Έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef, τον Γιώργο Πορφύρη αποχαιρέτησε το Twitter με πολλά tweets να αναφέρουν ότι υπήρξε ο λόγος να βλέπουν τον μαγειρικό διαγωνισμό. Ο Γιώργος Πορφύρης υπήρξε ο πρώτος «εισβολέας» που μπήκε στο MasterChef. Πρόκειται για παίκτες από παλιότερες σεζόν που επέστρεψαν φέτος δημιουργώντας ένα άτυπο MasterChef all star.

Το 2017 είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι την 3η θέση του διαγωνισμού. Το βράδυ της Πέμπτης στο MasterChef 2023 αποχαιρέτησε τους κριτές και το κοινό από την 5η θέση, έχοντας κερδίσει ωστόσο τους τηλεθεατές. Το Twitter έχει πολλές στιγμές και ατάκες του να θυμάται από τα επεισόδια στα οποία πάντα σχολίαζε τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Εκείνο που κατά κοινή ομολογία και των κριτών είχε σαν χάρισμα είναι υψηλές ικανότητες στο να «πουλήσει» τα πιάτα του, ακόμα και αν το αποτέλεσμα ήταν κάποιες φορές πιο χαμηλό των προσδοκιών που δημιουργούσε.

Τα σχόλια του Twitter για την αποχώρηση του Γιώργου Πορφύρη από το MasterChef

Στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef, όπου τα πράγματα πλέον κινούνται με υψηλές ταχύτητες, ο Γιώργος Πορφύρης δεν κατάφερε να κερδίσει την ασυλία στο Τεστ Δημιουργικότητας, ενώ η αντιγραφή του πιάτου του chef Βασίλη Μουρατίδη που κλήθηκε να κάνει στην συνέχεια, έκρυβε παγίδες για εκείνον. Στην τελική τετράδα του διαγωνισμού βρίσκονται έτσι, ο Νίκος Τράκας ο οποίος είναι ασφαλής και για την επόμενη δοκιμασία, η Μαρία Μπέη, ο Άγγελος Τσίγκακος και ο Αλέξανδρος Αντωνελλάκης.

«Δεν έχω ανάγκη να κοιτάξω πίσω. Ξέρω κάθε γωνιά αυτής της κουζίνας, ξέρω κάθε σημείο της. Φεύγω γεμάτος με το χαμόγελο, με τη διάθεσή μου», σχολίασε ο Γιώργος Πορφύρης φεύγοντας.

Οι χρήστες του Twitter τον χαρακτήρισαν «είδωλο», σχολίασαν θετικά το ήθος και τον χαρακτήρα του και είπαν ακόμα ότι ο ίδιος «είναι το MasterChef».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-