Η Αμαλία Κωστοπούλου μιλά για τη ζωή της στο εξωτερικό: Οι διάσημοι γονείς της και ο λόγος που έφυγε από την Ελλάδα

Date:

Η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία, αποφάσισε να ανεβάσει το πρώτο της βίντεο στο YouTube και να απαντήσει στις ερωτήσεις που δέχεται στο Instagram και το TikTok από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Αμαλία Κωστοπούλου ζει στις ΗΠΑ εδώ και 10 χρόνια και για πρώτη φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή. Η 27χρονη μίλησε για τους διάσημους γονείς της, το σοβαρό τροχαίο που την οδήγησε να κάνει ψυχοθεραπεία, τη μετακόμιση από το Λος Άντζελες στο Τέξας για χάρη του συντρόφου της, την πρώτη της δουλειά στη Μύκονο, και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μείνει στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα.

«Ήθελα εδώ και 10 χρόνια να κάνω κανάλι στο YouTube, αλλά ένιωθα ανασφάλεια και ντρεπόμουν. Αλλά μεγάλωσα πια και έχω αυτοπεποίθηση. Για πάμε να ξεκινήσουμε. Έχω μαζέψει εδώ και δύο μήνες όλες τις ερωτήσεις σας και είμαι εδώ για να σας τις απαντήσω», ακούγεται να λέει η Αμαλία Κωστοπούλου στην αρχή του βίντεο.

Στη συνέχεια αναφέρει: «Με λένε Αμαλία, είμαι 27 ετών, είμαι Ελληνίδα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω τρία αδέλφια και είμαι η μεγαλύτερη σε ηλικία. Έχω μία αδελφή και δύο αδελφούς. Μετακόμισα στην Αμερική πριν από 10 χρόνια για να σπουδάσω, φοίτησα στο πανεπιστήμιο “UC Berkeley” και στη συνέχεια μετακόμισα στο Λος Άντζελες το 2018. Εδώ και 7 χρόνια μένω στο Λος Άντζελες και αυτό μου φαίνεται τρελό. Τα γενέθλιά μου είναι τον Μάιο και είμαι Ταύρος στο ζώδιο».

Η Αμαλία Κωστοπούλου εργάζεται εδώ και δύο χρόνια για μια εταιρεία ΑΙ, στην οποία εξειδικεύεται στο κομμάτι του field marketing. Η ίδια τονίζει στο βίντεο πως αποφάσισε να συστηθεί στον κόσμο του διαδικτύου, ώστε να τη γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα και να μην έχει την εντύπωση πως την ενδιαφέρουν μόνο τα ρούχα και οι εμφανίσεις της.

Η 27χρονη μιλάει δύο γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά, και αναφέρει πως είναι οικονομικά ανεξάρτητη από τη στιγμή που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο. Όσο για τα χόμπι της, της αρέσει το σερφ και ό,τι έχει να κάνει με τη φύση. Πηγαίνει τον σκύλο της βόλτα και της αρέσουν η πεζοπορία και η ιππασία.

Από το Λος Άντζελες στο Τέξας

«Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί μπορεί να είστε μπερδεμένοι με το πού μένω, επειδή είμαι στο Λος Άντζελες, είμαι στο Όστιν, και κάνω πολλά ταξίδια. Έχω ζήσει στο Λος Άντζελες από το 2018. Ο φίλος μου ζει στο Όστιν και έτσι, όταν τον γνώρισα, άρχισα να πηγαίνω πέρα δώθε και έτσι αγάπησα το Όστιν όπου και μετακόμισα. Είμαι κάτοικος Τέξας και έχω όλα μου τα πράγματα εκεί. Αλλά εξακολουθώ να έχω το διαμέρισμά μου στο Λος Άντζελες, γιατί το αγαπώ. Έχω τόση αγάπη για αυτή την πόλη, η οποία με έκανε αυτή που είμαι σήμερα. Οπότε δεν θέλω να αφήσω τελείως την Καλιφόρνια, αγαπώ τον ωκεανό. Περνάω μία εβδομάδα εδώ κάθε έξι εβδομάδες, αλλά είναι ασύμφορο οικονομικά να δίνω ενοίκιο για ένα διαμέρισμα στο οποίο δεν κατοικώ. Ίσως κάποια στιγμή να αφήσω το διαμέρισμά μου μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, δεν είμαι σίγουρη. Η δουλειά μου είναι στο Σαν Φρανσίσκο και εργάζομαι εξ αποστάσεως», αποκάλυψε η 27χρονη.

Οι πρώτες της δουλειές στην Ελλάδα

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν όταν δούλευα σε ένα μικρό βιβλιοπωλείο στη Μύκονο. Είχαμε σπίτι εκεί με την οικογένειά μου και οι γονείς μας δεν επέτρεπαν σε εμένα και τα αδέλφια μου να μην κάνουμε τίποτα όλο το καλοκαίρι. Είτε κάναμε έξτρα μαθήματα για το σχολείο, είτε δουλεύαμε, είτε κάναμε κατασκήνωση. Οπότε δούλεψα σε κτηνιατρείο, σε καφετέρια, σε βιβλιοπωλείο», είπε η Αμαλία Κωστοπούλου.

