Πόσο ερωτικό θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα;

Date:

Οι αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 27 έως 28 Απριλίου 2024.

Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή, σύμφωνα με το e-zwdia.gr Θα κάνεις νέα γνωριμία;

Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου;

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο πιθανά να σε φέρει αντιμέτωπο με ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως που σου δημιουργούν νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσεις το ταίρι σου, να είσαι προσεκτικός. Η Κυριακή εξομαλύνει το κλίμα και έχεις την ευκαιρία να με περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο τρυφερότητας, ρομαντισμού, πάθους και έξαψης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εκτοξεύει την ένταση λόγω ζητημάτων οικογενειακών και επαγγελματικών που πιθανά υπάρχουν και που μπορεί να μην σου επιτρέπουν να αντιμετωπίσεις μία γνωριμία με ψυχραιμία δημιουργώντας έτσι αποστάσεις. Η Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό κλίμα για νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, καλό είναι βέβαια να κρατάς μικρό καλάθι και να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο σε καλεί να κλείσεις ζητήματα με το κοντινό σου περιβάλλον που μπορεί να σου δημιουργήσουν ένταση. Γεγονός είναι ότι αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου σε ότι αντιμετωπίζεις διαφορετικά οι αντιδικίες δεν θα είναι δύσκολο να προκύψουν. Η Κυριακή εκτοξεύει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για άκρως παραμυθένια κοντινά ταξίδια Με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, καλό είναι όμως να προσέξεις τη νευρικότητα που πιθανά να έχεις γιατί μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια και αποστάσεις. Η Κυριακή εξιδανικεύει πιθανή νέα γνωριμία και αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι να αφήσεις το χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις του άλλου για να μην πληγωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο εκτοξεύει την ένταση, την καχυποψία, τη ζήλια, την κτητικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με το σύντροφό σου, αν δεν είσαι προσεκτικός και αν δεν διαχειριστείς με ηρεμία όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα που πιθανά να νιώσεις. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να περάσεις καλά με το σύντροφο και τα κοντινά του πρόσωπα, μη χάσεις την ευκαιρία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία πολύ σημαντική για σένα που θα σου κόψει την ανάσα, επίσης όμως θα εγείρει ζητήματα ανασφαλειών και αυτοπεποίθησης και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πώς θα διαχειριστείς το πρόσωπο και την κατάσταση. Η Κυριακή εξιδανικεύει πιθανές νέες γνωριμίες αφού το πάθος θα είναι μοναδικό, καλό είναι όμως να κρατάς μικρό καλάθι γιατί… μπορεί να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου που θα είναι καθοριστικές, αν δεν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου να διαχειριστείς με λογική και ωριμότητα την όποια κατάσταση και να βρεις τη χρυσή τομή. Η Κυριακή απογειώνει τον ερωτισμό, τη διάθεση για διασκέδαση και το πάθος δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις εξαιρετικά αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντική νέα γνωριμία για την προσωπική σου ζωή που θα πρέπει όμως να διαχειριστείς με χαμηλούς τόνους και λογική σκέψη γιατί η ένταση που προκαλείται μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η Κυριακή στρώνει το χαλί για νέες γνωριμίες άκρως ρομαντικές και Γεμάτο πάθος πρόσεξε όμως γιατί έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούν ανασφάλειες όπως και απωθημένα και δεν θα είναι δύσκολο να εκτονωθείς το ταίρι σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα. Η Κυριακή σε ωθεί σε ρομαντικές βραδιές για δύο με το σύντροφό σου απογειώνοντας την τρυφερότητα και το συναισθηματισμό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με πρόσωπα του παρελθόντος που σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα και να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούσαν. Η Κυριακή δίνει την ευκαιρία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον για νέες γνωριμίες, μην προτρέχεις όμως σε συμπεράσματα γιατί μπορεί να πληγωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο σου δημιουργεί έντονες τάσεις ανεξαρτησίας ή πιθανά να επικεντρωθείς στους στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να συμμετέχετε από κοινού σε δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Η Κυριακή σε ωθεί σε ομαδικές προσπάθειες με το ταίρι σου, σε φιλικές παρέες που μπορεί να περάσετε μοναδικά και να κλείσετε υπέροχα αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, καλό είναι βέβαια να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και απόσταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η Κυριακή αποτελεί ιδανική συγκυρία για νέα γνωριμία μέσα από φιλικές παρέες, κρατά όμως μικρό καλάθι γιατί εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα επαγγελματικά και οικογενειακά που πιθανά να σε απασχολούν και η ένταση που νιώθεις δεν θα είναι δύσκολο να επηρεάσει τη σχέση σου και το σύντροφό σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Η Κυριακή μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου και να περάσετε μοναδικά σε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περίγυρο, όμως καλό είναι να είσαι εγκρατής με την νευρικότητα σου, διαφορετικά δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια και να υπάρξουν τελικά αποστάσεις. Η Κυριακή εντείνει τις πιθανότητες για νέες σημαντικές γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου και τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο που όμως έχεις την τάση να ωραιοποιείς, γι’ αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο πιθανά να εγείρει ζητήματα πνευματικότητας και φιλοσοφικής διάθεσης με το σύντροφό σου και αυτό να σε οδηγήσει σε έντονη νευρικότητα και συγκρούσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις το κλίμα μεταξύ σας. Η Κυριακή σε αναδεικνύει πρωταγωνιστή στις παρέες αλλά και στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με τον άνθρωπό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός γιατί η νευρικότητα και η ένταση που σε διέπει πιθανά να είναι οι αιτίες για δυσαρέσκεια και απομάκρυνση. Η Κυριακή σου δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες άκρως ρομαντικές, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός όμως γιατί η ωραιοποίηση προσώπων δεν θα βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο πιθανά να εκτοξεύσει την ένταση, τους φόβους, την ανασφάλεια, την καχυποψία και τη ζήλια για το σύντροφό σου γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις που θα χαλάσουν την έντονη ερωτική ατμόσφαιρα. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να απογειωθεί η προσωπική σου ζωή με το πάθος και την επιθυμία να πρωταγωνιστούν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα όμως παράλληλα θα προκαλέσει ένταση και ανασφάλεια και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για έντονες νέες γνωριμίες που το πάθος θα κυριαρχήσει, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να βγάλει συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα και συγκρουσιακή διάθεση στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες, εγωισμό και υποκειμενισμό να δημιουργήσουν προβλήματα. Η Κυριακή σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να περάσεις υπέροχες στιγμές διασκέδασης και έρωτα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργεί προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου, καλό είναι όμως να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους διαφορετικά η ένταση που έχεις πιθανά να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Η Κυριακή εντείνει την κοινωνικότητα, την ανάγκη για φλερτ και οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί η εξιδανίκευση μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο πιθανά να σου δημιουργήσει ένταση για ζητήματα καθημερινότητας που δεν μπορείς να λύσεις με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις και προστριβές που να χαλάσουν τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Η Κυριακή σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αποκαθιστώντας τυχόν προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η ένταση της καθημερινότητας και της δουλειάς μπορεί να μη σου επιτρέπει να δώσεις την απαιτούμενη σημασία στην προσωπική σου ζωή και να επικρατήσει το άγχος και η νευρικότητα. Η Κυριακή σου δίνει την ευκαιρία για νέες σημαντικές γνωριμίες μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον που καλά θα κάνεις όμως να μην εμπιστευτείς άμεσα γιατί οι ωραιοποιήσεις δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εντάσεις στην ερωτική σου ζωή και δεν θα είναι δύσκολο να διαπληκτιστείς με το ταίρι σου, καθώς η νευρικότητα, ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός δεν σου επιτρέπουν να κρίνεις αντικειμενικά και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης και πάθους κλείνοντας έτσι ευχάριστα αυτό το έντονο διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις την ευκαιρία για σημαντική νέα γνωριμία που πιθανά να ανεβάσει την ένταση, το πάθος αλλά και τις εγωιστικές τάσεις και καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η δυσαρέσκεια θα είναι έντονη. Η Κυριακή σου δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, καλό είναι όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι και να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Η Φουρέιρα φωτογραφίζει τον γιο της Ερμή & η Κάβουρα κάνει βόλτες αγκαλιά με την 1,5 μηνών κόρη της

