Ζώδια: Οι προβλέψεις της Τρίτης 29/8

Date:

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός: Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική σας ζωή και όχι ημίμετρα. Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας.

Ταύρος: Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας. Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες.

Δίδυμοι: Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας και αυτό είναι σημαντικό. Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Καρκίνος: Νιώστε καλύτερα και βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνει, κάνουν θαύματα σε αυτά που θέλετε να πετύχετε.

Λέων: Έντονη δραστηριότητα θα αποκτήσει η καθημερινή σας ζωή. Η διάθεση να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή σε πολλούς τομείς της ζωή σας, θα σας αναστατώνει ευχάριστα.

Παρθένος: Μπορεί ορισμένες αλήθειες να σας πονούν, αλλά στην ουσία θα σας ελευθερώσουν. Θα βγουν στην επιφάνεια ορισμένες διαμάχες και ίσως και κάποιες παρεξηγήσεις.

Ζυγός: Βάλτε ως πρωταρχικό σας κριτήριο τη δημιουργικότητα και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, ώστε να μπορέσετε να αποδώσετε, ακόμα και κάτω από αγχωτικές συνθήκες.

Σκορπιός: Χρειάζεστε χρόνο για να δημιουργήσετε νέες βάσεις και υποδομές. Θα κάνετε καινούριες επαγγελματικές διασυνδέσεις, που κάποιες θα δώσουν νέες συνεργασίες.

Τοξότης: Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εμφανίζονται όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να άγχεστε λιγότερο.

Αιγόκερως: Αποφασίστε να επισκεφτείτε το γιατρό σας, αν έχετε κάποιες ανησυχίες και μην αναλώνεστε μόνο λέγοντας ότι θα πάτε και όχι πράττοντας.

Υδροχόος: Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και σταθερό, καθώς τα πάντα αλλάζουν, αλλά απλώς χρειάζονται προσοχή και φροντίδα για να διατηρούν τη φόρμα τους.

Ιχθύς: Διαμορφώστε την προσωπική σας ζωή, κάνοντας μια καινούρια αρχή για να γοητεύσετε και να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Από την Άντα Λεούση. περισσότερες προβλέψεις στο οroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μιχάλης Κεφαλογιάννης – Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή: “Ο πιο δύσκολος αποχωρισμός”

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, αφού με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε ότι έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του

Eurovision: Η τελευταία φορά που η Ελλάδα πραγματοποίησε εθνικό τελικό

Σάββατο, 21.9.2024, 22:23 Γιάννης Κωστίκας@ Μπορεί μεν το 2017 να πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος εθνικός τελικός, αλλά το 2015 ήταν η τελευταία φορά που το τηλεοπτικό κοινό αξιολόγησε τις live εμφανίσεις των καλλιτεχνών που διαγωνίστηκαν. Με ανοιχτό εθνικό τελικό θα πορευτεί η Ελλάδα στον 69ο διαγωνισμό της Eurovision, που θα λάβει χώρα στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στο θέατρο Λυκαβηττού – «Κάποιοι ήσασταν αγέννητοι στην επική συναυλία του 2003»

Μάγεψε η Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του θεάτρου Λυκαβηττού σε μια μοναδική συναυλία το βράδυ του Σαββάτου (21.09.2024). Η Δέσποινα Βανδή καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που κατέκλυσε κάθε γωνία του θεάτρου Λυκαβηττού ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες της. «Είναι υπέροχο μετά από 30 χρόνια να μπορώ να βρίσκομαι ακόμα πάνω σε αυτή τη σκηνή και

4+1 διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ που κρατούν την προσωπική τους ζωή ιδιωτική

Η Εύα Μέντες είναι ζευγάρι με τον Ράιαν Γκόσλινγκ πάνω από 10 χρόνια και έχουν μαζί δύο παιδιά, ωστόσο δεν εμφανίζονται ποτέ μαζί στο κόκκινο χαλί. Για να βρεις μια κοινή τους φωτογραφία, πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ και είναι εξαιρετικά σπάνιο. Το διάσημο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond The Pines» το 2012, δεν είναι το

Κύστεις στο πάγκρεας: Τι είναι και πότε μπορεί να κρύβουν κάτι σοβαρό

Η ανάπτυξή τους αυξάνεται με την ηλικία, αλλά κατά κανόνα γίνονται αντιληπτές τυχαία, διότι είναι ασυμπτωματικές. Η ανίχνευση μιας κύστης στο πάγκρεας είναι αρκετά συχνή. Υπολογίζεται ότι στις μέρες μας, που οι απεικονιστικές μέθοδοι χρησιμοποιούνται ευρέως, κύστεις στο πάγκρεας ανευρίσκονται στο περίπου 8% των απεικονιστικών εξετάσεων. Στην μεγάλη πλειονότητά τους, οι κύστεις αποτελούν τυχαία ευρήματα.

Το καλύτερο πρωινό για την υγεία της καρδιάς, σύμφωνα με έναν καρδιολόγο

Το πρωινό αναφέρεται συχνά ως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, και όχι άδικα. Ένα ισορροπημένο πρωινό μπορεί να προσφέρει στο σώμα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, η κατανάλωση πρωινού συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, διαβήτη τύπου 2 και μεταβολικού συνδρόμου.   Ακολουθούν

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Η αναφορά στον σύντροφό της και η… συγκατοίκηση

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα στα μάτια του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή και οι αναφορές στην εκπομπή της διαδέχονται η μια την άλλη. Super Κατερίνα: Η διπλή... έναρξη της Κατερίνας Καινούργιου - Τι συνέβη; Πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την αναφορά της σε

Ναταλία Λιονάκη: Από την υποκριτική στον μοναχισμό – Η τεράστια αλλαγή της ζωής της!

Η Ναταλία Λιονάκη, μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της, έχει ζήσει μία ζωή γεμάτη ανατροπές! Γνωστή για την ομορφιά της με τα κόκκινα μαλλιά και τα μεγάλα πράσινα μάτια, η καλλονή κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κοινού, αλλά αποφάσισε να τα «τινάξει» όλα στον αέρα και να στραφεί στον μοναχισμό. Ναταλία

Θεοδώρα Γλυξμπουργκ: Παντρεύεται στην Αθήνα μετά από δύο αναβολές – Όλες οι λεπτομέρειες για τις ετοιμασίες

Ποιοι φτιάχνουν τις βέρες, ποιος επιμελείται το wedding dinner και την ανθοδέσμη και γιατί επιλέχτηκε το «Βυζαντινό Μουσείο» για το royal event στην Αθήνα

Τα «Φιλαράκια» ανησυχούν για τον «Τζόι» μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι – «Έχει απομονωθεί»

Ο Ματ Λε Μπλανκ, ο αγαπημένος «Τζόι» από τα «Φιλαράκια», έχει κάνει τους συμπρωταγωνιστές του να ανησυχούν, την ώρα που πλησιάζει η επέτειος από τον έναν χρόνο που ο Μάθιου Πέρι, έφυγε από τη ζωή. Από τον τραγικό θάνατο του «Τσάντλερ» τον Οκτώβριο του 2023, ο Ματ Λε Μπλανκ. σπάνια εμφανίζεται δημόσια. Σε μία από

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Το παιδί μας ήταν η ολοκλήρωση μιας μεγάλης αγάπης και μιας οικογένειας

“Είμαι ευτυχισμένος και πιο ολοκληρωμένος από ποτέ” εξομολογήθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Στην απόφαση να γίνει πατέρας σε μεγάλη ηλικία, μιας και έγιναν για πρώτη φορά γονείς με την εκλεκτή της καρδιάς του, αναφέρθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.  Υπήρξαν