Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο “αντίο” για τον αδελφό της: “Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα”

Date:

Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Ελένη Βιτάλη

Παρασκευή, 19.4.2024, 22:59

-@-_

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός.

Τον πολυαγαπημένο της αδελφό κλήθηκε να αποχαιρετήσει η Ελένη Βιτάλη, όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσα από τα social media πριν από λίγη ώρα. Ο αδελφός της δημοφιλούς ερμηνεύτριας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες τα οποία και τον οδήγησαν στον θάνατο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Βιτάλη θέλησε να μοιραστεί ορισμένα λόγια ψυχής με τους διαδικτυακούς της φίλους και να εκφράσει με τρόπο σπαρακτικό το ύστατο χαίρε στον αδελφό της. Την μακροσκελή της ανάρτηση, δε, συνόδευσε με μια εικόνα από τον αείμνηστο δικό της άνθρωπο.

«Άγγελε, αδερφούλη μου, 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. Κάθε μέρα και νύχτες ολόκληρες γελάσαμε κάναμε όνειρα και είχαμε αυτό που μας έκανε αδέρφια, ψυχή μου. Δεν περνάμε σχεδόν τίποτε πολύ στα σοβαρά! Ξέρω πως πέρναγες εδώ και 4 μήνες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα. Όμως εχτές, μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις, κάποια στιγμή που η Ελένη κοιμόταν, χίλια κομμάτια από την κούραση, πήρα την καρέκλα τσαούσα και ήρθα δίπλα σου».

«Δεν προσπάθησα να σε βγάλω από τον λήθαργο, μόνο καθόμουν δίπλα σου, προσεχόμουν το Πάτερ Ημών συνέχεια χαδεύοντας το κεφαλάκι σου. Όμως εσύ καμιά αντίδραση, μόνο βαθιά και δύσκολη αναπνοή. Κάποια στιγμή σε ρώτησα αν θέλεις να κοιμηθείς κι εκείνη την στιγμή άρπαξες το χέρι μου, άνοιξες τα ματάκια σου, με κοίταξες συνειδητά όμως το βλέμμα σου έμεινε έτσι και ξεψύχησες στα χέρια μου».

«Έβαλα τις φωνές, ξύπνησε η Ελένη, όμως εσύ δεν θα ξυπνήσεις ξανά σ’ αυτόν τον κόσμο να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε μέρα! Του Χριστού τα πάθη πέρασες καρδιά μου. Καλό παράδεισο να έχεις και καλή αντάμωση στον παράδεισο που θα περιμένεις εμένα κι όλους μας, αδερφούλη μου» καταλήγει η Ελένη Βιτάλη στην τρυφερή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το κύπελλο που κέρδıσα στο Survivor το κατέθεσα στην Παναγιά της Σκιάθου»

Ενδιαφεροντα ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το κύπελλο που κέρδıσα στο Survivor το κατέθεσα στην Παναγιά της Σκιάθου» Η εξομολόγηση για τον πνευματικό του Τζωρτζίνα Φράγκου 02.05.2024 | 23:09 Η εξομολόγηση για τον πνευματικό του Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! έκανε λόγο μεταξύ άλλων, για τη σχέση του

Eurovision 2024: Ελληνοαρμενικό πάρτι στα παρασκήνια – Η «σωσίας» της Σάττι τραγούδησε ελληνικά

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, τα έσπασε σήμερα στη σκηνή του Μάλμε Αρένα, στη δεύτερη πρόβα που έκανε με το Ζάρι της.

Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου

Ξανά νυφούλα ντύθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, μην προτρέχει ο νους σας καθώς η όμορφη ηθοποιός, ντύθηκε νύφη για επαγγελματικούς λόγους για να προμοτάρει τα ρούχα

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Ενδιαφεροντα ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣΧΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα Το μήνυμά του για το Πάσχα έστειλε ο Παύλος Γλύξμπουργκ για το Πάσχα και εύχεται ευτυχισμένες στιγμές σε όλους τους Έλληνες στη χώρα και της Διασποράς Τζωρτζίνα Φράγκου 02.05.2024 | 21:33 Το μήνυμά