, δίνουν

Τόνια Σωτηροπούλου: «Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά»

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που γίνονται κατά καιρούς. «Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι σε μια σχέση. Δεν αισθάνομαι άνετα να παρουσιάσω μια εκπομπή. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τηλεοπτικά με τον Κωστή. Όλες οι προσωπικές ερωτήσεις είναι αδιάκριτες, η πιθανότητα

Φωτιά στην Πάρνηθα: O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του

Συναγερμός έχει σημάνει για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Κατσιμίδι Πάρνηθας το μεσημέρι του Σαββάτου 29/6.

Σοκαρισμένη η Λένα Μαντά με τη φωτιά στην Πάρνηθα: «Οι εικόνες με τραβούν στο παρελθόν»

Λένα Μαντά - Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Κατσιμίδι στην Πάρνηθα. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/6 και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση. Στην περιοχή ήχησε μήνυμα από το 112 ώστε να είναι σε ετοιμότητα όσοι βρίσκονται στο σημείο και γύρω της Πάρνηθας. Ραγίζει καρδιές για την απώλεια του συζύγου

Αλέξανδρος Ρήγας: «Ένιωσα κάποια στιγμή την έπαρση της νιότης, μία αλαζονεία που περπατάει κάποιες φορές με τη ματαιοδοξία»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έπαρση της νιότης που πέρασε, στις σκέψεις που έκανε όταν πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά και στην πρόσφατη απώλεια της

Ναταλία Γερμανού για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Μίλησα μαζί της, άκουσα μια γυναίκα με σπασμένη φωνή, ραγισμένη, τσακισμένη»

Την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της 37χρονης δικηγόρου, περιέγραψε πως άκουσε την καταγγέλλουσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Μίλησα στο τηλέφωνο με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Είχαμε μια προσωπική συνομιλία αρκετών λεπτών. Είναι

Αντίνοος Αλμπάνης: Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός

Τζόυς Ευείδη για Γιώργο Κιμούλη: Δεν γίνεται να μην έχει την αποδοχή ένας άνθρωπος με τέτοιο ιδιαίτερο ταλέντο

Τον Γιώργο τον αγαπάει πολύ ο κόσμος, τον αποδέχεται, συμπλήρωσε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εξώδικο στην τραγουδίστρια για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων

Μαρίνα Σάττι: Εξώδικο στην τραγουδίστρια για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων Σάββατο, 29.6.2024, 16:36 Zappit@ZAPPIT_ Ποιος μουσικοσυνθέτης καταγγέλλει την τραγουδίστρια για αντιγραφή στη σύνθεση ενός κομματιού; Την είδηση πως η δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει η Μαρίνα Σάττι έχει λάβει εξώδικο για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων ανέδειξε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6).