Μαμάδες εν δράσει όταν μιλάμε για την Ελένη Φουρέιρα και τη Βίκυ Κάβουρα!  Οι δύο μαμάδες όταν έχουν ελεύθερο χρόνο τον αφιερώνουν πάντα στα παιδιά τους. Αυτό έκανε η Ελένη Φουρέιρα η οποία φωτογράφιζε τον γιο της, Ερμή να παίζει με τα παιχνίδια του και απολάμβανε τις στιγμές μαζί του σήμερα (18/7) το απόγευμα. Φουρέιρα:

Νέο λουκ για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Η εντυπωσιακή αλλαγή της μετά το τέλος του Σασμού!

Η τηλεοπτική Βασιλική του Σασμού, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αφού ξεκουράστηκε σε έναν αγαπημένο της προορισμό, είπε να κάνει και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τη

Άγιος Έρωτας: Καθηλωτικό το trailer της νέας φιλόδοξης σειράς του Alpha – Τα πρώτα πλάνα του Δημήτρη Γκοτσόπουλου ως ιερέα

Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει

Δέσποινα Βανδή: “Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων”

Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωί, η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να τραγουδήσει σε προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία στο Τσεσμέ

Νέα δήλωση της Βανδή: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μια φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων»

Αμετακίνητη στην απόφασή της και τις θέσεις της είναι η Δέσποινα Βανδή η οποία σε νέες δηλώσεις της στο Open επεσήμανε για ακόμα μία φορά τους λόγους που αποφάσισε να ακυρώσει τη συναυλία της στη Σμύρνη της Τουρκίας. «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία

Μαγγίρα: Κάνει διακοπές στην Αστυπάλαια και η φωτό της με κόκκινο μπικίνι είναι χάρμα οφθαλμών!

Τις πρώτες διακοπές της μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα και ένα ακόμα πιο δύσκολο φινάλε στην τηλεόραση, κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα.  Η όμορφη περφόρμερ και παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται οικογενειακώς στην Αστυπάλαια και δείχνει να απολαμβάνει τις πρώτες χαλαρές στιγμές της, τις οποίες προφανώς και είχε ανάγκη μετά από όλα τα παραπάνω. Μαγγίρα: Έξοδος

Οι θαυμαστές του Ντόναλντ Τραμπ «χτυπούν» τατουάζ με την υψωμένη του γροθιά

Η φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ με υψωμένη τη γροθιά του, δευτερόλεπτα αφότου γλίτωσε από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, έχει κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ αλλά έχει επίσης ξετρελάνει τους θαυμαστές του, που τον κάνουν μέχρι και τατουάζ. Ο Νταν, ένας από τους φαν του Τραμπ που «χτύπησαν» τατουάζ με την υψωμένη του γροθιά.

Στιγμιότυπα από τις διακοπές της Νάταλι Πόρτμαν στη Μύκονο! Η βαρκάδα με λευκό φόρεμα

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, η Μύκονος έγινε το... κέντρο του κόσμου με την άφιξη διάσημων σταρ του Χόλιγουντ για να απολαύσουν τις διακοπές τους.  Ανάμεσά τους και η Νάταλι Πόρτμαν η οποία λίγες μέρες πριν είχε περάσει και μία βόλτα από τα Κουφονήσια για να ανακαλύψει και άλλες ομορφιές της χώρας μας. Η Νάταλι Πόρτμαν

Βανδή: Τα τουρκικά Μέσα μιλούν για σκανδαλώδες αίτημα να κατέβει η σημαία & η αφίσα του Ατατούρκ

Η Δέσποινα Βανδή δέχθηκε τα πυρά του τουρκικού Τύπου που μιλά για αλαζονικό και σκανδαλώδες αίτημα να κατέβει η σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ από τη συναυλία

Κατερίνα Δαλάκα: “Είμαι μόνη μου, προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει τίποτα”

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ματίνα Ζάρα πέρασαν τις  ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο. Ο ρεπόρτερ του Mykonos Live TV

Μπέττυ Μαγγίρα: Για διακοπές στην Αστυπάλαια μαζί με τον Δημήτρη Μάζη

Μπέττυ Μαγγίρα: Για διακοπές στην Αστυπάλαια μαζί με τον Δημήτρη Μάζη Οι αναρτήσεις της Μπέττυς Μαγγίρα γαπό τις διακοπές της. Ανέμελες στιγμές απολαμβάνει η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αστυπάλαια μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη. Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, θέλει να απολαύσει

Δέσποινα Βανδή: Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει τη συναυλία της στο Τσεσμέ, όταν είδε ότι στη σκηνή είχε αναρτηθεί αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ. Η τραγουδίστρια, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε ότι η διοργάνωση είχε -αντίθετά με ό,τι είχε συμφωνηθεί- πολιτικό χαρακτήρα και αποφάσισε να μη