Image default
Fashion

Gemma Chan: Τώρα είναι η στιγμή της!

Gemma Chan: Τώρα είναι η στιγμή της!

Πότε µία celebrity δεν είναι celebrity; Όταν πρόκειται για την Gemma Chan (@gemma_chan) και το επιβεβαιώνει και η ίδια: «∆εν θεωρώ τον εαυτό µου διάσηµο. Η ζωή µου είναι αρκετά χαµηλών τόνων», λέει. Κι όταν τη ρωτώ «γιατί αυτό; Επειδή δεν οδηγείς µια χρυσή Cadillac;», εκείνη βάζει τα γέλια και απαντά: «∆εν µένω σε έπαυλη, δεν έχω υπηρέτες, ούτε καν µια βοηθό. Τίποτα τέτοιο». Ωστόσο, δεν πείθοµαι, και παραθέτω τα επιχειρήµατά µου µετρώντας στα δάχτυλα του χεριού µου τα αποδεικτικά στοιχεία: Πρώτο: Ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε µια µακρά σειρά ταινιών (υποδύεται τη Sersi στους Eternals, ένα φιλµ από το «βαρύ πυροβολικό» που έχει κατακτήσει όλο τον κόσµο, δηλαδή τη Marvel Cinematic Universe, το οποίο αναµενόταν στα τέλη του 2020, αλλά λόγω Covid θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021). ∆εύτερο: Ένα συµβόλαιο µε τη L’ Oréal Paris ως διεθνής εκπρόσωπος του brand. Και τρίτο: Η ανακήρυξή της ως πρέσβειρα της Unicef στο Ηνωµένο Βασίλειο. Ένα σίγουρο blockbuster, συµβόλαιο µε µια µεγάλη εταιρεία καλλυντικών, συµµετοχή σε έναν τεράστιο φιλανθρωπικό οργανισµό. Αυτό είναι το τρίπτυχο που κάνει κάποιον σταρ µε παγκόσµια φήµη. «Έλα, λοιπόν», λέω, «φέτος το πρόσωπό σου θα είναι παντού». «Ναι, µάλλον», απαντά η Gemma δείχνοντας κάπως ανήσυχη.

Φόρεµα µε βολάν και τσάντα, και τα δύο Molly Goddard. Γάντια, Miscreants. Για το λουκ της Gemma χρησιµοποιήθηκαν η τονωτική λοσιόν Glow Cherie Glow Natural Enhancer Lotion και η µάσκαρα Air Volume Mega Mascara. Όλα της L’ Oréal Paris.

Σούπερ ήρωες, η επιτυχία και η Meryl Streep

Η πορεία της Chan µέχρι τώρα ήταν σταθερή, χωρίς απότοµες και βιαστικές κινήσεις, και ίσως γι’ αυτό της είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει το τεράστιο άλµα που πρόκειται να κάνει στην καριέρα της. Στα 38 της χρόνια και έχοντας πίσω της πάνω από µια δεκαετία εµπειρίας, φαίνεται πως τα έχει κάνει όλα: Συµµετοχές σε σειρές του BBC (ανάµεσά τους οι Doctor Who και Sherlock) και µια αξιοσηµείωτη ερµηνεία στο τηλεοπτικό Humans του Channel 4. Ποιοτικό θέατρο αλλά και εµφανίσεις σε ταινίες µεγάλου budget (Τζακ Ράιαν: Πρώτη Αποστολή, Φανταστικά Ζώα και Πού θα τα Βρείτε, καθώς και o ρόλος της ελεύθερης σκοπεύτριας Minn-Erva στο προηγούµενο φιλµ της Marvel, Captain Marvel. Οι δύο χαρακτήρες της Marvel είναι άσχετοι µεταξύ τους, αλλά, όπως η ίδια επισηµαίνει, «σε όλη την ταινία ήµουν βαµµένη µπλε, οπότε δεν αναγνωρίζοµαι εύκολα»). Ωστόσο, όλα αυτά δεν ήταν κάτι που δεν µπορούσε να διαχειριστεί στη ζωή της. Η αντοχή της όµως δοκιµάστηκε µε τον ρόλο της Astrid στην ταινία-έκπληξη του 2018 Τρελά Πλούσιοι η οποία, µε budget 30 εκατ. δολάρια είχε κέρδη 238,5 εκατ. δολάρια, και ήταν η πιο επιτυχηµένη ροµαντική κοµεντί της δεκαετίας. «Η µεγάλη επιτυχία της ταινίας παγκοσµίως µε έκανε να νιώσω ότι κάτι άλλαξε εκείνη την περίοδο», λέει η ηθοποιός. «Στην περιοδεία για το Captain Marvel δεν µπορούσα να περπατήσω στο αεροδρόµιο της Σιγκαπούρης από τον ενθουσιασµό του κόσµου. Έπειτα, όµως όλα ηρέµησαν και εκείνη η τρέλα χάθηκε. Τώρα αισθάνοµαι πως –χτύπα ξύλο- µπορώ να ζήσω φυσιολογικά τη ζωή µου».

