Λίμπιντο: Οι εκλογές αυξάνουν την ερωτική επιθυμία των ψηφοφόρων!

Date:

Στα ύψη βρίσκεται η λίμπιντο του σχεδόν 60% των Ελλήνων, οι οποίοι από τις ευρωεκλογές κιόλας αύξησαν τις ερωτικές επαφές τους.

Την… ανηφόρα έχει πάρει η λίμπιντο των ψηφοφόρων λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, σχεδόν έξι στους δέκα ψηφοφόρους έχουν ανεβασμένη ερωτική επιθυμία, η οποία μάλιστα άρχισε μετά τις ευρωεκλογές.

Το εύρημα αυτό επιβεβαιώνει εκείνο προγενέστερων ερευνών, που είχαν δείξει πως η εκλογική μάχη συνοδεύεται από αύξηση των ερωτικών επιδόσεων, ανεξάρτητα από τις πολιτικές προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Η νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 600 άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18-54 ετών, απ’ όλη τη χώρα. Το 58,33% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως η ερωτική επιθυμία τους έχει ανέβει μετά τις ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου.

Μεταξύ αυτών υπάρχουν τόσο ψηφοφόροι που αυτοπροσδιορίζονται «προς τα δεξιά», όσο και ψηφοφόροι που αυτοπροσδιορίζονται «προς τα αριστέρα» όσον αφορά τις πολιτικές πεποιθήσεις τους. Ωστόσο οι «δεξιοί» ψηφοφόροι με αυξημένη λίμπιντο είναι τουλάχιστον 20% περισσότεροι απ’ ό,τι οι αριστεροί.

2019 Έρευνα Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών

«Ο κόσμος δεν είναι παρά ο αντικατοπτρισμός όσων συμβαίνουν στον έρωτα, έλεγε ο M. Proust. Και αυτό επιβεβαιώνει η έρευνά μας», λέει ο επικεφαλής ερευνητής δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης. «Οι δεξιοί πολίτες “βλέπουν” νίκη και στην πολιτική αλλά και στο κρεβάτι τους. Έτσι εξηγείται πως με σημαντική διαφορά οι επιδόσεις τους είναι πιο ψηλά από απ’ ό,τι αυτές των αριστερών».

Ποιος είναι ο πιο ερωτικός

Η έρευνα, που διεξήχθη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «Pollfish», ανέδειξε ως πιο ερωτικό υποψήφιο τον Αλέξη Τσίπρα. Τον επέλεξε το 70% των ερωτηθέντων, έναντι του 30% που προτίμησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

2019 Έρευνα Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών

Άλλον, όμως, ερωτευόμαστε και άλλον παντρευόμαστε, κατά τον κ. Κωνσταντινίδη. «Γαμπρός» αναδεικνύεται – με βάση τις απαντήσεις των ερωτηθέντων – ο Κ. Μητσοτάκης. Και αυτό διότι «προσφέρει ασφάλεια στον “γάμο” και ας μην είναι ο βίος ανθόσπαρτος. Θα είναι τουλάχιστον ασφαλής, ώστε να χαρεί το σόι μας και οι συγγενείς που θα πιστέψουν πως επιτέλους κάποιοι θα δικαιωθούν σε αυτή την επιλογή, όπως αυτοί που αγοράζουν λαχεία για να γίνουν πλούσιοι», καταλήγει ο ειδικός.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μελ Μπρουκς – Κουίντα Μπράνσον: Θα τιμηθούν στην τελετή απονομής των Peabody Awards

Μελ Μπρουκς - Κουίντα Μπράνσον: Θα τιμηθούν στην τελετή απονομής των Peabody Awards O κωμικός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης θα λάβει το φετινό Βραβείο Πίμποντι Επιτεύγματος Σταδιοδρομίας Ο Μελ Μπρουκς και η Κουίντα Μπράνσον θα είναι δύο από τα τιμώμενα πρόσωπα, στα  Peabody Awards. O ηθοποιός κωμικός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης θα τιμηθεί με το φετινό Βραβείο Πίμποντι

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στην Πάρο με τους γιους της – Οι φωτογραφίες που ανέβασε

