«Η ζωή είναι ένας τρύγος» – Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης μιλούσε στο «Gala» για την πολιτική, τις γυναίκες και τα εγγόνια του

Date:

«Η ζωή είναι ένας τρύγος» – Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης μιλούσε στο «Gala» για την πολιτική, τις γυναίκες και τα εγγόνια του

Εφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός δήμαρχος της Θεσσαλονίκης – Θυμόμαστε όλα όσα εξιστορούσε τον Ιανουάριο του 2022 για τη ζωή του, την πολιτική, τις γυναίκες, αλλά και τα μυστικά που μοιραζόταν με τα εγγόνια του…

mpoutaris-arthro

Μαρία Λεμονιά

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Γιάννης Μπουτάρης. Υπήρξε από τους σημαντικότερους οινολόγους και οινοποιούς της Ελλάδας, ενώ ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης άφησε το δικό του στίγμα. Μάλιστα μέχρι και σήμερα, υπηρετούσε την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη από τη θέση του μέλους του δημοτικού συμβουλίου.

Το protothema θυμάται όλα όσα εξιστορούσε τον Ιανουάριο του 2022 στο «Gala» και τη Μαρία Λεμονιά για τη ζωή του, την πολιτική, τις γυναίκες, αλλά και τα μυστικά που μοιραζόταν με τα εγγόνια του. 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη. 

«Η ζωή είναι ένας τρύγος»

Την τελευταία φορά που τον είχα συναντήσει από κοντά ήταν στην Γκαλερί Αντωνοπούλου όπου πραγματοποιούσε την προσωπική του έκθεση με τον εκκεντρικό τίτλο «Το χάος των αναμνήσεων». Τότε ήταν δήμαρχος Θεσσαλονίκης και παρά τον θεσμικό του ρόλο κουβαλούσε την τρέλα του 75άρη ροκά. Αυτή τη φορά μιλάμε στο τηλέφωνο με αφορμή το βιβλίο του «Εξήντα χρόνια τρύγος», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, και, όπως πάντα, είναι χείμαρρος. «Απ’ όταν ολοκλήρωσα τη θητεία μου ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχω πλέον πολύ χρόνο δικό μου. Τότε η ζωή μου ήταν φορτωμένη με διάφορα που δεν μου άρεσαν. Υπάρχει πολλή ψευτιά στην πολιτική. Ψευτιά και φαρισαϊσμός. Ημουν υποχρεωμένος να κάνω πολλά πράγματα που δεν μου ταίριαζαν. Οι θέσεις μου για το gay pride και τη “Βόρεια Μακεδονία” οδήγησαν σε μεγάλη αντιπάθεια και κατακραυγή του κόσμου στο πρόσωπό μου. Hμουν εκείνος πάντως που υποστήριξε ότι ένας δήμαρχος δεν μπορεί να ξεπερνά τις δύο θητείες», λέει.

mpoutaris1__14_
© Βαγγέλης Τσιάμης

Τον ρωτώ γι’ αυτό το ασυνήθιστο για κάποιον που έχει ξεπεράσει την ηλικία των 75 χρόνων look με τα τατουάζ και το σκουλαρίκι. «Πάντοτε αισθανόμουν ότι δεν ανήκα πουθενά. Ανήκω μόνο στην κοινωνία όπου ζω διατηρώντας το δικό μου στυλ. Δεν είμαι δούλος των κοινωνικών προτύπων. Γεννήθηκα σε μια εύπορη οικογένεια, σπούδασα, αλλά δεν ακολούθησα ποτέ μια “κανονική” πορεία. Θυμάμαι, όταν ήμουν αντιπρόεδρος στην Ενωση Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος και ήρθε η σειρά μου να γίνω πρόεδρος. Η εταιρεία μου δεν πήγαινε καλά και δεν δέχτηκα. Σκεφτόμουν “τι πρόεδρος θα είμαι με μια εταιρεία που τα έχει κάνει θάλασσα;”. Σχετικά με το σκουλαρίκι, πάντως, εμείς οι Βλάχοι έχουμε διάφορες συνήθειες. Φοράμε σκουλαρίκι, το οποίο έχει ιδιαίτερο τρόπο κατασκευής, προκειμένου να μη μας πιάνει το μάτι.