Το τροχαίο ατύχημα και η ψυχοθεραπεία

«Βρέθηκα σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και έπασχα από μετατραυματικό στρες, για το οποίο θα μιλήσω μια άλλη φορά. Οπότε το 2020 ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και μου άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή. Δεν θα σταματήσω ποτέ να κάνω ψυχοθεραπεία», εξομολογήθηκε η Αμαλία Κωστοπούλου.

Τα σχολικά της χρόνια

«Η σχολική μου εμπειρία δεν ήταν και η καλύτερη. Δεν ήμουν το cool κορίτσι και ήμουν μέρος μιας κλίκας. Πέρασα μια φάση που δέχτηκα μπούλινγκ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αναπολώ τα σχολικά μου χρόνια», σημείωσε σε άλλο σημείο.

Οι διάσημοι γονείς της

«Είμαι πάρα, πάρα πολύ κοντά με την οικογένειά μου. Και με τους δύο γονείς μου και με τα τρία μου αδέλφια. Μιλάω τουλάχιστον με ένα άτομο της οικογένειάς μου κάθε μέρα. Μιλάω στους παππούδες μου συνέχεια. Η αδελφή μου είναι η καλύτερη φίλη μου και η σχέση μας είναι τέλεια», ανέφερε αρχικά η Αμαλία για την οικογένειά της.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την οικογένειά της: «Αν είστε από την Ελλάδα, θα γνωρίζετε ότι οι γονείς μου είναι στα φώτα της δημοσιότητας, όπως και ο πατριός μου (Βασίλης Κικίλιας). Δεν θεωρώ ότι αυτό με διαμόρφωσε ως προσωπικότητα. Δεν θεωρώ ότι σχετίζεται με αυτή που είμαι σήμερα. Ίσως με έκανε περισσότερο προσεκτική με τον κόσμο γύρω μου και με τι μοιράζομαι. Αλλά θέλω να αναγνωρίσω ότι είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για όλα τα προνόμια με τα οποία μεγάλωσα και για όλες τις ευκαιρίες που είχα λόγω της οικογένειάς μου. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που έφυγα από την Ελλάδα και μετακόμισα στις ΗΠΑ, γιατί ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου ζωή και το δικό μου όνομα. Δεν ήθελα τα άτομα που θα ήμουν φίλη μαζί τους ή για τους οποίους θα δουλεύω να ακούνε το επώνυμό μου και να αναρωτιούνται αν σχετίζομαι με κάποιον που έχουν δει στην τηλεόραση. Ήθελα απλώς να είμαι άγνωστη. Και είμαι πολύ τυχερή που μπορώ να το κάνω αυτό. Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τους γονείς μου ή εμένα celebrities. Είχα μια πολύ κανονική ανατροφή, είμαι ευγνώμων για όλα τα προνόμια που μου έδωσαν, αλλά δεν ζω μέσα σε αυτό. Ξέρω ότι πολλοί followers μου με ακολούθησαν, επειδή αγαπούν τους γονείς μου. Προσπαθώ να χτίσω τη δική μου βάση, αλλά αυτός είναι ο λόγος που είμαι στην Αμερική και δεν είμαι στην Ελλάδα».

Δείτε το σημείο 25.00 που μιλάει για την οικογένειά της:

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Σαλάτα με κραμπί, φινόκιο και μήλα

ΥΛΙΚΑ • 3 φλ. κραμπί (λάχανο) λεπτοκομμένο• 1 φινόκιο λεπτοκομμένο• 1 κόκκινο μήλο Royal Gala Marlene• 1 πράσινο μήλο Granny Smith Marlene• ½ φλ. σταφιδάκια• ½ φλ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και χοντροαλεσμένα• 1/3 φλ. ελαιόλαδο• 3 κουταλιές ροδόμελο• 1 κουταλάκι αλάτι• ελάχιστο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπλένετε τα μήλα και τα τρίβετε στη χοντρή μεριά του τρίφτη. Τα

Ιρλανδέζικα κέικ πατάτας

ΥΛΙΚΑ 500 γρ. πατάτες1 κρόκος αβγού4 φέτες µπέικον, ψιλοκοµµένες3 φρέσκα κρεµµυδάκια σε φέτες1/4 φλ. αλεύρι2 κουταλιές ελαιόλαδο1 κουταλιά βούτυροΑλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τοποθετούµε τις πατάτες σε µια κατσαρόλα, τις καλύπτουµε µε κρύο νερό και προσθέτουµε µια πρέζα αλάτι. Βάζουµε την κατσαρόλα στη φωτιά και σιγοβράζουµε τις πατάτες για 15-20 λεπτά, µέχρι να µαλακώσουν. Μετά τις στραγγίζουµε

Γιώργος Κιμούλης: Τυχαίνει που έχω σχεδόν δέκα χρόνια να κάνω τηλεόραση, μου έγιναν προτάσεις που δεν με κάλυπταν

