Άντρας νίκησε τον καρκίνο, έτρεξε σε μαραθώνιο με πατερίτσες και έκανε ρεκόρ

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Ο Άνταμ Λίβερ κατόρθωσε να βγει νικητής από την μάχη με τον καρκίνο και έτρεξε τον Μαραθώνιο του Λονδίνου με πατερίτσες.

Ο 30χρονος Άνταμ Λίβερ, από το Μπέστον του Νότιγχαμσάιρ , ολοκλήρωσε τη διαδρομή του Μαραθωνίου του Λονδίνου την περασμένη Κυριακή, 12 χρόνια αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο. Ευχαρίστησε τους φίλους και την οικογένειά του που βοήθησαν να συγκεντρωθούν χιλιάδες λίρες για φιλανθρωπικό σκοπό.







Σημειώνεται πως για να συμμετάσχει κάποιος στον Μαραθώνιο του Λονδίνου τίθεται ως προϋπόθεση να συγκεντρώσει χρήματα για κάποια φιλανθρωπική δράση.

Ο Άνταμ Λίβερ κάλυψε τα 42,1 χιλιόμετρα της μαραθώνιας διαδρομής σε 5 ώρες, 42 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα. Συγκέντρωσε περισσότερες από 13.000 λίρες (14.690 ευρώ)για το Bone Cancer Research Trust. Ο 30χρονος δρομέας είναι υπεύθυνος υποστήριξης αθλητικής αναπηρίας στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ. Έπρεπε να μάθει να περπατάει ξανά μετά από εγχείρηση για την αφαίρεση όγκου στο πόδι του.

Είπε πάντως ότι η αποκατάσταση μετά την ολοκλήρωση του εξαντλητικού αγώνα δρόμου εξελίσσεται χωρίς προβλήματα. «Πονάω λίγο, ιδιαίτερα στο πάνω μέρος του σώματος, στους ώμους και στα πόδια μου, αλλά τα πόδια μου αισθάνονται αρκετά φρέσκα», δήλωσε. «Αισθάνομαι πραγματικά αρκετά εκστασιασμένος, ήταν μια πρόκληση μαμούθ χθες, αλλά υπάρχει μεγάλη ανακούφιση που την ολοκλήρωσα και είμαι ακόμα στα σύννεφα» πρόσθεσε ενθουσιασμένος.







Ο ίδιος είχε θέσει ως στόχο να ολοκληρώσει τον μαραθώνιο σε λιγότερο από έξι ώρες, κάτι που επίσης δήλωσε ενθουσιασμένος επειδή το πέτυχε.

Μαραθώνιος με πατερίτσες: Έκανε χρόνο ρεκόρ 

Ο χρόνος του ξεπέρασε επίσης το τρέχον παγκόσμιο ρεκόρ για μαραθώνιο με πατερίτσες κατά περισσότερα από 40 λεπτά, αν και είπε ότι θα πρέπει να κάνει αίτηση στην υπηρεσία των Ρεκόρ Γκίνες για να το επισημοποιήσει. «Στην προπόνησή μου ο στόχος μου ήταν να πάω κάτω από έξι ώρες και αισθανόμουν καλά χθες, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα», δήλωσε. «Μόλις ξεκίνησα ήξερα κατά κάποιο τρόπο ότι θα έκανα έναν καλό χρόνο, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Μάθαμε για το ρεκόρ αρκετά αργά. Υποθέτω ότι είναι ένα ανεπίσημο ρεκόρ προς το παρόν, αλλά θα υποβάλουμε αίτηση για αυτό».

Τέλος δήλωσε ότι θα περιμένει να δει πώς θα αναρρώσει πριν αποφασίσει αν θα συμμετάσχει και σε άλλους μαραθώνιους ή εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων.







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Άννα Παναγιωτοπούλου: Έκτακτο διήμερο αφιέρωμα της ΕΡΤ στην αείμνηστη ηθοποιό

Η επίσημη ανακοίνωση της Δημόσιας Τηλεόρασης με αφορμή τον θάνατο της σπουδαίας πρωταγωνίστριας.

Ζωή Κρονάκη: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον επί 14 χρόνια σύζυγό της – “Μόλις την είδα, είπα: εδώ είμαστε”

"Είμαστε ένα ζευγάρι που δεν έχουμε πάρει ποτέ κανένα δώρο, δεν έχουμε γιορτάσει επέτειο, μας τη θυμίζει η κουμπάρα μας", παραδέχεται η Ζωή Κρονάκη.