Ο µεγαλύτερος αντίκτυπος αυτής της επιτυχίας, όπως λέει η ίδια, ήταν στην καριέρα της. «Πριν από το Τρελά Πλούσιοι δεν µε θεωρούσαν ικανή για πρωταγωνιστικούς ρόλους. Υπάρχει µια πολύ συγκεκριµένη οµάδα ηθοποιών για κάτι τέτοιο κι εγώ δεν θα περνούσα καν από οντισιόν. ∆εν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Ενώ τώρα, µου γίνονται κάποιες προτάσεις, µπορεί να συναντήσω τον σκηνοθέτη ή τουλάχιστον να κάνω ένα δοκιµαστικό. Όλα είναι αρκετά διαφορετικά πια». Τα επόµενα σχέδιά της περιλαµβάνουν µια δουλειά για την οποία θα δινόταν µάχη στις αίθουσες κάστινγκ όλου του κόσµου. Πώς θα σας φαινόταν να ταξιδεύετε µε ένα πολυτελές πλοίο για µια έξυπνη δραµατική κοµεντί γύρω από την προδοσία, την υπευθυνότητα και τον αιώνιο έρωτα, µε σκηνοθέτη τον Steven Soderbergh, µαζί µε µια φοβερή οµάδα ηθοποιών ανάµεσα στους οποίους και η Meryl Streep; Ποιος δεν θα ‘θελε κάτι τέτοιο; Η Chan όµως ήταν εκείνη που τελικά επιλέχθηκε για το Let Them All Talk, ένα έργο που γυρίστηκε πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Queen Mary 2 καθώς αυτό διέσχιζε τον Ατλαντικό πηγαίνοντας από τη Νέα Υόρκη στο Southampton. Η Meryl Streep, σε εξαιρετική φόρµα, υποδύεται µια διάσηµη συγγραφέα η οποία πηγαίνει να παραλάβει ένα βραβείο στην Αγγλία και συνοδεύεται από δύο παλιές φίλες και τον ανιψιό της. Η Chan είναι η καινούρια λογοτεχνική ατζέντισσά της, η οποία επιβιβάστηκε στο πλοίο ελπίζοντας ότι θα ανακαλύψει κρυφά το θέµα του επόµενου πολυαναµενόµενου βιβλίου της µυστικοπαθούς πελάτισσάς της. «Φυσικά και άρπαξα την ευκαιρία. Ήταν σαν όνειρο», λέει η Chan. Αλλά όχι και δίχως στρες, προσθέτω εγώ. «Ένα µεγάλο µέρος των διαλόγων ήταν αυτοσχεδιασµοί», συνεχίζει η ηθοποιός. «Υπάρχει µια σκηνή µε τη Meryl, ένα γεύµα κάπου στη Νέα Υόρκη, η πρώτη που γυρίσαµε. Φτάνω στο εστιατόριο στο οποίο -αν και ήταν γεµάτο, υπήρχαν 200 άτοµα- µπορούσες ν’ ακούσεις µια καρφίτσα να πέφτει. Κάθοµαι, λοιπόν, έρχεται και η Meryl, και τότε έπρεπε να αυτοσχεδιάσουµε. ∆εν έχω ξανανιώσει τέτοιο σφίξιµο. Είχα πετρώσει. Να βρίσκοµαι εκεί, µε τη µεγαλύτερη ίσως ηθοποιό όλων των εποχών και µάλιστα σε γύρισµα», λέει.

Καρό ζακέτα, ριγέ αµάνικο πουλόβερ και φούστα µε βολάν, όλα Molly Goddard. Για το µακιγιάζ της Gemma χρησιµοποιήθηκε το κραγιόν Rouge Signature Matte Liquid Colour Ink Lipstick Νο114, Represent. Όλα της L’ Oréal Paris.

