Κλαίει και οδύρεται η Μέγκαν Μαρκλ για τις κακές κριτικές για το νέο της brand – «Γιατί δεν την θαυμάζουν;»

Date:

Κλαίει και οδύρεται η Μέγκαν Μαρκλ για τις κακές κριτικές για το νέο της brand - «Γιατί δεν την θαυμάζουν;»

Λύγισε η Μέγκαν Μαρκλ με την «άδικη κριτική» που δέχεται για το νέο της lifestyle brand «American Riviera Orchard».

Απογοητευμένη και ένα αίσθημα αδικίας νιώθει η Μέγκαν Μαρκλ η οποία δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της διαβάζοντας τι σκληρές κριτικές που γράφονται για το νέο της εγχείρημα «American Riviera Orchard».

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι λάνσαρε τη νέα της εταιρεία στα τέλη του Μαρτίου 2024 κεντρίζοντας το ενδιαφέρον από πολύ κόσμο χωρίς να δίνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το ύφος ή τα προϊόντα που θα εμπορεύεται.

Μάλιστα, σε ένα βίντεο καλωσόριζε το κοινό της στον κήπο της έπαυλης όπου ζει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια ενώ σε άλλα πλάνα εθεάθη να μαγειρεύει στην κουζίνα και να κάνει βόλτες.

Λίγο καιρό αργότερα άρχισαν να γίνονται γνωστά τα προϊόντα που θα εμπορευόταν όπως μαγειρικά και οικιακά σκεύη, λάδια, βούτυρο, ξηροί καρποί αλλά και σπιτικές μαρμελάδες. Το τελευταίο, δε, προϊόν, η μαρμελάδα έφερε και κόντρα με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό γύρω από τη νέα brand του πιο αμφιλεγόμενου μέλους της αγγλικής βασιλικής οικογένειας το ενδιαφέρον του κόσμου γρήγορα έσβησε καθώς η ίδια δεν ήθελε να δώσει παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Μάλιστα, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Τομ Κουίν ανέφερε ότι η Μέγκαν αισθάνεται αναστατωμένη καθώς η χλιαρή υποδοχή του American Riviera Orchard, αλλά και οι επικρίσεις σχετικά με τη μαρμελάδα που ισχυρίστηκε ότι φτιάχνει η ίδια δεν φαίνεται όχι απλά να έπεισαν αλλά και να ικανοποίησαν το απαιτητικό κοινό.

«Η Μέγκαν δάκρυσε όταν η νέα της μαρμελάδα έγινε αφορμή αρνητικών σχολίων επειδή εκτός από ακριβή δεν θεωρήθηκε και τίποτα το ιδιαίτερο» εξήγησε.

«Έχει φτάσει στο σημείο τώρα να πιστεύει ότι οτιδήποτε και να κάνει θα αποτελέσει αφορμή για άδικη κριτική. Όπως και ο σύζυγός της, νιώθει ότι οι άνθρωποι την στοχοποιούν άδικα. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι δεν θαυμάζουν τη δουλειά της».

Υποστήριξε δε ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν προετοιμασμένη για οποιαδήποτε αρνητική κριτική θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το εγχείρημά της.

«Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε οποιαδήποτε κριτική για τον πολυτελή τρόπο ζωής της στις ΗΠΑ από την άποψή της, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θαυμάζουμε και όχι να επικρίνουμε», πρόσθεσε ο Τομ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ θα προσπαθήσει να κερδίσει νέους οπαδούς της μάρκας καθώς κάνει μια σειρά από εμφανίσεις σε chat show και podcast ενώ δίνει συνεντεύξεις σε «ειδικά επιλεγμένους» δημοσιογράφους.

Η 42χρονη λέγεται ότι θέλει απεγνωσμένα να βελτιώσει την εικόνα της, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, και θέλει να «αυξήσει τις διαδικτυακές πωλήσεις» όταν η επωνυμία της κυκλοφορήσει, σύμφωνα με την Daily Express.

Πληροφορίες από Mirror

To άρθρο Κλαίει και οδύρεται η Μέγκαν Μαρκλ για τις κακές κριτικές για το νέο της brand – «Γιατί δεν την θαυμάζουν;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Λένα Ουζουνίδου: «Ποτέ δεν έχω χάσει ρόλους λόγω των κιλών μου»

Η Λένα Ουζουνίδου έδωσε μία νέα συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση και παραδέχτηκε ότι το βάρος της δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για εκείνη ώστε να πάρει κάποιον ρόλο. Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι «νταρντάνα», αλλά τα κιλά της είναι ομοιόμορφα.  Η γνωστή ηθοποιός, λίγο πριν από την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας»

Shakira: Η θεαματική τούμπα στη σκηνή τη στιγμή που τραγουδούσε το «Si Te Vas»

Ένα ατύχημα είχε η Shakira στη διάρκεια ζωντανής εμφάνισής της στο Σαν Σαλβαδόρ. Η Κολομβιανή ποπ σταρ γλίστρησε στη σκηνή την ώρα της ερμηνείας, αλλά σηκώθηκε άμεσα και συνέχισε το πρόγραμμα, καθησυχάζοντας το κοινό. Η Shakira ερμήνευε το «Si Te Vas» όταν, καθώς κινούνταν στη σκηνή συναυλίας στο Σαν Σαλβαδόρ, το δεξί της πόδι γύρισε

Ο 25ετής γάμος της Ολίβια Κόλμαν που νιώθει nonbinary και λειτουργεί ως «γκέι άντρας» στη σχέση με τον σύζυγό της

