Σταύρος Θεοδωράκης για την περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο: Το “γιατί Θεέ μου” το λες για πολλές μέρες και νύχτες

Date:

Σταύρος Θεοδωράκης για την περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο: Το “γιατί Θεέ μου” το λες για πολλές μέρες και νύχτες

«Σημασία έχει ότι αν μείνεις σε αυτό, θα προσθέσεις επιβαρυντικά πράγματα για την υγεία σου» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για τη στάση ζωής που κράτησε όταν διεγνώσθη με καρκίνο και για τις διατροφικές του συνήθειες.

«Εγώ θα ήμουν αυτός που δεν πάθαινε ποτέ καρκίνο, αν ευθύνεται η διατροφή. Τρώω σαλάτες και φρούτα και δεν τρώω ποτέ τηγανιτά. Τρώω λίγο κρέας, τρώω πολύ ψάρι. Δηλαδή, όλα αυτά που θα σου πει ένας διατροφολόγος να κάνεις για να είσαι καλά.

Ο καρκίνος υπήρξε κι εγώ είδα ότι έκανα το σωστό, αλλά από τότε έχω μία μανία όταν βλέπω έναν φίλο που κάνει το λάθος, να επιμείνω να κάνει το σωστό. 

Θυμώνω και πάρα πολύ ακόμα με μάγειρες γιατί δεν μπορείς να καθοδηγείς τον άλλον σε κάτι που είναι διατροφική βόμβα για τον οργανισμό του» είπε αρχικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το “γιατί Θεέ μου;” το λες για πολλές μέρες και νύχτες και δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που έχει συμβεί. Κοιτάς τον ουρανό και λες “γιατί σε εμένα;”. Τι έκανα εγώ, αν έφταιξα και τι άλλο έφταιξε.

  

Σημασία έχει ότι αν μείνεις σε αυτό, θα προσθέσεις επιβαρυντικά πράγματα για την υγεία σου. Ο τρόπος να βγεις από αρρώστιες και από τον καρκίνο, είναι να έχεις μία θετική ματιά στο μέλλον χωρίς να διακόπτεις τα ωραία πράγματα της ζωής, που μπορεί να είναι ο έρωτας, η γυμναστική, το καλό φαγητό» εξομολογήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

To άρθρο Σταύρος Θεοδωράκης για την περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο: Το “γιατί Θεέ μου” το λες για πολλές μέρες και νύχτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ντάνιελ Νούρκα: Δούλεψα 3 μήνες στην Ινδία ως μοντέλο

Είδα τεράστια χλιδή, σε καλέσματα, αλλά είδα και πολλή φτώχεια, περιέγραψε ο νικητής του Survivor

Μπέττυ Μαγγίρα για το τέλος της εκπομπής της: Είπα ότι θα ριζώσω εδώ, αλλά δεν πειράζει

Τίποτα δεν χάνεται και κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ακόμα δεν μου έχει γίνει κάποια προσέγγιση από τον ΣΚΑΙ»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και τη Χριστίνα Βουδούρη. Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε...

Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου ξέσπασαν σε λυγμούς στον αποχαιρετισμό τους

Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό στο φινάλε της...

O Δημήτρης Σταρόβας καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, είπε η σύντροφός του

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη μιλήσε για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη, λίγο καιρό μετά τη νοσηλεία του λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη στα μέσα του Μαΐου. Η Άννα Σταθάκη δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης επέστρεψε σπίτι του πριν από λίγες ημέρες από το κέντρο αποκατάστασης και έχει ανάγκη χρόνο για να επανέλθει πλήρως. Συγκεκριμένα, είπε:

Φαίη Σκορδά: Οι ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο και το γλέντι με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Στη Μύκονο βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές η Φαίη Σκορδά κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Fay’s Time, Φαίη Σκορδά εντοπίστηκε να περπατά στα σοκάκια της Μυκόνου συνοδευόμενη από έναν άνδρα και ένα φιλικό ζευγάρι. Ντυμένη κομψά με μαύρο φόρεμα, λευκή εσάρπα και ψηλοτάκουνα πέδιλα συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα

Νίκος Αναδιώτης: «Έχω πει στα παιδιά μου ότι η εκκλnσία είναι σημαντικότερη από το σχολεiο»

Ενδιαφεροντα ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ Νίκος Αναδιώτης: «Έχω πει στα παιδιά μου ότι η εκκλnσία είναι σημαντικότερη από το σχολεiο» «To κομποσκοίνι είναι πάντα στο χέρι μου» Τζωρτζίνα Φράγκου 30.06.2024 | 15:25 «To κομποσκοίνι είναι πάντα στο χέρι μου» Στη βαθιά του πίστη στον Θεό και τη σχέση του με την εκκλησία, αναφέρθηκε, ανάμεσα σε

Μανώλης Λιδάκης: Η ακύρωση όλων των συναυλιών, τα δύο χειρουργεία και η ανακοίνωση

Στην ακύρωση όλων των συναυλιών του προχώρησε ο Μανώλης Λιδάκης με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει όπως έκανε γνωστό ο ίδιος.

Χλόη Λιάσκου: Ο χρόνος σιωπής τελείωσε – Η νέα φωτό που ανέβασε η ίδια & η ηλικία

Χλόη Λιάσκου: Έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο και σίγουρα στην περίπτωση της τίποτα δεν έγινε τυχαία.

Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»

Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου» Κυριακή, 30.6.2024, 15:03 Zappit@ZAPPIT_ «Μου έλεγαν ότι δεν θέλουν ξένους», λέει ο Ντάνιελ Νούρκα. Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Ντάνιελ Νούρκα. Ο ηθοποιός και νικητής του Survivor μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν λόγω της αλβανικής καταγωγής

Τίτλοι τέλους για τη Μπέττυ Μαγγίρα και το I Love ΣουΚου: «Είπα ότι θα ριζώσω εδώ, αλλά δεν πειράζει»

Κυριακή, 30.6.2024, 13:16 Zappit@ZAPPIT_ «Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα. Αυλαία έπεσε σήμερα για το «I Love ΣουΚου» στον ΑΝΤ1. Η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της αποχαιρέτησαν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό, καθώς η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας αγαπήσατε πραγματικά! Αλλά

Ο γιος μου «έφυγε», αλλά αυτός ο μπλε λεκές είναι ακόμα εκεί

Ενδιαφεροντα ΓΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο γιος μου «έφυγε», αλλά αυτός ο μπλε λεκές είναι ακόμα εκεί Ο γιος μου έχει «φύγει», αλλά αυτός ο μπλε λεκές είναι ακόμα εκεί Τζωρτζίνα Φράγκου 30.06.2024 | 15:14 Ο γιος μου έχει «φύγει», αλλά αυτός ο μπλε λεκές είναι ακόμα εκεί ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Τις προάλλες έτριβα από το πάτωμα λίγη