Η Σίρλεϊ Μπάσεϊ πουλάει τα κοσμήματά της αφού τελικά «Τα διαμάντια δεν είναι παντοτινά»

Date:

Η Σίρλεϊ Μπάσεϊ πουλάει τα κοσμήματά της αφού τελικά «Τα διαμάντια δεν είναι παντοτινά»

Η σπουδαία τραγουδίστρια Σίρλεϊ Μπάσεϊ, αποφάσισε να πουλήσει ορισμένα από τα κοσμήματα και τα ρολόγια της σε δημοπρασία.

Η τραγουδίστρια από την Ουαλία, ηλικίας 87 ετών, σκοπεύει να αποχωριστεί περισσότερα από 80 αντικείμενα, μεταξύ άλλων εκτυφλωτικά κομμάτια με την υπογραφή μεγάλων οίκων όπως Cartier και Van Cleef & Arpels σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στο Παρίσι, τη 10η Οκτωβρίου. Με τα έσοδα να προορίζονται για φιλανθρωπίες που θα έχει επιλέξει η ίδια η Σίρλεϊ Μπάσεϊ.

«Αυτή η συλλογή είναι ετερόκλητη και δείχνει τη σπουδαία προσωπικότητα της Μπάσεϊ και το κύρος της σούπερ σταρ που διαθέτει», δήλωσε η Νικίτα Μπινάνι, επικεφαλής Κοσμημάτων στον Sotheby’s London. «Πολλά κομμάτια έχουν διαμάντια, που αποτελεί ένα υπέροχο θέμα, το οποίο συνδέει τα πάντα», επισήμανε η ίδια αναφερόμενη στη συλλογή.

Μεταξύ των κορυφαίων εκθεμάτων συμπεριλαμβάνονται ένα διαμαντένιο περιδέραιο, η τιμή του οποίου υπολογίζεται μεταξύ 270.000 – 320.000 ευρώ, ένα διαμαντένιο και χρυσό περιδέραιο με την υπογραφή του Cartier που υπολογίζεται μεταξύ 200.000 και 250.000 ευρώ, ένα δακτυλίδι διακοσμημένο με ένα κίτρινο διαμάντι που αναμένεται να πουληθεί μεταξύ 165.000 και 200.000 ευρώ και ένα περιδέραιο με σμαράγδια και διαμάντια από τον οίκο Van Cleef & Arpels που εκτιμάται μεταξύ 60.000 και 70.000 ευρώ.

«Το να συλλέγω κοσμήματα για εμένα είναι σαν να συλλέγω αναμνήσεις και αυτή η συλλογή είναι γεμάτη από αυτές», δήλωσε η Μπάσεϊ σε ένα δελτίο Τύπου.

«Όλα τα κομμάτια είναι σημαντικά και έχουν να αφηγηθούν κάποια ιστορία, είτε τα αγόρασα για εμένα είτε μου τα έδωσαν δώρο», συμπλήρωσε.

Η Μπάσεϊ είχε πει το περίφημο τραγούδι «Τα Διαμάντια είναι Παντοτινά» στην ομώνυμη ταινία του Τζέιμς Μποντ, όμως όπως φαίνεται η ίδια «διαψεύδει» τον τίτλο του τραγουδιού της μετά την σημαντική απόφασή της.

 

To άρθρο Η Σίρλεϊ Μπάσεϊ πουλάει τα κοσμήματά της αφού τελικά «Τα διαμάντια δεν είναι παντοτινά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μέμος Μπεγνής για τη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν»: Η τηλεόραση τότε έβγαζε σταρ, γιατί δεν υπήρχαν τα social media

Με ξέρουν νεότερες γενιές κι αυτό το οφείλω στη σειρά, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με το μαγιό της σε παραλίες της Άνδρου

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με το μαγιό της σε παραλίες της Άνδρου Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με το μαγιό της σε παραλίες της Άνδρου Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η παρουσιάστρια στο Instagram, από το τριήμερο που πέρασε στο νησί Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην Άνδρο, όπου και πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και μοιράστηκε φωτογραφίες

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που προκρίθηκαν στον Τελικό

Survivor 2024: Ο μεγάλος Τελικός του reality επιβίωσης έρχεται αύριο (Τετάρτη 26/6) στις 21:00 ζωντανά από το Γαλάτσι.

The Chase – “Έλιωσε” η Μαρία Μπεκατώρου με τον Βουτσαρά και τον Πάπαρη: “Ποιος είναι μεγαλύτερος;”

Μαρία Μπεκατώρου στο The Chase: "Μπράβο μας που φέρνουμε αυτές τις πληροφορίες στον κόσμο".

Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή ανάρτηση & το δώρο της Βίσση – «Είναι ό,τι καλύτερο μου έχεις δώσει»

H Σοφία Καρβέλα φαίνεται πως έχει δεχθεί πολλά δώρα, τόσο από τη μητέρα της, Άννα Βίσση, όσο και από τον πατέρα της, Νίκο Καρβέλα.

Λάουρα Νάργες: Ξεκίνησε μπαλέτο & έκανε το όνειρό της πραγματικότητα-«Ποτέ δεν είναι αργά…»

Η Λάουρα Νάργες ξεκίνησε μπαλέτο και δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη και τον ενθουσιασμό της για το νέο της χόμπι!

Survivor 2024: Εκτός του μεγάλου τελικού ο Γιώργος Γκιουλέκας – Δείτε όσα έγιναν στον ημιτελικό

Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι ο παίκτης που θα δει από τις εξέδρες στο Γαλάτσι τον Μεγάλο Τελικό του Survivor 2024 το βράδυ της Πέμπτης (26/6). Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας ηττήθηκε τόσο από την Κατερίνα Δαλάκα, όσο και από τον Ντάνιελ Νούρκα στην τελευταία του ευκαιρία και έτσι βρέθηκε εκτός τελικής τριάδας του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor – Φωτογραφίες: Πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης φόρεσαν τα καλά τους και πήγαν στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό

Survivor - Φωτογραφίες: Πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης φόρεσαν τα καλά τους και πήγαν στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό Η Μαρία Αντωνά, η Όλγα Πηλιάκη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μεταξύ άλλων, έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Άλσος Βεΐκου  Η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή εντυπωσίασαν, μεταξύ άλλων, το κοινό με την εμφάνισή

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα 5 χρόνια γάμου με τον Πηλαδάκη, οι γιοι της & γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους δύο γιους της, για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη ο οποίος έφτασε στο διαζύγιο και για πολλές ακόμα άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.  «Οι γιοι μου περνάνε την εφηβεία πολύ φυσιολογικά, υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά είναι

H Πέγκυ Σταθακοπούλου έσβησε τα 64 κεράκια της τούρτας της & είχε στο πλευρό της την κούκλα κόρη της

Με τους ανθρώπους που ήθελε να έχει δίπλα της έσβησε τα κεράκια της τούρτας της για τα 64α γενέθλιά της η πάντα γοητευτική Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίζεται σε σκάφος με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίζεται σε σκάφος με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίζεται σε σκάφος με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό Η ανάρτηση του μοντέλου από μία καλοκαιρινή εξόρμηση Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό τα μπάνια της στη θάλασσα και μοιράζεται φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις με τους διαδικτυακούς της