Η Ολίβια Κόλμαν, βραβευμένη με Όσκαρ, BAFTA και Χρυσή Σφαίρα, έχει χτίσει μια εντυπωσιακή καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με σταθερό στήριγμα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Εντ Σίνκλερ. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος έχει συμβάλει παρασκηνιακά στη διαμόρφωση ορισμένων από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της, γεγονός που αποδεικνύει τη δυνατή επαγγελματική και προσωπική

Κατσαρίδες, ποντίκια και περιττώματα: «Εργένηδες» της Νέας Υόρκης εκδικούνται πρώην συντρόφους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η αγάπη μπορεί να είναι «στον αέρα» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – αλλά στη Νέα Υόρκη τουλάχιστον, το ίδιο ισχύει κάλλιστα και για την εκδίκηση. Έχοντας σιχαθεί τους πρώην τους – τους απατεώνες και τις απατεώνισσες που τους κορόιδεψαν, τους έκαναν «ghosting» ή απλά τους εγκατέλειψαν – οι λεγόμενοι «singles» (εργένηδες, αδέσμευτοι, μπακούρια και

Φιλόζωοι κήρυξαν πόλεμο στα σουβλάκια της φετινής Τσικνοπέμπτης

Ενδιαφεροντα ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΦΙΛΟΖΩΟΙ Φιλόζωοι κήρυξαν πόλεμο στα σουβλάκια της φετινής Τσικνοπέμπτης Απειλούν με μηνύσεις αν τσικνίσουν οι μαθητές στα σχολεία Τζωρτζίνα Φράγκου 10.02.2026 | 21:33 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Απειλούν με μηνύσεις αν τσικνίσουν οι μαθητές στα σχολεία της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, σε πραγματικό πόλεμο ανάμεσα στην εκπαιδευτική κοινότητα και των φιλοζωικών σωματείων εξελίσσεται το έθιμο της

Η Σερ αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στα 17 της: Έμεινα ακίνητη και παγωμένη με την καρδιά μου να χτυπά δυνατά

Η Σερ αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στα 17 της: Έμεινα ακίνητη και παγωμένη με την καρδιά μου να χτυπά δυνατά Δεν τόλμησα να πω λέξη στον σύντροφό μου, από φόβο ότι θα σκότωνε τον τύπο, εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια Σεξουαλική επίθεση σε ηλικία 17 ετών δέχθηκε η Σερ, με την 79χρονη σήμερα τραγουδίστρια να κάνει

Άλλαξε «χέρια» το δαχτυλίδι αρραβώνων της βασίλισσας Φαμπιόλα του Βελγίου

Είτε επειδή η βασίλισσα Φαμπιόλα του Βελγίου δεν νοιαζόταν για την τύχη των κοσμημάτων της, μετά το θάνατο της, ακολουθώντας τη ρήση του Λουδοβίκου του 15ου, που διέδιδε «apres moi, le deluge» και δεν άφησε κάποια διαθήκη, είτε επειδή οι σημερινοί μονάρχες του Βελγίου, τα ανίψια της, δεν έδωσαν ιδιαίτερα σημασία, δυο πολύ σημαντικά ιστορικά

Σιωπηλοί αλλά συχνοί: οι ουρολογικοί καρκίνοι στο επίκεντρο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία (ΕΟΕ) αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της επιστημονικά τεκμηριωμένης ενημέρωσης για τους καρκίνους που αφορούν το ουροποιητικό και το ανδρικό γεννητικό σύστημα. Η ΕΟΕ υπογραμμίζει τη σημασία της τακτικής ουρολογικής παρακολούθησης και της έγκαιρης προσφυγής στον ειδικό ουρολόγο, ιδίως

Το ζαφείρι των 478,68 καρατίων της Φρειδερίκης που ήταν δώρο του Νιάρχου και σήμερα ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ

Από αρχαιοτάτων χρόνων το ζαφείρι, ως πέτρα, έχει στολίσει βασιλιάδες και ιερείς καθώς πιστευόταν ότι είχε συνάρτηση με το θείο και συμβολίζει την τιμή και την αφοσίωση. Ταυτόχρονα έχει χαρακτηριστεί ως σύμβολο του παραδείσου ενώ οι Εβραίοι πίστευαν ότι οι Δέκα Εντολές που έδωσε ο Θεός στον Μωυσή ήταν γραμμένες σε πλάκες ζαφειριού. Ως πέτρα

Akylas: Δε φανταζόμουν ποτέ πως τα 27 μου θα έμοιαζαν έτσι, το “Ferto” έχει αλλάξει ήδη τη ζωή μου

O Akylas, που είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον ελληνικό τελικό που θα αναδείξει το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Eurovision. Το βράδυ της Τρίτης (10.02.2026) ο νεαρός καλλιτέχνης, λίγες ώρες πριν διαγωνιστεί αύριο στον α’ ημιτελικό και έχοντας ως όνειρο να βρεθεί τον Μάιο στη σκηνή της Eurovision στη

Κατερίνα Γερονικολού: Έχω μεγαλώσει κι εγώ με το παιδί του Γιάννη, είμαστε 8 χρόνια όλοι μαζί

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της υποκριτικής τέχνης. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη την Τρίτη (10.02.2026) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον σύντροφό της και την κόρη του, τη μικρή Εύα που έχει αποκτήσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από τον γάμο του με τη Βάσω Λασκαράκη.