Το δικό της στοίχηµα

Υπήρξε βέβαια και µια άλλη εποχή, όταν η Gemma Chan δεν ήταν γνωστή. Αν είχε ακολουθήσει τον αρχικό δρόµο της παιδικής της ηλικίας, η ζωή της σήµερα θα ήταν, φυσικά δίχως άγχος, αλλά και πολύ διαφορετική. Σίγουρα δεν θα στεκόταν δίπλα σε πολυβραβευµένους µε Όσκαρ ηθοποιούς. Η Gemma µεγάλωσε στο Κεντ από Κινέζους γονείς και φοίτησε σε πρότυπο σχολείο πριν σπουδάσει Νοµική στην Οξφόρδη. Έπαιζε βιολί και διαγωνιζόταν στην κολύµβηση σε εθνικό επίπεδο. Μέσα σε όλα, αποτελούσε την τέλεια εικόνα της ακούραστης φοιτήτριας υψηλών επιδόσεων, µε εξασφαλισµένη την επιτυχία σε µια σταθερή καριέρα. Μέχρι που µετά την αποφοίτησή της αποφάσισε για έναν χρόνο να µην ασχοληθεί µε τη Νοµική και έτσι στράφηκε στην υποκριτική, στην αρχή παρακολουθώντας βραδινά µαθήµατα και στη συνέχεια µε πρόγραµµα πλήρους φοίτησης.Ακόµη και σήµερα, που έχει κερδίσει το στοίχηµα, ακούγεται διστακτική όταν µιλά για τις αρχικές φιλοδοξίες της στην υποκριτική. Συµµετείχε στον σχολικό θίασο, «όµως ποτέ δεν φανταζόµουν ότι αυτό θα γινόταν επάγγελµα», λέει. Ξεκινώντας τις σπουδές της στην ηθοποιία, πάντα υπήρχε η σκέψη µιας καριέρας «αλλά στο πίσω µέρος του µυαλού µου», τονίζει. Ίσως επειδή εκείνη την εποχή η ζωή της Gemma ήταν αρκετά φορτωµένη. Οι γονείς της ανησυχούσαν ότι θα έκανε το τροµερό λάθος να απορρίψει το συµβόλαιο συνεργασίας µε µία από τις µεγαλύτερες νοµικές εταιρείες του Λονδίνου. Ίσως της είναι δύσκολο ακόµη και σήµερα να παραδεχτεί ότι δεν ενέκριναν τον δρόµο που εκείνη διάλεξε. «Το σηµαντικό για εκείνους, οπότε και για εµένα και για την αδερφή µου, ήταν η µόρφωση. Αυτή έδωσε στον πατέρα µου τη δυνατότητα να έχει µια εντελώς διαφορετική ζωή από τους γονείς και τα αδέρφια του. Οι γονείς µου είναι µετανάστες και προέρχονται από ταπεινά κοινωνικά στρώµατα», λέει και συνεχίζει: «Από µικρή ηλικία έσπειραν µέσα µου ένα εργασιακό ήθος και την άποψη ότι “ο κόσµος δεν σου χρωστά τίποτα, εσύ θα χαράξεις τον δρόµο σου”. Ο πατέρας µου κάποια εποχή, ως παιδί, υπήρξε άστεγος. Η γιαγιά µου, η µητέρα του, µεγάλωσε έξι παιδιά µόνη της. ∆εν είχαν τίποτα απολύτως, ζούσαν σε µια καλύβα στην πλαγιά ενός λόφου στο Χονγκ Κονγκ. Εγώ απέχω µια ολόκληρη γενιά από αυτό».

