Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Happy Day νωρίτερα ο δημοσιογράφος – Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

“Οι κανόνες είναι αυτοί, εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Δημήτρη και σε όλους τους συμμετέχοντες”.

Την ανακοίνωση για την έκτακτη απομάκρυνση του Δημήτρη Παπανώτα από το Happy Day λόγω της προεκλογικής περιόδου έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωινό της Πέμπτης (18/4). Η παρουσιάστρια του Alpha στην έναρξη της εκπομπής της εξήγησε στους τηλεθεατές πως το μέτρο για την απαγόρευση εμφάνισης των υποψήφιων Ευρωβουλευτών στις τηλεοπτικές εκπομπές τίθεται σε λειτουργία από σήμερα.

«Θέλω να πάρω τα πράγματα με τη σειρά και να σας εξηγήσω ότι, όταν ξεκινάει η προεκλογική περίοδος πάνω σε ανάδρομο Ερμή, τα δεδομένα μπερδεύονται. Ενώ αρχικά νομίζαμε ότι ο Δημήτρης μας, που είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξανάρθει στην εκπομπή μετά το Πάσχα… το «μετά το Πάσχα» έγινε από τις 24 του μήνα, δηλαδή την Τρίτη», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Χθες ξαφνικά μας ήρθε μία ανακοίνωση από την αρμόδια Αρχή ότι από σήμερα και μετά, λειτουργεί αναδρομικά δηλαδή η απαγόρευση για τη συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην εκπομπή. Όχι μόνο ο Δημήτρης αλλά κανένας υποψήφιος», τόνισε η οικοδέσποινα του Happy Day.

«Η Ελεονώρα θα βγει σήμερα για λίγο μέσω Skype για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές», επισήμανε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Συγνώμη, αν μπορεί να βγει να αποχαιρετήσει η Ελεονώρα, θέλω κι εγώ τον Δημήτρη έστω τηλεφωνικά να αποχαιρετιστούμε όπως πρέπει. Οι κανόνες είναι αυτοί, εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Δημήτρη και σε όλους τους συμμετέχοντες», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κάρμεν Ρουγγέρη: Ο ηλικιακός ρατσισμός και η συνεργασία με την ηθοποιό κόρη της

Για τη συνεργασία με την επίσης ηθοποιό κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή, τον λόγο που δεν κάνει φέτος τηλεόραση αλλά και για το αν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, μίλ

Eurovision 2024-Λιθουανία: O Silvester Belt έρχεται με φόρα & προκαλεί όλους στην αρένα να χορέψουν

Από τον Silvester Belt και το τραγούδι «Luktelk» θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2024 η Λιθουανία.  Το τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους των Karolis Labanauskas, Linas Strockis, Džesika Šyvokaitė, Elena Jurgaitytė και Silvestras Beltė. Η συμμετοχή επιλέχθηκε μέσω του εθνικού τελικού της χώρας “Eurovizija.LT”, που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός φορέας LRT. Eurovision 2024: Οι αντιδράσεις μετά την πρώτη

Ήβη Αδάμου: “Ο Μιχάλης ήταν η πρώτη μου σχέση”

Την Ήβη Αδάμου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Μ. Τρίτης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον

Survivor: Την ψήφισαν γιατί ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν οι Κόκκινοι και οι Μπλε στο Survivor με στόχο να κατοχυρώσουν την τρίτη ασυλία. Οι ομάδες ήταν

Λάκης Λαζόπουλος για την κατάσταση της υγείας του: Δεν έπεσα, δεν λιποθύμησα – Συναντήθηκα με το κούφωμα της πόρτας

Ο Λάκης Λαζόπουλος προχώρησε σε γραπτές δηλώσεις που έστειλε στα ΜΜΕ το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης θέλοντας να ξεκαθαρίσει το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την υγεία του. Ο ηθοποιός τόνισε πως δεν υπήρξε κανένα λιποθυμικό επεισόδιο, απλά χτύπησε σε κούφωμα και τηλεφώνησε άμεσα στο νοσοκομείο. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του:

Ελένη Φιλίνη: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά

Στην εκπομπή Στιγμές φιλοξενήθηκε η Ελένη Φιλίνη και μίλησε για τον λόγιο που δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε παιδιά.

Συγκλόνισε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Tv Queen για την κατάθλιψη και τη βουλιμία

Σε εξομολογήσεις καρδιάς προχώρησαν οι συμμετέχουσες του Tv Queen στο αποψινό επεισόδιο. Στη συνέχεια η Κατερίνα Γκαγκάκη

Μαυρικίου για Μικρούτσικο: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να μην σκέφτεται πως τον αγκαλιάζει μια ομάδα, μια οικογένεια, μια παρουσιάστρια»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν καλεσμένοι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την σύζυγο του, Ιλάειρα Ζήση και μεταξύ άλλων ο μουσικός σχολίασε την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πλατό. Ειδικότερα, αφού κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής και ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως