Φαντασμαγορικό fashion show από την Όλγα Καραβερβέρη στη Ρόδο

Date:

Η Ροδίτισσα και ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη τιμώντας τις ρίζες της πρωτοπόρησε και πάλι εντυπωσιάζοντας με την νέα της συλλογή Helios Land στον Αύλειο χώρο του επιβλητικού Δημαρχείου Ρόδου. Μια συλλογή αποκλειστικά εμπνευσμένη από την αναγέννηση της δόξας της αρχαίας Ρόδου την περίοδο του Ιπποτικού της παρελθόντος, με τα διαχρονικά σύμβολα του νησιού να κυριαρχούν. Μια λαμπερή βραδιά όπου η ιστορία και ο Πολιτισμός συνάντησαν αρμονικά την τέχνη μέσα από τα μάτια της δημιουργού.

Αέρινα υφάσματα, πανάκριβες δαντέλες και σατέν, μοναδικά νυφικά, δημιουργίες διακοσμημένες με ιβίσκους, τον κολοσσό της Ρόδου, τον Θεό Ήλιο, το ελάφι, τις πεταλούδες και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου ήταν κάποιες από τις δημιουργίες που είδαν οι καλεσμένοι.

 

Ανάμεσά τους ήταν ο π. Νικόδημος Φαρμάκης, Γενικός διευθυντής της Εκκλησιαστικής περιουσίας της Ελλάδας, η βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιατρίδη, η πρόεδρος της Olympico Vision κ. Ντολαπτσή, η Αντιδήμαρχος Διοικητικής Εξυπηρέτησης του πολίτη και Πολιτισμού, κ. Κιαχαγιά-Μαλιόγλου , ο κτήτωρ του πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου κ. Κατσούρης, ο επιχειρηματίας κ. Αποστολίδης, ο κύπριος επιχειρηματίας κ. Αθηνοδώρου και φυσικά πλήθος κόσμου που αποθέωσαν την σχεδιάστρια.

 

Υποστηρικτής επικοινωνίας ήταν η Olympico Vision, με την πρόεδρο κ. Θεοτόκη-Τιτή Ντολαπτσή να παρουσιάζει για πρώτη φορά επίσημα τον φορέα Πολιτισμού που διεκδικεί μέσω παγκόσμιου δικτύου υποστηρικτών την μόνιμη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα με διαφορετική διοργανώτρια χώρα κάθε φορά.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης επίσης ήταν το NOR Beach House Project, η εταιρεία ποτών Lamborghini, η διαφημιστική Nerobianco8, η Marathon Rent a car, η Lilian Papoutsoglou με εντυπωσιακά κοσμήματα, η αλυσίδα ξενοδοχείων Mitsis Hotels,  ο φωτογράφος Dimitris Bilias, η Stellina Make-up artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ, η X&M της Μαρίας Καπνουλλά που επιμελήθηκε το καταπληκτικό Hair styling, και η Ciao Boutique.

Ευχαριστούμε θερμά και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για τη βοήθεια τους.

 

Θεοτόκη-Τιτή Ντολαπτσή (Πρόεδρος Olympico Vision), Κώστας Αποστολίδης (Επιχειρηματίας), Όλγα Καραβερβέρη

Μίκα Ιατρίδη (Βουλευτής ΝΔ Δωδεκανήσου), Όλγα Καραβερβέρη, Φρόσω Κιτζόγλου (Γραμματέας Olympico Vision), Θεοτόκη-Τιτή Ντολαπτσή (Πρόεδρος Olympico Vision), Τσαμπίκα Κιαχαγιά-Μαγιόγλου (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρόδου)

Ένα ακόμα φαντασμαγορικό Fashion Show παρουσίασε στον Αύλειο χώρο του επιβλητικού Δημαρχείου Ρόδου, η ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη

Μόσχος Καντής, Κάτια Αβραμίδου (Νομική σύμβουλος AEGEAN), Δήμητρα Παναγιωτά, Μανώλης Παναγιωτάς

Αγγελική Καραγεωργίου, Δαμασκηνή Άντερσεν, Πόπη Σπυροπούλου

Ανδρέας Αθηνοδώρου (Ambassador Olympico Vision Λευκωσίας Κύπρου), Natalia Shevchouk, Κώστας Αποστολίδης (Επιχειρηματίας)

Μπάμπης Τσιμπλέκας, Κάτια Αβραμίδου (Νομική σύμβουλος AEGEAN), Θεοτόκη-Τιτή Ντολαπτσή (Πρόεδρος Olympico Vision)

Τσαμπίκα Κιαχαγιά-Μαγιόγλου (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρόδου), Φρόσω Κιτζόγλου (Γραμματέας Olympico Vision)

Θεοτόκη-Τιτή Ντολαπτσή (Πρόεδρος Olympico Vision), Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης (Γεν. Δ/ντης Εκκλησιαστικής Περιουσίας Ελλάδος)

Μίκα Ιατρίδη (Βουλευτής ΝΔ Δωδεκανήσου)

Natalia Shevchouk, Ανδρέας Αθηνοδώρου (Ambassador Olympico Vision Λευκωσίας Κύπρου), Θεοτόκη-Τιτή Ντολαπτσή (Πρόεδρος Olympico Vision), Κώστας Αποστολίδης (Επιχειρηματίας), Όλγα Καραβερβέρη, Σταύρος Μάτσης

