Ο Νίκος Μπάρκουλης ξεκαθαρίζει: «Δεν δουλεύω ταξί, σε κοτοπουλάδικο δουλεύω, υποδοχή και βοηθός σέρβις – «Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης»

Μία ανάρτηση στο TikTok του Νίκου Μπάρκουλη, στην οποία εμφανίζεται να δουλεύει ως οδηγός ταξί έγινε viral και προκάλεσε χιλιάδες σχόλια τις τελευταίες μέρες.


Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη απηύδησε με όσα διάβασε και με νέα ανάρτησή του στα social θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, ούτε χρειάζεται βοήθεια, όπως ακούστηκε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ανέφερε ότι στο εν λόγω ταξί εργάστηκε μόνο για δύο μέρες, ως εξυπηρέτηση, αλλά η κανονική του δουλειά είναι κατάστημα εστίασης, ως υποδοχή και βοηθός σέρβις. Ταυτόχρονα ωστόσο, ο Νίκος Μπάρκουλης δήλωσε ρητά ότι δεν νιώθει μειονεκτικά, αλλά ούτε θέλει να ακούει ούτε μπράβο, καθώς είναι απόλυτα φυσιολογικό να δουλεύει όπως χιλιάδες άλλα παιδιά στην ηλικία του.

Δείτε το βίντεο:

@nikosmparkoulis


Να σας παω κουρσα ;

♬ πρωτότυπος ήχος – mad clip

Το ξεκαθάρισμα του Νίκου Μπάρκουλη

«Ρε τι πάθατε; Τι πιο λογικό από έναν άντρα 22 χρονών να δουλεύει… Επειδή είχα πατέρα τον Μπάρκουλη; Τα άλλα παιδιά δηλαδή που δουλεύουν δηλαδή; Εκείνα δεν είναι άξια; Εγώ όταν ήμουν 9 και σέρβιρα καφέδες σε μνημόσυνα, τι ήμουν; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης. Ντροπή είναι να σου τα έχουν όλα έτοιμα και να μειώνεις τον άλλον που δεν του τα είχαν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης, ενώ ξεκαθάρισε: «Ξαναλέω, δεν δουλεύω ταξί. Ήταν για δύο μέρες μία εξυπηρέτηση. Σε κοτοπουλάδικο δουλεύω, υποδοχή και βοηθός σέρβις. Όπως και άλλα χιλιάδες παιδιά. Σε αυτά να πείτε μπράβο». anartisi nikou mparkouli 1

Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο Νίκος Μπάρκουλης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ποιος είπε ότι θέλω βοήθεια; Επειδή δουλεύω σαν κανονικός άνθρωπος; Ρε πάτε καλά; Κάποτε ήθελα βοήθεια που δεν είχαμε να φάμε, τώρα έχουμε. Το φρόντισα κι εγώ και η ηρωίδα που έχω για μάνα. Γι’ αυτήν και αν θα πρέπει να γράψετε άρθρα». http://www.diaforetiko.gr/


Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News