«Πρώτη φορά από μικρά παιδιά, αντί να με κάνεις να γελάω….δακρύζω», τιτλοφορείται η ανάρτηση στην οποία έχει παρατεθεί η φωτογραφία ενός εύζωνα τον οποίο κοιτάει η αδερφή του γεμάτη υπερηφάνεια.

Μια ανάρτηση για την υπερηφάνεια που νιώθουν οι οικογένειες των ευζώνων έκανε η Προεδρική Φρουρά στον λογαριασμό της στο Twitter.


«Πρώτη φορά από μικρά παιδιά, αντί να με κάνεις να γελάω….δακρύζω», τιτλοφορείται η ανάρτηση στην οποία έχει παρατεθεί η φωτογραφία ενός εύζωνα τον οποίο κοιτάει η αδερφή του γεμάτη υπερηφάνεια.


loading…

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Ραγίζει καρδιές η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Συναντάω στο Ρέθυμνο αυτούς που έκαναν κακό στον αδερφό μου»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

  • Κολωνός: Παραπομπή σε δίκη 26 ατόμων ζητάει ο εισαγγελέας – Τι αναφέρει για τον Μίχο και την μητέρα της 12χρονης
  • Ο Ζαχαριάδης έκανε ανάρτηση για τον αυνανισμό, αλλά εννοεί… το κόμμα «Νίκη»
  • Η αδελφή του Εύζωνα, όταν τον αντικρίζει: «Πρώτη φορά από μικρά παιδιά, αντί να με κάνεις να γελάω….δακρύζω»
  • Άρης Σερβετάλης: «Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει να πιαστεί από κάπου, τότε γνωρίζει για πρώτη φορά την θρησκεία»
  • Καιρός: Καύσωνας με 36αρια, μπόρες και σποραδικές καταιγίδες
  • Ο μικρός Γαβριήλ κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο και χτύπησε δυνατά το καμπανάκι της νίκης στο Παιδοογκολογικό Τμήμα
  • 24χρονη πήρε πτυχίο Νομικής στα 3.5 χρόνια, ξαναέδωσε Πανελλήνιες και μπαίνει Ιατρική
  • «Μη με κλαίτε, βρίσκομαι στην αιωνιότητα» – Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 20χρονου Εύελπι