Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε τον σύντροφό μου άλλες γυναίκες

Author

Categories

Share

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έπαιξε «Θάρρος ή Αλήθεια» στο διαδικτυακό κανάλι του Youtuber, Fipster, και μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της αλλά και τη φιλία της με τη Νατάσα Μποφίλιου.

Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις και μια εξ αυτών ήταν αν θα συγχωρούσε το φλερτ του συντρόφου της με άλλες γυναίκες. Σε αυτό απάντησε: «Όχι. Φλερτ τι είναι δηλαδή; Με το «πέσιμο» μπορεί να του έλεγα μια κουβέντα» και πρόσθεσε: «Το φλερτ είναι αναζωογονητικό, δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο, που δεν τον γούσταρε άνθρωπος. Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε τον σύντροφό μου άλλες γυναίκες. Θα αναρωτιόμουν, αν δεν τον κοιτούσε καμία. Θα με ενοχλούσε, αν δεν τον κοιτούσαν. Θα έλεγα: “στραβή είμαι;”».

Η ίδια σε άλλο σημείο της συζήτησης σχολίασε την προσωπική της ζωή, αλλά και τον γάμο της: «Ένας άνθρωπος που έχει ζωή, έχει σχέσεις και χωρισμούς. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον να θέλει να μάθει για την προσωπική ζωή μου. Προφανώς προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον. Σιγά σιγά το αποδέχομαι… Τον έκανα και τον γάμο, ήταν μια εμπειρία ωραία όσο κράτησε», τόνισε.

Στη συνέχεια μίλησε για την οικογένειά της: «Η σχέση με τον πατέρα μου έχει περάσει απ’ όλες τις φάσεις. Γι’ αυτό χαίρομαι και τη σχέση που έχουμε. Δεν ήταν μια σχέση που ξεκίνησε και ήταν όπως είναι σήμερα. Έχει περάσει από τα πάνω και τα κάτω της, τσακωμούς, φθορές, υποτίμηση. Σε αυτή τη φάση που με συναντάς, τον αγαπάω πάρα πολύ, για να μπορούσα να πω ότι κάτι θα ήθελα να αλλάξει στη ζωή του. Κατά βάση, μου μένει ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, έχει υπάρξει κι ένας καλός πατέρας με λάθη. Η βάση είναι καλοσύνη. Τώρα που έχω μπει κι εγώ σε αυτή τη δουλειά, καταλαβαίνεις ότι είμαστε άνθρωποι…».

Εν τέλει, η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν απέφυγε να εξηγήσει τι την έλκει στο αντίθετο φύλλο: «Σε έναν άνδρα με γοητεύει το καθαρό βλέμμα, η ζεστασιά των ανθρώπων, να είναι φροντιστικός. Να είναι ο χαρακτήρας του έτσι. Δεν είμαι ζηλιάρα. Σιχαίνομαι εγώ τη ζήλια, δεν μπορώ να με ζηλεύουν, τρελαίνομαι, υποφέρω. Μπορεί να έχω πιέσει τον εαυτό μου να μη ζηλεύω. Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί».

Author

Share