Σήμερα θα σας γνωρίσουμε τον Γιάννη. Ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό παιδί που νοιάζεται για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη και τους λείπουν τα αυτονόητα… τους λείπει το χαμόγελο.

Η μαμά του Γιάννη είναι νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Κρήτης και πολλές φορές μιλούσε στον Γιάννη για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και γενικότερα για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρές δυσκολίες υγείας, διαβίωσης κ.ά.

Δεν περίμενε όμως ποτέ ο Γιάννης να ζητήσει από τους φίλους του αντί για δώρα στα γενέθλια του να κρατάνε διατακτικές επιταγές από super market με σκοπό να τις παραδώσει στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να αγοραστούν τρόφιμα για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.


p1hk64n2ar14j460fb4ejf912dk8

Με μεγάλη συγκίνηση παρέδωσε τις επιταγές στο Χαμόγελο του Παιδιού και χάραξε βαθιά την ελπίδα στην καρδιάς μας πως τα παιδιά με τόση μεγάλη ευαισθησία και νοιάξιμο, μπορούν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Να σε χαίρονται βρε Γιάννη οι γονείς σου είσαι γλυκύτατος… Σου ευχόμαστε Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και χαρούμενες στιγμές!

Χαμόγελο του Παιδιού



Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

  • Καιρός: «Άνοιξη» μέχρι την Παρασκευή – Ο χειμώνας επιστρέφει το Σαββατοκύριακο
  • Βέροια: Η ανατριχιαστική απολογία της 37χρονης μητέρας που σκότωσε το μωρό της – Τράβηξα βίντεο την ώρα που σκότωνα έναν βρικόλακα
  • Μεσολόγγι: Κορυφώνεται το θρίλερ για τον αγνοούμενο Μπάμπη – Βρέθηκε και εξετάζεται κηλίδα αίματος σε βάρκα
  • Άννα Καραμανλή: Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ούτε ομοφοβική είμαι, ούτε έχω σκοτάδια
  • Πάπας Φραγκισκός για ομόφυλα ζευγάρια: “Ο Κύριος ευλογεί του πάντες”
  • Γεωργιάδης: Στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα αποδείξουμε πόσο συμπαγής είναι η Νέα Δημοκρατία
  • Δημοσκόπηση Marc: «Ναι» στον γάμο ομόφυλων και την τεκνοθεσία λέει πάνω από το 50% των Ελλήνων
  • Ευριπίδης Στυλιανίδης για ομόφυλα ζευγάρια: «Είμαστε μια χώρα που χρειάζεται τεκνοποίηση, όχι τεκνοθεσία. Να δώσουμε κίνητρα στους πολύτεκνους»