Η Ιωάννα Σρόιτερ μίλησε για την καθημερινότητά της στο [email protected] και την οικογένειά της με τον Αντώνη Σρόιτερ και αποκάλυψε αν θα δεχόταν μια τηλεοπτική πρόταση.

Η μέρα ξεκινάει νωρίς λόγω των παιδιών και συνεχίζεται με γυμναστική. Αυτή η περίοδος είναι άκρως δημιουργική για εκείνη καθώς σκέφτεται να κάνει πράγματα επαγγελματικά. «Είναι καλό για τη μητέρα να κάνει πράγματα για εκείνη. Μου έχουν γίνει καλές οικονομικά προτάσεις τηλεοπτικά. Θα μπορούσα να με δω σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, αλλά δεν θέλω να σχολιάζω αρνητικά. Βλέπω στα πάνελ ανθρώπους, άλλα λένε και άλλα κάνουν», ανέφερε η Ιωάννα Σρόιτερ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη φιλία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είμαστε απλά φίλες, είναι η οικογένειά μου. Έχουμε πει τα μυστικά μας, έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει. Είμαστε πάρα πολύ καλές φίλες».

Επιπλέον, η Ιωάννα Σρόιτερ μίλησε για τον Αντώνη Σρόιτερ και αποκάλυψε πως τα social media αυξάνουν τη ζήλεια. «Πιο μικρή δεν ζήλευα. Μετά το Instagram ζηλεύω πιο πολύ. Οι καρδούλες πολλαπλασιάζονται συνέχεια. Κάποιες φορές το δείχνω ότι ζηλεύω. Ο Αντώνης το δείχνει λίγο, όχι πολύ. Νομίζω είναι πολύ έξυπνος για να το δείχνει. Με έχουν πλησιάσει άτομα που είχαν ανάγκη τον Αντώνη».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχει τύχει να φλερτάρουν τον Αντώνη μπροστά μου. Ξέρεις πόσες φωτογραφίες έχω βγάλει τον Αντώνη με άλλες κοπέλες; Τι να κάνω; Είναι ωραίος άντρας οπότε είναι λογικό».

Όσον αφορά στις ισορροπίες του ζευγαριού στο σπίτι σε σχέση με τα παιδιά η Ιωάννα Σρόιτερ δήλωσε πως εκείνη είναι το «αφεντικό του σπιτιού». «Το σπίτι και τα παιδιά περνάνε από εμένα. Εγώ είμαι το αφεντικό του σπιτιού. Δεν θα ταίριαζε στον Αντώνη μια εκπομπή πιο ψυχαγωγική. Δεν μπορούν να τα κάνουν όλοι όλα. Αυτό που κάνει, αυτό ακριβώς είναι ο Αντώνης και στη ζωή του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-