Η Τραϊάνα Ανανία μπορεί να έχει ρίξει το βάρος στο τραγούδι το τελευταίο διάστημα αλλά στην πραγματικότητα η ίδια δεν νιώθει καμία ανάγκη να βάλει ταμπέλα στο τι κάνει.

«Στην Ελλάδα περιμένουν να γίνεις 60 χρονών για να κοιτάξουν τον εσωτερικό σου κόσμο», σχολίασε η τραγουδίστρια η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Και έπειτα παραδέχτηκε ότι θα της άρεσε να «είχε στηθεί έτσι σαν προσωπικότητα και να ρίσκαρε να φύγει στο εξωτερικό».

Σχολιάζοντας τον ρόλο που παίζει το οικογενειακό περιβάλλον σε αυτό, η Τραϊάνα Ανανία σημείωσε: «Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που πετυχαίνουν πολλά πράγματα έχουν στηθεί από τα παιδικά τους χρόνια με έναν τρόπο να τα κάνουν. Τους προετοιμάζει όλο το περιβάλλον είτε το οικογενειακό, είτε το σχολικό. Ξέρω ότι η μητέρα μου ήθελε να κάνει πολύ καλλιτεχνικά πράγματα και ότι μαράζωσε μέσα στο ότι ήταν μάνα και μεγάλωνε εμάς. Άντε να εξηγήσει και η ίδια στον εαυτό της ότι δεν της φταίει το παιδί της, αλλά οι επιλογές της».

Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει καταραστεί σύντροφό της όταν τον έπιασε επ’ αυτοφώρω με φίλη της.

«Εντάξει καταράστηκα και εγώ, αλλά επειδή δεν είμαι κακός άνθρωπος δεν τα εννοώ. Όταν ρίχνω κατάρες δεν τις εννοώ, μετά νιώθω μεγάλες τύψεις. Αναγνωρίζω ότι έχω ξεσπάσματα και κακές συμπεριφορές, αλλά αν όχι το επόμενο λεπτό, μέσα στην επόμενη ώρα θα είναι που θα έχω πεθάνει από τις τύψεις. Καταλαβαίνω ότι βγαίνουν κάτι δικά μου σε άγαρμπες συμπεριφορές», είπε στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Η Τραϊάνα Ανανία στην κάμερα του okmag: «Δεν ήμουν ευτυχισμένο παιδί. Έγινα πριν από 5 χρόνια» – Το μυστικό που αποκάλυψε

Τραϊάνα Ανανία: Υπήρξε ζευγάρι με γνωστό τραγουδιστή και δεν μαθεύτηκε ποτέ

Τραϊάνα Ανανία: «H μεγαλύτερη σχέση που είχα ποτέ ήταν 6 μήνες. Λόγω της ΔΕΠΥ βαριέμαι την ιδέα του έρωτα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-