Ένταση προκλήθηκε στους Κόκκινους στο Survivor All Star στο επεισόδιο της Κυριακής.  Μιλάμε για έναν μεγάλο καβγά που ξέσπασε λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη. Αφορμή στάθηκαν οι ατάκες της Ελένης Χαμπέρη στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, οι οποίες και εξόργισαν την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Όταν βρέθηκαν οι δυο γυναίκες με τον Σπύρο Μαρτίκα στην καλύβα των Διασήμων, η 41χρονη Ολυμπιονίκης απευθύνθηκε στην Ελένη Χαμπέρη σε έντονο ύφος: »Θέλω να συζητήσουμε κάτι σημαντικό γιατί με πρόσβαλες μπροστά στους μπλε! Με πρόσβαλες πάρα πολύ γιατί δεν έχω «μαγειρέψει» τίποτα ποτέ μου. Ούτε και ήξερα ποιος θα ψηφιστεί και είπες ότι υποκινήθηκα από τον Σπύρο! Ότι δηλαδή δεν έχω προσωπικότητα και δικά μου κριτήρια για να ψηφίσω. Αυτό είπες».

«Με κατηγορείς για κάτι το οποίο δεν ισχύει! Με κατηγόρησες ότι υποκινήθηκα! Δεν με κατηγόρησες; Με κατηγόρησες ή όχι στο συμβούλιο; Ελενίτσα μου, άμα το οργάνωνε θα έβγαινε υποψήφιος, κοριτσάκι μου; Κάτσε και σκέψου λίγο λογικά γιατί είσαι κουτοπόνηρη! Κοριτσάκι μου, αν ήθελε να το πετύχει θα το πετύχαινε! Δεν μπορείς εσύ εμένα να με εκθέτεις ότι μαγείρεψα κάτι την στιγμή που δεν έχω μαγειρέψει τίποτα, δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν και δεν ξέρω κανείς τι θα ψηφίσει! Ψήφισα με δικά μου κριτήρια, κοριτσάκι μου και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σου και με κανέναν εδώ πέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-