My Style Rocks: H Σοφία Χριστοδούλου είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μόδας

Date:

Ο όγδοος κύκλος του «My Style Rocks» ολοκληρώθηκε, με τη Σοφία Χριστοδούλου να κερδίζει τον τίτλο της «βασίλισσας του στιλ» και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.  Η Νικολέτα Κυριακίδη, η Έλλη Μπαλτά, η Κατερίνα Πεφτίτση, η Μαρία Παπαγρηγορίου και η Σοφία Χριστοδούλου ήταν οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού, με την τελευταία να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της. Όλες οι διαγωνιζόμενες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους κριτές του διαγωνισμού μόδας.

Kατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Κατερίνα Καραβάτου είπε στην 20χρονη νικήτρια: «Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να είσαι κι εσύ πολύ χαρούμενη και να καταλάβεις τι έχεις κάνει, τι έχεις καταφέρει και τι πρόκειται να κάνεις από δω και πέρα», δίνοντας συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα κορίτσια που έφτασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού. 

Η νικήτρια της προηγούμενης σεζόν του «My Style Rocks», Νικολίνα Νικολούζου, βρέθηκε στο πλατό του διαγωνισμού, για να απονείμει το στέμμα, λέγοντας στη Σοφία: «Θέλω να σου πω ότι είμαι πάρα πολύ περήφανη για σένα, αυτή τη νίκη την κέρδισες με το σπαθί σου, με το ταλέντο σου, με το ήθος σου και πάνω απ’ όλα το στιλ σου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για σένα και θέλω να ξέρεις πως ό,τι κάνεις στη ζωή σου, θέλω με αυτή τη νίκη να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και θα είμαι σύμμαχός σου». Η Σοφία Χριστοδούλου δήλωσε κατά τη στέψη της: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Κύπρο που με αγαπούν, είμαι κι από εκεί! Αυτό τώρα για εμένα είναι πάρα πολύ!».

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6tgsfqqbv8h)


Κατά τη διάρκεια της όγδοης σεζόν του «My Style Rocks», η Σοφία Χριστοδούλου κατάφερε να ξεχωρίσει, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές για το στιλ και τις εμφανίσεις της. Με συνέπεια και δημιουργικότητα, συγκέντρωσε πολλές φορές υψηλές βαθμολογίες, εντυπωσιάζοντας τόσο τους κριτές όσο και το κοινό. Η ικανότητά της να συνδυάζει μοναδικά κομμάτια και να παρουσιάζει ιδιαίτερες προτάσεις μόδας την ανέδειξε σε μεγάλη νικήτρια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, που της χάρισε και τον τίτλο της «βασίλισσας του στιλ». Η 20χρονη παίκτρια ήταν συγκινημένη σε όλη τη διάρκεια του τελικού, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην οικογένειά της και τη μητέρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «άφησε τα πάντα για να με βοηθήσει στη ζωή μου».

sofia-xristodoulou-1235
sofia-xristodoulou-12
sofia-xristodoulou-1
sofia-xristodoulou-123


Η τελευταία εμφάνιση της Σοφίας Χριστοδούλου

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6tgph85y8kp)


Ποια είναι η νικήτρια του «My Style Rocks» Σοφία Χριστοδούλου

Η Σοφία Χριστοδούλου, μόλις 20 ετών, ζει στην Αθήνα όπου σπουδάζει Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Με καταγωγή από την Κύπρο και τέσσερα αδέλφια, μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που της έμαθε ότι τα ρούχα αποκτούν πραγματική αξία όταν έχουν τη δική σου υπογραφή. Όπως είχε αναφέρει κατά την είσοδό της στον διαγωνισμό: «Έρχομαι στο My Style Rocks για να δείξω στα νεότερα κορίτσια πως δεν χρειάζεται να φοράνε όλες τα ίδια ρούχα». Παρότι δεν ράβει, γνωρίζει από πατρόν και έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στη μόδα των ‘90s, την οποία προσαρμόζει στο minimal στιλ της. Για εκείνη, η φροντίδα της εμφάνισης είναι ζήτημα αισθητικής και αυτοσεβασμού, με την απεριποίητη εικόνα να θεωρείται αντιαισθητική, ανεξαρτήτως ρούχων.

