ShowBiz

Survivor: Απασφάλισε η Χρύσα για την Ασημίνα – «Είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, δεν έχει στάλα ωριμότητας»

Survivor

Δευτέρα, 18.3.2024, 21:52

-@-_

“Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια”.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας μπαίνουν απόψε (18/3) Κόκκινοι και Μπλε ομάδα στο Survivor. Η ομάδα του Αλέξη Παππά έρχεται «λαβωμένη» μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα από την οποία προέκυψε η πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας, που δεν ήταν άλλη από τον Νίκο Ρικουνάκη.

Όπως ήταν φυσικό, η ανακοίνωση του ονόματος προκάλεσε συζητήσεις στις δύο καλύβες, με κάποιους να δείχνουν ανοιχτά την αντίθεσή τους για την επιλογή των Κόκκινων και άλλους να τη θεωρούν εντελώς φυσιολογική και δικαιολογημένη.

Παράλληλα, η Ασημίνα άφησε αιχμές κατά του Φάνη Μπολέτση, κατηγορώντας τον για στημένα ματσατίσματα σε σχέση με τη Χρύσα, ατάκα που ενόχλησε ιδιαίτερα την παίκτρια της Μπλε ομάδας στο Survivor.

«Χθες υποψήφιος στο συμβούλιο βγήκε ο Ρικουνάκης. Το περίμενα, δεν θα πω ότι άργησε αλλά εμένα με ενοχλεί να είναι ένας παίκτης εδώ και να μη «διαβάζει» την πίστα. Είσαι έναν μήνα εδώ, έχεις μία δουλειά, καν’ το σωστά», σχολίασε χαρακτηριστικά η Χρύσα στο προσωπικό της cue.

«Για μένα δεν ήταν καθόλου άδικη η ψηφοφορία. Δεν είπαμε να φέρεις σώνει και ντε τον πόντο αλλά μην κάνεις λάθη ακόμη και στα σημαιάκια», τόνισε χαρακτηριστικά η παίκτρια του Survivor.

«Χθες η Ασημίνα πήρε τον λόγο στον Συμβούλιο μόνη της για να πει ουσιαστικά ότι ο Φάνης με ευνοούσε στα ματσαρίσματα, όταν ήταν στην Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό, πάει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω.

Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της – γιατί πραγματικά είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου – πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια. Είναι απαράδεκτο να πετάει τέτοια υπονοούμενα απλώς για να βγάλει ίντριγκα και να δικαιολογήσει τα απαίσια ματσαρίσματά της», σχολίασε στη συνέχεια η Χρύσα για τη συμπαίκτριά της στο Survivor.

Tags

Related posts

Νύχτα στάσου: Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα

fayskorda

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το “Liar” για την Κύπρο

fayskorda

Νίκος Μάνεσης: “Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα”

OK Magazine

Πανθέοι: Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

OK Magazine

Μάκης Δελαπόρτας: “Ο θάνατος της είναι μια πληγή που δεν έκλεισε ποτέ, ζω ακόμα μαζί της”

100

Προξενιό της Ιουλίας: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στα νέα επεισόδια της σειράς

100

Ιωάννα Μαλέσκου: “Ο χρόνος επιστρέφει συμπεριφορές και εγώ έχω υπομονή”

admin

Άννα Κουρή: «Με έχουν ταυτίσει με την κωμωδία, δε μου δίνουν να παίξω δραματικούς ρόλους»

admin

Δημήτρης Σκουλός: “Κοιτάξτε το μαγιώ μου και το πωπουλίνι και είμαι influerncer; Τι παράδειγμα δίνουμε;”

OK Magazine

Ιωάννα Μαλέσκου: “Δεν θέλω να συζητάω για τον ΣΚΑΪ, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο”

OK Magazine

Σπύρος Σπυράκος: “Μου έχουν πετάξει λουλούδια στην πίστα μαζί με ένα πιρούνι”

info@queen.gr Queen

Η Ολυμπιακή Φλόγα ταξιδεύει για Παρίσι: Φωτογραφίες και βίντεο από την Τελετή Παράδοσης

info@queen.gr Queen