Καθώς µιλάει µπορώ να διακρίνω τη δικηγόρο που θα είχε γίνει, όπως επίσης µπορώ να ακούσω τα υπέρ και τα κατά που θα πρόβαλε για να υπερασπιστεί τις αποφάσεις και τις κινήσεις της. Όσον αφορά τη συνεργασία της µε τη L’ Oréal Paris λέει: «Ήµουν κάπως επιφυλακτική απέναντι σε τέτοιου είδους δουλειές. Ήθελα να περιµένω µέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγµή. ∆έχτηκα τη συνεργασία µε τη L’ Orèal Paris γιατί είναι ένα brand που υποστηρίζει και ενδυναµώνει τις γυναίκες και υπάρχει µια σηµαντική φιλανθρωπική πλευρά σε ό,τι κάνει, όπως η συνέργεια µε τον οργανισµό The Prince’s Trust (σ.σ.: φιλανθρωπικός οργανισµός που ιδρύθηκε το 1976 από τον πρίγκιπα Κάρολο στο Ηνωµένο Βασίλειο και στηρίζει ευάλωτους νέους 11 έως 30 ετών)». Στη συνέχεια µου µιλά για το πόσο πολύ το σκέφτηκε προτού αποφασίσει να µπει στον κόσµο της Marvel, καθώς γνώριζε πως θα έπρεπε να αφιερώσει εκεί ένα κοµµάτι της ζωής της για τα επόµενα δέκα χρόνια. «∆εν υπογράφεις µόνο για µία ταινία, προκύπτουν και άλλες, και η εταιρεία πρέπει να είναι καλυµµένη», λέει, ενώ διαλέγει τα λόγια της, ώστε να µην αποκαλύψει πολλά όταν µιλά για την ταινία Eternals: «Η Marvel είναι πολύ αυστηρή σ’ αυτά τα πράγµατα και εγώ έχω υπογράψει το δικό µου συµβόλαιο σιωπής», λέει παριστάνοντας ότι κρατάει έναν τεράστιο φάκελο µε νοµικά έγγραφα.

Φιόγκος φορεµένος σαν τοπ και φούστα, και τα δύο Harris Reed. Μπότες, Harris Reed X Poker.

Η τέλεια ισορροπία

Ωστόσο, όπως εξοµολογείται η ίδια, υπάρχει και µια άλλη πλευρά στην προσωπικότητά της. «Είµαι λίγο ανυπότακτη φύση. ∆εν είχα πάντα την καλύτερη συµπεριφορά και ενώ εργάζοµαι σκληρά, είµαι κάπως χαοτική. Ευτυχώς τώρα έχω βρει µια σχετική ισορροπία, αλλά όταν ήµουν µικρή τα πράγµατα ήταν του στυλ “θα το αφήσω για αργότερα και ας δουλέψω όλη νύχτα αν χρειαστεί”. Τέτοιο άτοµο ήµουν». ∆εν είναι εύκολο να πει κανείς αν αυτή η επαναστατική πλευρά της γίνεται αντιληπτή από όλους ή ήταν κάτι που παρατηρούσε µόνο η ίδια και η οικογένειά της λόγω των υψηλών τους στάνταρ. Θα πρέπει κάποιος να τη γνωρίζει πολύ καλά για να το ανακαλύψει, αλλά εκείνη προστατεύει την προσωπική της ζωή και δεν αφήνει κανέναν να κρυφοκοιτάξει. Λόγω των δύο µακροχρόνιων σχέσεων που είχε µε διάσηµους άντρες (µε τον κωµικό Jack Whitehall από το 2011 έως το 2017 και µε τον ηθοποιό Dominic Cooper από το 2018 µέχρι σήµερα), δεν αποκαλύπτει τίποτα για την ιδιωτική της ζωή. ∆εν πρόκειται βέβαια για κρατικό µυστικό –αναφέρεται στον «σύντροφό» της όταν µιλά για το πώς πέρασε το πρώτο lockdown (βοηθούσε στη φιλανθρωπική οµάδα Cook 19 της φίλης της Lulu Dillon, που προσφέρει φαγητό στα νοσοκοµεία του Λονδίνου), ενώ και ο Cooper εµφανίστηκε στον λογαριασµό της στο Instagram. Εκείνη ωστόσο δεν δίνει πληροφορίες για την κοινή τους ζωή.