Στον μεγάλο τελικό, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Γιώργος Καράβας ως μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν εκείνοι που έκριναν από τα looks, ποιες θα ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενες που τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Στην πρώτη εμφάνιση, οι fashionistas έπρεπε να ετοιμάσουν looks που βασίζονταν σε μία από τις δοκιμασίες της σεζόν, παρουσιάζοντάς τα με μία νέα προσέγγιση. Και οι 5 φιναλίστ κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και πέρασαν στο δεύτερο στάδιο της δοκιμασίας.

Οι 5 φιναλίστ κάνουν την ομαδική τους πασαρέλα στην πρώτη φάση του τελικού

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6tei7wp6281)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6tfg4qkd0wh)

Η δεύτερη εμφάνιση των fashionistas πραγματοποιήθηκε με θέμα «gala». Οι διαγωνιζόμενες επέλεξαν ένα από τα Gala της σεζόν και έφεραν ένα νέο look με αναθεωρημένο concept.

Η δεύτερη πασαρέλα του μεγάλου τελικού

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6tfgicvnujt)

Οι τρεις διαγωνιζόμενες Κατερίνα Πεφτίτση, Σοφία Χριστοδούλου και Μαρία Παπαγρηγορίου που προκρίθηκαν στην τρίτη φάση του τελικού, παρουσίασαν το look το οποίο θεωρούσαν ως το πιο αντιπροσωπευτικό του στιλ τους και στη συνέχεια άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για τη ζωντανή ψηφοφορία.

Δείτε την τελική πασαρέλα των φιναλίστ

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6tge3q75re1)

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτόκλητοι τιμωροί παιδεραστών και στην Ελλάδα – Ποιοι είναι, γιατί το κάνουν και πώς τους βρίσκουν

Ο 39χρονος που εξαφανίστηκε στη Λάρισα είχε πάει για περίπατο κοντά στον Πηνειό χωρίς το κινητό του – Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες

Μόργκαν Όρταγκους: Ο Τραμπ την ανακοίνωσε αναπληρώτρια απεσταλμένη στη Μέση Ανατολή αλλά με… γκρίνιες

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κιμ Καρντάσιαν: Η αναρτήση για τα γενέθλια της κόρης της, Σικάγο

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε με την κόρη της στο Instagram

Παιχνίδια Εκδίκησης: Η Μαρίνα έτοιμη να δώσει ένα τέλος

Παιχνίδια Εκδίκησης: Η Μαρίνα έτοιμη να δώσει ένα τέλος Παιχνίδια Εκδίκησης: Απόψε στις 22.30. Παιχνίδια Εκδίκησης: Επεισόδιο 3 – Η Μαρίνα, ξέροντας πια τα πάντα και για την απιστία του Άγη και για την προδοσία των φίλων της, αποφασίζει να χωρίσει. Η ξαφνική αρρώστια της πεθεράς της, θα την κάνει να αναβάλει την απόφασή της.

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πήγα να κάνω προξενιό στην Εβελίνα, αλλά χάλασε»

Στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βγήκε σήμερα τηλεφωνικά η Μπέσσυ Αργυράκη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το...

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα Σίλβα για τη νέα φάση της ζωής τους στην Ισπανία

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα Σίλβα κοσμούν το εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου του Ισπανικού «Elle» και αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες για τη μετακόμισή τους στη Μαδρίτη. Στη συνέντευξη το διάσημο ζευγάρι, μοιράζεται επίσης τα συναισθήματά του για αυτή τη νέα φάση της ζωής τους. «Αυτή είναι η στιγμή μας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Εκείνη

Άνοια: Η θεραπεία μπορεί να βρίσκεται σε αντιβιοτικά, αντιιικά και εμβόλια που κυκλοφορούν ήδη, υποστηρίζει νέα μελέτη