Ο πατέρας μου το φορούσε μέχρι τα 16 του. Οταν γεννήθηκε η εγγονή μου Αθηνά, πετούσα από τη χαρά μου και αποφάσισα να βάλω κι εγώ σκουλαρίκι για να με προστατεύει κι εμένα απ’ το μάτι», λέει ο Γιάννης Μπουτάρης, που είναι γνωστό ότι αρέσει ιδιαίτερα στις γυναίκες: «Δεν θέλω να το παινευτώ, αλλά είναι αλήθεια. Ακόμη κι όταν ήμουν δήμαρχος με πλησίαζαν χωρίς δισταγμό. Υπήρχε βέβαια και το αφροδισιακό της εξουσίας. Οταν ήμουν μικρός η μητέρα μου μού έλεγε “είσαι τόσο ιδιαίτερος, παιδί μου, που όταν σε έκανε ο Θεός μετά πρέπει να έσπασε το καλούπι”! Αναφερόταν βέβαια στον ιδιόμορφο χαρακτήρα και το στυλ μου».

mpoutaris1__13_

Οι άνθρωποι-σταθμοί

«Οταν πέθανε η σύζυγός μου Αθηνά, ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, με την οποία ήμασταν μαζί από μικρά παιδιά, εξοικειώθηκα με τον θάνατο. Εκεί συνειδητοποίησα ότι από τη στιγμή που γεννιόμαστε έχουν ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και η φθορά. Δυστυχώς, δεν υπάρχει εμβόλιο που θα μας κάνει να ζήσουμε αιώνια», λέει καθώς μοιράζεται μαζί μας τις αλήθειες του. Στην ουσία, δεν υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που λειτούργησαν καταλυτικά στην προσωπικότητα του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος περι- τη ζωή του ως μια συνεχή διάβαση ανάμεσα σε δυσκολίες:

«Η πρώτη δύσκολη φάση της ζωής μου ήταν όταν χρειάστηκε να τραβήξουμε διαφορετικούς δρόμους με τον αδελφό μου Κωνσταντίνο, λόγω διαφορετικών επιχειρηματικών αντιλήψεων. Η δεύτερη ήταν ο χωρισμός μου από την Αθηνά. Σύντομα αντιλήφθηκα ότι δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς εκείνη, της ξαναέκανα πρόταση γάμου και παντρευτήκαμε για δεύτερη φορά. Δεν μπορώ να αξιολογήσω πώς ήμουν ως πατέρας. Κάποτε ρώτησα τη γυναίκα μου τι πρέπει να κάνω με τα παιδιά, να δίνω συμβουλές ή να βάζω τιμωρίες. “Να δίνεις το παράδειγμα!” μου απάντησε. Και τελικά, αυτό έκανα. Ναι, υπήρξα ένας τρυφερός πατέρας, γιατί είμαι τρυφερός ως άνθρωπος. Και με τα εγγόνια μου είμαι. Ακόμη περισσότερο. Μιλάω με τις ώρες μαζί τους, είναι υπέροχο. Μου λένε τα μυστικά τους και τους διηγούμαι ιστορίες από τη δική μου ζωή. Εχω έξι εγγόνια και είμαι ευτυχής».

mpoutaris1__1_

Η καταξίωση

Λάτρης του τρύγου από μικρό παιδί, ο Γιάννης Μπουτάρης κατάφερε κάποια στιγμή να αποκτήσει τα δικά του κτήματα προκειμένου να μην προμηθεύεται, όπως η οικογένειά του παλαιότερα, μόνο τον μούστο από τους εμπόρους ώστε να φτιάχνει κρασί, αλλά να εμπλέκεται σε όλη τη διαδικασία. Αυτή η επιχειρηματική του κίνηση αποδείχτηκε εξαιρετικά ευφυής, αφού εδώ και χρόνια ο ίδιος θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους οινοποιούς της χώρας. «Κι όμως, η ζωή μου είναι χτισμένη μέσα από συνεχείς αποτυχίες», σχολιάζει μεταξύ σοβαρού και αστείου. Οσο για το πώς προέκυψε το κρασί με την ονομασία «Κυρ Γιάννης»: «Ο γιος μου, ο Μιχάλης, σπούδαζε στις ΗΠΑ και μια φορά ταξιδεύαμε μαζί, καθώς εγώ έκανα εξαγωγές και χρειάστηκε να πάω στην Αμερική για να κλείσω κάποιες συμφωνίες. Βρισκόμασταν στο αεροπλάνο λοιπόν, μόλις είχα χωρίσει επαγγελματικά με τον αδελφό μου, και σκεφτόμασταν πώς να ονομάσουμε τη νέα εταιρεία. Ο γιος μου τότε μου τόνισε ότι ο κόσμος του κρασιού με γνώριζε με το μικρό μου όνομα. Ετσι προέκυψε το “Κυρ Γιάννης”».

