Μαμά 4 παιδιών ξυπνάει στις 4:30 το πρωί για να ετοιμάσει πρωινό στον άντρα της και διχάζει το διαδίκτυο

Date:

Μαμά 4 παιδιών ξυπνάει στις 4:30 το πρωί για να ετοιμάσει πρωινό στον άντρα της και διχάζει το διαδίκτυο

Σοκάρει το διαδίκτυο μια σύζυγος και μητέρα από την Αυστραλία που σηκώνεται ανελλιπώς στις 4:30 για να ετοιμάσει πρωινό στον άντρα της.







πρωινό

Η Brooke Smith, μαμά τεσσάρων μικρών παιδιών, έγραψε στη σελίδα του Facebook ”Mums Who Cook, Clean and Organise” (ελληνιστί… μαμάδες που μαγειρεύουν, καθαρίζουν και τακτοποιούν) ότι ξυπνάει κάθε μέρα στις 4:30 το πρωί, προκειμένου να φτιάξει πρωινό και καφέ στον άντρα της. Και όχι μόνο αυτό.

«Δεν πέφτω ποτέ για ύπνο αν δεν ετοιμάσω το φαγητό και τα ρούχα των παιδιών μου και του άντρα μου για την επόμενη μέρα. Και φροντίζω πάντα το σπίτι να είναι καθαρό, τα πιάτα πλυμένα και το πλυντήριο γεμάτο ρούχα, έτοιμο για το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές πέφτω για ύπνο στις 9 το βράδυ και άλλες φορές τα μεσάνυχτα. Σηκώνομαι κάθε μέρα, όμως, πολύ νωρίς, στις 4:30 το πρωί, για να φτιάξω πρωινό και καφέ στον σύζυγό μου, αλλά και για να έχω χρόνο να πιω και εγώ έναν ζεστό καφέ και να φτιάξω τα μαλλιά μου.







πρωινό

Χρειάζομαι λίγη ειρήνη, ησυχία και άσκηση, για να αντιμετωπίσω τη μέρα μου.

Μια ευτυχισμένη μαμά ισοδυναμεί με ένα ευτυχισμένο νοικοκυριό. Κάνε τις δουλειές σου, ακόμη και όταν δεν έχεις διάθεση, και έτσι θα είσαι χαρούμενη και για την επόμενη μέρα», αναφέρει το ποστάρισμα της Brooke.

Τώρα, ενώ αυτό σύστημα φαινομενικά λειτουργεί για την Brooke και την οικογένειά της, εκατοντάδες χρήστες δεν εντυπωσιάστηκαν και τόσο και σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση της μητέρας ότι η ίδια και ο σύντροφός της θα έπρεπε να μοιράζονται τις δουλειές.

πρωινό

Μια γυναίκα τής απάντησε: «Είναι υπέροχο, που το κάνεις αυτό, αλλά στον γάμο μας, εμείς, έχουμε μια ισότιμη συνεργασία και ως εκ τούτου μοιραζόμαστε το φορτίο. Έχω έναν άντρα που δουλεύει πολλές ώρες και ταυτόχρονα καθαρίζει, μαγειρεύει και φροντίζει το παιδί μας».

Ένα δεύτερο σχόλιο, αναφέρει: «Η μαμά μου έκανε το ίδιο για τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε το 1929 και η μαμά μου το 1931. Σήμερα έχουμε 2020. Ο σύζυγός μου πλένει τα ρούχα του. Τα παιδιά μου φτιάχνουν το πρωινό τους».

Η Brooke, ωστόσο, έσπευσε να απαντήσει στα σχόλια, λέγοντας ότι «λειτουργεί για εμάς».

πρωινό

Έδωσε, μάλιστα και συνέντευξη στην Courier Mail, εξηγώντας: «Υπάρχει πάντα ένα μείγμα αρνητικών, αλλά και θετικών αντιδράσεων για οτιδήποτε γράψεις στο Facebook, αλλά ναι, νομίζω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες, που υποθέτουν ότι ζω έναν τρόπο ζωής από τη δεκαετία του 1950, και δεν πρέπει. Δεν κανακεύω τον άντρα μου. Νομίζω απλά ότι όταν κάποιος εργάζεται σκληρά στον ήλιο όλη την ημέρα, είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Δεν πρέπει να έρχεται στο σπίτι και να μαγειρεύει ή να καθαρίζει».

Πρόσθεσε επίσης: «Και διαπιστώνω ότι είμαστε όλοι πιο ευτυχισμένοι ως οικογένεια όταν αναλαμβάνουμε τους παραδοσιακούς μας ρόλους ως άνδρες και γυναίκες και μητέρες και πατέρες».

πρωινό

πρωινό

- : -







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Τηλεθέαση: Υψηλές «πτήσεις» για την Εθνική Ελλάδας παρά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση για τη διοργάνωση του 2026.