«Έπειτα από δέκα χρόνια µαθαίνεις τη σηµασία της ιδιωτικότητας, τι επιλέγεις να µοιραστείς και τι όχι. Στο ξεκίνηµά σου δεν ξέρεις ακόµη τι πρέπει να κρατήσεις για τον εαυτό σου –εγώ δεν ήξερα- ενώ τώρα τα πράγµατα είναι ξεκάθαρα: “Αυτό είναι δικό µου και θα παραµείνει κρυφό”. Για εµένα η τέλεια ισορροπία είναι να µπορώ να διαχωρίζω αυτά που αφορούν αποκλειστικά εµένα και εκείνα για τα οποία µιλάω ευχαρίστως», αναφέρει.Τη ρωτώ αν είχε κακές εµπειρίες από τον Τύπο. «Τίποτα τροµερό, κατάλαβα όµως ότι δεν ήµουν και πολύ προσεκτική. Τώρα γνωρίζω πως οτιδήποτε και να πω θα γίνει πρωτοσέλιδο – τουλάχιστον µια µέρα που δεν θα υπάρχουν συγκλονιστικά νέα». Και σαν απόδειξη της δήλωσής της, την εβδοµάδα που µιλήσαµε ο Jack Whitehall έγινε πρωτοσέλιδο σε διάφορα µέσα στην Αγγλία –και τελικά σε όλο τον κόσµο- για ένα άστοχο σχόλιό του σε κάποιο σόου του που προβάλλει το Netflix: «Θα µπορούσα να έχω παντρευτεί την Chan, αλλά γ****α την ευκαιρία µου», ανέφερε. Και αν σκεφτεί κανείς ότι αυτή η δήλωση έλαβε χώρα εν µέσω παγκόσµιας πανδηµίας, τότε δεν µιλάµε για µια µέρα δίχως συγκλονιστικά νέα.

Aυτό που αγαπά να µοιράζεται στα social media –και που κερδίζει τη µερίδα του λέοντος στις προτιµήσεις της- είναι οι σκέψεις της γύρω από κοινωνικά και πολιτικά θέµατα, όπως το ζήτηµα της ενδοοικογενειακής βίας, οι ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, το Black Lives Matter, η διαµαρτυρία για τον ρατσισµό ενάντια στους Ασιάτες. Γεγονός όµως που δεν έχει πάντα ευχάριστα αποτελέσµατα. «Κάθε φορά που θα µιλήσω για κάτι πολιτικό, έρχοµαι αντιµέτωπη µε την κριτική. Πρέπει να είµαι προετοιµασµένη γι’ αυτό. Κάθε φορά που ποστάρω κάτι τέτοιο, χάνω ακολούθους, οπότε προφανώς αυτή η τακτική δεν είναι η καλύτερη επαγγελµατική κίνηση», παρατηρεί. ∆εν προτίθεται όµως να σταµατήσει: «Θέλω να επισηµαίνω πράγµατα που θεωρώ σηµαντικά, αλλά δίχως να κάνω κήρυγµα. Ακόµη το δουλεύω αυτό, να είµαι συνήγορος κάποιων ιδεών, αλλά µε τον πιο αποτελεσµατικό τρόπο».Τη ρωτώ αν νιώθει αισιόδοξη για το µέλλον, µε δεδοµένες τις προκλήσεις που ανέφερε. Συλλογίζεται… «Σίγουρα έχω παλέψει και έχω νιώσει απελπισία», λέει και συνεχίζει: «Πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχουµε καταλάβει πόσο ανίσχυροι είµαστε σε ό,τι έχει να κάνει µε τη διακυβέρνηση της χώρας µας. Φαίνεται ότι πλέον δεν υπάρχουν ούτε υπευθυνότητα ούτε ντροπή. Πράγµατα για τα οποία θα είχε παραιτηθεί ένας υπουργός ή ένας σύµβουλος πριν από δέκα χρόνια, σήµερα δεν έχουν καµία επίπτωση. Αυτό είναι απίστευτα απογοητευτικό, ειδικά όταν διακυβεύονται ζωές. Ποντάρω όµως, στην επόµενη γενιά. Οι νέοι είναι πιο ενηµερωµένοι πολιτικά απ’ ό,τι ήµουν εγώ, συµµετέχουν περισσότερο. Πολλές φορές οι πιο άξεστες φωνές µονοπωλούν τους τίτλους των ειδήσεων, αλλά στην πραγµατικότητα υπάρχουν έντιµοι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τα πράγµατα καλύτερα για τους συνανθρώπους τους. Και είναι περισσότεροι απ’ όσο νοµίζετε. Η πανδηµία είναι προφανώς µια φρικτή περίοδος, αλλά κάποια καλά στοιχεία ξεπήδησαν µέσα από τις τοπικές κοινωνίες. Οι άνθρωποι προσπαθούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό».

Φόρεµα µε φτερά και φούστα (από κάτω), και τα δύο Roksanda. Γάντια, Miscreants. Η Gemma Chan είναι παγκόσµια πρέσβειρα οµορφιάς της L’ Oréal Paris και συγκεκριµένα το πρόσωπο της κρέµας ηµέρας Revitalift Filler Day Cream.

