Άνθρωποι εγκατέλειψαν σκυλάκο με το βιβλιάριο του δεμένο στο λαιμό

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Ο Μέλο, ο εγκαταλελειμμένος σκύλος με το βιβλιάριο του δεμένο στο λαιμό του, συγκίνησε όλους: το μικρό σκυλάκι φοβόταν και έψαχνε απεγνωσμένα βοήθεια: ακολουθεί η ιστορία του.

Η φωτογραφία αυτού του κουταβιού που εγκαταλείφθηκε στη μέση του δρόμου, έχει συγκλονίσει χιλιάδες ανθρώπους και με το βιβλιάριο εμβολιασμού του δεμένο στο λαιμό του.







Το Melo είναι ένα όμορφο κουτάβι που βρέθηκε από έναν περαστικό, εγκαταλελειμμένο σε έναν δρόμο. Ο σκύλος καθόταν εκεί περιμένοντας να τον σώσουν. Ίσως ακόμα ήλπιζε για την επιστροφή του πρώην ιδιοκτήτη του. Το άτομο που τον βρήκε τον πήγε σε ένα καταφύγιο ζώων .

Οι εθελοντές δημοσίευσαν τη φωτογραφία του στα κοινωνικά μέσα για να προσπαθήσουν να του βρουν οικογένεια. Στο βιβλιάριο του Melo υπήρχε το όνομα του πρώτου ιδιοκτήτη, αλλά οι εθελοντές δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν.

Λίγες μέρες αργότερα, ένα μήνυμα έφτασε στη σελίδα του καταφυγίου, από μια Τζένη που ισχυρίστηκε ότι ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης του Melo.







«Ξέρω αυτό το κουτάβι, είναι ο Melo, ο γιος του 2χρονου σκύλου μας, Nymeria. Στις 22 Αυγούστου τον πήγαμε στον κτηνίατρο για να τον εμβολιάσουμε, βάλαμε στο βιβλιάριο του (το όνομά μου) και μετά τον δώσαμε για υιοθεσία. ”

«Η θετή οικογένεια ήταν ένα καλό ζευγάρι, με παιδιά και το σπίτι τους φαινόταν τέλειο για τον Melo. Ωστόσο, βρήκαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτήν τη φωτογραφία του Melo που εγκαταλείφθηκε στη μέση του δρόμου χωρίς νερό ή φαγητό και με το βιβλιάριο εμβολιασμού του να κρέμεται γύρω από το λαιμό του. Στο βιβλιάριο του υπάρχει το όνομά μου. Λαμβάνω μια σειρά μηνυμάτων μίσους, προσβολών και ισχυρισμών εγκατάλειψης μέσω του Facebook. Δεν έχουμε εγκαταλείψει τον Melo, δεν θα είχαμε εγκαταλείψει ποτέ ένα μέλος της οικογένειας μας. Τον δώσαμε για υιοθεσία σε αυτούς που νομίζαμε ότι θα ήταν η νέα του οικογένεια και θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε το συντομότερο δυνατόν. ”

Ο Melo επέστρεψε στο σπίτι των πρώτων ιδιοκτητών της, οι οποίοι δεν γνώριζαν την κατάσταση και δεν ήξεραν ότι η οικογένεια που τον είχε πάρει από αυτούς τον είχε εγκαταλείψει.

«Πολλές φορές εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους και πιστεύουμε ότι έχουνε όλοι καλά συναισθήματα. Χθες έλαβα άσχημα μηνύματα από ανθρώπους που δεν γνωρίζω καν, λόγω της εγκατάλειψης του Melo. Ίσως από θυμό έκαναν το λάθος να με κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν τις εκδοχές των γεγονότων και ευχαριστώ έναν από αυτούς που ζήτησε συγγνώμη όταν έμαθε την πραγματικότητα ».