Φαίη Σκορδά: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στην πασαρέλα

Η Φαίη Σκορδά έκλεψε τις εντυπώσεις το απόγευμα του Σαββάτου 15 Νοεμβρίου, περπατώντας στην πασαρέλα στα πλαίσια του Athens Fashion Week, που φιλοξενήθηκε

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στην παραρέλα της Athens Fashion Week

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα το απόγευμα του Σαββάτου 15 Νοεμβρίου, καθώς εμφανίστηκε στην πασαρέλα στο πλαίσιο του Athens Fashion Week, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο Καπνεργοστάσιο. Η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε μέρος στο fashion show της δημιουργού Χριστίνας Ζαφειρίου, που παρουσίασε τη νέα της συλλογή γεμάτη κομψότητα και σύγχρονη αισθητική. Ανάμεσα

Hμέρα γεμάτη χαμόγελα για Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρη Πετρούνια: Γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής Σοφίας

Μια μέρα γεμάτη συναίσθημα ήταν η χθεσινή για τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς η πρωτότοκη κόρη τους, Σοφία, γιόρτασε τα γενέθλιά της. Το ζευγάρι των σπουδαίων αθλητών έχει καταφέρει με τα χρόνια να δημιουργήσει μια δεμένη και τρυφερή οικογένεια, όπου οι δύο τους κόρες, η Σοφία και η Λένια, αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα.

3 βασικές ενδείξεις ότι η σχέση σας οδεύει προς το τέλος

Οι χωρισμοί σπάνια συμβαίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Συνήθως χτίζονται αργά, σταδιακά, μέσα από μικρές λεπτομέρειες που συχνά περνούν απαρατήρητες. Όταν είστε βαθιά δεσμευμένοι στη σχέση σας, είναι πιο εύκολο να συνεχίζετε μηχανικά τη ρουτίνα παρά να αντιμετωπίζετε όσα δεν λειτουργούν πια. Αν όμως δώσετε προσοχή στα μικρά σημάδια, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα

Γάλα σόγιας, βρώμης, αμυγδάλου: Τα φυτικά γάλατα είναι πολλά, αλλά ποια είναι η πιο υγιεινή επιλογή;

Το ψυγείο με τα γάλατα δεν θυμίζει πια σε τίποτα την εποχή όπου η επιλογή γινόταν βάσει ενός απλού διαχωρισμού: «Πλήρες ή άπαχο». Σήμερα οι επιλογές έχουν πολλαπλασιαστεί, καθώς στα γαλακτομικά μπορείτε να βρείτε και φυτικά γάλατα, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν σε αριθμό τα ζωικά. Με όλη αυτή την ποικιλία, γεννιέται ένα βασικό

ΕΕ: Πράσινο φως στο πρώτο φάρμακο που καθυστερεί τον τύπου 1 διαβήτη

Διπλασιάζει τον χρόνο έως την πλήρη εκδήλωση της νόσου. Πόσα χρόνια χωρίς ινσουλίνη κερδίζουν οι ασθενείς. Θετική γνωμοδότηση για το πρώτο φάρμακο που επιβραδύνει την εξέλιξη του τύπου 1 διαβήτη σε ενήλικες και παιδιά, εξέδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA). Ο τύπου 1 διαβήτης είναι μία αυτοάνοση ασθένεια, δηλαδή προκαλείται από επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος

Εξαφανίζονται οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες την επόμενη τηλεοπτική σεζόν – Ανησυχητική η κατάσταση για τους τρανς χαρακτήρες

Ενδιαφεροντα ΛΟΑΤΚΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ Εξαφανίζονται οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες την επόμενη τηλεοπτική σεζόν – Ανησυχητική η κατάσταση για τους τρανς χαρακτήρες Η τηλεόραση έχει τη δύναμη να αλλάξει αντιλήψεις και το έχει ήδη αποδείξει. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει να το κάνει. Ή αν θα αφήσει σχεδόν τους μισούς queer χαρακτήρες της να χαθούν στο

Η Μις Ισραήλ δέχεται απειλές θανάτου για το βλέμμα της προς τη Μις Παλαιστίνη – «Το βίντεο είναι παραποιημένο», λέει η Σιράζ

Η Μις Ισραήλ δέχεται απειλές θανάτου για το βλέμμα της προς τη Μις Παλαιστίνη - «Το βίντεο είναι παραποιημένο», λέει η Σιράζ Η Μις Ισραήλ δέχεται απειλές θανάτου για το βλέμμα της προς τη Μις Παλαιστίνη - «Το βίντεο είναι παραποιημένο», λέει η Σιράζ Η Μελάνι Σιράζ καταγγέλλει αντισημιτικές επιθέσεις μετά το viral βίντεο του

Δανάη Μπάρκα για την ονομαστική γιορτή του Φίλιππου Τσαγκρίδη: Τους φίλους μας που αγαπάμε, τους γιορτάζουμε πάντα

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είχαν απαθανατιστεί τον Φεβρουάριο του 2024 να φιλιούνται σε κλαμπ

Τσιμτσιλή: «Είμαι καλό παιδί αλλά όχι θύμα, δεν πατάω επί πτωμάτων»

Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι” και τη δημοσιογράφο Ρέα Ιωάννου παραχώρησε δηλώσεις η Σταματίνα Τσιμτσιλή το Σάββατο όπως είδαμε στον αέρα του MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha αναφέρθηκε τόσο στην αυτοναφορικότητα που πρωταγωνιστεί πλέον στην τηλεόραση όσο και στον ανταγωνισμό της φετινής σεζόν.

Γιάννης Τσορτέκης: «Μετά τα γυρίσματα του Maestro δεν μπορούσα να κοινωνικοποιηθώ ακόμα και με την ομάδα»

Για την περίοδο των γυρισμάτων στους Παξούς για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσορτέκης όταν φιλοξενήθηκε από την Ελένη Τσολάκη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» στον ΑΝΤ1, (15.11.2025). «Θέλω να πω ότι στην απόδοση του ρόλου του Χαράλαμπου στη σειρά είχε πάρα πολύ να κάνει η γενικότερη συνθήκη μέσα