Ο Κούλλης Νικολάου έδωσε το απόλυτο spoiler για την Γη της Ελιάς

Date:

Κούλλης Νικολάου

Δευτέρα, 26.2.2024, 20:57

-@-_

Όσα ανέφερε ο Κούλλης Νικολάου.

Ο Κούλλης Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, για την «Γη της Ελιάς» και το «Famagusta». Στον αναπαυτικό και φιλόξενο καναπέ του «Πάμε Δανάη» έκατσε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, όπου μίλησε για την συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», αλλά και για το «Famagusta» που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Νιώθω ευλογημένος, κλείνουμε 11-12 χρόνια στην ελλαδική τηλεόραση με επιτυχίες και ένα κοινό που μάς ακολουθεί. Δεν περιγράφεται αυτό. Σε κάθε βήμα μας υπάρχει μία αγωνία, μία τεράστια λαχτάρα. Το «Famagusta» είναι μία απερίγραπτη στιγμή. Μπορεί να πει κανείς ότι ήταν και ένα όνειρο ζωής. Όταν βγήκε δεν μπορούσαμε να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε. Ο Αντρέας Γεωργίου έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό, η Βάνα Δημητρίου, ο Δημήτρης Τοκαρής που κάνει τις οπτικοποιήσεις», είπε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου.

Για την ζωή του ανέφερε πως, «Ήμουν 4 ετών όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Μεγαλώσαμε στην Κύπρο με αυτό το τεράστιο πρόβλημα της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο και βιώσαμε πολλά. όταν ήμουν στο χωριό, ενώ ήμουν μικρός θυμάμαι. Δεν ήμασταν στην εμπόλεμη ζώνη. Θυμάμαι το πραξικόπημα που «μπήκε» και μέσα στο σπίτι μας. ο πατέρας μου ήταν «Μακαριακός» και αποτελούσε πρόβλημα για την άλλη πλευρά. Στο σπίτι μας είχαμε φιλοξενήσει πρόσφυγες, μια οικογένεια. Στο μονοτάξιο σχολείο του χωριού μας φιλοξενήθηκαν πρόσφυγες μέχρι να αποκατασταθούν. Το 1980 όταν φτάσαμε στην Λευκωσία για να κατοικήσουμε. Ήμασταν σύνορα με τον συνοικισμό. Είχαν δημιουργηθεί συνοικισμοί που μεταφέρθηκαν οι χιλιάδες πρόσφυγες που ξεριζώθηκαν με την βία από τα σπίτια τους και ο καθένας να «κουβαλά» και τη δική του ιστορία».

Και συμπλήρωσε για το «Famagusta» ο Κούλλης Νικολάου: «Ελάχιστα αισθάνομαι άβολα με το «Famagusta» γιατί θα προτιμούσα να μην υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Αλλά πιο πολύ αισθάνομαι λυτρωτικά για το «Famagusta». Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την πατρίδα μας γιατί να μην το κάνουμε. Και χαίρομαι γιατί είχαμε στήριξη από πολλούς φορείς γι’ αυτή την προσπάθειά μας. Τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, το κράτος μας βοήθησε, «ξένοι», δηλαδή Κύπριοι που ζουν εκτός Κύπρου αλλά και συμμετοχή του απλού κόσμου. Είναι απερίγραπτο συναίσθημα αυτό που παίρνουμε από τον κόσμο».

Στην συνέχεια ο Κούλλης Νικολάου δεν θα μπορούσε παρά να… «απολογηθεί» στην Δανάη Μπάρκα, εξ ονόματος του «Δημοσθένη», του ρόλου που φυσικά ενσαρκώνει στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

«Μου αρέσει πολύ ο Δημοσθένης, τον αγαπώ ως ρόλο, τον λατρεύω! Είναι ένας τόσο καλογραμμένος ρόλος από την Βάνα Δημητρίου. Το ήθελα πολύ. Οι ρόλοι μου είχαν πάντα το συστατικό του καλού ανθρώπου. Ο ρόλος του Δημοσθένη είναι εντελώς έξω από τα νερά μου και τον γουστάρω τον ρόλο μου. ως άνθρωπος, τον «καταδικάζω» φυσικά. Δεν είμαι απόλυτος όμως αφήνω τη θεία δίκη να κάνει αυτό που πρέπει», τόνισε.

Και έδωσε το απόλυτο spoiler: «Η μητέρα του παιδιού του αρπάζει το παιδί και φεύγει. Πώς θα συμπεριφερθεί; Γιατί είναι γιος του και «περιουσία» του. Επίσης, για τη σχέση του με την Ασπασία, θα έρθουν φοβερές σκηνές. Δεν ξανασμίγουν η Ασπασία με τον Δημοσθένη τουλάχιστον στα επόμενα επεισόδια. Δεν έχω κοινά με τον Δημοσθένη. Προσπαθώ να εντάξω δικά μου στοιχεία για να τον «λυτρώσω». Θα μπορούσα να είμαι πιο στυγνός υποδυόμενος τον ρόλο μου».

Για το βραβείο που θα πάρει, ο Κούλλης Νικολάου δήλωσε πως, «είναι πολύ τιμητικό για μένα. Αν έδινα κάποιο βραβείο θα το έδινα σε όλες τις πτυχές του εαυτού μου, αλλά και στην οικογένειά μου».

