Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο»

Date:

Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο»

Παπουτσάκη

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα».

Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (5/2). Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, το οποίο έσκασε σαν βόμβα στη showbiz τη χρονιά που μας πέρασε, καθώς και για τον τρόπο που το αντιμετωπίζει μαζί με τα δύο της παιδιά.

«Όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις, αυτό το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγάλος μου γιος, κάνουμε συμβουλευτική», δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα», εξομολογείται η ηθοποιός στο late-night show του ΑΝΤ1.

«Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών. Οπότε προσπαθώ τα λάθη που έκαναν εκείνοι να μην τα αναπαράγω κι εγώ, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου», παραδέχεται στη συνέχεια της κουβέντας η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Πρέπει να υπάρχει μία καλή σχέση, δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο. Θέλει μία ειλικρινή στάση, όσοι τουλάχιστον τα παιδιά μπορούν να αντέξουν, γιατί και από την άλλη την απόλυτη ειλικρίνεια δεν μπορούν και δεν είναι και ο ρόλος τους να τη διαχειριστούν», επισημαίνει η ηθοποιός.

«Ο μεγάλος μου γιος, ο Μάξιμος, με ρωτάει συχνά. Ειδικά η περίοδος των γιορτών ήταν ένα ερέθισμα, γιατί έβλεπε ότι δεν περνάει χρόνο και με τους δύο γονείς. Θέλει χρόνο και προσπάθεια», εξομολογείται κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Power of Love: Μαρίνα σε Σωτηρία – Είσαι πολύ ύπουλη, είσαι κατίνα

Θες να δημιουργείς ίντριγκα γύρω από το όνομά σου, τόνισε η Μαρίνα

Τηλεόραση: Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα μέσα στην εβδομάδα – Τι θα δούμε φέτος

Τηλεόραση: Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα μέσα στην εβδομάδα - Τι θα δούμε φέτος Τηλεόραση: Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα μέσα στην εβδομάδα - Τι θα δούμε φέτος Η φετινή σεζόν βρίσκει τους σταθμούς με νέες παραγωγές σε ποσοστό 70%, σειρές βασισμένες σε λογοτεχνικά έργα, ιστορικά δράματα, αστυνομικές, σίριαλ και κωμωδίες Τα πρωινά είναι για

Σίσσυ Χρηστίδου: “Στο μυαλό μου για την ώρα είναι η “διπλή” ζωή μου”

Σίσσυ Χρηστίδου: «Στο μυαλό μου για την ώρα είναι η «διπλή» ζωή μου» Σάββατο, 21.9.2024, 20:02 Zappit@ZAPPIT_ "Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ. Ο γάμος, όπως εγώ τον μεταφράζω, αφορά τη δημιουργία οικογένειας" σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Αστέρη Κασιμάτη και μίλησε για

Γιώργος Γεροντιδάκης: “Ο κόσμος δεν έρχεται για να αφήνει κάποια χρήματα σε ένα ταμείο, θα πρέπει να το αντιληφθούμε αυτό”

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Grand Hotel στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Γεροντιδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλεθεατής"

«H πιο μεγάλη απώλεια» για παρουσιαστή του Mega – Η ανάρτηση που ραγίζει καρδιές

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη καθώς όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Άκης Πετρετζίκης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές μαζί με τα παιδιά του-«φωτογράφος η μαμά»

Ένα υπέροχο καλοκαίρι μαζί με την οικογένεια του πέρασε ο Άκης Πετρετζίκης. Ο σεφ έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και προσπαθεί να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Σήμερα, Σάββατο 21/09 ο σεφ μοιράστηκε πλούσιο υλικό από τις διακοπές του μαζί με τα παιδιά

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θα είμαι γριούλα και θα είμαι ακόμα η Ερατώ από τους Ψίθυρους Καρδιάς»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στο Artpodcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι «Ψίθυροι καρδιάς» και το πόσο την ακολουθεί ακόμα μέχρι και σήμερα ο ρόλος της Ερατώς. «Μου φαίνεται περίεργο που ακόμα στο δρόμο με φωνάζουν Ερατώ. Κάποια στιγμή θα είμαι γριούλα, θα κλείσω τα μάτια μου και θα

Σπάνιο ντοκουμέντο: Ο Στάθης Ψάλτης αγνώριστος στον πρώτο του ρόλο σε ηλικία 14 ετών!

Στάθης Ψάλτης. Ένα εξαιρετικά σπάνιο φωτογραφικό καρέ δημοσιεύτηκε σήμερα στα Social media.

Δούκισσα Νομικού: Έγινε ξανά μελαχρινή 20 χρόνια μετά-Η εντυπωσιακή αλλαγή & το ταξίδι στο Παρίσι

Στην πόλη του φωτός ταξίδεψε η Δούκισσα Νομικού όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους και μάλιστα βρίσκεται ανάμεσα σε άλλες διάσημες γυναίκες. Η ίδια είχε περπατήσει πέρσι στην πασαρέλα, κάτι που φαίνεται πως θα επαναληφθεί και φέτος.

Ερασμία Μάνου: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Δείτε την ανάρτηση που έκανε

Μάρκος Σεφερλής: Θα κινηθώ νομικά, όλο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου

Ήδη έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψη μου, ομολόγησε ο κωμικός

Mente Fuerte – Η αντίδρασή του με την αναφορά των δημοσιογράφων στη Μαρία Σολωμού και η… επόμενη ερώτηση

Σάββατο, 21.9.2024, 18:31 Zappit@ZAPPIT_ Η δυσαρέσκεια του Mente Fuerte με τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις για τη Μαρία Σολωμού. Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας συνάντησαν οι δημοσιογράφοι τον Mente Fuerte και δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους. Μόνο που όλες οι ερωτήσεις δεν αφορούσαν τόσο τον ίδιο, όσο… τη Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte να δείχνει τη