Η ζωή που κέρδισε

«Γεννήθηκα στο αλκοόλ. Η καθημερινότητα στη δουλειά μου ήταν το αλκοόλ, όμως στο σπίτι μας δεν έμπαινε. Κρασιά βάζαμε μόνο στα γιορτινά μας τραπέζια και προσωπικά δεν τρελαινόμουν ιδιαίτερα. Μέθυσα πρώτη φορά πίνοντας κονιάκ με τους συμμαθητές μου σε σχολική εκδρομή στη Ρόδο – θα το έχετε ξανακούσει, συμβαίνει σε πολλούς. Στο πανεπιστήμιο η ζωή μου χτύπησε κόκκινο. Δουλειά, οικογένεια, αμφιθέατρα, εργαστήρια και τα βράδια έξοδοι φοιτητικές, χρόνια γεμάτα ενέργεια και όνειρα. Δεν θυμάμαι πώς ξεκίνησε η φάση… Πρώτα, μας αρκούσε το βερμούτ, μετά περάσαμε στο ουίσκι… Επιασε η μόδα με τα μπουζουξίδικα, ξενυχτάγαμε μαζί με την Αθηνά στη Μαρινέλλα, στον Ζαμπέτα, στον Βοσκόπουλο, στον Διονυσίου, στον Μητροπάνο, στη Μοσχολιού, στη Δούκισσα.

mpoutaris1__6_

Εφτανα να νιώθω μια ελαφριά μέθη αλλά ήμουν ακόμα μακριά από τα μπλακάουτ και τα κενά μνήμης που θα πάθαινα αργότερα. Πάντως, ήδη αισθανόμουν τον διχασμό που σέρνει το αλκοόλ πίσω του, όντας μαγικό και καταστροφικό συγχρόνως… Στη διάρκεια της μέρας διεκπεραίωνα τα πάντα και το βράδυ έλεγα “πάω για ένα ποτάκι”, που σήμαινε παραστράτημα. Πιωμένος έκανα χαριτωμενιές, χωρίς υπερβολές και έριδες. Γκομένιζα κιόλας, ήμουν χωρισμένος τότε… Επαιρνα το αμάξι να πάω στη Νάουσα, σταματούσα στην Κορομηλά, έμπαινα στο “Μπόρα Μπόρα” και στη Νάουσα δεν έφτανα. Πίστευα πως οι άλλοι με θεωρούσαν απλώς γλεντζέ… Ο μηχανισμός της εξάρτησης είναι κοινός για όλες τις ουσίες. Φυγή από την πραγματικότητα θέλει ο εξαρτώμενος, δοκιμάζει τα πάντα κι όποιο τού κάτσει, δεν έχει σημασία το είδος», περι- ο ίδιος σε ένα απόσπασμα του βιβλίου του «Εξήντα χρόνια τρύγος». Βέβαια, για τον αλκοολισμό ο Γιάννης Μπουτάρης -ο οποίος δεν δέχεται τον όρο «πρώην αλκοολικός»- έχει μιλήσει πολλές φορές. «Το πρώτο που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσεις τι σου συμβαίνει. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου και ζήτησα βοήθεια. Απευθύνθηκα λοιπόν σε κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης που παρακολούθησα στην Αμερική. Αρχικά φοβόμουν. Φοβόμουν μην ξανακυλήσω. Τελικά κατάφερα να καθαρίσω ακολουθώντας τη λογική τού “σήμερα δεν θα πιω. Αύριο δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά σήμερα δεν θα πιω. Ετσι προχώρησα στη ζωή μου και κατάφερα να μην έχω πιει από το 1991 μέχρι σήμερα», εξομολογείται στο βιβλίο του.

