Η Κατερίνα Καινούργιου είναι nail queen. Τις τελευταίες σεζόν μας προτείνει ολοένα και πιο ευφάνταστες προτάσεις για το mani μας. Καλωσορίστε το Μάιο με το νέο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Κανούργιου με την τάση του burnt orange

Το νέο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου έχει την πιο girly απόχρωση

Αν έχετε βαρεθεί τα nude, pinkish και κόκκινα μανικιούρ, η παρουσιάστρια έχει μία πολύ ωραία πρόταση για το μανικιούρ σας. Το νέο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου έχει pinkish peach απόχρωση και έγινε το νέο μας inspo.

Ο ερχομός του νέου φέρνει τα ζωηρά χρώματα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και το πορτοκαλί είναι ένα από τα πρώτα στη λίστα μας. Φωτεινό, χαρούμενο και mood booster, το είδαμε ήδη στα πιο hot nail accounts του Instagram, αλλά και στο street style του εξωτερικού, οπότε είναι σίγουρα το επόμενο χρώμα που θα επιλέξουμε για το μανικιούρ μας. Ο τόνος της επιδερμίδας σας, θα σας οδηγήσει να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση. Από πιο φλούο, σε coral ή peachy, θα σας προτείναμε να επιλέξετε αυτή που θα φωτίσει τα χέρια σας και ταυτόχρονα θα αναδείξει το μαύρισμά σας. Ακόμη και στα πιο απλά καλοκαιρινά look, το μανικιούρ στους τόνους του πορτοκαλί θα γίνει το key στοιχείο που θα ξεχωρίσει, ενώ αποτελεί τέλεια πρόταση και για να απογειώσετε ένα guest wedding look. Μας αρέσει πολύ η επιλογή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία είναι κάτι ανάμεσα σε ροζ και πορτοκαλί και ταιριάζει υπέροχα με τα χρυσά κοσμήματα της.

Editor’s Note: Ένας καλός τρόπος για να ανανεώσετε το μανικιούρ σας, ειδικά αν έχουν ξεκολλήσει κομμάτια από τις άκρες, είναι να εφαρμόσετε στο μισό ή και σε όλη την επιφάνεια του νυχιού ένα βερνίκι με glitter. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε εύκολα και γρήγορα ένα εντελώς καινούργιο και φρέσκο αποτέλεσμα. Προμηθευτείτε ένα ειδικό λαδάκι για τα επωνύχια και εφαρμόστέ το λίγο πριν την έξοδό σας ή όταν νιώθετε τα άκρα σας λίγο πιο τραχιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-