Η τελευταία μέρα στο δελτίο και στη συχνότητα του ΣΚΑΪ ήταν σήμερα για την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές συγκινημένη μετά το τέλος του μεσημεριανού δελτίου.

«Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σταθμού, στον ιδιοκτήτη, Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του, τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ, Εύη Κουταυτάκη για την άψογη συνεργασία από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες- δημοσιογράφους, τεχνικούς, το κοντρόλ, τους συνεργάτες που είναι εδώ κοντά για το τελευταίο αυτό αντίο», είπε κλείνοντας το δελτίο.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Από το 2009 αποτελούσε μέλος του δημοσιογραφικού δυναμικού του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, όπου σε αυτό το διάστημα υπήρξε και απεσταλμένη του σταθμού στο εξωτερικό δυο φορές (η πρώτη ήταν το 2010 όπου επισκέφθηκε την Αϊτή για να καλύψει δημοσιογραφικά τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού[2] και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2017 όπου και κάλυψε τις γερμανικές βουλευτικές εκλογές από το Βερολίνο).

Λίγη ώρα μετά το τέλος του δελτίου ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε κι επίσημα τη λήξη της συνεργασίας τους.

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου, μετά από 15 χρόνια. Η Εύα Αντωνοπούλου εργάστηκε στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ με συνέπεια, ήθος, αξιοπιστία, δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και αφοσίωση.

Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Εύα Αντωνοπούλου είναι ταυτισμένη με το κανάλι του Φαλήρου, υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που ίσως να μην γνωρίζατε.

Ο τόπος καταγωγής και ο τόπος γέννησης της

Η Εύα Αντωνοπούλου γεννήθηκε στο Γουέιμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και σε ηλικία 5 ετών οι γονείς της χώρισαν. Με καταγωγή από το Βαλτεσινίκο Αρκαδίας, τη Μάνη και το Γύθειο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου και μετά το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής της, εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και αποφοίτησε από τη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών.

«Κατάγομαι από το Βαλτεσινίκο Αρκαδίας το οποίο λατρεύω και το θεωρώ συγκλονιστικό. Πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ για να χαλαρώνω και να ηρεμώ. Μου αρέσει να κάνω βόλτες μέσα στο βουνό, πεζοπορίες, να τρώω στα διάφορα ταβερνάκια και το βράδυ να ανάβω τζάκι και να χαζεύω το βουνό από το παράθυρο. Η οικογένεια μου διατηρεί σπίτι εκεί και είναι η χειμερινή μου απόδραση τα Σαββατοκύριακα. Στο χωριό πάμε για να κάνουμε «αποσυμπίεση» από όλη την εβδομάδα παρέα με τσιπουράκια και μεζέδες.

Το Βαλτεσινίκο δεν είναι καθόλου τουριστικό αλλά αν κάποιος θέλει κόσμο μπορεί να πάει στην Δημητσάνα και τη Βυτίνα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση», έχει πει σε συνέντευξή της.

Ποιος είναι ο αγαπημένος της καλοκαιρινός προορισμός;

Το σύνθημα της Εύας Αντωνοπούλου όπως έχει πει χαρακτηριστικά είναι «δώσε μου εκδρομή, βόλτα και φύγαμε». Που της αρέσει όμως να πηγαίνει το καλοκαίρι;

«Μου αρέσουν τα κυκλαδίτικα νησιά και λατρεύω τη Σίφνο που συνδυάζει και ηρεμία αλλά και… φασαρία. Μου αρέσουν πολύ οι παραλίες του νησιού παρά το γεγονός ότι δεν είναι μεγάλες και με άμμο. Η Σίφνος έχει πολύ ωραίο φαγητό και κυρίως ωραίους ανθρώπους. Μου αρέσει επίσης η Κύθνος και η Τζια… Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει το τρίπτυχο «θάλασσα, διακοπές, ξεκούραση;».

Ο μυστικός γάμος της στη Νέα Υόρκη

Την 1η Αυγούστου του 2013, η Εύα Αντωνοπούλου μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Αρκουμανέα (πρόεδρο του ΕΟΔΥ) με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στην Αμερική.

«Είμαι άνθρωπος της συντροφικότητας, της συγκατοίκησης, γι’ αυτό και με αφορά το θέμα οικογένεια», είχε πει σε συνέντευξή της πριν από 12 χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-