Η χρήση φαρμάκων που έχουν εγκριθεί για άλλες παθήσεις θα μπορούσε να επιταχύνει σημαντικά την εξεύρεση θεραπείας, λένε οι ειδικοί Ο αριθμός των ατόμων που ζουν με άνοια παγκοσμίως προβλέπεται να τριπλασιαστεί σχεδόν σε 153 εκατομμύρια μέχρι το 2050, αποτελώντας μεγάλη απειλή για τα συστήματα υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Την ίδια στιγμή, δοκιμάζονται μεν νέα

Η μεταμόρφωση της Λόρεν Σάντσεθ: Από κορίτσι της διπλανής πόρτας, σέξι αρραβωνιαστικιά του Τζεφ Μπέζος

Η τολμηρή ενδυματολογική επιλογή της Λόρεν Σάντσεζ, αρραβωνιαστικιά του Τζεφ Μπέζος, στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε έντονα σχόλια. Η δημοσιογράφος αρχικά έδειχνε άνετη και κομψή καθώς έφτασε για να παρακολουθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να ορκίζεται ως ο 47ος πρόεδρος των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον. Ωστόσο, η αρραβωνιαστικιά του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, όταν έβγαλε

Η easyJet ανακοινώνει το πρόγραμμα προσφορών Big Orange Sale με εκπτώσεις έως και 20% σε επιλεγμένες πτήσεις

Η προσφορά ισχύει για 20.000 θέσεις για ταξίδια μεταξύ 3 Φεβρουαρίου 2025 και 14 Δεκεμβρίου 2025, προς ή από την Ελλάδα. Οι εκπτώσεις, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, θα ισχύουν έως τις 3 Φεβρουαρίου 2025. Η easyJet, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης, σε συνέχεια της ανακοίνωσής της

Καίτη Γκρέυ: Το βίντεο «παραγγελιά» που ήθελε να παιχτεί μετά θάνατον – «Ευχαριστώ τον κόσμο εκτός από ορισμένους»

Ένα αποκλειστικό βίντεο είχε τραβήξει η Καίτη Γκρέυ 1 χρόνο πριν πεθάνει, το οποίο ήθελε να δημοσιευτεί μετά τον θάνατό της. Και έτσι έγινε. Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 100 ετών την Κυριακή (19.01.2025) και σήμερα Τρίτη, δόθηκε στη δημοσιότητα το «ευχαριστήριο» μήνυμά της. Η αείμνηστη τραγουδίστρια είχε ζητήσει από τον δημοσιογράφο και

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν δεν σε σέβονται, καλύτερα να πηγαίνεις κάπου αλλού με λιγότερα χρήματα»

Με αφορμή τη συζήτηση γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίζεται τις δικές της συνεργασίες. Η παρουσιάστρια του Alpha τόνισε τη σημασία που έχει για εκείνη να νιώθει καλά μέσα στο επαγγελματικό της περιβάλλον, θέτοντας ως προτεραιότητα την ψυχική της ηρεμία. «Αισθάνομαι πολύ καλά

Δείτε το βίντεο που ζήτησε η Καίτη Γκρέυ να προβληθεί μετά τον θάνατό της – «Δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω στην ιστορία»

Έναν χρόνο πριν από τον θάνατό της, η Καίτη Γκρέυ είχε καταγράψει έναν συγκινητικό απολογισμό της ζωής της, ο οποίος προβλήθηκε σήμερα, 21 Ιανουαρίου, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Στο βίντεο, που είχε ζητήσει να δημοσιοποιηθεί μόνο μετά τον θάνατό της, η καλλιτέχνιδα μίλησε με ειλικρίνεια για τις πίκρες και τις χαρές που συνόδευσαν

Καίτη Γκρέυ: Αυτό είναι το 5λεπτο βίντεο που ζήτησε να την τραβήξουν πριν φύγει από τη ζωή

Στο φως της δημοσιότητας το βίντεο που είχε μαγνητοσκοπήσει την Καίτη Γκρέυ έναν χρόνο πριν από τον θάνατό της και είχε ζητήσει να προβληθεί όταν θα έχει φύγει από τη ζωή.  O Νίκος Νικόλιζας είχε πει: «Τη βιντεοσκόπησα να λέει πράγματα στον κόσμο. Καθόμασταν στο κρεβάτι χαλαρά, εγώ δίπλα της και μου λέει “βγάλε το κινητό