Τον ρωτάω πώς αποφάσισε να τα καταγράψει όλα αυτά. «Ηταν κάτι που το ήθελαν να παιδιά μου, γι’ αυτό και επέμεναν. Ηθελαν να γραφτούν η ιστορία και η διαδρομή μου. Η ζωή μου ήταν ανέκαθεν ένας τρύγος», λέει και συμπληρώνει: «Η ίδια η ζωή είναι ένας τρύγος που σε μαθαίνει να έχεις υπομονή για τα πράγματα και διδάσκεσαι ότι υπάρχουν καλές και κακές χρονιές που αξίζει να υπομένεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς Χέιλι και Πομπέο η κυβέρνηση του Τραμπ


Μεθυσμένος οδηγός λεωφορείου εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλάνδρι-Νέα Πεντέλη – Υποβάλλεται σε πειθαρχικές κυρώσεις


Έρχονται βροχές και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ως και 7 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο – Σε ποιες περιοχές θα είναι εντονότερα τα φαινόμενα

Μαρία Λεμονιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Best of Network

Εγκεφαλικό επεισόδιο: Δύο αιφνίδια συμπτώματα που πρέπει να μας οδηγήσουν στο νοσοκομείο

Ελλάδα: Ρεκόρ πωλήσεων σε αυτά τα αυτοκίνητα

Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Νοεμβρίου

Ένα οδοιπορικό-εμπειρία στο υψηλότερο πέρασμα της Ελλάδας

La Pasteria Urban: Το street food όπως δεν το έχουμε ξαναζήσει

Το μέλλον των συναλλαγών: Από τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη βιομετρική ταυτοποίηση

Ο Ηλιόπουλος τραγούδησε το «Αγάπα με» δίπλα στον Ρουβά: Έστειλε και ποδοσφαιρικό μήνυμα

Ο μανιακός καπνιστής που σκαρφίστηκε κάτι το αδιανόητο για να «κόψει» το τσιγάρο

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο τρόφιμο για την καρδιά – 150 γραμμάρια εκτοξεύουν τον κίνδυνο

Δείτε Επίσης

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Υπάρχουν κάποιοι άντρες που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η σύζυγος ή η σύντροφος δεν είναι κτήμα τους»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε στον Αθήνα 98,4 και στον Ευτύχη Γρυφάκη, με αφορμή τη «Μήδεια» του Ευριπίδη, στην οποία πρωταγωνιστεί το φετινό καλοκαίρι. Η καταξιωμένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη βία κατά των γυναικών και στις γυναικοκτονίες, εκφράζοντας την οργή και τη θλίψη της για όσα εξακολουθούν να συμβαίνουν.

Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφουν στις 21 Σεπτεμβρίου στον Alpha

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τον Alpha να ανακοινώνει επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας των δύο προγραμμάτων. «Happy Day» και «Super Κατερίνα» σηκώνουν αυλαία την ίδια ημέρα, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026, ανανεώνοντας το καθημερινό ραντεβού τους με τους

Τζένη Μπότση: Το ξεχωριστό 3ήμερο με την κόρη της στην Τζια – «Δεν είσαι η καλύτερή μου φίλη, είσαι η καλύτερη μαμά»

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Η Τζένη Μπότση αποφάσισε να κλείσει το φετινό καλοκαίρι με ένα ξεχωριστό ταξίδι, έχοντας στο πλευρό της μόνο την κόρη της, Αλίκη. Μαμά και κόρη πέρασαν τρεις ημέρες στην Τζια, χωρίς φίλους, παρέες και συγκεκριμένο πρόγραμμα, απολαμβάνοντας η μία την άλλη. Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram

Το μυστικό τραγούδι της Ντόλι Παρτόν και η χρονοκάψουλα που θα ανοίξει το 2046 στα 100 γενέθλιά της

Η Ντόλι Παρτόν είχε μια πολύ ξεχωριστή ιδέα να γράψει ένα τραγούδι που θα κυκλοφορούσε ακριβώς στα εκατοστά της γενέθλια. Το ηχογράφησε το 2015, του έδωσε τον τίτλο «My Place in History» και το έκλεισε μέσα σε ένα ξύλινο κουτί, μια χρονοκάψουλα που ονομάζεται «Dream Box». Ντόλι Πάρτον: Το συγκινητικό «αντίο» της Τέιλορ Σουίφτ &

Δήμος Αναστασιάδης: Πήρε το μικρόφωνο στο πάρτι μετά τη βάφτιση των γιων του και τραγούδησε

