Απογραφή αντικειμένων: Τα 5 πράγματα που υπάρχουν στο 98% των ελληνικών σπιτιών τα ‘χεις σίγουρα κι εσύ

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 







Το γνωρίζουμε πολύ καλά: όση διαφορά και αν έχει να ζεις στην Αθήνα απ’ ότι στη Θεσσαλονίκη, όση διαφορά και αν έχει να είσαι παιδί των 90s από το να είσαι παιδί των 00s, είτε έχεις μεγαλώσει μέσα σε δεξιά είτε μέσα σε αριστερή οικογένεια, δεν μπορείς να αποφύγεις κάποιες τρανταχτές ομοιότητες μέσα στον περίγυρό σου. Γιατί; Μα γιατί έχεις μεγαλώσει μέσα σε ένα 100% ελληνικό σπίτι.

Στα ελληνικά σπίτια υπάρχει μια σειρά πραγμάτων που είναι κοινά. Θα τα συναντήσεις παντού, σε κάθε μα σε κάθε σπίτι. Και αν δεν πιστεύεις, να 5 τέτοια χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Κουτί με μπισκότα (αλλά χωρίς μπισκότα)

Είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα τραύματα της παιδικής σου ηλικίας και συνήθως είναι ευθύνη κάποιας γιαγιάς μέσα στο σπίτι μιας και συνήθως οι γιαγιάδες (μας) έκαναν τέτοιες πατέντες: βλέπεις το κουτί μεγάλο και όμορφο, από έξω η εικόνα κάποιων λαχταριστών μπισκότων, το ανοίγεις με χαρά και…. μέσα βλέπεις κάτι κλωστές και κάτι βελόνες. Η συνήθεια να βάζουμε τα ραφτικά μέσα σε κουτιά μπισκότων δεν εξηγήθηκε ποτέ επιστημονικά ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι σε κάθε ελληνικό σπίτι υπάρχει.

Απογραφή αντικειμένων: Τα 5 πράγματα που υπάρχουν στο 98% των ελληνικών σπιτιών τα 'χεις σίγουρα κι εσύ (Pics)

Το μπουκάλι λάδι (στη συσκευασία της κόκα κόλα)







Άλλη μια υπερτρομερή και αμιγώς ελληνική ανακάλυψη, το να έχεις κάτω από τον νεροχύτη ένα μπουκάλι με λάδι αλλά πιο συγκεκριμένα, μέσα στη συσκευασία δύο λίτρων της κόκα κόλα! Εντάξει, δεν είμαστε κορόιδα να πηγαίνουμε να αγοράζουμε το ελαιόλαδό μας τη στιγμή που τόσοι παππούδες από χωριά είναι πρόθυμοι να μας τροφοδοτήσουν με αυτό, κατανοητό. Δεν είμαστε φυσικά και κορόιδα να πετάξουμε στα σκουπίδια το μπουκάλι δυο λίτρων της κόκα κόλα που άδειασε χθες ενώ βλέπαμε μπάλα διότι ποιος ξέρει σε τι μπορεί να μας χρησιμεύσει. Από δυο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες ελληνικής σοφίας λοιπόν, γεννήθηκε η τρίτη: ένα μπουκάλι που έξω - κόκα κόλα και μέσα έχει λάδι!

Απογραφή αντικειμένων: Τα 5 πράγματα που υπάρχουν στο 98% των ελληνικών σπιτιών τα 'χεις σίγουρα κι εσύ (Pics)

Η φέτα μέσα στη συσκευασία παγωτού





Τρίτη ελληνική πατέντα και τελευταία, το υποσχόμαστε. Το ότι ένας λαός κουβαλάει κατοχικά σύνδρομα το καταλαβαίνουμε. Το ότι αυτά εκφράζονται με τις ίδιες πατέντες, αλήθεια, δεν το πιάνουμε καθόλου μα καθόλου. Πώς άραγε μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι σε όλα τα ελληνικά σπίτια, όταν τα καλοκαίρια η συσκευασία του οικογενειακού παγωτού αδειάζει, ένα σωρό μανάδες θεωρούν την τέλεια ιδέα να την γεμίσουν με την φέτα από το σούπερ μάρκετ και να την ξαναβάλουν στο ψυγείο; Ας αφήσουμε στην άκρη το αντιαισθητικό της όλης υπόθεσης όσο δύσκολο και αν είναι. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια καταπληκτική τηλεπάθεια! Απογραφή αντικειμένων: Τα 5 πράγματα που υπάρχουν στο 98% των ελληνικών σπιτιών τα 'χεις σίγουρα κι εσύ (Pics)

Τα ΓΝΩΣΤΑ πιάτα

Μην κάνεις πως δεν ξέρεις, μιλάμε για τα ΓΝΩΣΤΑ πιάτα, τα πιάτα που βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι, τα πιάτα στα οποία έχουμε φάει το 99,99% των μεσημεριανών μας γευμάτων. Ποτέ δεν διευκρινίστηκε αν τα πιάτα αυτά ερχόντουσαν διαρκώς ανά σετ στο σπίτι ή αν απλά συναποτελούν ένα σετ με ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ κομμάτια. Και αυτό διότι όσες φορές και αν έσπασε κάποιο από αυτά, πάντα με ένα μαγικό τρόπο στο ντουλάπι με τα πιάτα υπήρχε ο αντικαταστάτης του. Ποτέ δεν φάνηκε καμία απώλεια, ποτέ δεν παρατηρήθηκε κάποια μείωση. Αυτά τα πιάτα απλά υπήρχαν από πάντα και θα υπάρχουν για πάντα μέσα στο σπίτι.

