Η 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Kodak Theater στο Λος Άντζελες.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η ταινία «Τα πάντα όλα που απέσπασε συνολικά 7 Όσκαρ ανάμεσα στα οποία το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Πρώτου Γυναικείου Ρόλου (Μισέλ Γεό), B’ Γυναικείου Ρόλου και Β’ Ανδρικού Ρόλου., ενώ ακολουθεί το (Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο) με 4 Όσκαρ. Το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου απέσπασε ο Μπρένταν Φρέιζερ για την ερμηνεία του στη Φάλαινα του Αρονόφσκι. Σημειώστε πως από το 2009, όταν το πεδίο Καλύτερης Ταινίας αυξήθηκε σε 10 υποψηφιότητες, το «Τα πάντα όλα» είναι η πρώτη ταινία που κερδίζει 7 Όσκαρ.

Κατά τα άλλα, σε πολύ χαμηλούς τόνους, χωρίς απρόοπτα, κύλησε η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. . Ξεκίνησε με ένα 12λεπτο ατελείωτο μονόλογο του Τζίμι Κίμελ που έπεσε στη σκηνή με αλεξίπτωτο και η βραδιά συνεχίστηκε χωρίς καμία ένταση με εξαίρεση ίσως την πολύ δυνατή εμφάνιση της Lady Gaga που ντυμένη στα μαύρα μας χάρισε μία βαθιά προσωπική ερμηνεία του Hold My Hand (Top Gun: Maverick).

Παρακάτω δείτε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο σαμπανιζέ χαλί.

Η Σάλμα Χάγιεκ με εντυπωσιακό Gucci φόρεμα.

Σάλμα Χάγοεκ

Η Lady Gaga με φόρεμα με διάφανη επένδυση από τον οίκο Versace. Μια δημιουργία που φορούσε η Τζίτζι Χαντίντ στην πασαρέλα πριν από τρεις ημέρες.

Lady Gaga
Η Kέιτ Μπλάνσετ με Louis Vuittpon.

Η Ριάνα επέλεξε ένα δερμάτινο laser cut φόρεμa με διάφανη επένδυση από τoν οίκο Alaïa. Φόρεσε την ίδια μάρκα στο Super Bowl.

Η Ριάνα.

H Κέιτ Χάντσον με sequined φόρεμα Rodarte.

H Νικόλ Κίντμαν με Giorgio Armani Prive μαζί με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν

Νικόλ Κίντμαν

Η Κάρα Ντελεβίν μας θύμισε το 2012 όταν το δεξί πόδι της Αντζελίνα Τζολί έγινε viral. Από τον Elie Saab, ήταν αυτό το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα.

Κάρα Ντελεβίν.
‘Ασλεϊ Γκράχαμ.

H Tζέιμι Λι Κέρτις με Dolce & Gabbana.

Τζέιμι Λι Κέρτις

Η Φλόρενς Πιού με Valentino.

Η Σιργκούνι Γουίβερ με Givenchy.

Σιργκούνι Γουίβερ.

Η Μαλάλα Γιουσαφζάι έφτασε με ένα μοντέρνο ασημί φόρεμα με κουκούλα από τον Ralph Lauren.

Βανέσα Χάτζενς.

Η Sandra Oh φόρεσε ένα φόρεμα ελληνικού στιλ από τον Giambattista Valli.

Φωτογραφίες: Zuma Press, Mega Agency

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-