Για τη νέα περίοδο στη ζωή της, εκείνη της μητρότητας μίλησε η Ζωή Παπαδοπούλου. «Τώρα η μικρή μου θα γίνει 4 μηνών. Μόνο ευγνώμων αισθάνομαι. Κάθε μέρα λέω “Σε ευχαριστώ, Θεέ μου”. Εννοείται ότι μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες έχασα την ελπίδα μου, απογοητεύτηκα. Όταν όμως ήρθε την τρίτη φορά, που δεν το περιμέναμε καν, πάθαμε σοκ. Είχαμε πει “αν θέλει ο Θεός να έρθει, θα έρθει”. Με το που το είπαμε αυτό, ήρθε μετά από 3 βδομάδες», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Επιπλέον, η Ζωή Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στον σύντροφό της. «Είναι αθλητής του βόλεϊ αλλά είναι λάτρης της μουσικής. Είχε έρθει σε μια συναυλία μας. Ήμουν με τον κουμπάρο μας τον Κώστα Καραφώτη. Αισθάνθηκα αμέσως σύνδεση. Μετά από έναν χρόνο βρεθήκαμε. Με διεκδικούσε έναν χρόνο, εγώ ήμουν στον κόσμο μου».

Ανάμεσα σε άλλα η Ζωή Παπαδοπούλου μίλησε για τα πρώτα της βήματα στη Θεσσαλονίκη και την Χάρις Αλεξίου που νιώθει ως μέντορά της.

«Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη. Είχα την τύχη να είμαι σε πολύ ωραίες μουσικές σκηνές της πόλης και την τελευταία χρονιά με είδε ο αξεπέραστος Δημήτρης Μητροπάνος, μου έκανε πρόταση και κατέβηκα στην Αθήνα.

Ονειρευόμουν πάντα να γνωρίσω την Χαρούλα Αλεξίου και συνέβη. Νιώθω ότι είναι η μέντοράς μου, ένα κομμάτι όλης της ζωής μου. Χάρη στη Χαρούλα ξεκίνησα να τραγουδάω. Την είδα και στο Maestro, είναι φανταστική και εκεί», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Επιπλέον ανέφερε: «Έχω κάνει κι εγώ μαθήματα υποκριτικής. Είχα δασκάλα τη Φιλαρέτη Κομνηνού. Φοβόμουν και έτρεμα σαν ψάρι. Μου έλεγε: είναι δυνατόν να είσαι τραγουδίστρια και να μη μπορείς να κάνεις έναν αυτοσχεδιασμό;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-