Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και ο γιος του, Μιλτιάδης, έδωσαν το παρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τέταρτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Στήριξη στην Ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης παρακολούθησαν μαζί τον κρίσιμο αγώνα, στηρίζοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η παρουσία τους στον αγώνα έδειξε την αφοσίωσή τους και την υποστήριξή τους στην ομάδα του Ολυμπιακού, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ.Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, θέλοντας να δείξει την υποστήριξή του στην ομάδα, φορούσε φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον αριθμό του Αϊζάια Κάνααν και αυτή η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη.


http://www.diaforetiko.gr/http://www.diaforetiko.gr/http://www.diaforetiko.gr/http://www.diaforetiko.gr/http://www.diaforetiko.gr/http://www.diaforetiko.gr/http://www.diaforetiko.gr/

Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ο 25χρονος καλλονός, γιός του Βαγγέλη

Με πτυχίο από το Κολλέγιο Ψυχικού και σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, ο 25χρονος δεν κρύβει την αγάπη του για τα ταξίδια και τα αθλήματα. Με μια φωτογραφία που τον δείχνει συνοδευόμενος από τον πατέρα του, Βαγγέλη Μαρινάκη, και κρατώντας στα χέρια του το τρόπαιο, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης εορτάζει την κατάκτηση του Conference League μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 εναντίον της Φιορεντίνας.

Ο νεαρός Μιλτιάδης Μαρινάκης παραβρέθηκε στο OPAP Arena, όπου μαζί με τον πατέρα του εορτάζαν τη σπουδαία νίκη της ομάδας τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δέσμευση με την Αθανασία Μαρινάκη εδώ και πολλά χρόνια, και μαζί έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Ο γιος του, ο οποίος σήμερα είναι 25 ετών, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Ψυχικού και συνέχισε τις σπουδές του στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Μεγάλη Βρετανία. Φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, αφού ενδιαφέρεται τόσο για τον κόσμο του ποδοσφαίρου όσο και για τον επιχειρηματικό τομέα.



Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Κατερίνα Καινούργιου για Μιλτιάδη Μαρινάκη: «Τον ξέρω από 17 ετών, θεωρώ ότι είναι ο ωραιότερος Έλληνας»
  • Μεγάλη καψούρα η Καινούργιου με τον γιο του Μαρινάκη: «Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης θεωρώ ότι είναι ο ωραιότερος Έλληνας»