Χάιντι Κλουμ: Το βίντεο με την κόρη της πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες

Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, συνέχισε να λάμπεις, έγραψε στη Λένι Κλουμ για τα γενέθλιά της

Ανάσταση στο «Σπίτι με το MEGA» με τον Πέτρο Ιακωβίδη – Δείτε μουσικά αποσπάσματα

Ανάσταση στο «Σπίτι με το MEGA» με τον Πέτρο Ιακωβίδη - Δείτε μουσικά αποσπάσματα Απόψε στις 22:20 στο MEGA Απόψε στις 22:20, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον αγαπητό καλλιτέχνη Πέτρο Ιακωβίδη, αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα αξέχαστο πρόγραμμα με πολλή μουσική, καλή παρέα και απρόσμενες εκπλήξεις. Το «Σπίτι με το

Μαρία Μενούνος: Στη Disneyland μετά τη βάφτιση της κόρης της – Μαζί της και η Μαριέττα Χρουσαλά

Στην Disneyland βρέθηκε η Μαρία Μενούνος με την οικογένειά της, μετά την βάφτιση της κόρης της Αθηνάς. Στο πλευρό της στη μαγευτική Disneyland, η Μαρία Μενούνος είχε φυσικά τον σύζυγό της, Keven Undergaro αλλά και τους κουμπάρους της, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα. Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια πέρασε υπέροχα στην Disneyland και ένιωσε ξανά παιδί! Μπορεί να μην πήρε

O Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι»

Ενδιαφεροντα ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ O Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι» Το ταίρι του στην σειρά «Ντόλτσε Βίτα» Ιλιάδα Νομικού 04.05.2024 | 18:50 Την τηλεοπτική του μεγάλη αγάπη στην δημοφιλή σειρά «Ντόλτσε Βίτα», Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία άφησε σήμερα σε ηλικία 76 ετών την τελευταία της πνοή

Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μια επώδυνη ασθένεια και καλούσα τη μάνα μου»

Μία συγκινητική αποκάλυψη έκανε σήμερα (04.05.2024) η Αιμιλία Υψηλάντη για το μεγαλείο της μητρότητας, μέσα από μία περιπέτεια που είχε με την υγεία της. «Οι γιαγιάδες είναι για να παρηγορούν και να κάνουν χατίρια. Η μάνα είναι το σημαντικό! Φέτος πέρασα μία μικρή ασθένεια η οποία ήταν επώδυνη και καλούσα τη μάνα μου», ανέφερε η

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου – Πώς την αποχαιρέτησαν φίλοι & συνεργάτες;

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Πώς την αποχαιρέτησαν φίλοι και συνεργάτες;  Τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Έφυγε η Άννα» και ακριβώς από κάτω έβαλε μία

Απόστολος Ρουβάς: Το πρώτο Πάσχα με τον γιο του στην Κέρκυρα – Στιγμές κατάνυξης στο νησί του

Ένα ξεχωριστό Πάσχα θα περάσει φέτος ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς συντροφιά του θα έχει για πρώτη χρονιά τον μικρό του γιο.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι ρόλοι μέσα από τους οποίους την αγάπησε το κοινό

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι ρόλοι μέσα από τους οποίους την αγάπησε το κοινό Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι ρόλοι μέσα από τους οποίους την αγάπησε το κοινό Ο κόσμος τη θυμάται ως «Χριστίνα Μαρκάτου» από το Dolce Vita και οι πιο παλιοί, ως  «Μαντάμ Σουσού»  στην ομότιτλη διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τη σεζόν 1986-87 Η Άννα Παναγιωτοπούλου «έφυγε» στα

Λευτέρης Πετρούνιας για τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση: Χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής μου

Λευτέρης Πετρούνιας για τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση: Χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής μου Λευτέρης Πετρούνιας για τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση: Χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής μου Το τρυφερό βίντεο που ανάρτησε με τη σύζυγό του και τις κόρες τους Η Βασιλική Μιλλούση έχει τα γενέθλιά της και ο Λευτέρης Πετρούνιας της

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σε ευχαριστώ από καρδιάς»

Πριν από ακριβώς 29 χρόνια, τον Μάιο του 1995, Άννα Παναγιωτοπούλου και Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκαν για πρώτη φορά σε γύρισμα της σειράς "Ντόλτσε Βίτα".