Απογραφή αντικειμένων: Τα 5 πράγματα που υπάρχουν στο 98% των ελληνικών σπιτιών τα 'χεις σίγουρα κι εσύ (Pics)

Τα τιμημένα σεμεδάκια

Η μεγαλύτερη κληρονομιά της γενιάς των γιαγιάδων μας μέσα στο σπίτι είναι τα τιμημένα σεμεδάκια. Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε σε τι χρησιμεύουν πέρα από το να πέφτουν πάνω στην οθόνη της τηλεόρασης και να κόβουν τη μισή εικόνα. Κανείς ποτέ δεν τα εκθείασε με αισθητικούς όρους. Αλλά αυτά… υπάρχουν! Έτσι γιατί μπορούν! Απογραφή αντικειμένων: Τα 5 πράγματα που υπάρχουν στο 98% των ελληνικών σπιτιών τα 'χεις σίγουρα κι εσύ (Pics)







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πόσο κοστίζει το απίστευτο σκάφος του Δημήτρη Μελισσανίδη;

Το πολυτελές σκάφος μήκους 73,5 μέτρων με την ονομασία Lady Vera του προέδρου της ΑΕΚ…

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο – Είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά την μπάλα, είπε

Οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι, ανέφερε ο παρουσιαστής για τον φίλο του

Λιάγκας για Νάνσυ Αντωνίου: Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και να το κοιτάξουν…

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη ραδιοφωνική παραγωγό και σύντροφο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» μίλησε από την εκπομπή του για τη σχέση του μουσικού με τη σύντροφό

Βασίλης Ζούλιας: Έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι, έχω εμπιστοσύνη στη θεία δίκη

«Η εταιρία παραγωγής μου έστειλε εξώδικο ότι δεν έχουν ευθύνη για τη φωτιά, τους έστειλα κι εγώ εξώδικο», λέει ο Βασίλης Ζούλιας. Ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε το ατελιέ του και υποδέχθηκε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την κάμερα του Happy Day. Ο γνωστός σχεδιαστής ξενάγησε στην παρουσιάστρια στους χώρους που κάηκαν πρόσφατα από φωτιά, αποκάλυψε πως

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό μίλησε η Καίτη Φίνου. «Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου» είπε σε συνέντευξή της. Σε μία εξομολόγηση καρδιάς η Καίτη Φίνου σημείωσε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 17/5 εξηγώντας τις συνέπειες της long

Το προσδόκιμο ζωής θα αυξηθεί κατά πέντε χρόνια ως το 2050 – Θα ζούμε περισσότερα χρόνια με κακή υγεία

Το παγκόσμιο προσδόκιμο ζωής προβλέπεται να αυξηθεί από 73,6 έτη το 2022 σε 78,1 έτη το 2050, σύμφωνα με νέα μελέτη. Το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως αναμένεται να αυξηθεί κατά 4,9 έτη στους άνδρες και κατά 4,2 έτη στις γυναίκες μέχρι το 2050, σύμφωνα με νέα μελέτη. Η αύξηση αναμένεται να είναι μεγαλύτερη στις χώρες, όπου

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Σταρόβα: «Θα γίνει γρήγορα καλά»

Στη νευρολογική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας , ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη.

Φραγκολιάς – Σοϊλέδης: Τέλος η φιλία τους & αυτός είναι ο λόγος – Έχουμε πάψει να μιλάμε, γιατί…

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε το τέλος της φιλίας του με τον Άρη Σοϊλέδη και ανέφερε και τον λόγο στον αέρα της εκπομπής, Happy Day. Με αφορμή τις δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον Άρη Σοϊλέδη και τον τον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε γιατί πια δεν μιλάει με τον Άρη Σοϊλέδη.

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η ερώτηση που την έκανε να αποχωρήσει on camera

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια έκανε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Μια ερώτηση, όμως...

Ετεοκλής Παύλου: “Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάτι έχει πάθει τελευταία”

Ο Ετεοκλής Παύλου πέταξε τα βέλη του στον Φώτη Σεργουλόπουλο για όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες για την Μαρία Μπακοδήμου.

Το σημείωμα του Δημήτρη Σταρόβα με το κλειδί του Σολ, μέσα από το νοσοκομείο

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του αγαπημένου Δημήτρη Σταρόβα, καθώς βελτιώνεται καθημερινά έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα ανακτήσει την ομιλία του. Συγκίνηση προκαλεί, δε, και ένα σημείωμα που ζωγράφισε ο ίδιος μέσα από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του Δημήτρη Σταρόβα στο Τζάνειο νοσοκομείο βρίσκεται

«Καμπανάκι» από τους επιστήμονες για την παχυσαρκία και τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα – Τι μπορούν να προκαλέσουν

Η παχυσαρκία, η υψηλή αρτηριακή πίεση και τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μεταξύ άλλων μεταβολικών προβλημάτων, οδηγούν σήμερα σε απώλεια σχεδόν του 50% υγειών ετών είτε εξαιτίας νόσησης είτε πρόωρου θανάτου σε σχέση με το 2000, αποφάνθηκε μια σημαντική διεθνής μελέτη που δημοσιοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 16/5. Κατά την ίδια χρονική περίοδο, ο αριθμός των