Στο ίδιο δημοσιογραφικό λάθος υπέπεσε και η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Γιώργο Λιάγκα, η οποία χθες, 10 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδειξε εικόνες μέσα από το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλτονκ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα του σπιτιού του, το βράδυ της Τετάρτης 9/10.
Η παρουσιάστρια του STAR σημείωσε: «Επειδή δεν φαίνεται τίποτα έξω από το σπίτι του, εμείς φροντίσαμε να δουν οι τηλεθεατές πώς είναι μέσα το σπίτι του και μάλιστα η Μαρία Παναγοπούλου επειδή ένας γνωστός της πήγε να το νοικιάσει και έτσι είχε τη δυνατότητα να το βιντεοσκοπήσει. Οπότε έχουμε εικόνα και μέσα από το σπίτι που θα το δείξουμε για πρώτη φορά, αλλά και έξω από αυτό μέσω της Google Earth».



Δείτε το σημείο μετά το πρώτο λεπτό του βίντεο.
Βροχή τα σχόλια στο X κατά της Ζήνας Κουτσελίνη (και του Γιώργου Λιάγκα)
Όταν αντιλαμβανεσαι ότι η συμπεριφορά σου είναι απαραδεκτη κ ασεβής μετά από αντιδράσεις κ οχι απο μονος σου για το πιο δυσάρεστο γεγονός για εναν άνθρωπο σημαίνει είτε ότι κάτι μέσα σου δεν πάει καλά είτε ότι έχεις καεί από τα φώτα της tv…#Λιάγκας #κουτσελινη #toprwino
— Ένα μικρό πουφι… (@Vivianna_St) October 10, 2024
Είχα καιρό να το ανακαλέσω από τα βάθη της μνήμης μου. Ο #Λιαγκας και η #κουτσελίνη είναι απλά γλοιώδη, επαίσχυντα και χαμερπή υποκείμενα! 🤮🤮🤮
— Χωρίς Φόβο (@xorisfovo) October 10, 2024
Ιδέες για ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες #Λιαγκας #Κουτσελινη #staralithies
1: Τι σύνολο φόρεσε στην κηδεία η χήρα;
2: Πόσα έβγαλε στην καριέρα του ο Μπάλντοκ;
3: Πόσο έκανε το ποτό που έπινε ο μακαρίτης;
4: Είναι η τηλεόραση καθρέπτης της σάπιας κοινωνίας;— Thomas (@Thomas60858197) October 10, 2024
Το ξέσπασμα του Πέτρου Κουσουλού: Εσείς οι αρχικανίβαλοι κάνετε λόγο για κανιβαλισμό
Ανάλογες εικόνες μέσα από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ πρόβαλλε και η εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού μέσα από τη συχνότητα του Open. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του «Οpen Τώρα» καθώς έλαβε απειλητικά μηνύματα μετά το μήνυμα που έγραψε στο X, λίγη ώρα αφότου είχε ανακοινωθεί ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ.
«Στις 18.00 το απόγευμα ο Μπάλντοκ ενημέρωσε άλλο συμπαίκτη του #paofc ότι “I’m killing the vodka”. Ποιον, τι και γιατί οσονουπω…».
Στις 18.00 το απόγευμα ο Μπαλντοκ
ενημέρωσε άλλο συμπαίκτη του #paofc ότι «I’m killing the vodka». Ποιον, τι και γιατί οσονουπω…— Petros Kousoulos (@KousoulosPetros) October 9, 2024
«Δεν πτοούμαι από κανέναν ανεγκέφαλο που προσπαθεί να με φοβίζει με κατάρες και με ύβρεις. Το ρεπορτάζ που κάνουμε η ομάδα μου κι εγώ θα γίνεται όπως το κάνουμε πάντα, χωρίς υστερίες, χωρίς υπερβολές, χωρίς εξαρτήσεις και σίγουρα χωρίς φόβο. Θα γίνεται με γνώμονα την ενημέρωση, τα στοιχεία και τη σοβαρότητα που απαιτεί η έρευνα της δημοσιογραφίας» σημείωσε ο Πέτρος Κουσουλός.
Και συνέχισε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωράνε οπαδικά γυαλιά και συναισθήματα. Αναφέρομαι σε εσάς, οι οποίοι μας το παίζετε ανθρωπιστές και είστε και οι ίδιοι κάφροι που χυδαιολογείτε εναντίον των παικτών των αντιπάλων. Τους εύχεστε κακιές αρρώστιες και ψόφους όπως και σε εμένα τον ίδιο. Τα έχω συναντήσει τα έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου στα ελληνικά δικαστήρια. Θυμάστε και στην υπόθεση της Πάτρας. Πώς μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια όταν εύχεστε να νεκροφιλήσω τα παιδιά μου επειδή μεταφέρουμε ειδήσεις. Δεν θα καμφθώ και πραγματικά σας λυπάμαι».
[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]