Το κίνηµα Black Lives Matter και οι διαµαρτυρίες της περασµένης χρονιάς έφεραν στο προσκήνιο προβληµατισµούς για τον φυλετικό διαχωρισµό και την ταυτότητα όπως ποτέ πριν.Πώς νιώθει η Chan µε τον ρόλο που έχει να εκπροσωπεί όλο και περισσότερο την Βρετανίδα Ασιάτισσα; «Μερικές φορές εύχοµαι να µην έπρεπε πλέον να µιλάµε για φυλές. Εύχοµαι να µη χρειάζεται να λέµε πόσο ασυνήθιστο είναι να έχουµε µια γυναίκα-ηγέτη. Γιατί αποτελεί ακόµη εξαίρεση; Είναι γελοίο και µόνο να το συζητάµε».Μου µεταφέρει τα λόγια του ηθοποιού Riz Ahmed: «Στο πρώτο επίπεδο ένας ηθοποιός από κάποια φυλετική µειονότητα παίζει στερεοτυπικούς, µειωτικούς ρόλους. Στο δεύτερο η φυλή του είναι ακόµη προφανής, αλλά ο χαρακτήρας είναι πιο εκλεπτυσµένος. Όµως το καλύτερο είναι στο τρίτο επίπεδο, όπου εκεί σε βλέπουν απλώς ως έναν άνθρωπο. Ωστόσο, παρόλο που ακόµη αγωνιζόµαστε για περισσότερη ισότητα και εκπροσώπηση στο σινεµά, θα πρέπει να είµαστε περισσότερο και πιο συνειδητά ενήµεροι, ώστε να σταµατήσει πια αυτό να είναι θέµα συζήτησης». Κλασική απάντηση για την Gemma Chan. Νιώθω τη φλόγα του εκνευρισµού της και αντιλαµβάνοµαι πώς σκέφτεται. Έχει έναν στόχο και ξέρει πώς να τον φτάσει.

Όσον αφορά τα δικά της σχέδια, το πρόγραµµά της είναι έτοιµο. Θα παίξει στη συνέχεια του Booksmart, Don’t Worry Darling της Olivia Wilde στο πλευρό της Florence Pugh και του Chris Pine. Έπειτα, και αν η πανδηµία το επιτρέψει, θα δούµε τις συνέχειες Τρελά Πλούσιοι 2 και 3, που έχουν καθυστερήσει να βγουν, και φυσικά το Eternals. Η Gemma έχει επίσης δηµιουργήσει µια εταιρεία παραγωγής µε αντικείµενο τις «ιστορίες γυναικών που δεν τους δόθηκε η αξία που έπρεπε, γυναικών που είναι οι αφανείς ηρωίδες της Ιστορίας». Της αρέσει τόσο το κοµµάτι της παραγωγής, «έχεις περισσότερο έλεγχο», όπως λέει, ώστε δεν αποκλείεται µια µέρα να ασχοληθεί µόνο µε αυτό. «Κάποια στιγµή ίσως θελήσω να περάσω πίσω από την κάµερα και αν µέχρι τότε η εταιρεία έχει εδραιωθεί, θα είναι τέλειο». Κι εγώ σκέφτοµαι ότι άπαξ και είσαι διάσηµος σε όλο τον κόσµο, δύσκολα σταµατάς. Κάποιος όµως που µπορεί να διαχειρίζεται τα blockbuster τον ένα µήνα και να ζει µια συνηθισµένη ζωή τον άλλο, είναι ένας άνθρωπος µε δυνατό µυαλό, µεγάλη εµπειρία και µε το βλέµµα προσηλωµένο στον στόχο του. Κάποιος σαν την Gemma Chan. Πότε, λοιπόν, µια celebrity δεν είναι celebrity; Πρέπει να το µάθουµε.

Μακιγιάζ: Pamela Cochrane/Bridge Artists µε προϊόντα L’Oréal Paris


Μαλλιά: Tomi Roppongi/Saint Luke µε τη θρυλική λακ Elnett της L’Oréal Paris


Μανικιούρ: Michelle Class/LMC Worldwide


Βοηθός styling: Clemmie Brown

Related posts

Pop of colour: Τα πιο… fruity χρώματα της μόδας θα σε ενθουσιάσουν (+ τα fashion pieces που θέλουμε τώρα)

admin

Όταν βγούμε από το σπίτι θα φοράμε τα πιο fashionable γυαλιά ηλίου

admin

7 super hot τάσεις που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την άνοιξη

admin

Leave a Comment