Natalia Shevchouk, Ανδρέας Αθηνοδώρου (Ambassador Olympico Vision Λευκωσίας Κύπρου), Φρόσω Κιτζόγλου, Θεοτόκη-Τιτή Ντολαπτσή (Πρόεδρος Olympico Vision)

Όλγα Καραβερβέρη

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μελ Μπρουκς – Κουίντα Μπράνσον: Θα τιμηθούν στην τελετή απονομής των Peabody Awards

Μελ Μπρουκς - Κουίντα Μπράνσον: Θα τιμηθούν στην τελετή απονομής των Peabody Awards O κωμικός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης θα λάβει το φετινό Βραβείο Πίμποντι Επιτεύγματος Σταδιοδρομίας Ο Μελ Μπρουκς και η Κουίντα Μπράνσον θα είναι δύο από τα τιμώμενα πρόσωπα, στα  Peabody Awards. O ηθοποιός κωμικός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης θα τιμηθεί με το φετινό Βραβείο Πίμποντι

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στην Πάρο με τους γιους της – Οι φωτογραφίες που ανέβασε

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου περνάει τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τους δύο γιους της, Φίλιππο και Διονύση Πηλαδάκη. Η ηθοποιός και τα παιδιά της ταξίδεψαν στην Πάρο, όπως έκανε γνωστό μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram. Μητέρα και γιοι, ποζάρουν μαζί από την Πάρο κοιτάζοντας χαμογελαστοί τον φακό, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο, φαίνεται να είναι

Λίλα Τριάντη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή

"Είμαι εργασιομανής. Έχω να πάω για καφέ πάρα πολλά χρόνια. Δεν κυκλοφορώ πολύ λόγω της αναγνωρισιμότητας, προτιμώ να μένω σπίτι", δηλώνει η Λίλα Τριάντη.

Μιχάλης Αεράκης: “Έχω μεγαλώσει απότομα, ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος”

Μιχάλης Αεράκης: «Έχω μεγαλώσει απότομα, ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος» Παρασκευή, 3.5.2024, 15:00 Zappit@ZAPPIT_ "Δουλεύω ακατάπαυστα από 12 ετών παιδί, πουλώντας λαχεία, δουλεύοντας σε οικοδομές" ομολογεί ο Μιχάλης Αεράκης. Για την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του… στην Ευρωβουλή μίλησε ο Μιχάλης Αεράκης στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μέσα σε όλα

Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή – Θοδωρής Κολυδάς: «Υπάρχει επιστημονική εξήγηση»

Ενδιαφεροντα ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΛΥΔΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή – Θοδωρής Κολυδάς: «Υπάρχει επιστημονική εξήγηση» «Πάντα έτσι θα γίνεται κάθε χρονιά, καθώς μετά από αυτήν τη "http://www.diaforetiko.gr/"Μαύρη Μέρα" και την Σταύρωση θα ακολουθεί η Ανάσταση Ιλιάδα Νομικού 03.05.2024 | 17:04 Στον καιρό της Μεγάλης Παρασκευής που είναι μουντός και

Στις εξέδρες του Βίλα Παρκ ο Μάρκος Σεφερλής – Είδε από κοντά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, έβγαλε selfie με Ποντένσε

Στην εξέδρα με τους φίλους του Ολυμπιακού στο Βίλα Παρκ, όπου οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία τους, φτάνοντας ένα βήμα μακριά από τον τελικό του Europa Conference League, βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο διάσημος Έλληνας κωμικός συνοδευόταν από τον γιό του, ενώ μετά το τέλος του αγώνα και εν μέσω

Μιχάλης Αεράκης: «Έχω μεγαλώσει απότομα, ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος»

Ο Μιχάλης Αεράκης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Γαλλίας «κόβει την ανάσα»- Σε ποια θέση είναι στα στοιχήματα;

Eurovision 2024: Ο Slimane που εκπροσωπεί φέτος τη Γαλλία με το αισθαντικό “Mon Amour” ανέβηκε στη σκηνή του Μάλμε, να κάνει την πρώτη του τεχνική πρόβα.

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν μου είναι απαραίτητο να τρώω κρέας»

«”Γιατί δεν τρως κρέας;” Με ρωτούν… “Γιατί δεν είναι απαραίτητο”, απαντώ», αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου αναφορικά με τον vegan τρόπο ζωής της. Το πρωί της Μ. Παρασκευής (03.05.2024), η Εριέττα Κούρκουλου, έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει του Πάσχα. Η εγγονή του Νίκου Κούρκουλου έχει επιλέξει να μην τρώει κρέας και έκανε μία ανάρτηση στο

Η Βαλέρια Κουρούπη ανέβασε τη δική της εκδοχή του «Ζάρι» σατιρίζοντας την Μαρίνα Σάττι

Το λογοπαίγνιο «Δικαίωμα στη Σάττι-ρα», έγραψε σε μία αυτοσχέδια πινακίδα η Βαλέρια Κουρούπη θέλοντας στην δική της εκδοχή του «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο συμμετέχει στην Eurovision. Με μια δόση χιούμορ, πάντως, η Βαλέρια Κουρούπη σατιρίζει το «Ζάρι» σε ένα απολαυστικό video σε Tik Tok και Instagram. Μάλιστα, πολλοί έχουν επιχειρήσει να κάνουν

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.