Γιώργος Κιμούλης: Τυχαίνει που έχω σχεδόν δέκα χρόνια να κάνω τηλεόραση, μου έγιναν προτάσεις που δεν με κάλυπταν Γιώργος Κιμούλης: Τυχαίνει που έχω σχεδόν δέκα χρόνια να κάνω τηλεόραση, μου έγιναν προτάσεις που δεν με κάλυπταν Αν προκύψει κάποια πρόταση που να την πιστεύω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την αποδεχτώ, σχολίασε ο ηθοποιός Στη

Τριαντάφυλλος για Gio στο «Survivor»: Με αντιγράφει, Ντάφυ δεν μπορείς να γίνεις

Ο τραγουδιστής σχολίασε την παρουσία του 28χρονου παίκτη των Αθηναίων στο ριάλιτι

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη: «Βγαίνουν τώρα κάποιοι και λένε “ήσουν δάσκαλος”, υποκριτές, από πίσω έλεγαν τα χειρότερα»

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου φιλοξενήθηκαν νωρίτερα σήμερα (17/1) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Το πρωινό δίδυμο του MEGA μίλησε για την 6η σεζόν του “Κοινωνία Ώρα MEGA”, τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν, ενώ στο τέλος της συνέντευξης ρωτήθηκαν και για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη. «Στην τηλεόραση όλοι πιστεύουν ότι το

Έλλη Κοκκίνου: «Ποιος με συγκρίνει με τη Βανδή; Οι αγαπημένες μου είναι άλλες» – Απέφυγε την ερώτηση για τη Ζόζεφιν

Μία διαφορετική και απολαυστική συνέντευξη έδωσε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή "Στην αγκαλιά του Φάνη" τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/1). Μιλώντας ανοιχτά

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος για συνάδελφο του: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. Ανάμεσα σε όλα, μάλιστα, ο έμπειρος ερμηνευτής αναφέρθηκε στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή και στη σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με συνάδελφο του που έφυγε από

Χασαπόπουλος για Γιώργο Παπαδάκη: «Βγαίνουν τώρα κάποιοι και λένε “ήσουν δάσκαλος” ενώ από πίσω έλεγαν τα χειρότερα»

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου φιλοξενήθηκαν νωρίτερα σήμερα (17/1) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Το πρωινό δίδυμο του MEGA μίλησε για την 6η σεζόν του “Κοινωνία Ώρα MEGA”, τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν, ενώ στο τέλος της συνέντευξης ρωτήθηκαν και για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη. «Στην τηλεόραση όλοι πιστεύουν ότι το

Βιταμίνη Α: Ενδέχεται να βοηθά τον καρκίνο έναντι του ανοσοποιητικού συστήματος

Η απειλή δεν προέρχεται από τη βιταμίνη Α που καταναλώνουμε μέσω τροφής ή συμπληρωμάτων, αλλά από έναν εσωτερικό μηχανισμό που αξιοποιούν τα καρκινικά κύτταρα για να ξεγελάσουν το ανοσοποιητικό Η βιταμίνη Α είναι γνωστή για τον ρόλο της στην όραση, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την υγεία του δέρματος. Ωστόσο, νέα επιστημονικά δεδομένα αναδεικνύουν μια

Πότε η βιταμίνη Α ίσως βοηθά τον καρκίνο να «κρυφτεί» από το ανοσοποιητικό σύστημα

Η απειλή δεν προέρχεται από τη βιταμίνη Α που καταναλώνουμε μέσω τροφής ή συμπληρωμάτων, αλλά από έναν εσωτερικό μηχανισμό που αξιοποιούν τα καρκινικά κύτταρα για να ξεγελάσουν το ανοσοποιητικό Η βιταμίνη Α είναι γνωστή για τον ρόλο της στην όραση, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την υγεία του δέρματος. Ωστόσο, νέα επιστημονικά δεδομένα αναδεικνύουν μια

Καρδιακή ανεπάρκεια: Πάνω από 20% βελτίωση με την τηλεπαραρακολούθηση

Mεγάλη ευρωπαϊκή πολυκεντρική μελέτη σε άτομα με καρδιακή ανεπάρκεια, στην οποία η Ελλάδα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Βελτίωση άνω του 20% σε κρίσιμους δείκτες, όπως η θνητότητα, η νοσηρότητα και κυρίως η ποιότητα ζωής, μπορεί να επιφέρει η τηλεπαρακολούθηση σε ασθενείς με προχωρημένη καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με τον καθηγητή Καρδιολογίας του ΕΚΠΑ και διευθυντή της Β΄

«Καμπανάκι» λοιμωξιολόγων: Σοβαρός κίνδυνος για ασθενείς από την απόσυρση βασικού αντιβιοτικού

Τους σοβαρούς κινδύνους που ανακύπτουν για τη δημόσια υγεία λόγω της πρόσφατης απόσυρσης από την αγορά του αντιβιοτικού τριμεθοπρίμη/σουλφομεθοξαζόλη (TMP/SMX), επισημαίνει η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων (ΕΕΛ). Προσθέτει ότι η απόσυρση του εν λόγω φαρμάκου, τόσο της από του στόματος όσο και της ενδοφλέβιας μορφής του, που προορίζεται για νοσοκομειακή χρήση, δημιουργεί σημαντικό θεραπευτικό κενό για