Είναι μια συναισθηματική ιστορία και πολύ λυπηρό με το τι συνέβη, αλλά ευτυχώς είχε ένα ευτυχισμένο τέλος και ο Melo μπόρεσε να επιστρέψει στα χέρια των ανθρώπων που ξέρουν πώς να αναγνωρίσουν ότι η αγάπη ενός σκύλου και η δέσμευση να το φροντίσει ως μέρος της οικογένειας είναι για πάντα.

Μερικοί άνθρωποι δεν είναι πολύ ξεκάθαροι γι ‘αυτό, όλοι μπορούμε να έχουμε κάποια δυσκολία να φροντίζουμε το κατοικίδιο ζώο μας, αλλά η εγκατάλειψή τους δεν πρέπει ποτέ να είναι επιλογή.

Θα υπάρχουν πάντα εναλλακτικές λύσεις, ώστε εάν είναι απαραίτητο, να συνεχίσουν να έχουν το σπίτι και την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Αυτή η θετή οικογένεια έπρεπε να μεταφέρει τον Melo σε ένα καταφύγιο, λέγοντας την κατάστασή τους ή επικοινωνώντας με την οικογένεια της Τζέιν που θα είχαν προσφέρει τη βοήθειά τους αμέσως, αλλά το να τον αφήσουνε στο κέντρο του δρόμου ήταν μια σκληρή και τρομερή πράξη. Ωστόσο, ο πρώτος ιδιοκτήτης της έλαβε επίσης χιλιάδες κριτικές, καθώς εάν δεν την είχε δώσει για υιοθεσία, κανένα από αυτά δεν θα είχε συμβεί.

Μοιραστείτε αυτήν τη συναισθηματική ιστορία, ώστε όλοι να καταλάβουν μια για πάντα ότι ένα κατοικίδιο ζώο είναι για πάντα.

Είναι μια συναρπαστική ιστορία και είναι πολύ λυπηρό με αυτό που συνέβη. Ευτυχώς, η ιστορία είχε ένα χαρούμενο τέλος και η Μέλο ζει τώρα ευτυχισμένη με τη μητέρα και την οικογένειά της.

-







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Δάφνη Καραβοκύρη: Η μητέρα μου νόσησε με καρκίνο και το αλκοόλ ήταν η σανίδα σωτηρίας της

Στο σπίτι μου γινόντουσαν διάφορα άσχημα πράγματα, που ξεκίνησαν από τη μητέρα μου, δεν το διάλεξε, είπε η δημοσιογράφος

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η αποκαλυπτική της εμφάνιση στο Met Gala 2024

Το μοντέλο περπάτησε στο χαλί με ένα διάφανο φόρεμα

Πέντε αποτελεσματικοί τρόποι να «σβήσετε» τις θερμίδες του Πάσχα – Ξεκινήστε τώρα!

Πέντε αποτελεσματικοί τρόποι να «σβήσετε» τις θερμίδες του Πάσχα – Ξεκινήστε τώρα! FITNESS Δεν χρειάζεται να σας τρώνε οι ενοχές για τις θερμίδες του Πάσχα - Πέντε μυστικά για αποτοξίνωση και καλύτερη διάθεση με την υπογραφή της επιστήμης YGEIAMOU.GR TEAM 07/05/2024 09:02:44 Αβγοκούλουρα, τσουρέκια, σοκολάτες, αλκοόλ, ζάχαρη και άφθονα λιπαρά, πάντα σε συνδυασμό με τη

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πάσχα με εξωτικό άρωμα από Σεϋχέλλες

Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες, λέει το all time classic hit της Πωλίνας, και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το έκαναν πράξη μόνο που όπου τρέλες βάλτε Πάσχα. Το λαμπερό ζευγάρι  Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοίμασαν βαλίτσες και μαζί με τον γιο τους Πάρη, πέρασαν τις πασχαλινές διακοπές τους στον παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού.