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου περνάει τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τους δύο γιους της, Φίλιππο και Διονύση Πηλαδάκη. Η ηθοποιός και τα παιδιά της ταξίδεψαν στην Πάρο, όπως έκανε γνωστό μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram. Μητέρα και γιοι, ποζάρουν μαζί από την Πάρο κοιτάζοντας χαμογελαστοί τον φακό, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο, φαίνεται να είναι

Λίλα Τριάντη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή

"Είμαι εργασιομανής. Έχω να πάω για καφέ πάρα πολλά χρόνια. Δεν κυκλοφορώ πολύ λόγω της αναγνωρισιμότητας, προτιμώ να μένω σπίτι", δηλώνει η Λίλα Τριάντη.

Μιχάλης Αεράκης: “Έχω μεγαλώσει απότομα, ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος”

Μιχάλης Αεράκης: «Έχω μεγαλώσει απότομα, ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος» Παρασκευή, 3.5.2024, 15:00 Zappit@ZAPPIT_ "Δουλεύω ακατάπαυστα από 12 ετών παιδί, πουλώντας λαχεία, δουλεύοντας σε οικοδομές" ομολογεί ο Μιχάλης Αεράκης. Για την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του… στην Ευρωβουλή μίλησε ο Μιχάλης Αεράκης στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μέσα σε όλα

Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή – Θοδωρής Κολυδάς: «Υπάρχει επιστημονική εξήγηση»

Ενδιαφεροντα ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΛΥΔΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή – Θοδωρής Κολυδάς: «Υπάρχει επιστημονική εξήγηση» «Πάντα έτσι θα γίνεται κάθε χρονιά, καθώς μετά από αυτήν τη "http://www.diaforetiko.gr/"Μαύρη Μέρα" και την Σταύρωση θα ακολουθεί η Ανάσταση Ιλιάδα Νομικού 03.05.2024 | 17:04 Στον καιρό της Μεγάλης Παρασκευής που είναι μουντός και

Στις εξέδρες του Βίλα Παρκ ο Μάρκος Σεφερλής – Είδε από κοντά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, έβγαλε selfie με Ποντένσε

Στην εξέδρα με τους φίλους του Ολυμπιακού στο Βίλα Παρκ, όπου οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία τους, φτάνοντας ένα βήμα μακριά από τον τελικό του Europa Conference League, βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο διάσημος Έλληνας κωμικός συνοδευόταν από τον γιό του, ενώ μετά το τέλος του αγώνα και εν μέσω

Μιχάλης Αεράκης: «Έχω μεγαλώσει απότομα, ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος»

Ο Μιχάλης Αεράκης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Γαλλίας «κόβει την ανάσα»- Σε ποια θέση είναι στα στοιχήματα;

Eurovision 2024: Ο Slimane που εκπροσωπεί φέτος τη Γαλλία με το αισθαντικό “Mon Amour” ανέβηκε στη σκηνή του Μάλμε, να κάνει την πρώτη του τεχνική πρόβα.

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν μου είναι απαραίτητο να τρώω κρέας»

«”Γιατί δεν τρως κρέας;” Με ρωτούν… “Γιατί δεν είναι απαραίτητο”, απαντώ», αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου αναφορικά με τον vegan τρόπο ζωής της. Το πρωί της Μ. Παρασκευής (03.05.2024), η Εριέττα Κούρκουλου, έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει του Πάσχα. Η εγγονή του Νίκου Κούρκουλου έχει επιλέξει να μην τρώει κρέας και έκανε μία ανάρτηση στο

Η Βαλέρια Κουρούπη ανέβασε τη δική της εκδοχή του «Ζάρι» σατιρίζοντας την Μαρίνα Σάττι

Το λογοπαίγνιο «Δικαίωμα στη Σάττι-ρα», έγραψε σε μία αυτοσχέδια πινακίδα η Βαλέρια Κουρούπη θέλοντας στην δική της εκδοχή του «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο συμμετέχει στην Eurovision. Με μια δόση χιούμορ, πάντως, η Βαλέρια Κουρούπη σατιρίζει το «Ζάρι» σε ένα απολαυστικό video σε Tik Tok και Instagram. Μάλιστα, πολλοί έχουν επιχειρήσει να κάνουν

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.