Η Τζένη Θεωνά καμάρωνε τον σύζυγό της, ενώ ο Αντίνοος Αλμπάνης βρισκόταν στο πλευρό τους στη γιορτή στην Αγία Παρασκευή Με τραγούδι και γιορτινή διάθεση ολοκληρώθηκε η ξεχωριστή ημέρα για την Τζένη Θεωνά και τον Δήμο Αναστασιάδη, οι οποίοι βάφτισαν χθες, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου τους δύο γιους τους. Το μυστήριο έγινε παρουσία στενών συγγενών και

Κυριάκος Μητσοτάκης για την τραγωδία στην Τανάγρα: «Η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και, κατά την ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», έκανε ειδική αναφορά στην τραγωδία στην Τανάγρα και στην απώλεια των δύο πιλότων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην αποστολή των ανθρώπων της

Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Ο Ιωάννης Μπλέσιας και ο Δημήτριος Πέτρου οι δύο πιλότοι που σκοτώθηκαν

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Η Πολεμική Αεροπορία θρηνεί τον χαμό δύο αξιωματικών της μετά την τραγωδία με το F-4E Phantom II στην Τανάγρα. Ο Επισμηναγός Ιωάννης Μπλέσιας, 40 ετών, και ο Σμηναγός Δημήτριος Πέτρου, 37 ετών, είναι οι δύο πιλότοι που έχασαν τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Κατερίνα Καινούργιου: Το Παρίσι το ήξερα, αλλά το Παρίσι μαζί σας, το γνώρισα για πρώτη φορά

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε με μια νέα, ιδιαίτερα προσωπική ανάρτηση από το Παρίσι το βράδυ του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου 2026, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, και την πέντε μηνών κόρη τους, Ξένια. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε όσα ένιωσε σε αυτό το πρώτο οικογενειακό

Γιάννης Ζουγανέλης: «Η οικογένεια είναι το άσυλό μου… Η Ισιδώρα είναι πολύ καλή σύντροφος & μάνα»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει διανύσει μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πορεία, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του στη μουσική, το θέατρο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί ενεργά με τη διδασκαλία και την ακαδημαϊκή του δράση. Αυτή την περίοδο συναντά ξανά τον κόσμο του θεάτρου, συμμετέχοντας στην περιοδεία της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ, από το

Φωτεινή Πετρογιάννη: Επιστρέφει στο «Πρωινό» με ολοκαίνουργιο look! Η μεγάλη ανανέωση στα μαλλιά της

Η δημοσιογράφος αποχωρίστηκε το έντονο ξανθό και επέλεξε καστανή απόχρωση με ξανθιές ανταύγειες Με ανανεωμένη εμφάνιση ετοιμάζεται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία σε λίγες ημέρες θα βρεθεί ξανά στο πλατό του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Φωτεινή Πετρογιάννη: Η απόλυτη φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της λίγο

Διαχυτικοί στη Βενετία ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ, δείτε φωτογραφίες

Διαχυτικοί στη Βενετία ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ, δείτε φωτογραφίες Διαχυτικοί στη Βενετία ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ, δείτε φωτογραφίες Ο 27χρονος δεν έπαιρνε τα χέρια του από τη σύζυγό του - Η κάμερα κατέγραψε τα τρυφερά τους αγγίγματα Γεωργία Κοτζιά 04.09.2026, 17:38 Ιδιαίτερα διαχυτικοί ήταν ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η

Η Μάγκι Τζίλενχαλ μετέτρεψε την Ντακότα Τζόνσον σε Μέριλιν Μονρόε με Τεχνητή Νοημοσύνη για τη νέα της ταινία αλλά «δεν λειτούργησε»

Η Μάγκι Τζίλενχαλ μετέτρεψε την Ντακότα Τζόνσον σε Μέριλιν Μονρόε με Τεχνητή Νοημοσύνη για τη νέα της ταινία αλλά «δεν λειτούργησε» Η Μάγκι Τζίλενχαλ μετέτρεψε την Ντακότα Τζόνσον σε Μέριλιν Μονρόε με Τεχνητή Νοημοσύνη για τη νέα της ταινία αλλά «δεν λειτούργησε» Η ηθοποιός υποδύεται την αείμνηστη σταρ του Χόλιγουντ στη μικρού μήκους ταινία «Flesh