Δώρα Τσαμπάζη: Συγκλονιστική ανάρτηση για τον γιο της και τον αξέχαστο Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη για τα γενέθλια και τη γιορτή του γιου της αλλά και για τον αείμνηστο Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Πριν από τέσσερα χρόνια μέσα στην πανδημία του κορονοϊού, γεννιόταν ο γιος της Δώρας Τσαμπάζη και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Εκείνη η ημέρα ήταν και η ημέρα των δικών της

Επιστήμονες βρήκαν νέα κληρονομική μορφή της νόσου Αλτσχάιμερ

Νέα ευρήματα για το γονίδιο APOE4, που έως τώρα οι επιστήμονες θεωρούσαν απλό παράγοντα κινδύνου. Η νόσος Αλτσχάιμερ μπορεί να είναι κληρονομική σε πολύ περισσότερους ασθενείς απ’ ό,τι πίστευαν έως τώρα οι επιστήμονες, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Όπως έδειξε, ένα αρκετά συχνό γονίδιο που νόμιζαν ότι απλώς αυξάνει τον κίνδυνο, μπορεί στην πραγματικότητα να

Γιατί το πρωινό μας πρέπει να ξεκινάει με ένα λαχανικό

Όπως διαπιστώνει πρόσφατη έρευνα, καταναλώνοντας μη αμυλούχα λαχανικά πριν από την πρόσληψη υδατανθράκων επιτυγχάνεται χαμηλότερο επίπεδο σακχάρου στο αίμα σε σύγκριση με την αντίστροφη σειρά κατανάλωσης. Επιπλέον, τα λαχανικά το πρωί φαίνεται πως οδηγούν κατά τη διάρκεια της ημέρας σε περιορισμό των ορμονών που προκαλούν την πείνα. Οι υδατάνθρακες, αν και συχνά «δαιμονοποιούνται» από όσους

Άντριαν Σίλερ: Μυστήριο ο θάνατος του ηθοποιού στα 60 του- Γιατί δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα η αιτία;

Ο Άντριαν Σίλερ άφησε την τελευταία του πνοή στα 60 του έτη στις 3 Απριλίου και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία του θανάτου του.  Την ημέρα του θανάτου του, η μάνατζερ του ηθοποιού, Αμάντα Έβανς, έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση προχωρώντας στην εξής ανακοίνωση: Βάσω Γουλιελμάκη: Το μεταφυσικό φαινόμενο που βίωσε μετά τον θάνατο της μητέρας

Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή μέρα για τη Δώρα Τσαμπάζη καθώς σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια μέσα στην καρδιά της πανδημίας του κορονοϊού

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Διέψευσε ότι έκανε πλαστική επέμβαση μετά την πολύμηνη παραμονή της στο νοσοκομείο

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Διέψευσε ότι έκανε πλαστική επέμβαση μετά την πολύμηνη παραμονή της στο νοσοκομείο Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Διέψευσε ότι έκανε πλαστική επέμβαση μετά την πολύμηνη παραμονή της στο νοσοκομείο Η ηθοποιός απάντησε στις εικασίες για την εμφάνισή της και τον λόγο που νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα Η πρόσφατη πολύμηνη παραμονή της Κέιτ Μπέκινσεϊλ στο νοσοκομείο

Κιμ Καρντάσιαν: Τη γιούχαρε το κοινό κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής

Η Κιμ Καρντάσιαν αποδοκιμάστηκε επί σκηνής ενώ απευθυνόταν στον κωμικό Κέβιν Χαρτ κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «The Roast of Tom Brady» το βράδυ της Κυριακής 5 Μαΐου. Ως είθισται, στην εκδήλωση που λέγεται «roast», ο πρώην σούπερ σταρ του NFL, Τομ Μπρέιντι, δέχτηκε αστεία και αιχμές από τους διάσημους καλεσμένους και καλεσμένες. Όταν

Μαρία Μπακοδήμου: «Για κάποιους λόγους δεν έγινε αυτή η εκπομπή στον ΣΚΑΙ»

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η παρουσιάστρια απάντησε για το J2US...