Ερωτεύτηκε την Ουκρανή πρόσφυγα που φιλοξενούσαν και παράτησε σύζυγο και δύο παιδιά

Date:

Ερωτεύτηκε την Ουκρανή πρόσφυγα που φιλοξενούσαν και παράτησε σύζυγο και δύο παιδιά

Συνέχεια δίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ στη σχέση του Βρετανού με την 22χρονη Ουκρανή πρόσφυγα που ερωτεύτηκε όταν τη φιλοξένησε στο σπίτι του, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.







Ο λόγος για τον Τόνι Γκάρνετ, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Λόρνα και τα δύο τους παιδιά στο σπίτι τους, στο Μπράντφορντ, μέχρι πριν από μερικούς μήνες, όταν το έσκασε με την 22χρονη Σοφία Καρκαντούμ, μια Ουκρανή πρόσφυγα στην οποία έδωσαν καταφύγιο εξαιτίας του πολέμου στη χώρα της. Πλέον μένουν μαζί και δηλώνουν έτοιμοι ακόμη και για γάμο.

Ο Γκάρνετ υποστηρίζει ωστόσο τώρα ότι δεν έχει τα προς το ζην, καθώς η δημοσιοποίηση της ιστορίας του είχε ως συνέπεια οι πελάτες του να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του.

Μιλώντας στην «Daily Star», o Γκάρνετ είπε: «Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα και να επιβιώσω με τη Σοφία χωρίς να έχουμε εισόδημα. Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι δεν είμαι ένα λαμόγιο που ζει με τα κρατικά επιδόματα. Είχα μια πολύ επιτυχημένη επιχείρηση (σεκιούριτι). Αφιέρωσα τον εαυτό μου σε αυτήν, κάποιες εβδομάδες δούλευα πάνω από 80 ώρες την εβδομάδα».







Ο Γκάρνετ υποστηρίζει τώρα ότι οι πελάτες του διέκοψαν τα συμβόλαιά τους με την εταιρεία του. «Πού και πού στέλνω σεκιούριτι για πόρτες σε παμπ και κλαμπ, αλλά ενώ παλαιότερα έβγαζα 2.000 λίρες την εβδομάδα, τώρα έχω καταλήξει να βγάζω ελάχιστα χρήματα».

Εβγαλε και ραπ τραγούδι ο Βρετανός που ερωτεύτηκε Ουκρανή πρόσφυγα και το έσκασε μαζί της

Πριν από τέσσερις ημέρες, η MailOnline έγραψε πως ο Γκάρνετ είχε κυκλοφορήσει ένα ραπ τραγούδι και επέκρινε την πρώην σύζυγό του.

Το βίντεο με το τραγούδι δημοσιεύθηκε λιγότερο από 24 ώρες αφότου βγήκε η δικαστική απόφαση που του απαγόρευε να επικοινωνεί με την πρώην σύζυγό του Λόρνα, καθώς εκείνη ισχυρίστηκε ότι της έστελνε υβριστικά μηνύματα.

Λίγες ώρες μετά την ακρόαση στο δικαστήριο, την Τετάρτη, ο Γκάρνετ πόσταρε στο YouTube ένα τραγούδι με τίτλο «Ukraine to UK Rain», στο οποίο κατηγορεί μια «πρώην» ότι είναι «διπρόσωπη» και παίζει με τα συναισθήματά του «σαν βιντεοκονσόλα».

Στη συνέχεια ραπάρει: «Είμαι τώρα με μια ξανθιά -αλλά, ναι, η πρώην μου ήταν μελαχρινή».

Το τραγούδι περι- την Ουκρανία ως «μια χώρα διαλυμένη από εγκλήματα πολέμου και πολύ πόνο».

Και συνεχίζει: «Θα έπρεπε να είχα μείνει εκεί μόνο και μόνο για να είμαι με τα παιδιά μου; Όχι ευχαριστώ, όχι σήμερα. Βλέπετε, η ψυχική μου κατάσταση το απαγορεύει».

Ο Γκάρνετ είπε, μιλώντας στη MailOnline, ότι αγαπάει τα λογοπαίγνια και είχε γράψει το κομμάτι σε λιγότερο από μία ώρα. «Μπορώ να τα καταφέρω πολύ καλύτερα», πρόσθεσε.

«Είναι σημαντικό για μένα να εξηγήσω τη δική μου πλευρά των πραγμάτων. Δεν την κατονόμασα, απλά είπα ”η πρώην μου” στους στίχους. Ξέρω ότι αυτό δεν θα με βάλει σε μπελάδες, γιατί μου το είπε ένας δικηγόρος. Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε πρώην στην οποία αναφέρομαι. Είπα στον δικαστή ότι θα έγραφα μουσική γι’ αυτό που μου είχε συμβεί».

Το ρεφρέν του τρίλεπτου κομματιού επαναλαμβάνει τη φράση «Δεν με νοιάζει τι έχεις να πεις».

Η πρώην σύντροφος του Γκάρνετ, η 28χρονη Λόρνα, δήλωσε στη MailOnline ότι είχε δει το βίντεο και κατάλαβε ότι οι στίχοι αναφέρονταν σε εκείνη.

