Γιώργος Τσαλίκης για διαμάχη Σεφερλή – Ακρίτα: Είδα πόσο τον επηρέασε – Στο τέλος, ο χρόνος έδειξε την αλήθεια

Date:

Την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο παρακολούθησε χθες το βράδυ ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του, Δώρα, με τον γνωστό τραγουδιστή να μοιράζεται με τους ακολούθους του στο Instagram στιγμές από τη βραδιά, αλλά και μια μακροσκελή ανάρτηση όπου αποθέωσε τον ηθοποιό.

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι φαινόμενο. Ένας καλλιτέχνης που εδώ και δεκαετίες γεμίζει το Δελφινάριο και όλα τα θέατρα στα οποία πρωταγωνιστεί και στήνει ο ίδιος εξ ολοκλήρου δεκάδες παραστάσεις, με χιλιάδες θεατές, αριθμούς εξωπραγματικούς όχι μόνο για θέατρο αλλά και για μεγάλες πίστες, σημειώνοντας σταθερή επιτυχία για πάρα πολλά συνεχόμενα χρόνια… Οι θεατές του Μάρκου φεύγουμε πιο ανάλαφροι, πιο χαμογελαστοί, πιο αισιόδοξοι. Η δύναμή του στον αυτοσχεδιασμό είναι αξεπέραστη! Εκεί που τελειώνει το σενάριο, αρχίζει ο Μάρκος», - στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δεν είναι εύκολο να σταθείς στην πρώτη γραμμή τόσα χρόνια, ειδικά όταν δέχεσαι έναν συνεχή και συχνά άδικο πόλεμο. Κι όμως, εκείνος άντεξε, όχι μόνο γιατί είναι ταλέντο μοναδικό, αλλά γιατί έχει την αγάπη του κόσμου. Και η αγάπη του κόσμου είναι η μεγαλύτερη δικαίωση.

Τον γνώρισα πριν σχεδόν 30 χρόνια, τότε που κι οι δυο ξεκινούσαμε. Θυμάμαι εκείνα τα βράδια σε μια βεράντα, σ’ ένα δυάρι στην Πετρούπολη, όπου μιλούσαμε ασταμάτητα για τα όνειρά μας. Ονειρευόμασταν και πιστεύαμε πως, αν βάζαμε την καρδιά μας σε αυτό που αγαπάμε, όλα θα έβρισκαν τον δρόμο τους. Και έτσι έγινε», περι- ο τραγουδιστής.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής και στη δικαστική διαμάχη του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Ακρίτα με αφορμή κάποια επίμαχα σχόλια της ίδιας προς το πρόσωπό του, που έληξε τελικά υπέρ του γνωστού ηθοποιού.

«Η σχέση μας έμεινε διαχρονικά καλή, στηρίξαμε ο ένας τον άλλον, και δεν θα ξεχάσω ποτέ στιγμές που βρέθηκα δίπλα του, όταν δεχόταν άδικες και αήθεις επιθέσεις – όπως εκείνη της Έλενας Ακρίτα χωρίς να υπολογίσω τίποτα γιατί είδα πόσο πολύ επηρέασε εκείνη τη χρονική στιγμή την οικογενειακή του ηρεμία, πόσο είχε ταράξει και στεναχωρήσει την Έλενα και το μονάκριβο γιο του… Στο τέλος, ο χρόνος έδειξε την αλήθεια: το κοινό μίλησε, το ταλέντο νίκησε, και ο Μάρκος δικαιώθηκε. Εγώ το ξέρω καλά: ο Μάρκος δεν είναι απλώς ένας σπουδαίος κωμικός. Είναι μια δύναμη ψυχής, ένα πείσμα που γίνεται χαρά για όλους μας. Και γι’ αυτό τον θαυμάζω, τον στηρίζω και θα τον στηρίζω πάντα.

Υ.Γ. Δεν γίνεται να μην αναφερθώ στην Έλενα Τσαβαλιά, τη γυναίκα που στέκεται δίπλα του με δύναμη και αγάπη, που τον στήριξε και τον στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή και που με τη διακριτικότητα και την προσωπική της πινελιά οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά κάνει την πορεία του Μάρκου ακόμη πιο ξεχωριστή.

Μάρκο, Έλενα, σας ευχαριστούμε για την όμορφη βραδιά αλλά πιο πολύ για την αγάπη σας!», καταλήγει ο Γιώργος Τσαλίκης.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ηπατίτιδα: Αδιάγνωστοι οι 2 στους 3 πάσχοντες στην Ελλάδα, λέει το ECDC

Τι αναφέρει σε νέα έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα. Πόσοι υπολογίζονται οι πάσχοντες στη χώρα μας. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα μας πάσχουν από ηπατίτιδα Β ή C, αλλά παραμένουν αδιάγνωστοι, με ό,τι συνέπειες μπορεί αυτό μακροπρόθεσμα να έχει για την υγεία τους. Μόλις ο ένας στους τρεις πάσχοντες από ηπατίτιδα Β και ο ένας

Κάπνισμα: Πως επηρεάζει την αρτηριακή πίεση και τι θα συμβεί αν το κόψετε

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι το τσιγάρο αυξάνει απότομα την αρτηριακή σας πίεση, ενώ το χρόνιο κάπνισμα μπορεί να οδηγήσει σε υπέρταση. Το κάπνισμα τσιγάρων, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή σας πίεση και τον κίνδυνο υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση). Αντίθετα, η διακοπή του τσιγάρου έχει σχεδόν άμεση ευεργετική επίδραση στην αρτηριακή

