Το ραντεβού του πάντως δεν το πήρε τόσο καλά, έδειξε μάλλον συγκλονισμένη.

Μάλιστα, ακόμα ένα ζευγάρι στο «First Dates» κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις κατά την διάρκεια του δείπνου τους, ωστόσο η απάντηση του άντρα εξέπληξε την κοπέλα.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση ήταν «τι σε φτιάχνει ερωτικά», με την κοπέλα να του λέει «μπορούμε να την κάνουμε skip»;

«Όχι, απάντησε» της είπε αυτός. Όμως εκείνη επέμενε να προχωρήσουν στην επόμενη ερώτηση, όπως και έγινε.

Όμως η παρουσιάστρια, στο τέλος του δείπνου τους ρώτησε αν απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις. Ο άνδρας είπε ποια ερώτηση παρέλειψαν και η Ζενεβιέβ τους είπε πως πρέπει να απαντήσουν.

Η κοπέλα αρνήθηκε να απαντήσει αλλά ο νεαρός έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμος και είπε: «Να πω εγώ τι με φτιάχνει; Όταν χρησιμοποιεί τα πόδια» και έκανε την κίνηση δείχνοντας πώς να τα χρησιμοποιεί.

«Α, πατουσάκια;», τον ρώτησε και εκείνος απάντησε καταφατικά. Το ραντεβού του πάντως δεν το πήρε τόσο καλά, έδειξε μάλλον σοκαρισμένη.

«Πατουσάκια, δεν είμαι εδώ για να κρίνω, αν γουστάρει πατουσάκια πρόβλημά του», είπε η κοπέλα μετά στην κάμερα.

First Dates | Όταν φτιάχνεσαι με...πατουσάκια!


Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • First Dates: Αρχιτσιγκούναρος ζήτησε να πλnρώσει ο καθένας ότι έφαγε – «Άλλη τıμή έχει το μοσχάρι, άλλη το κοτόπουλο»
  • Συγκίνηση στο First Dates: Γκέι άντρας έχασε τον σύντροφό του στο δυστύχημα των Τεμπών και αναζητά ξανά την αγάπη
  • First Dates: Επική χυλόπιτα από τον Αργύρη στο πρώτο γκέι ραντεβού της χρονιάς – Έφυγε με κλάματα ο 24χρονος Κωνσταντίνος