-: Mega

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πάσχα: Συμβουλές προστασίας από τα ατυχήματα στον Επιτάφιο και την Ανάσταση – Οι πρώτες βοήθειες

Το Θείο Δράμα κορυφώνεται σήμερα με την Σταύρωση και την Ταφή του Ιησού Χριστού. Το απόγευμα θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου, με τις καμπάνες να ηχούν πένθιμα και τους πιστούς να προσδοκούν πλέον την Ανάσταση του Κυρίου. Ωστόσο κάθε Πάσχα καταγράφονται και αρκετά ατυχήματα, πολλά από τα οποία έχουν δυσάρεστη κατάληξη. Για να αποφύγουμε

Άνοια: Σε ποια συνηθισμένο πρόβλημα μετά τα 55 οφείλεται ένα στα τρία κρούσματα

Η αντιμετώπισή του μπορεί να την καθυστερήσει για χρόνια. Οι μισοί πάσχοντες από αυτό όμως δεν γνωρίζουν ότι το έχουν. Η απώλεια ακοής ευθύνεται για πολύ περισσότερα κρούσματα άνοιας απ’ ό,τι πίστευαν έως τώρα οι επιστήμονες και η αντιμετώπισή της μπορεί να καθυστερήσει για χρόνια την εκδήλωση της νοητικής διαταραχής, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Πώς εξηγούμε στα μικρά παιδιά το Πάσχα

Πάσχα: άλλη μία αγαπημένη παιδική γιορτή, εφόσον συνδυάζεται με δώρα και λαμπάδες, με το νονό και τη νονά, με το τσούγκρισμα των κόκκινων αυγών, με το ψήσιμο του αρνιού, με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά που προσφέρουν εξαίσιο θέαμα, αν και τα περισσότερα μικρά παιδιά φοβούνται τους κρότους. Το Πάσχα όμως δεν είναι μόνο γιορτή. Έχει και

Ποια κοινά φάρμακα φαίνεται να καθυστερούν την έναρξη της νόσου του Πάρκινσον

Κοινά φάρμακα όπως η ασπιρίνη, η ιβουπροφαίνη, οι στατίνες και οι βήτα αναστολείς (β-αναστολείς) φαίνεται να επιβραδύνουν την πρόοδο της νόσου του Πάρκινσον, σύμφωνα με νέα μελέτη. Τα συμπτώματα του Πάρκινσον χρειάζονταν σχεδόν μία δεκαετία περισσότερο για να εμφανιστούν σε ασθενείς που έπαιρναν αυτά τα φάρμακα για τη θεραπεία του πόνου, της υψηλής αρτηριακής πίεσης

Εγκεφαλικό: Οι παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο στις ηλικίες κάτω των 50

Σύμφωνα με έρευνες, το ποσοστό των ισχαιμικών εγκεφαλικών επεισοδίων (εγκεφαλικών επεισοδίων που προκαλούνται από θρόμβους) μεταξύ ενηλίκων ηλικίας 18-49 ετών δείχνει να αυξάνεται Οι ενήλικες ηλικίας κάτω των 50 ετών έχουν υπερδιπλάσιο κίνδυνο να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο λόγω ημικρανίας ή άλλων μη παραδοσιακών παραγόντων κινδύνου για εγκεφαλικό και όχι λόγω παραδοσιακών κινδύνων, όπως η υψηλή

Η κακή στοματική υγεία συνδέεται με ημικρανίες και πόνο στο στομάχι στις γυναίκες [έρευνα]

Ένας λόγος παραπάνω που οι γυναίκες πρέπει να πλένουν τα δόντια τους και να χρησιμοποιούν οδοντικό νήμα είναι για να αποφύγουν τις ημικρανίες. Μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι η κακή στοματική υγεία συνδέεται στενά με τις ημικρανίες, τους πόνους στο σώμα και τον πόνο στο στομάχι στις γυναίκες. Η έρευνα, η οποια δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό

HPV: Όταν ο ιός δεν κάνει διακρίσεις  – Τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στους άνδρες

Ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) είναι ίσως ο πιο συχνος ιός που μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής επαφής. Παρόλο που παρατηρείται πολύ συχνότερα στις γυναίκες και συσχετίζεται τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, οι άνδρες μπορούν επίσης να προσβληθούν και να εμφανίσουν σοβαρές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των κονδυλωμάτων και σπανιότερα, διαφόρων μορφών καρκίνου. Ο HPV μεταδίδεται

Άσθμα: Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κάνετε εισπνοές, σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι διαφορές όταν λαμβάνει κάποιος τα ρυθμιστικά φάρμακα πρωί, μεσημέρι ή βράδυ. Που οφείλονται. Οι πάσχοντες από άσθμα μπορεί να ελέγξουν καλύτερα τα συμπτώματά τους αν προσέχουν την ώρα που κάνουν τις εισπνοές τους, αναφέρουν επιστήμονες από την Αγγλία. Σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι η ρυθμιστική δόση κορτικοστεροειδών καλό είναι να λαμβάνεται στο μέσον

Έκζεμα: Τι να προσέχουν οι ασθενείς το Πάσχα – Οι επιδράσεις της διατροφής

Μια ανάσα βρισκόμαστε πριν από το Πάσχα, μια εποχή που πέρα από τη θρησκευτική σημασία της σηματοδοτεί την αλλαγή της εποχής - τον ερχομό της άνοιξης. Ανήμερα στήνεται το γλέντι της ελπίδας με τα συμβολικά, παραδοσιακά εδέσματα να είναι πλούσια στο τραπέζι. Όμως, η μέρα αυτή είναι δύσκολη για όσους πάσχουν από έκζεμα. Πολλά πασχαλινά

Έρευνα: Η κακή επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων στα νοσοκομεία θέτει σε κίνδυνο τους ασθενείς

Ένα στα 4 περιστατικά μέσα στα νοσοκομεία που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών οφείλεται στην κακή επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στις 14 Απριλίου στο Annals of Internal Medicine , η κακή επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης συμβάλλει στο 25% των νοσοκομειακών περιστατικών που