Χαρακτήρισε «ψέματα» όλα εκείνα για τα οποία την κατηγορεί στους στίχους του. «Σύμφωνα με τους όρους της δικαστικής απόφασης, δεν μου επιτρέπεται να συζητώ γι’ αυτόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά όσα αναφέρονται σε αυτό το τραγούδι, που προφανώς αφορούν εμένα, είναι ψευδή. Έχει ήδη παραβιάσει τη δικαστική απόφαση με τη δημοσίευση αυτού του τραγουδιού και έχω επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και την αστυνομία. Ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για παραβίαση της δικαστικής απόφασης».

Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης ο Γκάρνετ να μην πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Bradford. Του απαγορεύεται επίσης να τηλεφωνεί, να στέλνει μηνύματα ή email στην πρώην σύζυγό του και να επικοινωνεί μαζί της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η απόφαση πιθανότατα δεν περιλαμβάνει την ανάρτηση του βίντεο στο YouTube.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πόσο κοστίζει το απίστευτο σκάφος του Δημήτρη Μελισσανίδη;

Το πολυτελές σκάφος μήκους 73,5 μέτρων με την ονομασία Lady Vera του προέδρου της ΑΕΚ…

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο – Είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά την μπάλα, είπε

Οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι, ανέφερε ο παρουσιαστής για τον φίλο του

Λιάγκας για Νάνσυ Αντωνίου: Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και να το κοιτάξουν…

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη ραδιοφωνική παραγωγό και σύντροφο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» μίλησε από την εκπομπή του για τη σχέση του μουσικού με τη σύντροφό

Βασίλης Ζούλιας: Έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι, έχω εμπιστοσύνη στη θεία δίκη

«Η εταιρία παραγωγής μου έστειλε εξώδικο ότι δεν έχουν ευθύνη για τη φωτιά, τους έστειλα κι εγώ εξώδικο», λέει ο Βασίλης Ζούλιας. Ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε το ατελιέ του και υποδέχθηκε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την κάμερα του Happy Day. Ο γνωστός σχεδιαστής ξενάγησε στην παρουσιάστρια στους χώρους που κάηκαν πρόσφατα από φωτιά, αποκάλυψε πως

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό μίλησε η Καίτη Φίνου. «Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου» είπε σε συνέντευξή της. Σε μία εξομολόγηση καρδιάς η Καίτη Φίνου σημείωσε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 17/5 εξηγώντας τις συνέπειες της long

Το προσδόκιμο ζωής θα αυξηθεί κατά πέντε χρόνια ως το 2050 – Θα ζούμε περισσότερα χρόνια με κακή υγεία

Το παγκόσμιο προσδόκιμο ζωής προβλέπεται να αυξηθεί από 73,6 έτη το 2022 σε 78,1 έτη το 2050, σύμφωνα με νέα μελέτη. Το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως αναμένεται να αυξηθεί κατά 4,9 έτη στους άνδρες και κατά 4,2 έτη στις γυναίκες μέχρι το 2050, σύμφωνα με νέα μελέτη. Η αύξηση αναμένεται να είναι μεγαλύτερη στις χώρες, όπου

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Σταρόβα: «Θα γίνει γρήγορα καλά»

Στη νευρολογική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας , ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη.

Φραγκολιάς – Σοϊλέδης: Τέλος η φιλία τους & αυτός είναι ο λόγος – Έχουμε πάψει να μιλάμε, γιατί…

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε το τέλος της φιλίας του με τον Άρη Σοϊλέδη και ανέφερε και τον λόγο στον αέρα της εκπομπής, Happy Day. Με αφορμή τις δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον Άρη Σοϊλέδη και τον τον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε γιατί πια δεν μιλάει με τον Άρη Σοϊλέδη.

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η ερώτηση που την έκανε να αποχωρήσει on camera

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια έκανε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Μια ερώτηση, όμως...

Ετεοκλής Παύλου: “Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάτι έχει πάθει τελευταία”

Ο Ετεοκλής Παύλου πέταξε τα βέλη του στον Φώτη Σεργουλόπουλο για όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες για την Μαρία Μπακοδήμου.

Το σημείωμα του Δημήτρη Σταρόβα με το κλειδί του Σολ, μέσα από το νοσοκομείο

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του αγαπημένου Δημήτρη Σταρόβα, καθώς βελτιώνεται καθημερινά έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα ανακτήσει την ομιλία του. Συγκίνηση προκαλεί, δε, και ένα σημείωμα που ζωγράφισε ο ίδιος μέσα από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του Δημήτρη Σταρόβα στο Τζάνειο νοσοκομείο βρίσκεται

«Καμπανάκι» από τους επιστήμονες για την παχυσαρκία και τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα – Τι μπορούν να προκαλέσουν

Η παχυσαρκία, η υψηλή αρτηριακή πίεση και τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μεταξύ άλλων μεταβολικών προβλημάτων, οδηγούν σήμερα σε απώλεια σχεδόν του 50% υγειών ετών είτε εξαιτίας νόσησης είτε πρόωρου θανάτου σε σχέση με το 2000, αποφάνθηκε μια σημαντική διεθνής μελέτη που δημοσιοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 16/5. Κατά την ίδια χρονική περίοδο, ο αριθμός των