Ινδικό πικάντικο vegan chili µε λαχανικά και καλαµπόκι

ΥΛΙΚΑ Για το chili: 2 κονσέρβες Bonduelle Κοµµένα µανιτάρια 2 κονσέρβες Bonduelle Γλυκό καλαµπόκι 425 ml 2 κονσέρβες Bonduelle ψιλός αρακάς και καρότα 425 ml 1 µεγάλο κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο 4 σκελίδες σκόρδο, λιωµένες 1 φρέσκο τσίλι ψιλοκοµµένο (προαιρετικά) 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή φυτικό λάδι 1 κ.σ. πελτέ ντοµάτας 2 κ.γ. σκόνη κάρυ 1 κ.γ. garam

Ελληνική σαλάτα µε φασόλια καννέλλινι

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚA 2 κονσέρβες Bonduelle Κανελίνι Λευκά Φασόλια σε άλµη στον ατµό 425 ml 4 µέτριες ντοµάτες σε κυβάκια 1 αγγούρι κοµµένο σε ροδέλες ή κύβους 1 κόκκινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες 1 πράσινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες 1 µικρό κόκκινο κρεµµύδι σε λεπτές φέτες 150 γρ. µαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 200 γρ.

Στα δικαστήρια ο Κώστας Δόξας με την πρώην σύζυγό του: «Έχω λάβει 19 μηνύσεις και 15 αγωγές» είπε η Μαρία Δεληθανάση

Η ίδια τα προηγούμενα χρόνια είχε προχωρήσει σε καταγγελίες εις βάρος του για ξυλοδαρμό, βιαιότητα, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά

Γρηγόρης Γκουντάρας για το block της Κατερίνας Καινούργιου στα social media: Το θεωρώ εντελώς έξω από μένα αυτό

Για το block της Κατερίνας Καινούργιου ρωτήθηκαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Οι δύο παρουσιαστές ανέφεραν δημόσια ότι η παρουσιάστρια είπε ψέματα σε δήλωσή της, σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στη λήξη της επαγγελματικής της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η ίδια όταν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις τους, έκανε unfollow τους παρουσιαστές.

Παχυσαρκία: Μια σύγχρονη “πανδημία” και οι λύσεις της ιατρικής

Στις μέρες μας, δε χρειάζεται να είναι κανείς γιατρός για να αντιληφθεί ότι η παχυσαρκία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα δημόσιας υγείας παγκοσμίως. Πρόκειται για μια πολυπαραγοντική νόσο, που χαρακτηρίζεται από υπερβολική συσσώρευση λίπους στο σώμα, με σοβαρές επιπτώσεις, τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ)

Μαράια Κάρεϊ: Το εμβληματικό «All I Want for Christmas Is You» μπήκε στο Billboard Hot 100 ήδη από το Halloween

Η Μαράια Κάρεϊ απέδειξε για άλλη μια φορά τον τίτλο της ως «βασίλισσα των Χριστουγέννων», καθώς το θρυλικό «All I Want for Christmas Is You», επέστρεψε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στο Billboard Hot 100. Το διάσημο τραγούδι βρέθηκε στην 31η θέση στο chart της 15ης Νοεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επανείσοδός του οφείλεται

Αγγελική Ηλιάδη για Ουγγαρέζο: «Δεν έχει ήθος και παιδεία – Να μην αναφέρεται υποτιμητικά και χλευαστικά σε γυναίκες και μάνες»

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» εντόπισε την Αγγελική Ηλιάδη στο αεροδρόμιο, όπου η τραγουδίστρια μίλησε κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου. «Θέλω να δώσω μια συμβουλή στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Να μην αναφέρεται υποτιμητικά, ειρωνικά και χλευαστικά σε γυναίκες, οι οποίες εργάζονται και μάνες. Μιλάει με έναν τρόπο που δείχνει ότι δεν έχει ήθος και παιδεία. Λυπάμαι πάρα πολύ.

Ο ιός RSV διπλασιάζει τον κίνδυνο συνδρόμου που προκαλεί παράλυση στους ηλικιωμένους

Τα ευρήματα μελέτης σε περισσότερους από 450.000 ηλικιωμένους. Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο. Οι ηλικιωμένοι που νοσούν από τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV) έχουν διπλάσιες πιθανότητες να εκδηλώσουν ένα σοβαρό, αυτοάνοσο σύνδρομο το οποίο προκαλεί παράλυση, αναφέρουν επιστήμονες από τις ΗΠΑ. Το σύνδρομο Guillain-Barre (GBS) είναι μία σπάνια διαταραχή κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα αρχίζει ξαφνικά

Τα φάρμακα για την απώλεια βάρους συνδέονται με σημαντική μείωση θανάτων από καρκίνο εντέρου

Τα φάρμακα αγωνιστές του υποδοχέα GLP-1 (σεμαγλουτίδη ή λιραγλουτίδη) είναι γνωστά για τη ρύθμιση του σακχάρου και την απώλεια βάρους, όμως μια νέα έρευνα δείχνει ότι ενδεχομένως σχετίζονται και με τη μείωση του κινδύνου πρόωρου θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο του παχέος εντέρου. Η μελέτη, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο, εξέτασε την

Εμβόλιο HPV: Σώθηκαν 1,4 εκατ. γυναίκες από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σε μία 3ετία

Το ποσοστό εμβολιασμού των κοριτσιών στην Αφρική υπερβαίνει πλέον αυτό της Ευρώπης, σύμφωνα με την Gavi. Το εμβόλιο για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) απέτρεψε την τελευταία τριετία 1,4 εκατομμύρια θανάτους από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στις χαμηλού εισοδήματος χώρες του κόσμου, ανακοίνωσε η συμμαχία των εμβολίων Gavi. Υπολογίζεται ότι 86 εκατομμύρια κορίτσια